Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουν ανακοινώσει παντως εδώ και καιρό οτι θα συνεχίζουν να βγαίνουν expansion και αν και συμφωνώ εν μέρη οτι εχει κουράσει ποια εφόσον υπάρχουν ακόμα συνδρομητές έστω και 7 εκατομμύρια μην περιμένουμε οτι θα σταματήσει σύντομα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και 3Μ να πάει, μια χαρά θα συνεχίσει να υπάρχει όσο είναι 2Μ πάνω από τα υπόλοιπα online Subs games. Οπότε θα δούμε αρκετά expansions ακόμη (ευτυχώς) :)

• Like 1

Δεν εχει να κανει με το ποσοι παιζουν αφου κατα τη γνωμη μου ακομα και μετα απο 10 χρονια αν υπαρχει ακομα θα το παιζει κοσμος. Το θεμα ειναι πως το παιχνιδι ειναι πραγματικα πλεον τελειως αδιαφορο και τραγικο σε σχεση με το παρελθον του. Ειναι ωρα επιτελους να τελειωσει αυτη η ιστορια και να βγαλουν κατι καινουριο. Ελεος...

• Like 1

Εγω θα ελεγα καλυτερα να ασχολιοντουσαν να βγαζανε κατι σαν τριλογιες τυπου Tolkien στον κινηματογραφο παρα να συνεχισουν το ιδιο και το ιδιο μιλκαρισμα στο WOw. Οσο και αν αγαπαω το ολο Lore του παιχνιδιου και αρκετους απο τους ηρωες του(α ρε αθανατε Medivh :( ) θεωρω οτι οτι ειχε να προσφερει το Wow απο πλευρας Story το εδωσε,και αυτο φανηκε και με το Warlords που το ολο Story του παιχνιδιου μοιαζει σαν να το εχουν παρατησει στην μεση πριν πουν για το επομενο Expansion.

Ισως φταιει και το γεγονος οτι το Hearthstone μονοπωλει το ενδιαφερον αυτη την στιγμη απο τα παιχνιδια της εταιριας και ερχεται και τελη του χρονου και το Overwatch και αρα η εταιρια εχει αλλα πλανα μαλλον εξου και γιατι παρουσιασε τωρα το Token και οχι πιο παλια.

Ισως εχει φτασει και η στιγμη που ισως ακουσουμε φετος ή του χρονου κουβεντες για Warcraft 4.

Μακαρι επισης η ταινια του Wow να ξεχωρισει και να ειναι οντως καλη.

Δεν εχει να κανει με το ποσοι παιζουν αφου κατα τη γνωμη μου ακομα και μετα απο 10 χρονια αν υπαρχει ακομα θα το παιζει κοσμος. Το θεμα ειναι πως το παιχνιδι ειναι πραγματικα πλεον τελειως αδιαφορο και τραγικο σε σχεση με το παρελθον του. Ειναι ωρα επιτελους να τελειωσει αυτη η ιστορια και να βγαλουν κατι καινουριο. Ελεος...

Ε ναι. Δεν γινεται End expansion raid να μας βαζει παλι τον Archimonde(αν δεν ανακοινωθει καποιος αλλος)τον οποιο εχουμε ηδη φαει..... Δηλαδη ουτε εκει λιγη πρωτοτυπια??? Εκτως και αν θελουν ο κοσμος πλεον να πληρωνει μονο τα expansion για τον πρωτο μηνα του Lvl up και μετα να παιζει με Token.

Προσωπικα πιστευω οτι και τα Mmo σιγα σιγα εχουν αρχισει να φτανουν σε σημειο κορεσμου ετσι οπως εχει εξελιχθει η βιομηχανια του gaming με τα Moba,fps,ποδοσφαιρακια κλπ να τραβανε πλεον τον κοσμο.

• Like 2

μπα, μια χαρα ειναι. απλως το βαρεθηκες.

• Like 1

...

Προσωπικα πιστευω οτι και τα Mmo σιγα σιγα εχουν αρχισει να φτανουν σε σημειο κορεσμου ετσι οπως εχει εξελιχθει η βιομηχανια του gaming με τα Moba,fps,ποδοσφαιρακια κλπ να τραβανε πλεον τον κοσμο.

Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ εδώ και καιρό και το έχω πει. Ο κόσμος δεν έχει χρόνο (και χρήμα) για ΜΜΟ. Αυτοί που ξεκίνησαν WoW το 2004-2005 τώρα έχουν οικογένειες - παιδιά ή στην χειρότερη ψάχνονται να βρουν δουλειά και έχουν άλλες έγνοιες.

Έπειτα το WoW δεν τραβάει εύκολα νέους παίκτες, είναι τεράστιο και αχανές και ο νέος παίκτης τρομοκρατείται.

Όσο για το story... έχω απογοητευτεί τελείως. Όσες ιστορίες (από games μέχρι ταινίες) έχουν μπλεχτεί με time-travel, πάντα στο τέλος γίνονται σκ@τά.

Περιμένω να δω το σενάριο για το νέο expansion αλλά πάλι φοβάμαι ότι θα παίξει time-travel. Ακόμα ελπίζω ότι θα επανέλθουμε σε linear time-line, έστω και με απομεινάρια του παρελθόντος, μπας και στρώσει και προχωρήσει λίγο η ιστορία.

• Like 1

Εμένα μου φαίνεται πως η καινούρια γενιά γενικά ψήνεται περισσότερο για παιχνίδια τύπου LOL παρά για παραδοσιακά ΜΜΟ. Μία μέρα θα έχουμε να λέμε πως "η Blizzard καθυστέρησε πάρα πολύ να βγάλει το WoW2".

• Like 2

Εμένα μου φαίνεται πως η καινούρια γενιά γενικά ψήνεται περισσότερο για παιχνίδια τύπου LOL παρά για παραδοσιακά ΜΜΟ. Μία μέρα θα έχουμε να λέμε πως "η Blizzard καθυστέρησε πάρα πολύ να βγάλει το WoW2".

Απο ανακοινωσεις της blizzard που ειχα διαβασει καποτε στα official forums ειχαν πει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει ποτε wow 2 μιας και το wow εχει πολλα expansions να "δωσει" ακομα. Και αν πανε σε αλλο mmo θα ειναι κατι διαφορετικο απο το wow.. Κριμα γιατι wow 2 θα με εψηνε σιγουρα μιας και παιζω wow σχεδον απο το launch. Πλεον το παιχνιδι δεν με συγκινει. Nostalrius vanilla world pvp χαλαρα οταν μου ερχεται η ορεξη να μπω..

• Like 1

παιζω wow απο τις πρωτες μερες του ..... εδω και 2 χρονια αρκετα πιο χαλαρα βεβαια λογω δουλειας - οικογενειας-  ανεργιας κτλπ κτλπ ..... πλεον δεν με συγκινει .... ακομα και τις 7 μερες που εδωσε στο 6.2 μπηκα την πρωτη μερα καμμια ωρα και αυτο ηταν ολο ...... το lore δεν με τραβαει πλεον . Το εχουν ξεκωλιασει ..... νομιζω οτι πρεπει καποια στιγμη να μπει στο f2p μοντελο αλλα με 6Μ + χλωμο το βλεπω για συντομα .... ξενερωμα και το νεο expansion ... Πολυ μικρο το WOD για να βγαλουν κατι νεο....

• Like 1

WoW free server ή PtR

καλησπερα φιλοι μου

θα με ενδιεφερε να ξαναπαιξω wow και αν και ξερω πως καλυτερο θα ηταν να παιζω official θελω απλα να περασει ο καιρος μεχρι αν γινει το wildstar F2P για να ξανασχοληθω

Σκεφτομουν λοιπον να ξεκινησω σε καποιον free server γιατι εχω διαβασει καλα σχολια για καποιους η να μπω στο PTR που φανταζομαι και εκει εχει αρκετο κοσμο. Ποια η αποψη σας?

ευχαριστω

μια απο τα ιδια ...... εχω κανει discover ολο το wow με το mount το απλο σε εποχη που δεν υπηρχαν flying mounts στο azeroth με 2 χαρακτηρες . και ολο το cataclysm + pandaria + wod ΕΚΤΟΣ απο το Vashj που ουτε καν ξερω πως να παω..... ! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...