Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ma giati na akousei kapoios? an htan se pvp guild h me organwmenh omada na akousoun alla apo thn stigmh pou mpainoun gia thn plaka tous gia na perasei h wra den nomizw na ka8ete kapoios na akouei kapoion allo agnwsto...

epipleon oi rank 10 kai panw den mpainoun se raid...solaroun perissotero honor kai klasika phgainoun gia farm HKs...

Δεν νομίζω όμως να έχει και πολύ πλάκα το να χάνεις συνέχεια, και άλλωστε οι hordes κάνουν ακριβώς αυτό και δεν προέρχονται από κάποιο guild :-D

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσχετο... πούλαγε κάποιος χθες το βράδυ το Ace of Portals στο Trade channel στο IF!!! Και το πήρα εγώ!! Από ότι μου είπε είχε τουλάχιστον άλλες 5 προσφορές!! Το χρυσοπλήρωσα βέβαια 180g αλλά το ρημάδι είναι πολύ σπάνιοο και βαριέμαι να πηγαίνω συνέχεια Scholo και να ελπίζω ότι ΑΝ πέσει θα το κερδίσω εγώ.

Το συνδύασα με τα υπόλοιπα χαρτιά και τώρα μου μένει να έρθει το Faire @ Goldshire (σε 3 βδομάδες περίπου :( ) για να πάρω αυτό:

http://www.thottbot.com/?i=40867

=)

Ότι πρέπει για τον priest μου τώρα ειδικά που πηγαίνω και MC, Onyxia =D και που έκαναν και nerf το ooc rezzing ;-)

Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν μπορώ να φοράω 2 runes of perfection ? Δεν το βρίσκω σε κάποιο άλλο forum.

Όχι δεν μπορείς να φορέσεις 2 γιατί είναι Unique ;-)

EDIT: Για τέτοιου είδους απορίες και για πολλά άλλα να κοιτάς πάντα http://www.thottbot.com ;-)

Δημοσ.

Παιδες πολύ λάθος η λογική στα ΗΚ. Με τα ΗΚ άντε να ανεβαίνεις μέχρι το ρανκ 7 το πολύ 8. Απο κει και πέρα θα πέρνεις πολύ λίγο honor απο αυτούς που θα τρως γιατι θα είναι μικρότερο ρανκ απο σενα. Οσο για αυτούς που είναι ρανκ 10 όχι μόνο δεν κοιτάνε για ΗΚ αλλα κάνουν και συνέχεια defend για να πάρουν τη νίκη. Εκτός αυτού φανταστείτε κάποιον ο οποίος λιώνει στο pvp. Μόλις έχει παίξει 5-6 arathi την ημέρα σίγουρα θα έχει φάει όλους τους παίχτες απο 5 φορές τον καθένα οπότε όσες φορές να τον ξαναφάει δε θα πάρει καθόλου honor.

Επειδή πολύ μπορεί να μη το ξέρουν πως γίνεται, στα μεγάλα pvp guild είναι πχ 25 άτομα που παίζουν μπαίνουν όλοι σε queue ο καθένας μόνος του οχι group αλλα ο ενας μετά τον αλλο οπότε οι 10πχ θα είναι γνωστοί. Μπαίνει πρώτα ένας και βλέπει ποιοι είναι οι αντίπαλοι, αν οι αντίπαλοι είναι κι αυτοί rank10> λεει στους αλλους να μην μπούνε γιατι η μαχη θα κρατήσει παρα πολύ και δε συμφέρει κανένα αυτό. Οπότε παίζει μόνος του οι αλλοι δε μπαίνουν και περιμένουν το επόμενο arathi. Επίσης πολλές φορες μου χει τύχει όταν ήμουν ρανκ8 να μποω με 3-4 ρανκ14 και οι υπόλοιποι το χειρότερο μεχρι 12. Μπαίνουν και οι alliance τα ίδια πανω κάτω ρανκ και με το που βλέπουν ο ενας τον αλλο οι alliance φυγανε. Αντίστοιχα οταν ξαναβρεθούν θα φυγουν οι horde, ετσι παει

Δημοσ.
Όχι δεν μπορείς να φορέσεις 2 γιατί είναι Unique ;-)

EDIT: Για τέτοιου είδους απορίες και για πολλά άλλα να κοιτάς πάντα http://www.thottbot.com ;-)

Ναι κοίταξα εκεί αλλα΄δεν βρήκα κάτι.. Ααα δηλαδή ότι είναι unique...... μάλιστα.... ok thx φιλε.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Υπάρχει μήπως κανένα trial cd key για να μπορέσω να παρασύρω ένα φίλο μου στο WoW; Θα το εκτιμούσα αν κάποιος βοηθούσε!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Άσχετο... πούλαγε κάποιος χθες το βράδυ το Ace of Portals στο Trade channel στο IF!!! Και το πήρα εγώ!! Από ότι μου είπε είχε τουλάχιστον άλλες 5 προσφορές!! Το χρυσοπλήρωσα βέβαια 180g αλλά το ρημάδι είναι πολύ σπάνιοο και βαριέμαι να πηγαίνω συνέχεια Scholo και να ελπίζω ότι ΑΝ πέσει θα το κερδίσω εγώ.

Το συνδύασα με τα υπόλοιπα χαρτιά και τώρα μου μένει να έρθει το Faire @ Goldshire (σε 3 βδομάδες περίπου :( ) για να πάρω αυτό:

=)

Ότι πρέπει για τον priest μου τώρα ειδικά που πηγαίνω και MC' date=' Onyxia =D και που έκαναν και nerf το ooc rezzing ;-)[/quote']

Ναι μαν γαμάτο trinketάκι!!!!! Εγώ ψάχνω τα 6-7-8 για να το ολοκληρώσω. Το ace μου έκατσε πολύ γρήγορα στο scholo 2-3 run. Αλλά τα 6-7-8 δεν τα έχω δει πουθενά γμτ.

Δημοσ.

=)

Ότι πρέπει για τον priest μου τώρα ειδικά που πηγαίνω και MC' date=' Onyxia =D και που έκαναν και nerf το ooc rezzing ;-)[/quote']

Den kanei pote proc, den kanei pote proc. Toulaxiston oxi otan to xreiazesai...

Athlia trinket... :(

Δημοσ.

akribos opos ta eipe o andrip.otan eisai rank 10 kai pano pas pantagia ti niki...de farmareis...einai protimotero na peseis se pug para se pvp guild diotiiparxoun stigmes pou mazi se wsg krataei kai 1 ora

Δημοσ.

………………………………..__…………………………………………

………………………..,-~*ʼ`¯lllllll`*~,……………………………………

…………………..,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-,………………………………

………………,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-,…………………………….

……………,-*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.\……………………………

………….;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\…………………………..

…………..\lllllllllllllllllllllllllll/………\;;;;llllllllllll,-`~-,………………………

…………...\lllllllllllllllllllll,-*………..`~-~-,…(.(¯`*,`,……………………..

…………….\llllllllllll,-~*…………………)_-\..*`*;..)…………………….

……………..\,-*`¯,*`)…………,-~*`~.………….../……………………..

……………...|/.../…/~,…...-~*,-~*`;……………./.\……………………..

……………../.../…/…/..,-,..*~,.`*~*…………….*...\……………………

…………….|.../…/…/.*`...\...……………………)….)¯`~,……………...

…………….|./…/…./…….)……,.)`*~-,……….../….|..)…`~-,………….

……………/./.../…,*`-,…..`-,…*`….,---…...\…./…../..|……...¯```*~-,,,,

…………...(……….)`*~-,….`*`.,-~*.,-*……|…/.…/…/…………\……..

…………….*-,…….`*-,...`~,..``.,,,-*……….|.,*...,*…|…………..\……..

……………….*,………`-,…)-,…………..,-*`...,-*….(`-,…………\…….

……................f`-,………`-,/…*-,___,,-~*….,-*……|…`-,……….\…….

Δημοσ.

wraia einai na nikas. apla oso anevaineis rank toso poio polli thes na to anevaseis kai vevaia na min to xaseis...

egw gia paradeigma mia fora ews twra exw pesei rank ( apo 7 se 6 ) kai trelathika na to epanaferw. pantws apo to 8 kai meta ta pragmata apo oti vlepw einai polliii diskola. dld eimai 8 kai pira 30.000 honor tin proigoumeni evdomada kai anti estw na parw ena elaxisto kommati apo to rank exasa malista kai ena mikro kommati apo to 8...

Kata tin apopsi mou einai kalo na kaneis pvp sta mikra lvl epeidi mathaineis ton xaraktira sou alla to poio wraio einai na pas 60 kai tote na mporeseis na afwsiotheis gia ta kala sto pvp kai giati tha eisai full skils kai epeidi oi 60arides pou kanoun pvp pairnoun perissotera hp apo oti ta mikrotera lvl .

• Super Moderators
Δημοσ.

paularas apo to 10-11 kai panw einai poly dyskolo...

mexri to 10 pou phga (giati eixa hdh epic mount kai den eixe nohma na paw 11) 8ewrw oti htan sto sxetika "xalaro" pvp...(mono 100k honor per week)

apo ekei kai pera einai h pikra...pvp se bgs kai tpt allo olh mera...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...