Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα τι γινεται με τις prepaid :)

Παντως ανανεωση χρονου ή αγορα expansion ονλαιν το βλεπω χλωμο να γινεται.

Σκεφτομαι να χτυπησω κανα πλαισιο να τα αγορασω ολα απο εκει , αλλα δεν ξερω η prepaid πως λειτουργει και αν θα λειτουργησει.

Δημοσ.

Από προχθές νομίζω ισχύει 500eu/άτομο για αγορές κτλ από εξωτερικό.

Υποτίθεται πως ναι αλλά τουλάχιστον εγώ δεν καταφέρνω όχι μόνο σε WoW αλλά και για άλλες συνδρομές να κάνω τίποτα.

Δημοσ.

Σωστό απλά θεώρησα πως θα μπορούσε να περάσει και αγορά εφόσον είναι εντός ορίου από τη στιγμή μάλιστα που μπορεί κάποιος να πληρώσει πχ. μουσικές υπηρεσίες (δεν το έχω δοκιμάσει).

Δημοσ.

Εδω η πειραιως λεει αναλυτικα τι επιτρεπεται και τι οχι.

Το θεμα ειναι οτι μερικες κατηγοριες ειναι γενικες.. π.χ. - αγορά λογισμικου & προγραμμάτων Η/Υ

Ε ωραια λογισμικο παω να αγορασω απο την  blizz αλλα δεν βλεπω να γινεται :)

Δημοσ.

Πέρα απο τα cc έχω μια mastercard της εθνικής που είναι όμως για ΑΤΜ δεν είναι πιστωτική...θα λειτουργήσει με απευθείας χρέωση λογαριασμού ? Μέχρι τώρα έμπαινε με visa αλλά έχει 1 1/2 χρονο που την εκοψα

Δημοσ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΟ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ RAID ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΟΓΚΑΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ GAMECARD!!!111

varvitsiotis5.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΟ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ RAID ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΟΓΚΑΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ GAMECARD!!!111

varvitsiotis5.jpg

Με αυτά που έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν οι απίστευτοι που εκλέξαμε (για ακόμα μια φορά) φτάσαμε στο σημείο ούτε ένα online game να μπορούμε να παίξουμε...

Σε όρους wow μας τρολάρει ο hogger της πολιτικής ζωής, o gamon των καταλήψεων που επειδή ήπιε 100 noggerfogger elixir και με hack κατάφερε να stackαρει το giant effect σε όλα νομίζει ότι έγινε κάποιος  :mad:

/spit ....COUNTLESS με πολύ χλεμπόνι 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ένα φιλαράκι θέλει να αγοράσει όλα τα expansion (battlechest+wod) θα μπορέσει από kinguin κτλ..?? Βλέπω όλοι λέτε για battle.net store.. Έχει δοκιμάσει κανείς τα άλλα? Έχει prepaid Πειραιώς και PayPal..

Δημοσ.

o gamon των καταλήψεων που επειδή ήπιε 100 noggerfogger :mad:

Το 'χω παρατήσει εδώ και ~5 μήνες αλλά κλαίω με την παρομοίωση :lol:

Δημοσ.

Παιδιά ένα φιλαράκι θέλει να αγοράσει όλα τα expansion (battlechest+wod) θα μπορέσει από kinguin κτλ..?? Βλέπω όλοι λέτε για battle.net store.. Έχει δοκιμάσει κανείς τα άλλα? Έχει prepaid Πειραιώς και PayPal..

απο g2a που εκανα μια προσπαθεια εφαγα ακυρο..οπως ειπαμε ειναι κομενες οι συναλλαγες που "καταληγουν" στο εξωτερικο...

προσπαθω να βρω κανα mmorpg να ασχοληθω να περασει η ωρα μου..το ενα μου βρωμαει το αλλο μου μυριζει...το wow δεν θελει τα λεφτα μου :) wtf δηλ :)

Δημοσ.

Το 'χω παρατήσει εδώ και ~5 μήνες αλλά κλαίω με την παρομοίωση :lol:

:D

Μα φαντάζεσαι να κατέβαινε ο gamon για αρχηγός της horde; Θα έκλαιγαν από τα γέλια μέχρι και οι greenskins του warhammer.....

Στην Ελλάδα ο gamon, θα gamο....use αέρα!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...