Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παίδες λοιπόν help. Δε μπορώ να βρώ ένα addon το οποίο μ'αρέσει πολύ. Λοιπόν έχουμε και λέμε, όταν τρώω damage μου βγαίνει πάνω απο το κεφάλι μου το damage που έφαγα με κόκκινα γράμματα, όταν healarome ή με healaroun μου βγαίνει πάνω απο το κεφάλι μου το πόσα hp μου δίνουν με πράσινα γράμματα. Έστω τώρα οτι ειμαι σε group με shaman οπότε σκάει τοτεμ και πέρνω μανα θέλω να μου δείχνει κάθε ώρα το πόσο μάνα πέρνω πάνω απο το κεφάλι μου. Ακόμα και το regeneration 50 μανα πχ θέλω να μου το δείχνει ξέρετε ποιο είναι; Το sct δεν πρέπει να ειναι αυτο γιατι δε βρήκα κάτι.

ΥΓ: Υπάρχει στανταρ γιατι το χω δει σε πολλά βιντεάκια. Θενκς πιπολ...

Δημοσ.
http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=222

Giati na min einai to sct? Ti ennoeis den brikes kati? Se ola ta video pantos auto exoun (pou exo dei ego).

το εχω αυτό αλλα δεν εχω βρει κάτι. Εχει ρυθμίσεις show combo gained, show rage gained, αλλα δεν εχει καπου show mana gained όμως σίγουρα υπάρχει αφου το χουμε δει σε βιντεο. Pls αν κάποιος ξέρει ας πει

Δημοσ.

Απίστευτοι οι alliance στο Arathi Basin, χάνουμε συνέχεια απο τους hordes, κερδίσαμε μόνο 1 φορά εχτές, εγώ κατασκήνωσα στο mill και MC και "πάμε μια βόλτα κάτω εκεί στην πλαγιά ?", "αχχχχ έχω υψοφοβίαααα" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αν είναι δυνατόν έκανα 2 ώρες adv στο LFG για raid arathi, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ super lol είμαστε .

Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν έκανα 2 ώρες adv στο LFG για raid arathi' date=' ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ super lol είμαστε .[/quote']

Ego ksenerosa toso polu apto alliance zergarisma (xuma ntou oloi giourousi) pou den goustaro mia BG.. E de leei.. Stis 50 fores exo kerdisei tis 5... ffs!

Δημοσ.

κοιτάχτε alterac ok Και στο server μου ακόμα (stormscale) οι horde θα νικάνε 30 AV και μετα οι alliance 1. Αλλα στο ΑΒ όποιοι random κι αν μπούν με οργανωμένο group απο την αλλη θα χάσουν. Δεν είναι οτι νικάει παντα ο ενας ή παντα ο αλλος. Δοκιμάστε να μπείτε σε καποιο pvp guild ή ακόμα και οργανωμένο group απο random και θα δειτε, αλλα να υπάρχει σχέδιο όχι γιουρούσι

Δημοσ.

AV πάντως δεν πρόκειται να ξαναπώ..Πήρα τα rewards από exalted, έχω κάνει όλα τα quest (ναι έχω κερδίσει κι όλας lol) οπότε been there, done that, got the tshirt :P

Αντε να μπώ όποτε ξεμείνω για να φαρμάρω soulshards :D

Δημοσ.

Καλά είναι απίστευτο αυτό που γίνεται στο Arathi. Μπαίνεις μέσα και τους λες make a raid, Group 1 take/defend GM, Group 2 take/defend LM, Group 3 watch Stables and support other groups. Και άλλοι πηγαίνανε Farm, άλλοι BS, κανένας GM και LM lol. Τους λές στο raid "Forget Farm/BS" κανένας δεν ακούει lol.

• Super Moderators
Δημοσ.

ma giati na akousei kapoios? an htan se pvp guild h me organwmenh omada na akousoun alla apo thn stigmh pou mpainoun gia thn plaka tous gia na perasei h wra den nomizw na ka8ete kapoios na akouei kapoion allo agnwsto...

epipleon oi rank 10 kai panw den mpainoun se raid...solaroun perissotero honor kai klasika phgainoun gia farm HKs...

• Super Moderators
Δημοσ.

h nikh dinei 1300 kati kati psila bonus honor... kai an einai se double bonus honor weekend peripou 2200 kai kati psila (den 8ymamai akrivws)

mono sthn double bonus honor periptwsh a3izei na phgaineis gia thn nikh...

alliws farming solo an mporeis...dioti ena solo kill dinei panw apo 300 honor (thn prwth fora :P )...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...