Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δλδ maxed out WOW σε νορμαλ συνθηκες και οχι με πολυ λαο να υπολογιζω ι5 και πανω και Gtx 970 και πανω..κλαμααα!!! παντως δικιο εχεις για τις περιοχες που χρειαζονται dailιes κλπ σαν το ασραν..να πω ομως οτι τα spikes/lag/delay/disconnects στο release τα ειχαμε λογω ddos και population.αφου αναγκαστηκα η blizzard εδωσε τοτε τις 5 μερουλες αλλα εβαλε και kargath σε main cities να μην υπαρχει συνωστισμος γιατι στο dark portal ειχε περισσοτερο κοσμο κι απο τους αγανακτισμενους στο συνταγμα.ευτυχως που καποιους οπως κι εμενα μας ειχε κοψει στις αρχες του lvling και φευγαμε σε κατι low populated γαλλικους σερβερ για exp και προσπερνουσαμε το φρακαρισμα του κοσμου σε frostfire ridge και gorgond 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βασικα για το Wow ακομα και με το συστημα μου,στο Nvidia Xperience μου ελεγε σε καποια σημεια να ριξω απαιτησεις πχ νομιζω αντι για Shadow Ultra να εβαζα High,και γενικα τα περισσοτερα High μου προτεινε το συστημα να βαλω μαλλον για να μην εχω τεραστια Frame Drops σε περιοχες με πολυ κοσμο.

Αυτο που θελω να πω για το Wow επειδη μεχρι και το Cataclysm που ασχολιομουν με Raid επαιζα σε ενα σαπιο Turbo X με Core 2 duo,3gb ram και Nvidia GT 430 επαιζα μια χαρα μεχρι και το Dragon Soul το οποιο ετρεχα νερο σε 10man.

Σε 25man και ειδικα σε Ultraxion το game κολλαγε απιστευτα,οπως και σε ολους,και επισης σε καποια Fights δεν γινεται να ριξεις τα Details οπως πχ στον Ragnaros στο Firelands γιατι δεν μπορεις να δεις πχ που πεταει τα Fire Traps.

Κοινως οχι το Wow δεν θελει υπερ υπολογιστη.

Αν καποιος μπορει πχ να φτιαξει ενα Pc με τον φθηνοτερο i5,απο 2300 μεχρι 4460,8Gb ram να ειναι οκ και σε αλλα παιχνιδια και καρτα γραφικων παρει μια απο Gtx 660 που την βρισκεις και με 100 ή 120ευρω ή απο καινουργιες μια 750ti ή 960 εισαι παραπανω απο οκ για το Wow απο πλευρας Hardware.

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/14580888055

Οταν φτανει το Wow να σου ζηταει προτεινομενες απαιτησεις i5 ε τοτε καταλαβαινεις οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα.

Σε καμια περιπτωση ο Fx 4100 δεν ειναι αντιστοιχος του I5,η μερα με την νυχτα ειναι σε επιδοσεις στο Wow.

Δες πχ και ολοι αυτοι που κραζουν απο κατω για τις απαιτησεις,εχουν σκασει στο παιχνιδι πανω απο 200 και 300ευρω και μια ρημαδοκαρτα των 50ευρω(Gtx 650 used πχ)δεν ειναι αξιοι να αγορασουν αλλα για Mounts και Pets τα σκανε.

Γιαυτο και μερικοι ειρωνευονται και λενε οτι αρκετοι παιζουν απο τοστιερες :D

Τελος να σου θυμισω τι γινεται και με τα World bosses Οπως ο Sha Of Anger που το lag εκει ηταν παντα σιγουρο αν παιζεις σε Full server.

• Like 1

δικιο εχεις οτι σε καποια σημεια στο πατωμα στα encounter θες να βλεπεις τις φωτιες μεχρι το mop επαιζα ικανοποιητικα στο cata ετρεχε νερο.τωρα χαλια.οσον αφορα τον ι7 που ειπες παραπανω frames βλεπεις να φανταστω λογω εργοστασιακου oc? παιζουνε ρολο και addons βεβαια αλλα βλεπω value συστηματακια ακομα και με amd fx και r9 290 που παιζουνε maxed out εστω και 280/285/280χ ακομα και 7χ series και βλεπουνε 35+ ακομα και σε ασραν.με 20+ addon παντως alt tab σε teamspeak/skype εκανα και προλαβαινα να κανω και τσιγαρο πριν ανοιξει η εφαρμογη.οψομεδα για αγορα και επιστροφη δυναμικα σε rbgs που με περιμενουνε τα ρωσακια μου  :-).πιστευω παντως πως το παιχνιδι ειδικα οι νεες περιοχες εχουνε τρελη διαφορα σε φουλ γραφικα με καποιον που βαζει low medium αξιζει δηλαδη και με το παραπανω παρολο που ειναι καρτουνιστικο ειναι ωραια φαση

Γενικα οι i5 απο τους i7 στα περισσοτερα παιχνιδια που δινουν περισσοτερο βαρος και ολο το βασανο περναει απο την καρτα γραφικων,εχουν μικρες διαφορες στα Frames.

Σε παιχνιδια Open World οπως καλη ωρα το Warcraft και επειδη ειναι και γραμμενο παιχνιδι κυριως για Intel εκει βλεπεις διαφορες μεγαλυτερες απο αυτες που βλεπεις στην μαζα των παιχνιδιων,ακριβως γιατι το Wow ποιο πολυ βασιζεται στο δυνατο επεξεργαστη που εχεις. Βεβαια να σου πω οτι και ενας i5 ειναι παραπανω απο αρκετος και οι διαφορες με τον i7 δεν ειναι γιγαντιες να πεις πχ οτι με i5 στο Sha Of Anger θα κολλαω ενω με I7 δεν θα κολλαω.

ναι αλλα στο συγκεκριμενο την βλεπεις λογω συχνοτητας σωστα?γιατι και σε βιντεα που βλεπω στα 4ghz μια χαρα τα παει και ο 8350 παρολο που δεν ειναι amd optimized το game.εχω να νιωσω smoothness στα world boss λφρ απο cata παντως με το ταπεινο συστημα μου

Βασικα για το Wow ακομα και με το συστημα μου,στο Nvidia Xperience μου ελεγε σε καποια σημεια να ριξω απαιτησεις πχ νομιζω αντι για Shadow Ultra να εβαζα High,και γενικα τα περισσοτερα High μου προτεινε το συστημα να βαλω μαλλον για να μην εχω τεραστια Frame Drops σε περιοχες με πολυ κοσμο.

Αυτο που θελω να πω για το Wow επειδη μεχρι και το Cataclysm που ασχολιομουν με Raid επαιζα σε ενα σαπιο Turbo X με Core 2 duo,3gb ram και Nvidia GT 430 επαιζα μια χαρα μεχρι και το Dragon Soul το οποιο ετρεχα νερο σε 10man.

Σε 25man και ειδικα σε Ultraxion το game κολλαγε απιστευτα,οπως και σε ολους,και επισης σε καποια Fights δεν γινεται να ριξεις τα Details οπως πχ στον Ragnaros στο Firelands γιατι δεν μπορεις να δεις πχ που πεταει τα Fire Traps.

Κοινως οχι το Wow δεν θελει υπερ υπολογιστη.

Αν καποιος μπορει πχ να φτιαξει ενα Pc με τον φθηνοτερο i5,απο 2300 μεχρι 4460,8Gb ram να ειναι οκ και σε αλλα παιχνιδια και καρτα γραφικων παρει μια απο Gtx 660 που την βρισκεις και με 100 ή 120ευρω ή απο καινουργιες μια 750ti ή 960 εισαι παραπανω απο οκ για το Wow απο πλευρας Hardware.

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/14580888055

Οταν φτανει το Wow να σου ζηταει προτεινομενες απαιτησεις i5 ε τοτε καταλαβαινεις οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα.

Σε καμια περιπτωση ο Fx 4100 δεν ειναι αντιστοιχος του I5,η μερα με την νυχτα ειναι σε επιδοσεις στο Wow.

Δες πχ και ολοι αυτοι που κραζουν απο κατω για τις απαιτησεις,εχουν σκασει στο παιχνιδι πανω απο 200 και 300ευρω και μια ρημαδοκαρτα των 50ευρω(Gtx 650 used πχ)δεν ειναι αξιοι να αγορασουν αλλα για Mounts και Pets τα σκανε.

Γιαυτο και μερικοι ειρωνευονται και λενε οτι αρκετοι παιζουν απο τοστιερες :D

Τελος να σου θυμισω τι γινεται και με τα World bosses Οπως ο Sha Of Anger που το lag εκει ηταν παντα σιγουρο αν παιζεις σε Full server.

γιαυτο κατι πρεπει να γινει να γιατι δεν κρατιεσαι ευκολα μακρια απο το ναρκωτικο.κατι θα γινει οσονουπω απ οτι βλεπω για νεο pc ειμαι οχι μονο για το wow φυσικα..κακο μεγαλο αλλα και τι να κανουμε απο τοτε που ξεκινησα ragnaros παιζω ε και σε κανα low rp δεν με ψηνει να κανω migrate  :-D

Τα μονα Site που γνωριζω οτι ειναι σιγουρα εμπιστα καθως τα προτιμανε παρα πολλοι ειναι σιγουρα τα Kinguin και G2A,αλλα και το Instant Gaming. Για το παραπανω Site δεν το γνωριζω και αρα δεν μπορω να σου πω.

Καντε ενα ελεγχο το account σας στο batlenet....δρν μου ηρθε ποτε email για 10days trial αλλα υπηρχε κανονικα κουμπακι και μπηκα

Τιποτα σε μενα παντως.

Εμένα υπήρχε το κουμπί για 10 μέρες, βέβαια μετά από μερικά χρόνια οι χαρακτήρες μου δεν υπάρχουν πλέον..

Επειδή δεν παίζει να ξαναξεκινήσω από lvl1, το απεγκατέστησα παρόλα αυτά.

Εμένα υπήρχε το κουμπί για 10 μέρες, βέβαια μετά από μερικά χρόνια οι χαρακτήρες μου δεν υπάρχουν πλέον..

Επειδή δεν παίζει να ξαναξεκινήσω από lvl1, το απεγκατέστησα παρόλα αυτά.

Οι χαρακτηρες δεν χανονται ποτε, οσα χρονια και να περασουν. Τσεκαρε το. Υπαρχει κι επιλογη να ζητησεις πισω χαρακτηρα που εχεις σβησει, οσο παλια και να ηταν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα σε ολοι την παρεα,μετα απο χρονια 2 εκτος wow λογου του τεραστιου καψίματος που ειχα φαει λογο raid healer.μολις αγόρασα το expansion + game card.Θελω μια μικρη βοηθεια να πειτε καποιον balance server για να use το boost των 90 lvl.Και γενικα τιποτα πληροφοριες περί game μπηκα για 5 λεπτα και δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα,χαχαχαχ.Thanks guys :-D  :-D  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...