Mamatereza Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Το θεμα ειναι πως στην ευρωπαικη αγορα με τοση κριση που υπαρχει, ουσιαστικα αυτοι που θα αγοραζουν tokens με real money, θα ειναι πολυ λιγοτεροι απ αυτους που θα το αγοραζουν με gold απ το AH. Αν σκεφτεις οτι στο ιδιο region θα ειναι χωρες οπως οι πρωην ανατολικες, τα βαλκανια αλλα και χωρες με παραδοσιακα μεγαλες οικονομιες οπως Ισπανια και Ιταλια οι οποιες διερχονται κριση, ουσιαστικα μενουν μονο οι βορειες χωρες να βαζουν token στο παιχνιδι. Ιδωμεν.
Mamatereza Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Aν κανω σωστα τη μετατροπη, το 5 pm cest ειναι 17.00 το απογευμα στην Ελλαδα. Σε μας παντως αρχιζει απ τα 35κ αντι για τα 30κ στην Αμερικη.
Norone92 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Για populated servers όπως ο Kazzak που είμαι εγώ πάντως, φαίνεται πολύ καλή τιμή, κρίνοντας από το πόσο το πουλάνε οι gold sellers. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το βασικό κριτήριο της Blizzard, ούτε αν συμφέρει και τους υπόλοιπους servers αυτή η τιμή. Να πω την αλήθεια όμως το περίμενα και παραπάνω, οπότε χάρηκα ιδιαίτερα όταν είδα ότι θα ξεκινήσει από 35k.
Mamatereza Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Προσωπικα αν δεν πεσει κοντα στα επιπεδα της Αμερικης, δλδ 20-25κ, δεν προκειται να παρω ουτε μισο. Ιδωμεν. https://wowtoken.info/
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Σκεφτομαι να μπω με τα 50κ που έχω και χωρίς το expansion...να λιωσω στο φαρμινκ σαν90ρης σε quest και να το αγοράσω με gold παιζει λέτε? Προλαβαινω ? Έχω 9 90 ριδες
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Σκεφτομαι να μπω με τα 50κ που έχω και χωρίς το expansion...να λιωσω στο φαρμινκ σαν90ρης σε quest και να το αγοράσω με gold παιζει λέτε? Προλαβαινω ? Έχω 9 90 ριδες Το θεμα ειναι πανω απο ολα να ευχαριστιεσαι το παιχνιδι. Με το να κανεις ομως τον κινεζο και να φαρμαρεις εν μερη χανεται και το νοημα του παιχνιδιου. Βεβαια καταλαβαινω τι εννοεις απλα επειδη πανω κατω ολοι εχουμε περασει απο αυτο το σταδιο ε οσο να ναι μετα ψιλο βαριεσαι και ξενερωνεις και αρκετες φορες καταλληγεις μπαινεις ελαχιστα στο παιχνιδι. Γιαυτο θα ελεγα πρωτα να τα βαλεις κατω και να δεις ποσο βλεπεις τον εαυτο σου γενικα να παιζει το παιχνιδι και αν γενικα αξιζει τον κοπο/ταλαιπωρια. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Nα παίξω δεν το βλέπω τρέλα αφού μέχρι τος 10 είμαι μς την μικρή....10:30 με 12 βαριά βαριά 1 τώρα που κάθομαι..αν βεω δουλεια 10 με 12 το πολυ
Sorath Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ε τότε φίλε μου, με τόσο λίγο χρόνο για να παίζεις, απλά θα μπαίνεις να κάνεις τον farmer; Έχει νόημα αυτό; Πότε θα ευχαριστιέσαι το παιχνίδι;
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Παιδια να κανω μια ερωτηση για οσους παιζουν ακομα το παιχνιδι: Αν υπολογισουμε οτι εχω 3 χ 90lvl , ποσο χρονο θα μου παρει να βγαλω τα πρωτα 40Κ για το τοκεν? και μετα θα μπορω να τα βγαζω καθε μηνα και ποσο ευκολα?
GaGaS_Thess Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Υπάρχει κάπου λινκ για την τιμή του το κεν όπως αυτούς αμερικανικούς? Ακουω κάτι 40+
sleepy_head Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Παιδια να κανω μια ερωτηση για οσους παιζουν ακομα το παιχνιδι: Αν υπολογισουμε οτι εχω 3 χ 90lvl , ποσο χρονο θα μου παρει να βγαλω τα πρωτα 40Κ για το τοκεν? και μετα θα μπορω να τα βγαζω καθε μηνα και ποσο ευκολα? Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις μία κάρτα για 60 μέρες. Να απολαύσεις και το leveling που είναι πολύ ευχάριστο την πρώτη φορά. Βέβαια αν παίζεις αρκετές ώρες και με ένα μήνα λογικά θα είσαι ok. Για αρχή πρέπει να ανεβάσεις όλους τους χαρακτήρες στο 91 για να έχουν το garrison και να αρχίσουν να μαζεύουν garrison resources για να είναι πιο εύκολα όταν θα αρχίσεις να τους παίζεις κανονικά. Βλέπω ότι η τιμή του token μειώνεται αργά, θα το αγοράσω μόνο αν πάει 25-30κ αλλιώς δεν νομίζω να βγαίνω με έναν 100άρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις