Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι δεν ειναι αυτος τον ρωτησα σε μυνγμα και εγω χαχαχα...εσυ οοιος εισαι?

Οχι δεν ειναι αυτος τον ρωτησα σε μυνγμα και εγω χαχαχα...εσυ οοιος εισαι?

kosk Human warrior genjuros 2005-2012!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες να ρωτήσω κάτι.

Είχα σταματήσει να παίζω λόγω δουλειάς το τελευταίο 4μηνό, οπότε έχω μείνει πίσω σε gear. Είμαι στο στάδιο που έχω πάρει τα items από τα heroics και τώρα κάνω LFR. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μαζέψεις gear εκτός από το LFR? Προφανώς δε μπορώ να πάω ακόμα σε κανονικά raids, το gear μου είναι πολύ κακό. Ψάχνω κάτι ανάλογο του συστήματος με τα Valor Points. Παίζει κάτι τέτοιο?

Παίδες να ρωτήσω κάτι.

Είχα σταματήσει να παίζω λόγω δουλειάς το τελευταίο 4μηνό, οπότε έχω μείνει πίσω σε gear. Είμαι στο στάδιο που έχω πάρει τα items από τα heroics και τώρα κάνω LFR. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μαζέψεις gear εκτός από το LFR? Προφανώς δε μπορώ να πάω ακόμα σε κανονικά raids, το gear μου είναι πολύ κακό. Ψάχνω κάτι ανάλογο του συστήματος με τα Valor Points. Παίζει κάτι τέτοιο?

Αν ασχολείσαι γενικά με τους follower στο garrison και έχεις ανεβάσει μερικούς σε epic quality/630+ iLvl μπορεί να τύχει μερικές φορές να εμφανιστεί mission με reward ένα random epic αντικείμενο 645 ilvl (ονομάζονται Grandiose τα αντικείμενα και σου δίνουν item ανάλογο με το loot specialization σου).

Εναλλακτικά, τώρα που το PvP gear δεν έχει πλέον Resilience, μπορείς να μαζέψεις σιγά-σιγά Conquest Points απο Ashran και/ή Arena και να αγοράσεις κάποιο 660 ilvl item απο τον vendor στην Stormshield/Warspear (δες και αυτό το post για τα σχετικά περί Ashran).

Μπορείς επίσης να αγοράσεις (σχετικά) φτηνά κάποια 655 και άνω BoE items απο το AH (trash drops απο Highmaul/Blackrock Foundry) ή 640 και άνω BoE craftables (ανάλογα πάντα με το server, στα high population όπως Silvermoon και Ravencrest οι τιμές σε ορισμένα έχουν πέσει κάτω των 2,000g).

Τέλος, αν δεν το χρησιμοποιείς ήδη, δες στο LFR tool την κατηγορία Premade Groups, έχει συνήθως στα Raids ορισμένα (ανάλογα battlegroup και ώρας) τα οποία δεν ζητάνε ιδιαίτερα ψηλό ilvl για να μπεις (ή εναλλακτικά, κάνουν μόνο 2-3 boss και/ή trash runs για τα προαναφερθέντα BoE).

• Like 1

Παίδες να ρωτήσω κάτι.

μαζεύεις και Apexis crystals από dailies που είναι αντίστοιχη κατάσταση με valor

Διαβαζω τα patch notes του 6.1 και απορω.....γιατι 6.1 ??? Και οχι 6.0.2 πχ???? Ποιο ανουσιο patch απο την αρχη του παιχνιδιου δεν βρισκω....δεν εχει τιποτα να προσφερει περα απο βλακειες (tweeter-selfie!!!) Ας μου εξηγησει καποιος τι γινεται με τα inactive account...

παιζει καμια καλη προσφορα αγορας για το expansion;

ειπα να ξαναξεκινησω το παιχνιδι αλλα ψαχνω να βρω το Warlords οσο πιο φτηνα γινεται.

επισης με το HBAO+ της nVidia που ηρθε με το τελευταιο patch τι παιζει; κανει οντως διαφορα στην ποιοτητα των γραφικων;

Γιατι αρχισαν να βαζουν φορο? Εγω που ειχα παρει το ros οταν ειχε βγει το πηρ ιδια τιμη με εβα παλικαρι απο σουηδια που μιλουσαμε

δεν παιζει το 26 αν πεις πως εισαι απο ελλαδα σου βαζει φορο 23% οποτε παει 36

το 23% των 26ευρω δεν ειναι 10ευρω για να παει στα 36 αλλα κοντα 5.5ευρω δεν ξερω τι εχεις δει ακριβως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...