Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ντροπή ρε φίλος. Όχι το να πουλάς το account σου, σε αυτό καλά κάνεις...αλλά να λές ότι πουλάς ξεχωριστά τα gold; Τι να πω...προσωπική μου άποψη είσαι πολύ λάθος. Φαντάσου μόνο ban που θα είχες φάει ingame για κάτι τέτοιο... τεσπα

• Like 2
Δημοσ.

Επισης εχει στο silvermoon ολα τα proffesion pou υπαρχουν 600/600 επισης αυτο χρειαζεται να φας πανω απο 150000 gold

Αμφιβαλλω κατα ποσο επαιξες το expansion γιατι αν το επαιξες εστω και λιγο θα γνωριζεις οτι πλεον τα Profession,τα περισσοτερα αν οχι ολα,ανεβαινουν πλεον απο το 1μεχρι full στο Draenor αρα το παραπανω που γραφεις δεν ισχυει

Δευτερον εχει το expansion που βγαινει που κανει 45 ευρω

Το αγορασα την μερα που βγηκε και ειμαι σιγουρος οτι η τιμη του ηταν στα 41ευρω,ασε που το εβρισκες φθηνοτερα και σε Digital μορφη(μιας και πουλας Digital account) και πλεον κοστιζει 37ευρω.

Γενικα ξερω οτι δεν πρεπει να σχολιαζουμε/ασχολουμαστε με αγγελιες,αλλα επειδη κακως το εβαλες στην αντιστοιχη ενοτητα του παιχνιδιου οφειλουμε να σχολιασουμε τις οποιες ανακριβιες αναφερονται,αλλωστε ειμαι σιγουρος οτι ειναι λιγο πολυ αναμενομενο.

Για τα Gold επισης λιγο πολυ τα εχουμε πει σε προηγουμενες σελιδες κατα ποσο χρειαζονται πλεον στο παιχνιδι,εκτως ισως απο το να αγορασεις καρτες απο διαφορους πωλητες αν θες να το ρισκαρεις φυσικα.

Δημοσ.

καλησπερα fulgore εξαρχης δεν απαντησα για να μην δωσω συνεχεια στην αγγελια...εγω απλα την εβαλα εδω αν καποιος απο silvermoon τον ενδιαφερει...το μονο που θελω να πω ειναι οτι δεν λεω ανακριβιες ....αν κοιταξεις 10 μαρτιου περιπου οταν βγηκε το pre-order αγορασα το expanaion 45 ευρω...για να παρω το boost δεν προσπαθησα να πω ψεμματα googlare to αμα θες επειδη λες οτι αποκλιεται να το πηρα 45...η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω για ολα τα profession πως ανεβαινουν...εγω raidara δεν με τρελανε και το παρατησα...επισης επειδη 1-2 ατομα μου ειπαν για ta gold ξεχωριστα για αυτο αλλαξα και την αγγελια...

Δημοσ.

Καταρχας να ξεκαθαρισω κατι.Δεν ειπα οτι κακως κοιτας να πουλησεις το account σου.Απλα ειπα οτι ορισμενα απο αυτα που γραφεις δυστηχως δεν ισχυουν πραγμα που μπορει να επιβεβαιωσουν και τα παιδια εδω.Μου ειπες οτι το παιχνιδι το πηρες 45ευρω,εστω οτι ισχυει τι σημασια εχει???

Σημασια εχει ποσο κοστιζει τωρα για να το παρει καποιος και η πιο φθηνη τιμη για Digital ειναι η παρακατω

http://www.kinguin.gr/category/7180/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-expansion-eu-key-pre-order-90-level-boost/

http://www.instant-gaming.com/en/257-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-warlords-of-draenor/

Εαν  το πηρες κουτατο η τιμη του ειναι η http://www.instant-gaming.com/en/257-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-warlords-of-draenor/με βαση αυτες τις τιμες λοιπον τιμολογεις το παιχνιδι σου ασχετως ποσο το πηρες. Ενας πχ που πηρε το κινητο του πριν 5 μηνες στα 600 ευρω αλλα τωρα το βρισκεις με 350ευρω,δεν μπορει να το βαλει 500ευρω αλλα 300πχ. Για τα professions δεκτο αλλα αφου δεν γνωριζεις οπως ειπες γιατι γραφεις στην αγγελια τα περι αξιας τους,τα οποια μπορει πριν το expansion να ισχυαν ειδικα καποια δυσκολα οπως Engineer κλπ αλλα το θεμα ειναι οτι τωρα ειναι γελιο να τα ανεβασεις.

Και πιο πολυ το λεω γιατι εχω δει πολλα στις αγγελιες.Αλλος πουλαγε το expansion στα 45ευρω οταν στα μαγαζια κανει 38 και αλλος θεουλης πουλαγε το Guest pass παρακαλω....

Δημοσ.

ναι δεν φανταστηκα οτι η blizzard του κατεβασε τιμη...εγω ουτος η αλλως το account το δινω θεωρητικα "ψιχουλα" αν σκεφτεις οτι παιζω 10 χρονια...και σε αυτο εχεις δικιο πολλες αγγελιες συνηθως ειναι για γελια...

για τα profession εχεις δικιο δεν ψαχτηκα να δω οτι ανεβαινουν ευκολα επειδη τα ειχα ανεβασει στο mop με πολλα λεφτα τοτε

Δημοσ.

Κοιτα να δεις σου ξαναλεω δεν θα σχολιαζα την αγγελια αν δεν την ειχες βαλει εδω,απλα ετυχε.Και εγω το πηρα το expansion επαιξα,ειδα και το raid αλλα επειδη δεν βρηκα Hardcore guild πριν μου τελειωσει η καρτα προς το παρον το σταματησα αρα σε καταλαβαινω.

Οσο για την αγγελια σου εγω δεν ειπα οτι κακως πουλας το Account σου αλλα οτι καλυτερα θα ηταν να αλλαζες καπως την περιγραφη.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω μια απορια. 

Αγορασα ενα account απο ενα παιδι οnline, βασικα το ανταλλαξα. Μου εδωσε usernames, emails, passwords, cd key, της παναγιας τα ματια. Τα αλλαξα ολα εβαλα τα δικα μου στοιχεια στο battle.net (battletag και email/password). Παρατηρησα ομως οτι δεν μπορω να αλλαξω ονοματεπωνυμο και χωρα.. ΑΝ γινει καμια στραβη, μου κλεισουν το account κ παιζει ισως να μου ζητησουν ταυτοποιηση, εγω τι κανω; Πρεπει να ενημερωσω τον αρχικο ιδιοκτητη κλπ κλπ; 

Δημοσ.

Αν κλείσει ο λογαριασμός την πάτησες εκτός και αν σε βοηθήσει ο αρχικός ιδιοκτήτης, μπορεί όμως και να πάρει τον λογαριασμό πίσω (πχ να πεί ότι του τον έκλεψαν).

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια φιλε μου, στον αδερφο μου που του hackaran μια φορα το account και δεν του το εδινε πισω η blizzard, αναγκαστηκαμε και στειλαμε φωτοτυπια της ταυτοτητας. Οταν hackaran το δικο μου, το πηρα αρκετα πιο γρηγορα πισω, χωρις να στειλω ταυτοτητα. Τα παντα μπορει να σου ζητησουν αν σου κλεψουν το account.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω μια απορια. 

Αγορασα ενα account απο ενα παιδι οnline, βασικα το ανταλλαξα. Μου εδωσε usernames, emails, passwords, cd key, της παναγιας τα ματια. Τα αλλαξα ολα εβαλα τα δικα μου στοιχεια στο battle.net (battletag και email/password). Παρατηρησα ομως οτι δεν μπορω να αλλαξω ονοματεπωνυμο και χωρα.. ΑΝ γινει καμια στραβη, μου κλεισουν το account κ παιζει ισως να μου ζητησουν ταυτοποιηση, εγω τι κανω; Πρεπει να ενημερωσω τον αρχικο ιδιοκτητη κλπ κλπ;

Αν σου έχει δώσει το cd key του battlechest λογικά θα βγάλεις άκρη.

Κι εγώ στο δικό μου fake ονοματεπώνυμο είχα. Δεν αλλάζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...