BlackScorpionX Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 εχω βρει εναν σερβερ ... εχει το tbc τι χαρακτηρα να κανω ; ποιος ειναι ο πιο δυνατος; unofficial server? Σε κάθε περίπτωση, μην θες να παίξεις το δυνατότερο χαρακτήρα αλλά αυτόν που γουστάρεις περισσότερο... (βαθύ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Έχει ασχοληθεί κανένας με unofficial servers? Αξίζει να δοκιμάσω κανέναν για κάνα bg γιατί προβλέπονται κάτι 12ωρα το πάσχα στην δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Έχει ασχοληθεί κανένας με unofficial servers? Αξίζει να δοκιμάσω κανέναν για κάνα bg γιατί προβλέπονται κάτι 12ωρα το πάσχα στην δουλειά; Υπάρχουν unofficial αλλά γιατί να το κάνεις; Κόσμο, απ' όσο ξέρω, δεν έχουν... Για 12ωρα (πολλά δλδ) αξίζει να πάρεις μια κάρτα να κάνεις τη δουλειά σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 To έχω πουλήσει το account μου. Για 3-4 μέρες έλεγα να μπω να παίξω λίγο pvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 To έχω πουλήσει το account μου. Για 3-4 μέρες έλεγα να μπω να παίξω λίγο pvp. ah ok τότε. Δε νομίζω να γουστάρεις σε unofficial πάντως. Έχεις να κάνεις και το leveling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 WoW Token Releases April 7 in the US - $20 or 30k GoldThe WoW Token is finally here this week! You can purchase the WoW Token with gold without an active Subscription. The gold price for tokens is set by Blizzard based on supply and demand, not by players. Purchasing a WoW Token from the AH makes it Soulbound - it cannot be resold. The Token grants 30 days of game time. You can only buy 10 Tokens each month. Tokens listings are region wide and are not limited to just your realm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ah ok τότε. Δε νομίζω να γουστάρεις σε unofficial πάντως. Έχεις να κάνεις και το leveling. Δεν παίζουν κάτι servers instant 90 or something? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δεν παίζουν κάτι servers instant 90 or something? Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Ξέρω μόνο ότι γενικά υπάρχουν unofficial servers σαν τους κανονικούς. Ξεκινάς δηλαδή από το 1 κτλ. Άντε να υπάρχουν και κάποιοι για πιο γρήγορο level up (x 1,5 πχ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εχει και κάποιους instant 90 αλλά γεμάτους bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darlas2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δεν παίζουν κάτι servers instant 90 or something? Υπαρχει ο molten που ενωθηκε με τον at κσι εχει εναν instant 80 , wrath, pvp only και ετοιμαζαν και εναν αντιστοιχο cata, ο 90 ηθελε lvling αλλα ηταν x7 xp και με πολλα bugs στο pvp, γενικα δεν αξιζει παρα μονο για νοσταλγια μιας και ολοι πλην του at που ειναι wrath εχουν τρελα bugs ,μην περιμενεις φαση retail ουτε κατα προσεγγιση γρνικα με τους prive, υποψη οτι οι molten και at ειναι μακραν οι τοπ, οι αλλοι που τσεκαρα ειναι τελειως για τα πανηγυρια σε φαση πχ αν δεν κανεις donate να τρως dc μεχρι να τους τα χωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ο Dalaran-WoW είνα πάρα πολύ καλός server. Πραγματικά σαν τον retail είναι, έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. Βέβαια το leveling γίνεται με νορμάλ ρυθμό και δεν έχει και πάρα πολύ κόσμο. Πάντως, δεν έχει σχεδόν καθόλου bugs! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Τώρα με το wow token που στους αμερικανικούς παιζει στα 22κ νομιζω οτι ο official αξίζει μόλις βγει και στην Ευρώπη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Κάντε bookmark αυτή τη σελίδα για Site: WoW Token . Η χαμηλότερη τιμή έφτασε στα 20370 gold μέχρι τώρα. Πολύ καλά πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Στην Ευρώπη ποτε έρχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Τις επόμενες εβδομάδες...δεν έχουν ορίσει ημερομηνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις