Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετα το φιασκο του WoD ειχα πει πως ηταν πραγματικα η τελευταια φορα που αγορασα expansion στο wow κι επειτα απ οσα βλεπω ειμαι πλεον σιγουρος.

Προσωπικα ειναι μεγαλη απογοητευση κι επειδη δεν θελω να μπλεξω για αλλη μια φορα με αγορες expansion που θα με κρατησουν 2-3 μηνες και μετα θα ψαχνω ξανα αλλα mmo's, αυτη τη φορα θα μεινω εξ αρχης μακρια.

Απο περιεργεια που ειναι η μεγαλη απογοητευση??? Γιατι εγω απο ολη την παρουσιαση τουλαχιστον ειδα πιο πολυ πραγμα απο οταν ειχε ανακοινωθει το WoD. Ουτε εγω βεβαια ψαχνω αφορμη για να ξαναλιωσω αλλα αν αξιζει για το κλασσικο 2μηνο 1000φορες απο το να τα δωσω σε καποια αλλη σαβουρα παιχνιδιου βλεπε Watch Dogs κλπ αν και καταλαβαινω πως νιωθεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά, τον Illidan δεν τον σκοτώσαμε υποτίθεται στο TBC;

Τελείως ξαναζεσταμένο φαγητό... και demon hunter; Σιγά τα ωά... μια υβριδική μορφή warlock στην ουσία. Απλά η Blizzard αρμέγει την αγελάδα, τίποτε παραπάνω.

Χίλιες φορές να ανακοίνωναν το WarCraft 4...  :mellow:

• Like 1

Πφφ είμαι πεπισμένος πλέον πως το timeline του wow τελείωσε με όχι τόσο θεαματικό τρόπο στο cataclysm. Πάω να κάψω και τη κοπια του MoP και θα είμαο οκ

• Like 1

Οταν σου ανακοινωνει πριν καιρο οτι το Wow θα το υποστηριξει για χρονια ειναι λογικο να υπαρχουν και παλια γνωριμα τοπια.

Τουλαχιστον ειχαν παραπανω πραγματα να δειξουν απο του Warlords και απο οτι φενεται δεν ειναι σιγουρο αν θα ειναι τελικα ο Illidan σαν boss ή οχι.

Συμφωνώ και το είχα πει και εγώ παλαιότερα ότι είναι λογικό και αναμενόμενο, αφού, υποτίθεται, ότι βρισκόμαστε σε έναν εικονικό κόσμο που διαμορφώνεται από τον συνεχή πόλεμο, αυτό που σήμερα είναι έτσι, αύριο να είναι αλλιώς. Με αυτή τη λογική θα περίμενα αλλαγές στο χάρτη όπως για παράδειγμα περιοχές άδειες να γεμίζουν και παλιά κάστρα ή raids να επανδρώνονται είτε από alliance / horde είτε από άλλους, όπως θα γινόταν και στην πραγματικότα.

Για να είμαι ειλικρινής, το έχω αφήσει από το πρώτο raid του WoD και δεν ξέρω ούτε σε γενικές γραμμές τί γίνεται με το timeline (αν θέλει κάποιος, ας εξηγήσει στα γρήγορα) αλλά αν είδα καλά, έχουμε κάτι υπολείμματα από το παρελθόν ακόμα. Αυτό δε μου αρέσει προσωπικά. Θέλω να ξεμπερδεύουμε με το παρελθόν και να μπούμε σε κανονικό timeline.

Επίσης ελπίζω να μην φανερώσουν από τα teaser όλο το σενάριο του exp. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτο. Δημιουργούν κάποιο hype και μετά ξεφουσκώνει απότομα. Καλύτερα να μην έλεγαν τίποτα για το σενάριο και να αφήσουν τον κόσμο να το ανακαλύψει. Τα datamining, ptr, teasers, early beta, beta κλπ έχουν στερήσει πλέον από τον κόσμο τη χαρά του να ανακαλύπτουν κάτι καινούριο. Ακόμα και εν επιλέξει κάποιος να απέχει από όλα αυτά, δεν έχει καθόλου fun όταν παίζεις και θες να μοιραστείς τη χαρά του να ανακαλύπτεις και οι υπόλοιποι είναι σε φάση mieeeeeh, we know already

Θα περιμένω να δω τί θα ανακοινώσουν πιο μετά αλλά μάλλον και εγώ θα το χτυπήσω το exp για να μη χάσω επαφή αν και δε βλέπω να επιστρέφω δυναμικά.

• Like 2

δε νομίζω ότι προσπαθούν να δώσουν κάτι νέο στον κόσμο, τα 5,5m ενεργά acc Και τα υπόλοιπα 3-4m που αγάπησαν το wow για πολλούς κ διάφορους λόγους αλλά δε παίζουν πλέον γτ το παιχνίδι έχει χάσει το ενδιαφέρον που είχε ή δεν έχουν χρόνο/χρήμα, είναι ο λόγος που βγάζουν νέο expansion γτ όλα αυτά τα 8-9m θα το αγοράσουν μαζί με τουλάχιστον 2-3 μήνες συνδρομή και σ αυτό είναι που ποντάρουν.

εγώ προσωπικά που έπαιζα Από το 2005 σταμάτησα το cataclysm στη μέση το pandarian επίσης και το wod Μετά από ένα 5μηνο, μάλλον αυτό το expansion δε θα το αγοράσω

Ουτε εγώ ψηθηκα για αυτό το expansion.θαπροτιμησω ατα τα λεφτά να χτυπησω καμμία καλύτερη cga ή εκείνον τον ssd που απο καιρό έχω βάλει στο ματι

Θα επανέλθω με την κυκλοφορία στον κόσμο.

Για πόσο δεν ξέρω, το WOD με κράτησε λίγο περισσότερο από μήνα!!!

Πάντως το ενδιαφέρον από μέρους μου είναι μηδενικό....ούτε το 7ήμερο δεν ενεργοποίησα.

Ένα lvl up στο max να δω το νέο content είναι αρκετό πια για μένα. 

• Like 1

Ilidan ρε φιλε!! :-D 

Προσωπικά απο το WotlK εχασα το ενδιαφέρον για το wow και μετά τους πρώτους μηνες στο cataclysm σταματησα, από τότε έπαιζα 2-3 μηνες σε κάθε expansion και την βδομάδα που εδιναν δώρο και τώρα θα το πάρω για να δω τι παίζει στο game και τέλος. Αν ειχα χρόνο όμως θα έπαιζα, περα απο το lore, για μενα το wow ειναι το gameplay και ειδικα το raid, όσο εχουν raid που μου δίνουν την απαραίτητη πρόκληση και είμαι σε ενα καλο guild και παίζω με άτομα που συμπαθω και κάνουν το παιχνίδι ευχάριστο δεν θα είχα λόγο να γκρινιάζω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...