Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να καταλαβω τωρα με αυτο το συστημα αν εχεις αρκετο gold υπαρχει περιπτωση να παιζεις και χωρις να πληρωνεις συνδρομη?

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να καταλαβω τωρα με αυτο το συστημα αν εχεις αρκετο gold υπαρχει περιπτωση να παιζεις και χωρις να πληρωνεις συνδρομη?

Ναι, παρακολουθείς τις τιμές μέσω wowtoken.info

Δημοσ.

North American Realms

Buy Price

21,138g

European Realms

Buy Price 32,125g

ΑΠΛΕΣ εμεις οι Ευρωπαίοι.... !

μεγάλη ζήτηση = μεγάλες τιμές...

οι Ευρωπαίοι είμαστε τζαμπτζίδες :P και δε θέλουμε να πληρώσουμε με κανονικά φράγκα ενώ οι Ν.Α. είναι πιο συνειδητοποιημένοι στη μηνιαία συνδρομή.

Εγώ βλέπω ότι αυτή η κίνηση θα βάλει πολλούς στο κόλπο πάλι οπότε και μερικοί να βαρεθούν και τελικά να πληρώσουν κανονικά ή ακόμα και απλά να παίζουν παραπάνω το παιχνίδι και να γίνεται ντόρος, κέρδος είναι για την εταιρεία νομίζω.

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβα γιατι το τοκεν κοστιζει 20ευρω για 30 μερες παιχνιδιου

και η συνδρομη 13ευρω 

με αυτη την ισοτιμια το τοκεν δεν υποβαθμιζεται εναντι της συνδρομης ?

Δημοσ.

Όποιος θέλει, όμως in-game gold, αγοράζει με €20 το τοκεν και το πουλάει για 30k gold. Στην κοινώς, όποιος αγόραζε gold πριν παράνομα, τώρα θα το κάνει νόμιμα.

Δημοσ.

Μια ερώτηση για οποίον ξέρει....ας πούμε οτι το το κεν έχει 40.000 και εγώ έχω 20000 σε εναν server και 20000 σε εν;να άλλο...μπορω να το αγοράσω???

Υ.Γ τραγικό στους κινεζικούς σέρβερ έχει 70.000

Δημοσ.

ποια η καλύτερη ώρα να αγοράσεις?

https://wowtoken.info/

θα σε βοηθήσει ωστε να υπολογιζεις ποτε ειναι το καλύτερο time για αγορα αν και η καλύτερη τιμη που εχω παρει ειναι 32k

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια κανεις με 970 ? στα ultra ποσα fps παιζεται?

εχω περιπου 110 αλλα μου φαινονται σχετικα χαμηλα για αυτο το παιχνιδι.

Δημοσ.

Θες να φτάσεις τα 1000;

Δημοσ.

αρχισα απο την αρχη, οποτε μιλαω για fps σε roaming / questing , δεν εχω μπει σε raids κτλ... ουτε σε bgs ακομα. aion πχ ειχα 70-90 σε fights με 100+ ατομα να γινετε χαμος. εξου και η ερωτηση μου... συγγνωμη κιολας! :)

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα στην αναλυση που παιζω,με το συστημα της υπογραφης και χωρις καν ολες τις ρυθμισεις στο Ultra(για καποιο λογο ουτε απο το Nvidia experience μου εβαζε καποιες επιλογες σε High),νομιζω οτι και εγω σε Questing(αναλογα την περιοχη και τον κοσμο που μαζευοταν/server)δεν ειχα οσα Fps περιμενα,και νομιζω οτι και εγω καπου εκει να ημουν. Σε Dungeon παλι ανεβαιναν πολυ τα Fps,και σε Raid με πολλα Effe(βλεπε πχ Ultraxion κλπ)παλι πεφτανε αρκετα. Αλλωστε το Wow ειναι απο τα παιχνιδια που πιο πολυ κερδιζεις αν εχεις i7 παρα πολυ δυνατη καρτα( τρεχει καλυτερα σε Intel/nvidia συστηματα γενικα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...