Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O Ultraxion ήταν bugged, δεν υπήρχε σύστημα εκείνη την εποχή που να μπορούσε να παίξει maxed σε 25ρι.

Αλλά γενικά ναι, το WoW είναι πολύ cpu bound game..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να πω την αληθεια δεν εχω πετυχει καποιο Mmo τελευταια που να τρεχει καλυτερα σε Amd απο Intel. Και το Guild Wars 2 και το Rift και το FF XV ολα απο οσο ξερω(και εχω δει και ο ιδιος)τρεχανε παντα καλυτερα σε Intel και εν μερη και σε Nvidia.

τον i7 4770 εχω... δεν νομιζω να με περιοριζει ο επεξεργαστης. 16giga ram πολυ χωρο στους σκληρους κτλ...

απλα ηταν ενας προβληματισμος και ηθελα να δω αν ειναι γενικο το θεμα ή ειδικο! ελπιζω να μην δημιουργησα καμια παρεξηγηση ή να φανηκα σαν φελος ή elitist.

WoW old player

Παιδια καλησπερα,

σταματησα να παιζω το 2008 και θελω να ξεκινησω πάλι να παιζω. Από τα expansions εχω μέχρι το Burning Crusade.

Ουσιαστικά πρέπει να αγοράσω το wrath, to cataclysm και το mists of pandaria και μια Prepaid και ειμαι οκ; Ή είναι καλύτερα να αγοράσω κατευθείαν το battle chest? αυτο τα περιλαμβάνει όλα έτσι δεν είναι; Επιπλέον, αν αγοράσω το battle chest δε θα μπορώ να χρησιμοποιήσω του χαρακτήρες που είχα στον πρώτο λογαριασμό έτσι;

Και κάτι τελευταια, επειδή έχουν περάσει χρόνια, οι παλιοι χαρακτήρες υπάρχουν;Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Ευχαριστώ

WoW old player

Παιδια καλησπερα,

σταματησα να παιζω το 2008 και θελω να ξεκινησω πάλι να παιζω. Από τα expansions εχω μέχρι το Burning Crusade.

Ουσιαστικά πρέπει να αγοράσω το wrath, to cataclysm και το mists of pandaria και μια Prepaid και ειμαι οκ; Ή είναι καλύτερα να αγοράσω κατευθείαν το battle chest? αυτο τα περιλαμβάνει όλα έτσι δεν είναι; Επιπλέον, αν αγοράσω το battle chest δε θα μπορώ να χρησιμοποιήσω του χαρακτήρες που είχα στον πρώτο λογαριασμό έτσι;

Και κάτι τελευταια, επειδή έχουν περάσει χρόνια, οι παλιοι χαρακτήρες υπάρχουν;Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Ευχαριστώ

πρέπει να αγοράσεις wrath, cataclysm, mists of pandaria, warlords of draenor + gametime (prepaid) Φυσικά παίζουν διάφορες προσφορές όπου τα αγοράζεις με ελάχιστα χρήματα όλα αυτά (εκτός ίσως από το τελευταίο ΕΧΡ.

Εφόσον ο λογαριασμός υφίσταται ακόμα, θα τους έχεις του ίδιους χαρακτήρες ακόμα, ίσως με άλλα ονόματα.

Σημασία έχει να προσθέσεις τα keys στον ίδιο λογαριασμό. Από εκεί και πέρα οι χαρακτήρες είναι ίδιοι.

Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος.

WoW old player

Παιδια καλησπερα,

Ευχαριστώ

Οχι , οχι... Σιγουρα το Wrath και το Cataclysm δεν πρεπει να το αγορασεις οπως και ΣΙΓΟΥΡΑ πρεπει να αγορασεις το WoD. Απλα δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να αγορασεις το MoP η μπηκε και αυτο στα παιχνιδια που περνει αυτοματα το account με την αγορα του vanilla. Η  Blizzard σε καθε νεο account που βαζει ενα κωδικο απο το vanilla βαζει πανω του TBC , Wrath και Cata..Νομιζω οτι πρεπει να αγορασεις τα δυο τελευταια..

Π.Χ : Εγω τοτε που ξεκινησα δεν αγορασα ποτε το TBC.

Naylia Λογικά χρειάζεσαι να αγοράσεις μόνο το WoD επειδή λίγο πριν βγεί το WoD έδωσαν σε όλους όσους είχαν WoW λογαριασμό όλα τα expansions εκτός από το WoD φυσικά. Μπες στο battlenet για να σιγουρευτείς ότι όντως έχεις το MoP.

Δεν έχω ακούσει ποτέ να σβήνουν χαρακτήρες όσο παλιοί και να είναι. Επίσης μην ξεχνάς ότι έχεις 10 μέρες trial το WoD οπότε πριν αποφασίσεις να ξοδέψεις χρήματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό.

Τί λέτε ρε παιδιά;! Δίνουν όλα τα exp τζάμπα μέχρι πριν το WoD? Αλήθεια;!

Ειλικρινά δεν το ήξερα.

Σε κάθε περίπτωση, το ασφαλέστερο είναι να μπεις στο λογαριασμό σου, να δεις μέχρι ποιο expansion έχει και αγοράζεις αναλόγως.

επιβαβαιωμενο 100 % ολα τα account εχουν ΚΑΙ το MOP μεσα . Μπηκα με το 2ο account που ειχα παιξει με την συζηγο μεχρι ΚΑΙ το TBC Και εχει μεσα και το MOP αρα σου λειπει μονο το WoD

Παίδες εχω κατεβάσει την free έκδοση του game και ναι μου αρεσει να το συνεχισω αλλα εχω μια απορια πρεπει να αγορασω το warlords of draenor στα 45 ευρω αυτο εχει και πληρωμένο τον μηνα για να παίξεις η πρεπει να αγοράσω και εχτρα την καρτα συνδρομής ? 

Παιδια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. 'Οπως κατάλαβα πρεπει να αγοράσω μόνο το WoD και μια prepaid σωστά;

Όταν κάνω login στο battlenet βλεπω τους χαρακτήρες, τον έναν με άλλο όνομα βεβαια.

Κάνω τις τρεις παρακάτω χαζες ερωτήσεις:

1) Θυμάμαι ότι για να παίξουμε κάναμε εγκατάσταση όλα τα cd, δηλαδή το αρχικό παιχνίδι και μετά το expansion. Τώρα τι ακριβως πρέπει να κάνω εφόσον όλα τα expansions μου τα έχει δώσει; Επιπλέον, αν δεν πάρω κατευθείαν το WoD μπορώ να παίξω; Και αν ναι, ποια είναι η διαφορά αν δεν τον έχω;

2) Στο battlenet μου γράφει όπως βλέπω ότι έχω μέχρι και τη standard έκδοση του MoP. Είχα μιλήσει με έναν gamemaster τις προάλλες και μου είπε ότι πρέπει όταν βάλω game time να μπω στη σελίδα του wow europe. Τώρα είμαι εδώ και παω στο code redemption και απλά βάζω τον κωδικό για το game time σωστα;

(πωπω εχουν αλλάξει πολλά :confused: )

3) Κάτι τελευταίο, έχω laptop Intel i5 1.70, RAM 4G και Intel HD 4400, πιστεύω ότι δε θα έχει πρόβλημα έτσι; (αν και η ram είναι λίγη νομίζω-όσοι έχουν από i7 και πάνω και άλλα τέρατα ξέρω, δε χρειάζεται να απαντήσετε χαχαχα)

Sorry αν σας κούρασα αλλά έχω χαθεί λίγο.

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...