GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Οπα δηλαδή εγώ που γυρνά πεμπτη απο διακοπές δεν θα μπορω πέμπτη βράδυ με ρην prepaid να βάλω game time????
mphxths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δεν εχω ιδεα τι γινεται με τις prepaid Παντως ανανεωση χρονου ή αγορα expansion ονλαιν το βλεπω χλωμο να γινεται. Σκεφτομαι να χτυπησω κανα πλαισιο να τα αγορασω ολα απο εκει , αλλα δεν ξερω η prepaid πως λειτουργει και αν θα λειτουργησει.
jmirko15 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Από προχθές νομίζω ισχύει 500eu/άτομο για αγορές κτλ από εξωτερικό.
Wayward Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Από προχθές νομίζω ισχύει 500eu/άτομο για αγορές κτλ από εξωτερικό. Υποτίθεται πως ναι αλλά τουλάχιστον εγώ δεν καταφέρνω όχι μόνο σε WoW αλλά και για άλλες συνδρομές να κάνω τίποτα.
ultralisk Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 500 ευρώ τον μήνα για έμβασμα στο εξωτερικό...όχι αγορές από το internet
Wayward Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Σωστό απλά θεώρησα πως θα μπορούσε να περάσει και αγορά εφόσον είναι εντός ορίου από τη στιγμή μάλιστα που μπορεί κάποιος να πληρώσει πχ. μουσικές υπηρεσίες (δεν το έχω δοκιμάσει).
mphxths Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εδω η πειραιως λεει αναλυτικα τι επιτρεπεται και τι οχι. Το θεμα ειναι οτι μερικες κατηγοριες ειναι γενικες.. π.χ. - αγορά λογισμικου & προγραμμάτων Η/Υ Ε ωραια λογισμικο παω να αγορασω απο την blizz αλλα δεν βλεπω να γινεται
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Πέρα απο τα cc έχω μια mastercard της εθνικής που είναι όμως για ΑΤΜ δεν είναι πιστωτική...θα λειτουργήσει με απευθείας χρέωση λογαριασμού ? Μέχρι τώρα έμπαινε με visa αλλά έχει 1 1/2 χρονο που την εκοψα
mphxths Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 mastercard εθνικης πιστωτικη..δεν μου δουλευει με την blizz visa πειραιως χρεωστικη , ουτε αυτη
liopyr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΟ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ RAID ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΟΓΚΑΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ GAMECARD!!!111 1
chill Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΟ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ RAID ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΟΓΚΑΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ GAMECARD!!!111 Με αυτά που έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν οι απίστευτοι που εκλέξαμε (για ακόμα μια φορά) φτάσαμε στο σημείο ούτε ένα online game να μπορούμε να παίξουμε... Σε όρους wow μας τρολάρει ο hogger της πολιτικής ζωής, o gamon των καταλήψεων που επειδή ήπιε 100 noggerfogger elixir και με hack κατάφερε να stackαρει το giant effect σε όλα νομίζει ότι έγινε κάποιος /spit ....COUNTLESS με πολύ χλεμπόνι 1
kaliakman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Παιδιά ένα φιλαράκι θέλει να αγοράσει όλα τα expansion (battlechest+wod) θα μπορέσει από kinguin κτλ..?? Βλέπω όλοι λέτε για battle.net store.. Έχει δοκιμάσει κανείς τα άλλα? Έχει prepaid Πειραιώς και PayPal..
Zaknafein Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 o gamon των καταλήψεων που επειδή ήπιε 100 noggerfogger Το 'χω παρατήσει εδώ και ~5 μήνες αλλά κλαίω με την παρομοίωση
mphxths Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Παιδιά ένα φιλαράκι θέλει να αγοράσει όλα τα expansion (battlechest+wod) θα μπορέσει από kinguin κτλ..?? Βλέπω όλοι λέτε για battle.net store.. Έχει δοκιμάσει κανείς τα άλλα? Έχει prepaid Πειραιώς και PayPal.. απο g2a που εκανα μια προσπαθεια εφαγα ακυρο..οπως ειπαμε ειναι κομενες οι συναλλαγες που "καταληγουν" στο εξωτερικο... προσπαθω να βρω κανα mmorpg να ασχοληθω να περασει η ωρα μου..το ενα μου βρωμαει το αλλο μου μυριζει...το wow δεν θελει τα λεφτα μου wtf δηλ
chill Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Το 'χω παρατήσει εδώ και ~5 μήνες αλλά κλαίω με την παρομοίωση Μα φαντάζεσαι να κατέβαινε ο gamon για αρχηγός της horde; Θα έκλαιγαν από τα γέλια μέχρι και οι greenskins του warhammer..... Στην Ελλάδα ο gamon, θα gamο....use αέρα!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις