omghi2u Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 1) αφηνεις τον client και κανει download τα παντα, περιπου 24-26giga ειναι. 2) τωρα ναι απλα βαζεις τον κωδικο της καρτας μεσω του bnet σου. 3) για αυτο δεν ειμαι ο καταλληλος να απαντησω ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Λογικα με i5 δεν θα εχεις προβλημα διοτι το wow ειναι πιο cpu based παιχνιδι. Η μνημη ram ειναι κομπλε και το μονο ερωτηματικο ειναι τι γραφικα θα σου δωσει ; π.χ : απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι απο i3 σε i5 υπαρχει μεγαλη διαφορα. Δες και εδω τι παιζει με τις καρτες γραφικων : https://us.battle.net/support/en/article/world-of-warcraft-supported-video-cards Εδω λεει οτι την σειρα 4000 της Intel την υποστηριζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Naylia Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Παιδια καλησπέρα και πάλι. Έχω αρχίσει και παίζω αλλά μου λέει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τους χαρακτήρες μου που ειναι πανω απο 20 level. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρω prepaid card σωστα; Ή πρέπει να πάρω και το WoD και το starter edition τι ακριβως ειναι που λεει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Παιδια καλησπέρα και πάλι. Έχω αρχίσει και παίζω αλλά μου λέει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τους χαρακτήρες μου που ειναι πανω απο 20 level. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρω prepaid card σωστα; Ή πρέπει να πάρω και το WoD και το starter edition τι ακριβως ειναι που λεει; Αρχικα για να μπεις με τους Lvl 20+ χαρακτηρες πρεπει να βαλεις καρτα. To WoD σου πει να το βαλεις οταν θα προσπαθησεις ν πας Draenor η να κανεις τους χαρακτηρες πανω απο 20 Lvl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Naylia Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Αρχικα για να μπεις με τους Lvl 20+ χαρακτηρες πρεπει να βαλεις καρτα. To WoD σου πει να το βαλεις οταν θα προσπαθησεις ν πας Draenor η να κανεις τους χαρακτηρες πανω απο 20 Lvl. Δηλαδη αν βάλω κάρτα τους χαρακτηρες που ειναι 70 level δεν μπορω να τους ανεβασω;Πρεπει να αγορασω οπωσδηποτε το WoD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Με κάρτα μπορείς να πας μέχρι level 90, το όριο που υπάρχει από το Pandaria. Στις παλιές... εποχές (βλ. προ Lich King), θα σου έπαιρνε αρκετούς μήνες για να φτάσεις εκεί οπότε θα μπορούσες να αναβάλεις την αγορά του WoD για κάμποσο καιρό. Τώρα πια που τα levels δίνονται σαν στραγάλια, ακόμα και το 90 δεν είναι πάρα πολύ μακριά αν παίζεις αρκετές ώρες τη βδομάδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Vanilla WoW Private Server Nostaltius καλησπερα.εδω κ μερικες εβομαδες ανοιξε ο συγκεκριμενος server.ειναι καθαρα vanilla wow χωρις bugs.εχει περιπου 6 με 8 χιλιαδες ατομα online και απιστευτο community.για οποιους νοσταλγουν το παλιο καθαρο world of warcraft ειναι οτι πρεπει.pve και pvp δουλευουν τα παντα.υπαρχει καποιος ελληνας που να παιζει η να γνωριζει εαν υπαρχει ελληνικο guild?παραθετο το site και την σελιδα του facebook για οσους θελουν να δωσουν μια ευκαιρια. https://en.nostalrius.org/ https://www.facebook.com/pages/Nostalrius-WoW-Vanilla/289363961111407?fref=ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Τα ατομα που μαζευτηκαν δεν λεει κατι αυτο. Νεος server ειναι,τσαμπε. Το θεμα ειναι ποσα ατομα θα μεινουν μετα απο καποιο καιρο/διαστημα. Επισης οπως εχω γραψει και στο θεμα του Wow στο Insomnia και εχουμε συμφωνησει και αρκετοι,το Wow ηταν απο Vanilla μεχρι και WOTLK,παλιο καλο/καθαρο/balanced/challenging κλπ κλπ. Σε καθε νεα expansion ναι μεν βαζανε και 2-3πραγματακια καλα αλλα μαζευανε και πολλα ασχημα. Και τ ο warlords of draenor πχ ειναι ενα αψογο expansion,ισως το καλυτερο ever απο πλευρας Questing αλλα δυστηχως πασχει και αυτο απο καποια αρνητικα. Οσο για τον συγκεκριμενο server, θα του δωσω λιγο χρονο να δω πως θα τα παει στην πραξη κυριως απο πλευρας κοσμου και μετα αν ειναι θα το δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εχω μπει κι εγώ και αφιέρωσα λίγο χρόνο αλλά βαρέθηκα γρήγορα λόγω του ότι δεν είχα παρέα.Θέλει και οργάνωση στο θέμα των addons γιατί πολύ έχω καλομάθει με τα τελευταία expansion Αν υπάρχει ελληνικό guild ψήνομαι να παίξω πιο σοβαρά όταν τελειώσει η εξεταστική βέβαια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Φιλε μου ριξε και μια ματια στο twich παιζει να πετυχεις κ κανα raid .σαν απλο wow εχει ερκετους που παιζουν.εχει περασει ενα μιση μηνας περιπου απο τοτε π ανοιξε κ ο αριθμος των παικτων ανεβαινει! Επισης μπορεις να δεις και τα forums εχουν πολλες πληροφοριες για class pve pvp addons κλπ.Πραγματικα εχουν κανει καταπληκτικη δουλεια.ηταν για αρκετα χρονια under development. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Καποια στιγμη θα τους κλεισει η blizzard. Δεν ανεχεται τετοια πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ΦΙλε μου κυκλοφορουν 100αδες servers ο ενας μαλιστα εχει πανω απο 6 χρονια και δεν εκλεισε ποτε!Αφου δεν τους ζημιωνει σε τιποτα! Σκεψου 7 μυρια επι 13Ε το μηνα!Μιλαμε για πολλααααααα λεφτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δεν τους ζημιωνει? Αφου παιζουν τζαμπα. Και το server software που τρεχουν που το βρηκαν? Το εδωσε η blizzard? Μακαρι να το βλεπουν ετσι οντως αλλα μου κανει εντυπωση. Αν ηταν πιο εξυπνοι βεβαια θα διατηρουσαν και official vanilla servers (η εστω μεχρι WotLK) εφοσον υπαρχει ζητηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Φιλε μου δεν το εβαλα για να πουμε τι ειναι καλο για την Blizz και τι οχι αλλα για να μαζευτουμε παρεα και να παιξουμε η εαν παιζει ηδη καποιος να μας πει αν υπαρχουν ελληνες. Οποιος θελει μπορει να τσεκαρει το παρακατω λινκ:http://www.twitch.tv/directory/game/World%20of%20Warcraft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) μπήκα τσέκαρα τον σέρβερ μιας και στα ρεπό μου τις 2 προηγουμενες μέρες είχε τραγικό καιρό. Ένιωσα λες και ήταν 2005/6. Στα starting areas να γίνεται της ******, για να βγάλεις quest (οχι μονο λόγο spawn rate) αλλά και γιατί απλά ΔΕΝ σκοτώνεις τπτ, θες 10 χρόνια με το gear πρέπει να κάνεις πάρτυ κλπ. Καλη φάση αλλά έτσι όπως καλομάθαμε με τα heirloom και τα νεα flight path κλπ, εγώ νιώθω να βγάζω καρκίνο. Μέχρι 6 λέβελ πήγα και το παράτησα. σοβαρά τώρα; Λογοκρισία στο "της πουτάνας"; whatever.. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2015 από tehAllantin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις