DrXavier Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ας ελπισουμε πως το 6,2 δεν θα ειναι το τελευταιο raid content του WoD..Και αυτο το λεω γτ συνηθως στο τελευταιο raid του καθε expansion παντα σου εδινε τιτλο για ενα normal kill , παντα ολοκληρωνε καπως την ιστορια..Τωρα με το τελος του Hellfire δεν ολοκληρωνει κατι.. Και αντε λες με την Legion ''προσορινα'' τελειωσες..Με τους Iron Horde που ηταν ολο το θεμα του expansion τι παιζει ; Τον Archimonde δεν τον σκοτωσες...Ο Guldan ειναι καπου αλλα οχι νεκρος...Ο Grommash ειναι ακομα εκει που ηταν και στην αρχη του expansion θελοντας να κατακτησει τα παντα... Και τελος εδω ; Απο την αλλη ειναι αδιανοητο να αφησουν το παιχνιδι τοσους μηνες (μεχρι το επομενο expansion ) μονο με το Hellfire Citadel και να κανουν την ιδια πατατα που εκαναν με τους 14 μηνες του SoO στο MoP. Νομιζω πως εχει κατι ακομα να μας δωσει το WoD.. Αλλωστε κανενα αλλο expansion στο παρελθον του WoW δεν εχει μεινει με 3 raid..!! Τωρα για νεο expansion μονο στη Blizzcon τον Νοεμβριο που ειναι και το πιο σιγουρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Συμφωνώ. Και γενικά ενώ το expansion ξεκίνησε θετικά, το χάλασε στην πορεία με την έλλειψη content και το γεγονός ότι ανακοινώσανε πως το 6.2 ήταν το τελευταίο patch ήταν το κερασάκι στην τούρτα (ελπίζω να το κάνανε για να ετοιμάσουν κάποια έκπληξη αλλά σίγουρα σκοτώσανε το όποιο hype). Όσο για το επόμενο expansion. Πριν γίνει launch το wod είχε γίνει leak ένα trademark της Blizzard με τον τίτλο "Eye of Azshara". Μετά απ' αυτό ο κόσμος μπήκε σε υποψίες, και οι φήμες αυτή τη στιγμή λένε για expansion στα South Seas (νησιά, naga theamed κλπ). Δε μπορούμε να ξέρουμε βέβαια μιας και αυτά είναι φήμες και δε μίλησε κανένας της Blizzard για κάτι σχετικό, αλλά έχει μια λογική λόγω του trademark που δε φάνηκε ακόμα πουθενά και που άρχισαν να βάζουν πλοία στο τελευταίο patch. Δε μπορούμε παρά να περιμένουμε το Blizzcon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Οταν βγηκε το WoD το αρχικο Content ηταν πολυ ωραιο με ολα αυτα που ειχες να κανεις αναμεσα στα level 90 - 100 + dungeon + Highmaul. Στο 6,1 περα απο το γεγονος οτι βγαλανε ενα παρα πολυ ωραιo raid το BRF δεν εχει πραγματικα τιποτα αλλο και εκει ηταν που αρχισε το προβλημα. Τωρα το 6,2 ειναι υπεροχο patch με πολλα πραγματα να κανεις και ενα καταπληκτικο raid.. Ας ελπισουμε οντως ( για καλο δικο μας και δικο τους ) να εχει συνεχεια το expansion... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Βασικά τώρα που το σκέφτομαι θα βγεί και αλλο patch που εφόσον εχεις ολοκληρώσει το συγκεκριμένο chain quest θα μπορείς να πετάς , αν έχει τώρα αλλο raid άγνωστο αλλα δύσκολο να αφήσει ετσι το παιχνίδι χωρίς αλλο περιεχόμενο για τον χειμώνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το patch που θα μπει θα είναι απλά ένα μικρό balance patch και flying. Content δε θα έχει. Και με βάση το πώς πήγε το story δε φαίνεται να βγαίνει γενικά άλλο content, εκτός αν είναι κάποιο raid που δε σχετίζεται με το lore του expansion (πχ Ruby Sanctum). Ξεκίνησε δηλαδή με την Iron Horde να θέλει να τα κατακτήσει όλα και τελικά κατέληξε εκεί που κατέληξε η ίδια ιστορία και στο κανονικό timeline, δηλαδή τα orcs να πίνουν το demons blood και να έρχεται το burning legion. Προσωπικά με ξενέρωσε λίγο αυτό γιατί μ' άρεσε στην αρχή ο πόλεμος με την Iron Horde και η φάση με τους warlords. Ο Archimonde και πάλι νεκρός, η Burning Legion και πάλι από 'κεί που ήρθε, ο Gul'dan εξόριστος μάλλον στο Twisting Nether ή Argus και ο Grom φιλαράκι με τη Horde. Το ότι είπε ο Khadgar στο τέλος κάτι τύπου αυτή ήταν μόνο η αρχή, πιο πολύ για μελλοντικό expansion ακούγεται παρά patch. Αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι καλό να συνεχίσουν να μπλέκουν τα timelines. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Κατι περίεργο συμβαίνει η κάρτα μου έληξε στις 24 του μήνα μεσα στο game management λεει expired started edition αλλα το παιχνίδι παίζει κανονικά σαν full edition .... οχι οτι με χαλάει απλα μου φαίνεται περίεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 μηπως πληρωνεις με πιστωτικη ; αν οχι κανε την παπια και παιξε οσο μπορεις και εγω παντως ξενερωσα ασχημα με το content του Wod....περιμεναπ οιο πολλα πραγματα απο ενα expansion που μας κοστισε λεφτακ αι δεν μας εδωσε και τοσα πολλα οπως προηγουμενα .. ουτε νεο prof ουτε νεο class ουτε νεο race ουτε τιποτα .... λιγα raid - λιγα instance και αυτο ηταν ολο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Όχι με χρεωστική πληρώνω και δεν έχει φράγκο μεσα για να τραβήξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Κατι περίεργο συμβαίνει η κάρτα μου έληξε στις 24 του μήνα μεσα στο game management λεει expired started edition αλλα το παιχνίδι παίζει κανονικά σαν full edition .... οχι οτι με χαλάει απλα μου φαίνεται περίεργο μηπως σου τραβάει τα gold κάθε μήνα? (υπολόγισε -44k / μήνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Όχι δεν εχει τραβήξει τιποτα απο τα gold μου (ετσι και αλλιώς δεν έχω και πολλά) , λεει starter edition και expired αλλα παίζω μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Και εμένα μια φορά με είχε αφήσει 1-2 μέρες παραπάνω.Παίξε όσο μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Όχι με χρεωστική πληρώνω και δεν έχει φράγκο μεσα για να τραβήξει Εχω την εντυπωση πως οσο ειναι σε τετοια κατασταση οι τραπεζες της χωρας και να ειχες λεφτα συναλλαγες με το εξωτερικο δεν γινονται μεχρι νεωτερας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Εχω την εντυπωση πως οσο ειναι σε τετοια κατασταση οι τραπεζες της χωρας και να ειχες λεφτα συναλλαγες με το εξωτερικο δεν γινονται μεχρι νεωτερας.. Έτσι ειναι εκτος αν τα έχεις μεσα στο paypal τα χρήματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Κατι περίεργο συμβαίνει η κάρτα μου έληξε στις 24 του μήνα μεσα στο game management λεει expired started edition αλλα το παιχνίδι παίζει κανονικά σαν full edition .... οχι οτι με χαλάει απλα μου φαίνεται περίεργο Ίσως να δίνουν χαριστικά παραπάνω μέρες στους Έλληνες ελέω capital controls, όπως έκανε η apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δώστε και σε μας τότε ρε μπάρμπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις