darlas2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Είχε φτασει στα 21k και πήρε την ανηφόρα,μάλλον θα παίζει μεταξύ 25 και 30, οποτε δεν συμφέρει όσους συχαινονται το φαρμινγκ όπως μουα. Btw sleepy-head, long time no see:-D
liopyr Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Θα πάρουν τα bot φωτιά. Αλήθεια με τα Bg τι γίνεται στο expansion? Κυκλοφορούν ακόμα μεταμεσονύχτια botwaves?
sleepy_head Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Είχε φτασει στα 21k και πήρε την ανηφόρα,μάλλον θα παίζει μεταξύ 25 και 30, οποτε δεν συμφέρει όσους συχαινονται το φαρμινγκ όπως μουα. Btw sleepy-head, long time no see:-D /wave Αυτή τη στιγμή έχω ~50κ gold και ίσως περιμένω λίγο όταν το φέρουν στην ευρώπη λόγο του GTAV. Με ~25κ αν το πάρω θα είμαι ευχαριστημένη.
Norone92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 http://www.mmo-champion.com/content/4834-Patch-6-2-PTR-Build-19890 Φαίνεται πως επιτέλους θα έχουμε patch με ενδιαφέρον content.
kalodrei Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 αντε να βαλουν το token στην ευρωπη και εχω στακαρει 400k να αγορασω συνδρομη για εναν χρονο
jmirko15 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 αντε να βαλουν το token στην ευρωπη και εχω στακαρει 400k να αγορασω συνδρομη για εναν χρονο Αμφιβάλω ότι θα σου φτάσουν για 1 χρόνο..
sleepy_head Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αμφιβάλω ότι θα σου φτάσουν για 1 χρόνο.. Αν οι τιμές είναι έτσι όπως είναι στην Αμερική τότε θα του φτάσουν και θα έχει και ~100κ στην τσέπη
Mamatereza Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Χλωμο το κοβω να εχει στην Ευρωπη 20-25κ που εχει στην Αμερικη. Η Ευρωπη πλεον ειναι πολυ πιο φτωχη σαν αγορα απ την Αμερικανικη. Δικια μου προβλεψη ειναι πως αν κατσει κοντα στα 40κ τοτε θα ειναι επιτυχια.
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Τι σχέση έχει η αγορά με τα ingame gold/token?
jmirko15 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Τι σχέση έχει η αγορά με τα ingame gold/token? Νομίζω εννοούσε η "αγορά" γύρω από το game.
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 H αγορά μέσα στο game λίγο έχει να κάνει με το region. Μόνο server να αλλάξεις, οι τιμές αυξομειώνονται 1000%..
Mamatereza Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 1ον οι τιμες ειναι region wide κι οχι server wide. Οσο δηλαδη θα εχει στον Twilights Hammer θα εχει και στον Kazza κλπ. 2ον με την εννοια αγορα, εννοω την αγοραστικη αξια και δυνατοτητα της ευρωπαικης αγορας σε σχεση με την αμερικανικη. Οχι μονο οσον αφορα τα παιχνιδια αλλα γενικοτερα.
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Κάτι δεν έχω καταλάβει μάλλον. Τα tokens δεν θα τα πουλάνε οι παίχτες ingame με gold, ενώ θα τα έχουν αγοράσει μέσω blizzard store φάση;
Mamatereza Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 To Token κοστιζει 20 ευρω απ το blizz shop. Το αγοραζεις και κατοπιν το βαζεις στο AH, το οποιο σου δινει αυτοματα την τιμη πωλησης. Δηλαδη πας να το βαλεις και σου λεει, <θα παρεις 20κ gold, θελεις να το πουλησεις?>. Αν συμφωνησεις και το βαλεις θα παρεις τα 20κ ακομα κι αν η τιμη του εχει παει στα 30κ μεχρι να πωληθει το δικο σου. Το ιδιο ισχυει κι αν το αγορασεις. Αν σου πει οτι κοστιζει 20κ θα το παρεις τοσο ακομα κι αν εχει ανεβει η τιμη μεχρι να αποφασισεις αν το θελεις ή οχι. Το Token εχει 2 ιδιαιτεροτητες σε σχεση με αλλα παιχνιδια (WildStar, EvE, Rift etc) που χρησιμοποιουν παρομοιο συστημα. 1ον αν το αγορασεις με gold απ το AH δεν μπορεις να το μεταπωλησεις, παρα μονο να το χρησιμοποιησεις για να βαλεις μηνα στο account σου. 2ον δεν μπορεις να επιλεξεις την τιμη σε gold που θελεις εσυ να πωληθει στο ΑΗ, αν το χεις αγορασει με real money. Η τιμη βγαινει αυτοματα απ την Blizz βαση της προσφορας-ζητησης.
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δεν είχα καταλάβει πως το ah θα βάζει μόνο του fix τιμή. Αλλά ακόμα κι έτσι, έστω ότι η αγοραστική ικανότητα της Ευρώπης είναι χαμηλότερη από της Αμερικής, γιατί αυτό επηρεάζει την ingame τιμή; Και γιατί η μικρότερη ζήτηση θα αυξήσει αντί να ρίξει την τιμή; O μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ για να έχουν διαφορετική τιμή, είναι να έχουν κάποια region περισσότερους gold farmers (και γενικότερα κόσμο με πολλά gold), πράγμα που θα τους ρίξει στα έσοδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις