Zus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω για τα άτομα που γνώρισες και klein, μιλάω προσωπικά για το λόγο για τον οποίο το σταμάτησα. Όταν η guild σε ήθελε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 8 ως τις 12 παρών για τα raid και πιο πριν ή πιο μετά χρειαζόσουν ένα δίωρο για farming σε dailies και legendary quests και για να στείλεις followers και, και, και, ε δεν το λες και casual friendly αυτό το πράγμα. Όχι είναι συμφωνία...ειδικα για το τσιγάρο με το μωρο στο σπίτι δεν μπορω να καπνιζω οποτε όσο παίζω δεν θα το αναβω Έκανες συμφωνία με τη γυναίκα σου ρε θηρίο, να σε αφήσει να παίζεις WoW και σε αντάλλαγμα να κόψεις το τσιγάρο? Respect PS Πόσα παιδιά έχεις? Είπες μωρό τώρα και θυμήθηκα ότι μια ζωή για ένα μωρό συζητάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω για τα άτομα που γνώρισες και klein, μιλάω προσωπικά για το λόγο για τον οποίο το σταμάτησα. Όταν η guild σε ήθελε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 8 ως τις 12 παρών για τα raid και πιο πριν ή πιο μετά χρειαζόσουν ένα δίωρο για farming σε dailies και legendary quests και για να στείλεις followers και, και, και, ε δεν το λες και casual friendly αυτό το πράγμα. Έκανες συμφωνία με τη γυναίκα σου ρε θηρίο, να σε αφήσει να παίζεις WoW και σε αντάλλαγμα να κόψεις το τσιγάρο? Respect Γιαυτο και οι guild λενε ηλικια 18+ για να μην εχεις την μεγαλη υποχρεωση που την λενε σχολειο(και για αλλους λογους βεβαια). Υποτιθεται οτι μετα το σχολειο μπορεις να κουμανταρεις μονος σου τον χρονο που ξοδευεις σε υποχρεωσεις(σχολη/δουλεια/κοπελα κπλ). Συγνωμη αλλα mmo παιχνιδι. Αν δεν σε βολευουν τα ωραρια raiding τοτε ψαχνεις για αλλη guild και μαλιστα το αναφερεις. Ειχα πχ ατομο σε παλια guild που δεν μπορουσε να κανει raid τις 3 μερες αλλα μονο τις 2(βεβαια και γενικα active ηταν και με τα pots/flask/repairs/enchants/reforge κλπ)και δεν ηταν και η συγκεκριμενη guild πολυ hardcore και εκανε raid 2 μερες. Αλλοι πχ αναλογα την ημερα και τις υποχρεωσεις μπορει ειτε νωριτερα να φευγανε ειτε αργοτερα να ερχοντουσαν. Επισης υποτιθεται οτι παιζεις Mmo και εν μερη να αφιερωσεις καποιες ωρες για να παιξεις και οι παραπανω που γραφεις συγνωμη αλλα για μενα ειναι κατω και απο Minimum... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εμμμ, βασικά είμαι 34. Και οι υποχρεώσεις είναι πολύ περισσότερες από αυτές που έχουν τα σχολιαρόπαιδα, το μόνο σίγουρο. Από εκεί και πέρα με το Guild Wars που είχα ασχοληθεί παλιότερα, δεν είχα τέτοιο θέμα, αλλά δεν με κράτησε κιόλας. Αν οι 6 ώρες την ημέρα θεωρείς ότι είναι κάτω από το Minimum, καταλαβαίνεις ότι συμφωνούμε σε αυτά που λέω έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Γιατι 6 ωρες την ημερα ρε συ???Το 2 ωρες farming πριν το raid επισης απο που προκυπτει παλι??? Θυμαμαι οτι ενα lvl up ενος alt αν εκανες,ειχες βγαλει τα gold για φαγητα και flasks/repairs κλπ Και σου ξαναλεω δεν σε βολευει το προγραμμα της guild ή τους το λες μπας και σε βοηθησουν ή κοιτας αλλου. Επισης το 6 ωρες την ημερα ειναι μονο για τις μερες που εχεις raid οχι καθε μερα μην μπερδευουμε και αυτους που τα διαβαζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το lvl up ενός alt είναι άλλη πονεμένη ιστορία. Ειδικά τα profs του. Anyway μπορεί να μεγάλωσα αρκετά για να ασχολούμαι με farming και λοιπές ιστορίες και να μου φαίνονται τα πάντα αιώνας. Ίσως ξανασχοληθώ στο νέο xpac μόνο και μόνο για να παίξω Demon Hunter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το lvl up ενός alt είναι άλλη πονεμένη ιστορία. Ειδικά τα profs του. Anyway μπορεί να μεγάλωσα αρκετά για να ασχολούμαι με farming και λοιπές ιστορίες και να μου φαίνονται τα πάντα αιώνας. Ίσως ξανασχοληθώ στο νέο xpac μόνο και μόνο για να παίξω Demon Hunter Garrison= Ευκολος τροπος να ανεβαζεις profession. Αν δε βαριεσαι απλα παιρνεις Mining,herbalism ή Skinning και ξεμπερδευεις. Ουτως ή αλλως τα ψιλο καταστρεψανε τα professions σε αυτο το expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Για 25 hc LK ειχαμε φτασει 8ωρα , για Ragnaros τα ιδια , για Deathwing παλι σκατα ε μετα το Mists of Pandaria αντε να θες 4 ωρες 3 φορες τη βδομαδα και αλλο τοσο farming. Thanks but no thanks 35 κλεινω σημερα μετα απο 8 χρονια και μονο που βλεπω αυτες τις ωρες κατι παθαινω και φασκελωνω . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Για 25 hc LK ειχαμε φτασει 8ωρα , για Ragnaros τα ιδια , για Deathwing παλι σκατα ε μετα το Mists of Pandaria αντε να θες 4 ωρες 3 φορες τη βδομαδα και αλλο τοσο farming. Thanks but no thanks 35 κλεινω σημερα μετα απο 8 χρονια και μονο που βλεπω αυτες τις ωρες κατι παθαινω και φασκελωνω . Αυτό εννοώ. Όταν έχεις λιώσει στο WoW και οι 3-4 ώρες πολλές ακούγονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω για τα άτομα που γνώρισες και klein, μιλάω προσωπικά για το λόγο για τον οποίο το σταμάτησα. Όταν η guild σε ήθελε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 8 ως τις 12 παρών για τα raid και πιο πριν ή πιο μετά χρειαζόσουν ένα δίωρο για farming σε dailies και legendary quests και για να στείλεις followers και, και, και, ε δεν το λες και casual friendly αυτό το πράγμα. Έκανες συμφωνία με τη γυναίκα σου ρε θηρίο, να σε αφήσει να παίζεις WoW και σε αντάλλαγμα να κόψεις το τσιγάρο? Respect PS Πόσα παιδιά έχεις? Είπες μωρό τώρα και θυμήθηκα ότι μια ζωή για ένα μωρό συζητάμε Γάμα τη συμφωνία χαχαχα....1 έχω 4 είναι χρονων....κοιματε συνήθως 10 με 10:30...απο εκείνη την ωρα βλέπω κάνα national geog ή history ή fox καμμία σειρα...τώρα καμμία ωρα θα παίζω λίγο wow ...όχι για σοβαρά για χαβαλε κάνα lfr και κάνα lvl up να περάσει ή ωρα..έχω 1 κατοσταρι και 9 90 έριδες + 1 61.....δεν είμαι για περισσότερο δουλεια σπίτι παιδι και κολυμβητήριο και σοβαρό wow δεν γινεταιΓια 25 hc LK ειχαμε φτασει 8ωρα , για Ragnaros τα ιδια , για Deathwing παλι σκατα ε μετα το Mists of Pandaria αντε να θες 4 ωρες 3 φορες τη βδομαδα και αλλο τοσο farming. Thanks but no thanks 35 κλεινω σημερα μετα απο 8 χρονια και μονο που βλεπω αυτες τις ωρες κατι παθαινω και φασκελωνω .Χρόνια πολλά !!!! Και εγώ τοσο ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις παιχτών στο WoW, κάποιοι χαίρονται μόνο με λέβελινγκ, κάποιοι μόνο pvp, κάποιοι μόνο με achievements, δεν κρίνω κανέναν, αλλά η αλήθεια είναι πως αν θέλεις να στήσεις ανταγωνιστικό char θα φας πολύ χρόνο. Για κάποιον που δουλεύει έστω 8ωρο / 5ήμερο, 3 raid την εβδομάδα είναι μιάμιση extra βάρδια. Δηλαδή στην ουσία, αν θεωρήσεις το wow "χαμένο χρόνο" από οτιδήποτε παραγωγικό θα μπορούσες να κάνεις όσο δεν δουλεύεις, είναι σαν να δουλεύεις χωρίς ρεπό! Κάποιος που δουλεύει και παραπάνω ώρες (καθόλου μικρή μειοψηφία πλέον) και έχει κάποιες στοιχειώδεις υποχρεώσεις, είναι απλά αδύνατο να ακολουθήσει μία όχι hardcore (που βαράνε 12ωρα progress), αλλά ούτε καν semi hc guild. Απλά μαθηματικά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Το βέβαιο είναι ότι εάν είσαι decent παίχτης, σε μία decent guild και με 2 raids 2,5ωρα - 3ωρα την εβδομάδα, τόσο στο WoD όσο και στα προηγούμενα xpacs έκανες άνετα progress μέχρι και hc (mythic πλέον). Όχι Progress farming και first kill & top 100 και τέτοια, απλό progress, ενδεχομένως να έπαιρνες και το curve και να μην έλιωνες. Τουλάχιστον στο guild που ήμουν εγώ αυτό κάναμε. Δεν ήμασταν στους top αλλά το τρέχαμε σχετικά καλά. Η μεγάλη πίκρα είναι όταν δεν έχεις τα άτομα να κάνεις το raid σου 2 φορές την εβδομάδα γιατί δεν έχεις ανοίξει το guild να έχεις πολύ κόσμο (γιατί χρειάζεται και αντίστοιχη διαχείριση σχέσεων - κρίσεων - καταστάσεων) και έχεις 12-14 raiders που είναι casual ή semi-casual και που από αυτούς έχεις περίπου 60-70% πιθανότητες να έχεις ομάδα για τα raids. Εν πάσει περιπτώσει, το λιώσιμο πλέον είναι κάτι mandatory για να γίνεις ανταγωνιστικός πολύ γρήγορα κι όχι για αυτό καθ'εαυτό το παιχνίδι. Το τι ψάχνει ο καθένας και το τι ψάχνει το guild του καθενός βάζει την γραμμή για τις ώρες παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ειπα να θυμηθω λιγο τα παλια...μιας και εχω πολυ ελευθερο χρονο...αλλα με τα capital controls τρωω πορτα.. Υπαρχει τροπος να βαλουμε game time/αγορασω το warlords (ειχα σταματησει πριν απο αυτο) με καποιον τροπο? Προς το παρον παιζω με "trial" χρονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtonyx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 πιστωτικη αν εχεις φορτωσε χρηματα απο τον ενα λογαριασμο στον αλλο αγορασε την digital μαζι με χρονο απο κει και περα πλεον το εβδομαδιαιο οριο στα capital ειναι 320 η 400 ευρω αν θυμαμαι καλα οποτε για 50-60 ευρω που θες να κανεις την δουλεια σου εσυ δεν περιοριζεσαι πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Για να κάνεις κάποιο progress χωρίς να εννοώ top 100 guild, και server firsts κλπ, μια χαρά αρκούν 2-3 raids των 3 ωρών την εβδομάδα. Εγώ τόσο κάνω και μια χαρά βγαίνει, έχω κάνει clear το heroic HFC και αρχίζουμε σιγά σιγά mythic. Προφανώς αν θες κάτι ποιο hardcore και ανταγωνιστικό raiding δεν αρκεί αυτό και δεν προλαβαίνεις επίσης αν είσαι από μια ηλικία και πάνω και έχεις δουλειά, οικογένεια, φίλους, άλλα ενδιαφέροντα κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 πιστωτικη αν εχεις φορτωσε χρηματα απο τον ενα λογαριασμο στον αλλο αγορασε την digital μαζι με χρονο απο κει και περα πλεον το εβδομαδιαιο οριο στα capital ειναι 320 η 400 ευρω αν θυμαμαι καλα οποτε για 50-60 ευρω που θες να κανεις την δουλεια σου εσυ δεν περιοριζεσαι πουθενα πιστωτικη εχω και οταν δοκιμασα να κανω subscription απο το account management εφαγα ακυρο..εβγαλε error χωρις λογο...αρα υποθετω λογω capital controls.. υπεθεσα για τετοια μικροποσα να μην υπαρχει θεμα..αλλα... αυτο που χω στα bold δεν το πολυκαταλαβα τι εννοεις..η πιστωτικη μου δεν σχετιζεται με λογαριασμο (οπως καθε πιστωτικη που σεβεται τον εαυτο της) , ειναι κανονικα σε λειτουργια..εχει διαθεσιμο πιστωτικο οριο..και εντος ελλαδος εκανα αγορα πριν κατι μερες..αρα "δουλευει" EDIT : ακυρο , μολις δουλεψε..ηθελε αλλιως το ονομα/επωνυμο στα στοιχεια που ζηταγε. EDIT2: το warlords που παιζει φτηνα..γιατι 45ευρω που ζηταει η blizz ειναι too much αυτη την στιγμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις