polaki Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Polaki δεν διαφωνώ ότι ο healer πρέπει να κάνει heal αλλά το game το παίζω για την δική μου ευχαρίστηση συνεπώς δεν μπορώ να κάνω κάτι το οποίο δεν με ευχαριστεί. Eτσι ρε φίλε, κι εγώ μαζί σου... Μερικοί νομίζουν ότι το παιχνίδι είναι στρατός να πούμε.. ΑΝ σ'αρεσει κατι το κάνεις, αν οχι δεν ασχολείσαι!
polaki Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 polaki diladi exoume akoma 2 mines oste na aniksoune oi piles?lol... Δεν λέω συγκεκριμένα σε κάποιον server, μιλάω ότι γενικά μπορεί να πάρει πολύ καιρό. Μην κολλάς εσκεμμένα σε λέξεις...
Nazre Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Σχετικά με αυτά που λέγονται για τους shadow vs holy priests.... Δεν νομίζω να αξίζει να κάνει respec μέχρι lvl 60, πιστεύω αυτό δεν χρειάζεται. Ακόμα όμως και σε lvl 60 δεν πρέπει να το κάνει αμέσως. Πρώτα θα πρέπει να δοκιμάσει αν μπορεί να ανταπεξέλθει. Βασικά είναι δική του επιλογή αν θα το κάνει ή όχι και όχι των άλλων σε καμμία περίπτωση. Επίσης δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο αυτό πιο μετά, αλλά εγώ από τώρα έχω σχεδόν 2 set αντικειμένων, αλλο για solo και άλλο για party healing, που αλλάζει τρομερά την δυνατότητά μου στο healing. Αυτά τα ψαρωτικά που λέγονται "δεν θα σε πάρουν σε κανένα instance' κλπ, αφήστε τα αυτά πείτε τα πουθενά αλλού όχι εδώ. Σε lvl 47 μου κάνουν περίπου 4-5 w στο 5ωρο που παίζω για sunken και με παρακαλάνε να έρθω γιατί συνήθως στο 1ο w συνήθως δεν απαντάω ειδικά αν η πρόσκληση είναι τύπου "join sunken >??????????" , μετά από λίγο έρχεται το "plz, plz, plz join us? plz m8?" και τότε απαντάω. Ακόμα και αν το party είναι too much work and little fun, πάντα μα πάντα συγνώμη αλλά δεν κάθομαι να ασχοληθώ. Αν είναι μέσα σε ένα party να παίζω αρμόνιο και να μην μπόρώ να πάρω ανάσα γιατί ο warrior την έχει δει κάπως ή κάποιος άλλος ε όχι συγνώμη δεν θα πάρω. Αλλά πραγματικά έχω αυτή την άνεση δεν με νοιάζει καθόλου μα καθόλου, υπάρχει τρομερή ζήτηση, και καρα-ελάχιστη προσφορά. Εδώ θέλετε δεν θέλετε να υποκύψετε στον νόμο προσφοράς-ζήτησης είτε σας κάνει είτε όχι, εκτός εάν πληρώνετε σε χρυσό ή σε items και σε πολύ σεβαστό επίπεδο. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι όλα τα μεγάλα guilds στο server μου με έχουν ζητήσει και το έχω αρνηθεί. Τι μας λέτε τώρα δεν αυτό δεν εκείνο, μα είστε σοβαροί, σε πιο κόσμο ζείτε, ποιοι νομίζετε ότι είσαστε lol. Αφήστε τα αυτά κάπου αλλού ίσως κάποια άλλη μέρα ώρα εποχή ?? σε άλλο παχνίδι ?? Υπάρχει τρομερή ζήτηση, μιλάμε για τρομερή ζήτηση χωρίς καμμία υπερβολή σε priests. Επίσης δεν παίζει η "κακή συμπεριφορά" ή η "βλακεία" μέσα στο instance, δεν κάθομαι να ασχοληθώ καθόλου μα καθόλου αν κάποιος δεν ξέρει να παίζει, απλά heartstone back και περιμένω το επόμενο invite. Θα το σκευτούμε λοιπόν το respec εμείς και όχι τι θα πουν οι άλλοι. Αυτά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 vasika sta 40 kai 20men instance pou ginontai guild only 8a eisai holy/disc...apla 8a to apaithsei to guild wste na yparxei to megisto dynato healing pou mporei na prosferei kapoios priest...ola ta prohgoumena instances asfalws kalyptontai kai apo shadow priests...
andrip Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 μα ποιος σου είπε να αλλάξεις αν δε θές λολ. Εννοείτε όχι. Αλλωστε κι εγώ εδώ και 2-3 μήνες που έχω εξηνταρίσει μόλις πριν 2 βδομάδες το άλλαξα σε holy. Αλλα όπως δικαίωμα σου είναι να αλλάζεις όπως εσυ θές γιατι είναι παιχνίδι=ευχαρίστηση=κάνω ότι θέλω για να περάσω καλύτερα. Άλλο τόσο είναι δικαίωμα του guild να μη σε πάρει αμα είσαι shadow. Ντάξει μιλάω για μεγάλα guild που δεν έχει κανένας ανάγκη απο priest. Αλλα όπως είπε και ο thresh αν μπεις σε guild και είναι σε zg 3 priests shadow ξεκινάτε να μετράτε wipe απλα BTW όσο καλό healing gear και να χεις αν είσαι shadow ο άλλος που ειναι holy χωρίς τέτοιο gear υπερέχει αρκετα Εγώ πάντως ξεκίνησα με pvp πήρα τις 2 πράματα στο ρανκ 6 έφτασα μέχρι 8 αλλα απο κει και πέρα πολύ κούραση το ζήτημα και το παράτησα. Ειναι πιο καλό (τελικά) για μένα με pve να φτιαχτω να πάρω benediction/anathema και μετά το γυρίζω σε shadow χαλαρά για pvp.
Camel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Αυτά τα ψαρωτικά που λέγονται "δεν θα σε πάρουν σε κανένα instance' κλπ' date=' αφήστε τα αυτά πείτε τα πουθενά αλλού όχι εδώ. [/quote'] Μπα γιατί να μην τα πούμε εδώ?
chill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Χτες για πρώτη φορά ήμουν με shadowform σε ένα raid για strat/baron run. Ήμασταν 1warrior, 1hunter, 1mage, 1 warlock, 2rogues, 1 paladin, 1 druid και εγώ. Το healing το ανέλαβε ο druid και ο paladin. Μόλις έπεσε και ο baron ζήτησα τα στατιστικά. Ε λοιπόν στο damage ήμουν 3ος με 17% περίπου στο δε healing ήμουν δέυτερος με 27% και αυτό με το 15% του damage που μετατρέπετε σε healing λόγω shadow tree. Αν αυτά δεν είναι φοβερα στατιστικά τότε τι.........? Κάνω dmg και healάρω ταυτόχρονα ως shadow, ποιός άλλος μπορεί να το κάνει αυτό? Καπάκι πήγα scholo 5man και με εξαίρεση τα bosses (και κάποιους skeletons όπου ήθελαν smite για να πέσουν) ήμουν και πάλι shadowform. Το πιο γρήγορο scholo που έκανα ποτέ. 1ώρα και κάτι, και είχαμε τελειώσει, με κανένα απολύτως whipe. Η λογική του anrdip μου αρέσει, να πάω να ντυθώ ως holy και μόλις ολοκληρωθώ να το γυρίσω ξανά στο λατρεμένο μου shadow.
andrip Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 πρόσεξε αυτα τα στατιστικά μη τα εμπιστεύεσαι πάντως. Στο Healing πχ αν έχω εγώ το μετρητή για το heal σα priest το δικό μου healing θα το μετράει όλο. Αν ομως εσυ σαν άλλος priest πχ φύγεις λίγο πέρα απο το range μου δε θα μετράει το heal σου ο μετρητής ενώ μπορεί να έχεις κάνει μεγαλύτερο (heal πάντα λολ).
mindtrapper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Apla ta pragmata. An thelete na kanete Scholo, UBRS ktl ktl meinete shadow. An thelete na sas parei kanenan guild pou na farmarei Onyxia, Mc kai na pigainei BWL tha ginete holy. Ta guild pou prospathoun BWL (kai ligotero auta pou to exoun idi bgalei) den exoun orexi na kathontai na ntanteuoun esena na kaneis heal. Main healers exeis, den pane se auta ta dungeon me pvp / farm spec. Akoma kai MC pou einai pio eukolo. An einai etsi na ginoun oi mage Fire, oi Druid Feral, oloi oi warrior dps, oi paladin/shaman na pane na barane anti na healaroun/kanoun cleaning kai oi warlock na kanoun soulstone tous hunters Point is sto end raiding prepei na douleyei i omada kai oi alloi perimenoun na xereis ti prepei na kaneis. Ama arxiseis ta shadowform ktl tous kathustereis apla. Cheers.
Nazre Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 απόλυτα σωστός ο Mindtraper. Υπογραμμίζοντας την λέξη απόλυτα όμως...
mindtrapper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Koitaxe na deis Nazre sto PAIXNIDI kanenas de tha sou pei ti na kaneis. Paizeis gia diki sou apolausi. Omos an apofasiseis na gineis meros mias omadas i opoia prospathei gia kati (esto kai an einai scripted events opos eustoxa ta apokalei o Toufas ) prepei na kaneis sumbibasmous. Ta guild pou prospathoun end-game content einai idi katadikasmena na fane polla wipe stin poreia. Apla de tha se paroun an prokeitai na tous prokaleseis akoma perissotera.
chill Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Κι όμως αν υπάρχει η θέληση και φυσικά κρατάς στο χέρι σου το δυνατό χαρτί (priest) βρίσκεις μια μέση λύση με τους gm. Από 10-0-41 γύρισα σε 20-0-31. Έχω ρόλο dispeler και free healer. Kαι χτες πήγαμε ωραία και καλά MC (στο πρώτο guild run 25άτομα) που στόχο είχε την εξοικίωση. Με 8k και κάτι mana (χάρη στο χρυσό flask recipe και τα buffs) και δεν έμεινα ποτέ oom. Bosses δεν δοκιμάσαμε οπότε δεν μπορώ να κρίνω αν θα τα κατάφερνα αλλά στα thrash mobs μια χαρά. Anywayz γενικώς είπα ότι το shadow tree το θέλω για να farmαρω να βρω φράγκα για το epic. Δοκίμασα χτες μια ωρίτσα με holy σε pve solo ok τα κατάφερνα αλλά με τα χιλια ζόρια και σε χρόνους........paladin. Και όπως είπα και σε προηγούμενα post για μένα προέχει η προσωπική μου ευχαριστήση για μένα παίζω.
Shinta Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Iparxoun polla "plans" gia shadow priest mesa se mc kai se onyxia.1 priest se party me tous locks einai +15% damage apo 4 atoma kai parapano mana afou tha taparoun me anesi kai healing apo to damage.Voleuei idietera se Phaze 2 onyxia.Min krinete apo ta stadar plans.Parola auta den xoraei ena raid parapano apo 1 ante 2 shadow priests.
Προτεινόμενες αναρτήσεις