Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο g2a που εκανα μια προσπαθεια εφαγα ακυρο..οπως ειπαμε ειναι κομενες οι συναλλαγες που "καταληγουν" στο εξωτερικο...

προσπαθω να βρω κανα mmorpg να ασχοληθω να περασει η ωρα μου..το ενα μου βρωμαει το αλλο μου μυριζει...το wow δεν θελει τα λεφτα μου :) wtf δηλ :)

Πότε έγινε αυτό πριν κάνει την ανακοίνωση η πειραιώς με τις καινουρίες συναλλάγες για "αγορα λογισμικού" ή μετά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πριν , μετα...δεν εχω ιδεα...προφανως με την "αγορα λογισμικου" υπονοουν κατι συγκεκριμενο που μας διαφευγει και σιγουρα η αγορα gametime / expansion απο την blizz δεν επιπτει σε αυτην την κατηγορια.

Οπως ειπα ουτε με χρεωστικη ουτε με πιστωτικη εχω καταφερει να ψωνισω απο blizz ή απο το g2a.com ....οτιδηποτε καταληγει σε χρηματοπιστωτικο ιδρυμα του εξωτερικου..ειναι κομμενο...για να μην φευγει κεφαλαιο προς τα εξω με καποιες προφανως εξαιρεσεις...

Θα μπορουσα να πεταχτω προς πλαισιο μερια αλλα το κοβω μεγαλη κοροιδια με τις τιμες που χει...

Tα free-to-play mmorpg ειναι τελειως εμετικα με τα in-game-pay-to-win-shops και μερικα τελειως ....κενα..χωρις κοσμο...

Μονο το wow βλεπω κραταει ακομα hype....

Δωστε μου mmorpg ακομα και επι πληρωμη (επιφοβο γιατι γυρναμε σε wow κατασταση βεβαια) ...που να μοιαζει στο wow και να εχει κοσμο FFS :)

πριν , μετα...δεν εχω ιδεα...προφανως με την "αγορα λογισμικου" υπονοουν κατι συγκεκριμενο που μας διαφευγει και σιγουρα η αγορα gametime / expansion απο την blizz δεν επιπτει σε αυτην την κατηγορια.

Οπως ειπα ουτε με χρεωστικη ουτε με πιστωτικη εχω καταφερει να ψωνισω απο blizz ή απο το g2a.com ....οτιδηποτε καταληγει σε χρηματοπιστωτικο ιδρυμα του εξωτερικου..ειναι κομμενο...για να μην φευγει κεφαλαιο προς τα εξω με καποιες προφανως εξαιρεσεις...

Θα μπορουσα να πεταχτω προς πλαισιο μερια αλλα το κοβω μεγαλη κοροιδια με τις τιμες που χει...

Tα free-to-play mmorpg ειναι τελειως εμετικα με τα in-game-pay-to-win-shops και μερικα τελειως ....κενα..χωρις κοσμο...

Δωστε μου mmorpg ακομα και επι πληρωμη (επιφοβο γιατι γυρναμε σε wow κατασταση βεβαια) ...που να μοιαζει στο wow και να εχει κοσμο FFS :)

Κατάλαβα.... Άρα μόνο με το κόλπο το γνωστό..5 ευρώ παραπάνω είναι..

Εχει f2p επιλογή το wow ξεκινα να παιζεις και βαζεις συνδρομη αργοτερα 

το χω κανει..παιζω το 10ημερο free ...ανεβασα τον main char μου απο 85 -> 90...παραπανω δεν με αφηνει γιατι το warlords of draenor ειναι σε status "trial" και δεν μου παει η καρδια να παιξω παραπερα γιατι ξερω οτι σε 5-6 μερες που ληγει ο trial χρονος θα φαω πορτα.

Οσο για την starter edition , παιζεις μεχρι level 20...ελπιζω να μην εννοεις αυτο...δεν ειμαι καινουργιος παιχτης του wow , δεν με ενδιαφερει να δω το παιχνιδι πως ειναι απο lvl 1 -> 20 :)

η prepaid για 2 μηνες στα περισσοτερα καταστηματα (τα μεγαλα εννοω) ειναι σε αναμονη ή σε 2-3 εργασιμες.

και τιμες απο λιγο παραπανω απο τα 13ευρω που χει απο την blizz απευθειας εως και μεχρι ~15ευρω ανα μηνα.

Δεν προκειται να μπω στον κοπο , ουτε να ψαξω σε καποιο μικροτερο μαγαζι ουτε να σταξω τα εξτρα 1-3 ευρω παραπανω απο οσο πουλαει η blizz , στα μεγαλα καταστηματα...κατανταει μαλακια το θεμα τελειως.

• Like 1

Καλα αυτο το διαστημα ουτως ή αλλως δεν υπαρχει και μεγαλη ζητηση.Ας εβγαινε πχ το expansion τον επομενο μηνα να δεις αν θα υπηρχε pre paid εστω και για δειγμα.

κατσε οπα δηλαδη ουτε prepaid θα παιξει ; Παπαρια..... βλεπω να μενουμε στο Hots..... τζαμπα ξεσηκωθηκα

29 ~ 30 ευρω η prepaid ? δηλαδη 15 ευρω / μηνα ; ο λογος ;;;; οταν με 12 / μηνα εχεις 3 μηνη δηλαδη 36 ευρω εχω 3μηνη γιατι να δωσω 30 να παρω 2μηνη ; ΕΛΕΟΣ .... !

Ο λογος ειναι ο ιδιος που εχουν ανεβει τα παντα στο Skroutz. Υπαρχει θεμα με τις εισαγωγες,και γιαυτο και οι τιμες σχεδον στα παντα εχουν παρει την πανω βολτα. http://www.skroutz.gr/s/5023874/World-of-Warcraft-Warlords-of-Draenor-PC.html?from=most-popular&keyphrase=warlords+of+draenor

Και το expansion για 9 μηνες κυκλοφοριας  του παιχνιδιου που δεν εχει πεσει η τιμη του ειναι απλα απαραδεκτο.

http://www.skroutz.gr/s/4439285/Blizzard-World-Of-Warcraft-60-Day-Prepaid-Card-PC.html?keyphrase=warcraft

Αν πατησεις πχ εξελιξη τιμων θα δεις οτι πιο παλια φερνανε και αλλα καταστηματα τις καρτες αυτες και μαλιστα ειχαν φτασει και 20ευρω το 2μηνο,αλλα ολως τυχαιως τωρα ειναι πολυ λιγοτερα αυτα που εμφανιζονται στο Skroutz κυριως λογω Stock.

Υπαρχουν και τα wow tokens που δινουν 30 μερες παιχνιδιου..κοστιζουν 20ευρω (δεν μας ενδιαφερει μιας και δεν μπορουμε να αγορασουμε ετσι και αλλιως) ή περιπου 40k gold μεσα απο το παιχνιδι.

Οποιος το φυσαει το gold ας μπει να αγορασει χρονο :)

Έχει βρεθεί ένας τρόπος να γίνονται συναλλαγές στο εξωτερικό με PayPal χωρίς κάποιο όριο. Λογικά θα γίνεται και για gametime. Ψάξτε το, μην πάρω τα credits του καλού ανθρώπου που το βρήκε (είναι και από αυτό το forum μάλιστα). :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...