GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 http://www.wowhead.com/news=246558/blizzard-introduces-the-wow-token Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εγω παντως πιστευω οτι η λογικη λεει οτι οι τιμες θα ειναι σχετικα τσιμπημενες για να δικαιολογειται καπως η συνδρομη γιατι αλλιως κανεις δεν θα ξαναπληρωσει συνδρομη.Για να δουμε παντως γιατι δειχνει πολλα υποσχομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Η λογικη λεει κατω απο 10€ αλλιως δεν εχει νοημα.....πιστευω οτι παμε για f2p σιγα σιγα με in game store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 πιστεύω ότι εάν το wow γίνει f2p θα είναι και η καταστροφή του. Η συνδρομή διασφαλίζει ένα minimum ποιότητα τόσο ως προς τους παίκτες όσο και στο παιχνίδι. Πολλοί ενδεχομένως να γελάσετε και να πείτε ότι το community του wow είναι χάλια αλλά κατά τη γνώμη μου, είναι καλύτερη από τα περισσότερα f2p. Τέλος, οι αρρώστιες που ακολουθούν τα f2p mmo-rpg νομίζω θα παρεισφρήσουν άμεσα στο παιχνίδι και τότε θα χάσουν περισσότερο κόσμο και θα πέσει η ποιότητα. Δεν το βλέπω να πηγαίνει για f2p το παιχνίδι πάντως. Τουλάχιστον όχι με την κλασσική έννοια του f2p. Τώρα εάν στην blizzard έχουν άλλα σχέδια και τα έχουν υπολογίσει διαφορετικά... τί να πω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Η λογικη λεει κατω απο 10€ αλλιως δεν εχει νοημα.....πιστευω οτι παμε για f2p σιγα σιγα με in game store Μπα, στην ίδια τιμή θα είναι με το κανονικό. Ουσιαστικά είναι ένας τρόπος να αγοράζεις gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Κατα τη γνωμη μου η τιμη θα ειναι πως και σε ολα τ αλλα παιχνιδια που εχουν αυτο το συστημα, δλδ 15-17ευρω. Το θεμα ειναι ποσα gold θα κοστιζει, αφου οπως ειπαν η τιμη θα βγαινει αυτοματα αναλογα με την προσφορα-ζητηση. Δεν θα μπορεις δλδ να πουλας οπως στ αλλα παιχνιδια οσο εσυ θελεις. Πριν βαλεις το Token για πωληση θα σου λεει το ποσο που θα παρεις κι αν συμφωνεις τοτε το βαζεις προς πωληση. Επιπλεον δεν μπορεις οπως γινεται στα υπολοιπα παιχνιδια που εχουν παρομοιο συστημα η μεταπωληση. Το αγοραζεις και το χρησιμοποιεις μονο εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Εγω παντως πιστευω οτι η λογικη λεει οτι οι τιμες θα ειναι σχετικα τσιμπημενες για να δικαιολογειται καπως η συνδρομη γιατι αλλιως κανεις δεν θα ξαναπληρωσει συνδρομη.Για να δουμε παντως γιατι δειχνει πολλα υποσχομενο. Δεν γίνεται αυτό που λές γιατί κάποιος θα αγοράζει το token με real money για να το βάλει στο auction house. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Fulgore για να καταλαβεις πως παει το συστημα. Σε ολα τα παιχνιδια το αντιστοιχο Token (CREDD, PLEX, REX κλπ) κοστιζει παραπανω απο τη συνδρομη. Ας πουμε λοιπον οτι και στο WoW θα συμβαινει το ιδιο και η τιμη του θα ειναι 17ευρω. Καποιος λοιπον θα πηγαινει στο Blizzard Store, θα δινει 17 ευρω κι επειτα θα μπαινει στο AH του παιχνιδιου και θα το βαζει προς πωληση. Την τιμη δεν θα την οριζει ο ιδιος αλλα θα βγαινει αυτοματα απ την Blizzard (εδω δεν την εμπιστευομαι καθολου) αναλογα με την προσφορα/ζητηση. Θα σου λεει λοιπον <θα παρεις <x ammount of gold, do you want to proceed?> κι αν θελεις βαζεις το Token προς πωληση. Αυτος που θα το αγορασει λοιπον ναι μεν δεν θα εχει δωσει τιποτα για συνδρομη, ομως αυτος που το εβαλε για πωληση εδωσε 17 ευρω. Δηλαδη εκει που ηταν να δωσουν και οι 2 μαζι αν εβαζαν κανονικη συνδρομη 13+13=26 ευρω, τωρα εδωσαν 0 (αυτος που το αγορασε με gold) + 17 (αυτος που εβαλε το Token) + 13 (αυτος που εβαλε το Token κι εδωσε και 13 ευρω για τη δικη του συνδρομη)=30 ευρω. Αρα αν το σκεφτεις την εταιρεια την συμφερει περισσοτερο να πουλαει Tokens κι οχι συνδρομες. Προσωπικα παντως για μενα εχει μεγαλη σημασια το ποσα gold θα κανει το Token. Στο WildStar πχ εχει 15-19p ποσό που μπορω ανετα να μαζεψω με ελαχιστο farm και δεν χανω κατι απ τη διασκεδαση μου, ουτε με κανει Κινεζο. Αν λοιπον στο WoW εχει π.χ. 20k τοτε αξιζει διοτι μπορω να το αγορασω με σχετικα νορμαλ farming και να ευχαριστηθω και το παιχνιδι. Αν εχει παραπανω τοτε προσωπικα θεωρω οτι δεν αξιζει, αφου το να παιζεις ενα παιχνιδι ειναι διασκεδαση κι οχι δουλεια και ειδικα σαν Κορεατης σε κλουβι. Και μην νομιζεις οτι το λεω επειδη δεν βγαζω ευκολα gold στα mmo's. To αντιθετο. Εδω με ξερουν αρκετα παιδια που μπορουν να επιβεβαιωσουν του λογου το αληθες *Προσωπικη εκτιμηση. Παιρνοντας υπ οψιν τις τιμες των gold sellers και υποθετοντας οτι το Token θα πωλειται γυρω στα 17 ευρω στο Bizzard store, υπολογιζω οτι μολις μπει στο παιχνιδι θα κοστιζει γυρω στα 30κ+ gold. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2015 από Mamatereza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Etheros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 30k gold καλα θα ειναι μην ειναι 70κ+ :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αν ειναι 70κ δεν θα μπορει ουτε το 1% των παιχτων να το αγορασει, τουλαχιστον σε μηνιαια βαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Εγώ πάλι ρε παιδιά γιατι δεν μπορώ να μαζέψω gold με τίποτα? Έχω ξεχάσει την τελευταία φορά που ανέβηκα πάνω από 25k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι ευκολο πλεον φιλε μου, ειδικα απ τη στιγμη που τα professions ειναι νεκρα. Ουτε το gathering δεν εχει πλεον νοημα. Αν δεν κονομησεις στην αρχη του καθε expnsion πρεπει να λιωσεις μετα για να βγαλεις gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το θέμα είναι πώς θα βγάζεις μηνιαία ένα ποσό, για να παίζεις τζάμπα; Αν, απ'ότι λες, δε βγαίνουν τα 20k (αν τελικά είναι περίπου εκεί η τιμή του token), τότε απλά θα μειώσεις το κόστος. Που και πάλι δεν είναι κακό απ'το τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δεν ειπα οτι δεν βγαινουν 20κ. Ειπα οτι τα 20κ το μηνα ειναι το οριο ωστε να μπορεις να αγοραζεις με gold την συνδρομη και παραλληλα να μην γινεσαι Κινεζος. Διοτι αν ειναι να παιζεις ενα mmo για να φαρμαρεις ολο το μηνα gold ωστε να παιζεις τσαμπα, δεν εχει νοημα. Αυτο δεν ειναι διασκεδαση ειναι κατεργο. Επιπλεον δεν ειπα οτι 20κ θα ειναι η τιμη του Token. Ειπα πως κατα τη γνωμη μου και λαμβανοντας υποψιν καποιους παραγοντες, υπολογιζω γυρω στα 30κ+> Μπορει βεβαια να πεσω και πολυ εξω, θα δειξει. Αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 δε νομίζω να είναι αρκετά φτηνό ώστε να παίζουν όλοι τζάμπα... νομίζω ότι θα το κάνουν τόσο ακριβό ώστε μια στο τόσο από το gold του παιχνιδιού που σου περισσεύει, να βάζεις τζάμπα κάνα μήνα. Σαν επιβράβευση τύπου. Αλλιώς θα χάσουν real money! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις