Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατάφερες να βάλεις συνδρομή με πιστωτική? Πριν καμια 15αριά μέρες έτρωγα πόρτα.

η συνδρομη προστεθηκε επιτυχως εγραψε..και την δειχνει κατω απο το account οποτε θεωρω οτι εγινε κανονικα η δουλεια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μεσα σε 3 μερες θα καταλαβεις αν μπηκε η οχι ειδαλως θα σε πεταξει..τα στοιχεια να τα βαζεις οπως αναγραφονται πανω στην καρτα σου..στις πιστωτικες εννουσα μεταφορα χρηματων απο λογαριασμο σε λογαριασμο μεσω e banking σε περιπτωση που δεν μπορουσες για καποιο λογο να καταθεσεις χρηματα μεσω τραπεζης λογω cc η επειδη αργουν να μπουνε μεσω atm.τωρα για το παιχνιδι γυρω στα 10 δολαρια/ευρω  ποιο κατω το βρισκω απο καποια αλλα site οπως g2a.com αλλα επειδη δεν εχω αγορασει απο εκει δεν παρα μονο απο store της blizz δεν μπορω να σου εγγυηθω

η συνδρομη προστεθηκε επιτυχως εγραψε..και την δειχνει κατω απο το account οποτε θεωρω οτι εγινε κανονικα η δουλεια...

Εφόσον κάνεις συνδρομή και σου λέει ότι είναι επιτυχής, τότε έγινε. Όταν έπαιζα WoW έτσι γινόταν.

Εφόσον κάνεις συνδρομή και σου λέει ότι είναι επιτυχής, τότε έγινε. Όταν έπαιζα WoW έτσι γινόταν.

αν δεν εχεις γκα μεσα και εχεις συνδεδεμενο λογαριασμο που τραβουσε για το sub και ανανεωσεις παλι παιρνεις το οκ σε βαζει για καποιες ωρες/μερες μεσα και μετα σε πεταει. αν εχεις γινεται το προφανες που μας ειπες..

η συναλλαγη εγινε επιτυχως αλλα βλεπω οτι ακομα δεν εχει χρεωσει την πιστωτικη...οταν παει να την χρεωσει τοτε θα φανει η αληθεια :)

η πιστωτικη δεν εχει συνδεση με λογαριασμο..

επισης στην πιστωτικη αναγραφεται και πατρωνυμο π.χ. GEOG K PAPADOPOULOS (τυχαιο ονομα)

συνηθως σαν "μικρο ονομα" βαζω το μικρο+αρχικο_πατρωνυμου ...και δουλευει η συναλλαγη..ε εδω στην blizz δεν ηθελε καθολου το αρχικο_πατρωνυμου.

Τεσπα..

EDIT : παω να αγορασω απο το μαγαζι της blizz το warlords και τρωω ακυρο... προβλεπω να γινεται μαλακια και με το game-time οταν παει να χρεωσει την πιστωτικη...

με χρεωστικες ξερω τι γινεται ι δικια μου visa που ειναι κανονικος λογαριασμος και prepaid/gift λειτουργει κανονικα..το πατρωνυμο το γραφει και στην δικια μου οποτε μια χαρα εισαιλλα και με πιστωτικη  απο την στιγμη που ξαναλεω υπαρχουνε λεφτα στην καρτα σου μεσα αν δεν υπαρχουνε δεν μπορεις να κανεις αγορα εννοειται νομιζω σου δινει ενα περιθωριο επαληθευσης η εταιρια και μετα σε πεταει αλλα απολαυσε το οπως και να χει οσο εισαι μεσα χαχα.ελπιζω σε λιγες μερες να καταφερω να παρω pc και να ξαναχωθω στην καψουρα

ΥΓ. AN στον παιχνιδι σου βγαζει οτι ανανεωθηκε το wow μεχρι πχ 17/9/15 αν εβαλες 1 μηνα δλδ σου βγαζει ημερομηνια εισαι κομπλε

@xtonyx

Μην μπερδευεις τις χρεωστικες με τις πιστωτικες..ασχετως που πολλες χρεωστικες πλεον θεωρουνται "visa"...
Οι χρεωστικες προαπαιτουν την υπαρξη υπολοιπου στον συνδεδεμενο λογαριασμο , οι πιστωτικες δεν εχουν συνδεδεμενο λογαριασμο..
αρα εφοσον δεν τις εχει τελικιασει ο κατοχος, η συναλλαγη "κανονικα" πρεπει να γινεται χωρις προβληματα.

Παμε στην ταμπακιερα τωρα

Οταν εβαλα με την πιστωτικη gametime στο account πλεον αναγραφει

GAME TIME

1-month Automatic Charge Recurring,  EUR 12.99 per month
Renews: 8/25/2015 2:57 PM

(ξεκιναει απο τις 25 , γιατι μετραει ακομα 8 μερες trial χρονου που ειχα βαλει για να δω τι γινεται με το παιχνιδι)

αρα υποθετω οτι στις 25 του μηνος θα δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακος :)

Πριν λιγα λεπτα δοκιμασα να αγορασω το warlords of draenor με χρεωστικη (ο λογαριασμος εχει υπολοιπο επαρκες προφανως) και πηρα τα @@ μου.

Τα ιδια @@ πηρα και πριν κατι ωρες με την πιστωτικη.

Με λιγα λογια , φαγαμε ακυρο απο ολες τις πλευρες.

αυτο λεω πιστωτικη σε πιστωνει και υπολοποι και στο κραταει τελος του μηνα χρεωστικη οτι εχεις μεσα ειτε ο ενας ειτε ο αλλος τροπος θα πρεπει να λειτουργουνε τωρα δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει και δεν εχω και pc να δοκιμαζα την δικια μου δεν με χαλαγε ενα Mystic runesaber στον arcane mage μου χεχε!!

αυτο λεω πιστωτικη σε πιστωνει και υπολοποι και στο κραταει τελος του μηνα χρεωστικη οτι εχεις μεσα ειτε ο ενας ειτε ο αλλος τροπος θα πρεπει να λειτουργουνε τωρα δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει και δεν εχω και pc να δοκιμαζα την δικια μου δεν με χαλαγε ενα Mystic runesaber στον arcane mage μου χεχε!!

τα capital control δεν τα πηρες πρεφα ε? :)

Παίδες, οι Τράπεζες, λόγω capital controls, έχουν ορισμένα όρια αγορών που δίνουν στις πιστωτικές σαν σύνολο Πιστωτικού Ιδρύματος και νομίζω ότι είναι στις 300.000 ευρώ ημερησίως. Επειδή εάν θυμάμαι καλά οι ώρες που γίνονται τα reset των πιστωτικών καρτών δεν είναι στις δώδεκα το βράδυ αλλά σχετικά νωρίτερα, δοκιμάστε γύρω στις 21.00 και μετά στις 05.00, μήπως και καταφέρετε να είστε εντός των ορίων προτού τιγκαριστούν για την ημέρα :)

Εγω παντως πιστευω οτι εχουν "κοψει" ολες τις συναλλαγες που καταληγουν στο εξωτερικο...προφανως για να περιορισουν την φυγη κεφαλαιων απο το εγχωριο τραπεζικο συστημα..για αυτο αλλωστε οι "εσωτερικες" συναλλαγες γινονται κανονικα.

Δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λεει ο soultaker αλλα θα δοκιμασω ξανα μετα τις 9 αν και χλωμο το κοβω...

Βεβαια τι φυγη κεφαλαιων ειναι οι "μικροαγορες" ....το θεμα ειναι να κοψουν την φυγη των χοντρων χρηματων...

Τεσπα , ειδωμεν..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...