Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πας στο warmane.com, φτιάχνεις account και λογκάρεις με αυτό στον server που θα διαλέξεις, είναι πολύ απλό.

Θα χρειαστεί να κατεβάσεις το game ξανά, δεν ξέρω αν παίζει με κάποια αντικατάσταση αρχείων του official.

Δουλεύουν όλα τα addons που θα βρεις στο curse, αρκεί να είναι στην 5.4.2 έκδοση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μιας και παιζω nostalrius για να ξαναθυμηθω τις αξεχαστες εποχες του vanilla ειπα να παρω αυτο το thread απο την αρχη να δω τι εγραφαν τοτε για το παιχνιδι. Πραγματικα θυμηθηκα εκεινες τις εποχες λες και τις εβλεπα μπροστα μου ξανα.. Τοτε που δεν τα ξεραμε ολα και πηγαιναμε ψαχνοντας.. Ενας ολοκληρος κοσμος για να εξερευνησεις στο παιχνιδι που εφερε την επανασταση στα mmo. Πραγματικα εχω κολλησει και διαβαζω. Ειναι κανεις απο αυτους τους χρηστες ακομα ενεργος? ( sarisn, polaki, chill, paularas, toufas, mindtrapper και οι αλλοι? )

Εγω παντως οσο θυμαμαι τις εποχες TBC που επαιζα τοτε και σε ακυρους server τυπου Genjuros,Moonglade και στο τελος του expansion στον καλο Draenor, δεν μπορω να πω το ιδιο. Καλη η νοσταλγια δεν λεω αλλα σου εβγαινε και η πιστη με τους περισσοτερους randomαδες,ακομα και για να κανεις ενα Deadmines πχ επαιρνε ωρες αρχικα να αποφασισουν ποιος θα παει για Summon και μετα να περιμενουν  οι αλλοι μπουλιδες afk. Μια απο τα ιδια και στα hc dungeons στα οποια ακομα και το Daily dungeon ηταν λες και εκανες Raid. Παρα μα παρα πολλοι ψοφοι(δεν ειναι εν μερη κακο αυτο)αλλα το πιο σπαστικο ειναι οτι φευγανε συνεχεια ατομα γιατι δεν ειχαν υπομονη. Αρα και εκει με τις ωρες τα Dungeon. Μεχρι που μπηκε στο κολπο το trash mob raid farming για ευκολο gear και αργοτερα οι Vendor σε Shattrat. Για μενα παντως τα καλυτερα γενικα χρονια του wow ηταν στο Lich King αρκει να μην υπηρχε το σπαστικο gearscore .

Εγώ το παράτησα μετα απο 8 χρόνια  , 1 μήνα μετά το πολλα υποσχόμενο WoD οταν το είχα το Blades Edge Realm ειχε καταντησει ghost server και στο Silvermoon γινοταν της μαυρης π@υτανας με ουρες queing σαν να περιμενεις σε ΑΤΜ . Και ναι με 600+ gear score και random μπουλιδες σου εβγαινε παλι  η πιστη παλι να κανεις Raid ειχε καταντησει κινεζικο βασανιστηριο να μπαινοβγαινουν και να κανουν quit οποτε τους καπνίσει.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ειχα δοκιμασει πριν καιρο το Pandawow x100 και για ηταν μια χαρα για free , Ashran για LoD  αλλα εχει ακομα πολλα bugs . Υπαρχουν αρκετοι decent servers αν θες να κανεις questing.

Παιδιά έχει ακούσει κανένας τιποτα για καινούργιο expansion ? , γιατι συνήθως τέτοια περίοδος αρχίζει και συζητείται υπάρχουν φήμες κτλπ μιας και βγαίνει συνήθως Δεκέμβριο αρχές γενάρη αλλα φέτος δεν έχω ακούσει κατι ...

Απ' όσο έχω καταλάβει δεν υπάρχει καμία απολύτως πληροφορία για το έκτο expansion. Αν είναι να ανακοινωθεί κάτι, λογικά θα γίνει στην επερχόμενη BlizzCon (αρχές Νοεμβρίου). Πράγμα που σημαίνει ότι ίσως αυτή τη φορά δεν τηρηθεί η παράδοση της κυκλοφορίας εντός του Δεκεμβρίου.

Υπάρχουν όμως φήμες (και μόνο) ότι ίσως κάτι ακουστεί στην Gamescom της Κολωνίας τον Αύγουστο.

Ναι μάλλον ετσι ειναι γιατι δεν έχει ακουστεί / διαρρεύσει τιποτα ακόμη , οσο αφορά το τώρα αναμένεται και αλλο patch με καινούργιο content ?

Αν υπαρξει ανακοινωση αυτη θα ειναι στην Blizzcon οπως αναφερθηκε σωστα οπου θα πεχτει και το Trailer της ταινιας που θα βγει του χρονου. Παντως ομολογω οτι ψιλο ξενερωνω στην ιδεα οτι το τελευταιο boss ενος expansion να ειναι παλι boss απο το TBC....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...