Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά αρκετό καιρό ήθελα να το ξεκινήσω αλλά όλο κάτι τύχαινε και δεν το έκανα,αξίζει να το ξεκινήσω τώρα;μήπως άρχισε να πεθαίνει;μήπως είναι δύσκολο για κάποιον να το ξεκινήσει τώρα,μήπως θα το παρατήσει η blizzard;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν εχεις χρονο και σου αρεσουν τα mmo αξιζει .να πεθαινει δεν αρχισε ενταξει εχει φυγει αρκετος κοσμος δεν ειναι σαν τις εποχες του Wrath αλλα απεχει πολυ απο τον θανατο πιστευω . Να το παρατησει η blizzard αποκλειεται αν σκεφτει κανεις οτι εχει 7.000.000 συνδρομητες αυτη την στιγμη . Τουλαχιστον στο αμεσο μελλον . Τωρα για μετα 3-4 χρονια who knows........αν και παλι πιο πιθανο βλεπω να το κανει free to play παρα να το παρατησει εντελως........

Ασχετο ..... 50.000 το TOKEN ??? πλακα μας κανουν.... στους αμερικανικους εχει 23 :(

Παιδιά αρκετό καιρό ήθελα να το ξεκινήσω αλλά όλο κάτι τύχαινε και δεν το έκανα,αξίζει να το ξεκινήσω τώρα;μήπως άρχισε να πεθαίνει;μήπως είναι δύσκολο για κάποιον να το ξεκινήσει τώρα,μήπως θα το παρατήσει η blizzard;

Αν είναι να πεθάνει το πρώτο σε συνδρομές ΜΜΟ, τί να πουν τα υπόλοιπα δηλαδή...

Εκτός και αν θες να παίξεις σε free-to-play MMΟ, να σου έρχεται αυτός που έκανε donate και να σε σκίζει για την πλάκα :P

Εκτός και αν θες να παίξεις σε free-to-play MMΟ, να σου έρχεται αυτός που έκανε donate και να σε σκίζει για την πλάκα :P

Όχι ποτέ free-to-play!Το WoW είναι pay-to-win;αξίζει ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια;

Όχι ποτέ free-to-play!Το WoW είναι pay-to-win;αξίζει ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια;

Όχι, δεν είναι pay to win. Τις ίδιες δυνατότητες έχει και ο φτωχότερος και ο πλουσιότερος παίκτης του WoW.

Αν μπεις σε guild αξίζει. Solo, όχι και τόσο κατά τη γνώμη μου. ΜΜΟ είναι, θέλει παρέα :)

αν έχεις Κ ένα άτομο να σε κάνει ref Κ να κάνεις lvl.up και να σ εξηγήσει το game ακόμα καλύτερα.το τοκεν σε κινεζικους/Κ ασιατικους σέρβερ παίζει στα 150κ +

Παιδιά ξεκίνησα τώρα την δοκιμαστική έκδοση και είναι 12 lvl

ήθελα να ρωτήσω,πότε τελειώνει η δοκιμαστική; Όταν τελειώσει,αν αγοράσω το battlechest θα μπορώ να ενεργοποιήσω τον ένα μήνα δωρεάν; Και τέλος,μετά τι θα μου λείπει από expansions;

Παιδιά ξεκίνησα τώρα την δοκιμαστική έκδοση και είναι 12 lvl

ήθελα να ρωτήσω,πότε τελειώνει η δοκιμαστική; Όταν τελειώσει,αν αγοράσω το battlechest θα μπορώ να ενεργοποιήσω τον ένα μήνα δωρεάν; Και τέλος,μετά τι θα μου λείπει από expansions;

Δεν τελειώνει απλώς δεν μπορείς να πας πάνω απο 20lvl.

Ο free month είναι για όλους τους νέους users οπότε είσαι ΟΚ.

Θα σου λείπει μόνο το τελευταίο expansion.

Τέλος,είμαι στον lightbringer έχει κανένα Ελληνικό,ενεργό guide για να μπω;

Δεν ξέρω αν έχει Ελληνικό guild αλλά αν ξέρεις Αγγλικά, δοκίμασε να μπεις σε "ξένο" guild. Είναι εμπειρία η συναναστροφή με ξένους ακόμα και αν δεν ταιριάξετε (αρκεί φυσικά να έχεις ανοιχτό μυαλό, να μιλάς λίγο και να ακους περισσότερο)

• Like 1

Πως σας φαίνεται το 6.2;

Εμένα μου αρέσει αρκετά, έχουμε τουλάχιστον καινούρια πράγματα να κάνουμε.

Έχει καταλάβει κανείς πως δουλεύουν τα armor upgrades από 4/6 και πάνω;

Πως ανεβαίνουν στο 6/6;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...