Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω ότι το questing δεν είναι πλέον όπως ήταν παλιά από άποψη gold. Απ' όσο θυμάμαι η χρυσή του εποχή ήταν το WotLK όπου ένας alt 70-80 σου έδινε χαλαρά ένα 10ρικάκι. Τώρα θα μου πεις, 10ρικο πουλάς πλέον ένα καλό enchant. Όλα σχετικά είναι στον κόσμο αυτό πλέον Το Questing τωρα ειναι καλυτερο καθως ουσιαστικα σε αναγκαζει να ανεβεις lvl μεσω Quest καθως τα Dungeons δεν δινουν καλα λεφτα.Επισης πλεον μπορεις να σπας τα αντικειμενα και ας μην εχεις στον Alt enchanting,και παιρνεις και Gold απο το Garrisson +Free gathering mats . Ορεξη/διαθεση και καλη παρεα θελει κυριως παρεα οπως παντα και τιποτα αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Να πω παντως την αληθεια ψιλο απογοητευτικα απο το Story του παιχνιδιου καθως οι μονοι κεντρικοι χαρακτηρες ειναι κυριως ο Durotan και λιγο οThrall και ο Khadgar.Θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη ποικιλια να ειχαν βαλει βλεπε Wotlk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Παντως πρεπει να ειμαι απ τους λιγους που παρολο που δεν μου αρεσε το Lore, το Questing του Pandaria μου αρεσε πολυ περισσοτερο απ οτι στο WoD. Τοσο τα cinematics οσο και το πως παρουσιαζε τα Quests σαν ιστοριες που τις διηγουνταν οι Npc's, ηταν απιστευτα ωραια. Ειδικα θυμαμαι στο τελος ενος chain Quest που σου μιλουσε στο Valey to Npc και η ιστορια παρουσιαζοταν μπροστα σου σαν να προβαλοταν απο Projector. Παρολα αυτα επειδη το Lore ισως ηταν αδιαφορο για τους περισσοτερους, κανεις δεν εκτιμησε τοσο το Questing του MoP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Να σου πω.Στο MoP δεν υπηρξε μια περιοχη που να εκανα ολα τα Quest.Στο WoD πρεπει να εκανα οτι Quest υπηρχε(κοντα 1100 με 1200Quest Με βαση το Achievement για τα 3κ). Γιαυτο ειπα οτι θα ηθελα να εχει παραπανω ηρωες το WoD για να εχει πιο πολλα ομορφα Cinematics. Γενικα ψιλο νιωθω οπως λενε πολυ αντε να βγει το Warcraft 4 μπας και προχωρησει καθολου το Story,γιατι ως τωρα προχωραει παρα πολυ αργα. Ναι απο καποια Quest που εκανα ηταν ωραια οντως η παρουσιαση των Quest αλλα τι να το κανεις που ηταν ολο το expansion αδιαφορο απο Story,κατι σαν τα Fillers στις σειρες/Anime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Βρείτε μου παιχνιδι απο το 2004 μέχρι σήμερα με τόσα εκατομμυρια συνδρομητές , ήδη ξεπέρασε τα 10 εκατομμύριαΤο να ακους Νο Lifers και τέτοιες αηδίες είναι απαράδεκτο και ειδικά από άτομα που δεν έχουν ακουμπησει ή περάσει απέξω... Στα του παιχνιδιου τώρα και ένα πολύ γενικό σχόλιο...Δεν περίμενα να κε κρατησει τόσο πολύ το WoD, εξαιρετικά φτιαγμένο, καλοδουλεμένο , πολύ καλυτερο από το MoP στα ίδια επίπεδα περίπου με το TBC (αξεπέραστο).Αυτό που μου λέιπει λίγο είναι ο συνωστισμός στις πόλεις λόγω garisson...home alone δηλαδή, θα πρέπει να το δουν λίγο αυτό και επίσης να δώσουν πολύ μεγάλη σημασία στα proffesions και να δώσουν unique χαρακτηρα ώστε να έχει νόημα το τι θα διαλέξεις, όχι όπως είναι τώρα... ευτυχώς δεν υπάρχουν flying mounts στο WoD, θα ήταν η καταστροφή του.... κάνει καλή δουλειά η Blizzard, παρά τα όσα έχει ακούσει κατά καιρούς ειδικά στο ΜοP που το σύνολο των συνδρομητων το θεωρεί απαράδεκτο.... καλημέρα σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εγω παλι ειμαι απ αυτους που δεν θεωρησαν ποτε το MoP απαραδεκτο. Το questing αψογο με την καλυτερη εξιστορηση του Lore που εχω δει, οπως επισης αψογο ηταν και το Legendary quest chain. Ωραιος κοσμος, ωραια προσθηκη οι φαρμες (κακως που δεν τις συνεχισαν και στο WoD) τις οποιες εδεσαν αψογα τοσο με τον κοσμο οσο και το cooking, αξιοποιησαν επιτελους τα Pets με τα Pet Battles, εβαλαν τα challenge modes με τα απιθανα transmog set που εδιναν, το browlers guild, τα scenarios, το 2o banκ, το black market ah, τα open world bosses, τα πολλα rares που εδιναν reward mounts κλπ κλπ Πολυ σημαντικο επισης οτι υπηρχε νεο class & race (monk & pandas) ενω το timeless island ηταν το καλυτερο open world content που εχει βγαλει η blizz εδω και αιωνες. Επισης τα professions ειχαν ακομα αξια και δεν ηταν τα παντα κλειδωμενα πισω απο ενα 24h cd. Ειχε καινουριο BG (αρενα δεν θυμαμαι αν ειχε απ την αρχη), σε αντιθεση με το WoD που δεν εχει τιποτα απ τα δυο. Κατα τη γνωμη μου λοιπον και παρολο το hype του WoD, μπορει εξ αιτιας του αδιαφορου Lore το MoP να εχει καταδικαστει απο πολλους, αλλα κοιταζοντας με μια δευτερη ματια ισως ηταν ενα απ τα καλυτερα expansion. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 υπάρχει κανένα ελληνικό σοβαρό guild ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 υπάρχει κανένα ελληνικό σοβαρό guild ? Αναλογα τον Server,race και τι εννοεις με την λεξη σοβαρη... Εγω παλι ειμαι απ αυτους που δεν θεωρησαν ποτε το MoP απαραδεκτο. Το questing αψογο με την καλυτερη εξιστορηση του Lore που εχω δει, οπως επισης αψογο ηταν και το Legendary quest chain. Ωραιος κοσμος, ωραια προσθηκη οι φαρμες (κακως που δεν τις συνεχισαν και στο WoD) τις οποιες εδεσαν αψογα τοσο με τον κοσμο οσο και το cooking, αξιοποιησαν επιτελους τα Pets με τα Pet Battles, εβαλαν τα challenge modes με τα απιθανα transmog set που εδιναν, το browlers guild, τα scenarios, το 2o banκ, το black market ah, τα open world bosses, τα πολλα rares που εδιναν reward mounts κλπ κλπ Πολυ σημαντικο επισης οτι υπηρχε νεο class & race (monk & pandas) ενω το timeless island ηταν το καλυτερο open world content που εχει βγαλει η blizz εδω και αιωνες. Επισης τα professions ειχαν ακομα αξια και δεν ηταν τα παντα κλειδωμενα πισω απο ενα 24h cd. Ειχε καινουριο BG (αρενα δεν θυμαμαι αν ειχε απ την αρχη), σε αντιθεση με το WoD που δεν εχει τιποτα απ τα δυο. Κατα τη γνωμη μου λοιπον και παρολο το hype του WoD, μπορει εξ αιτιας του αδιαφορου Lore το MoP να εχει καταδικαστει απο πολλους, αλλα κοιταζοντας με μια δευτερη ματια ισως ηταν ενα απ τα καλυτερα expansion. Σε αυτο βεβαια δεν εχεις δικιο καθως συγκρινεις το MoP σε ολη την διαρκεια του που.Δεν διαφωνω σε ορισμενα απο αυτα που λες,αλλα να τονισω ενα αρνητικο που δεν λες και το φωναζε ο κοσμος προς το τελος''Οχι αλλο Siege Of Ogrimmar,βγαλτε αλλο Raid ή expansion''Πραγματικα το SoO κρατησε παρα πολυ καιρο και ο κοσμος απλα ειχε βαρεθει την ζωη του. Οσο για τα περι Quest συμφωνω με αυτο που λες στα περι Μιστ,αλλα τι να το κανεις οταν το Lore του ηταν απλα αδιαφορο???Το ιδιο ηταν και το Lore των Worgen γιαυτο και δεν τους εχουμε ξαναδει καθολου... Και αυτο το βλεπεις καθως πχ τα Panda δεν εχουν καποιο Boss τυπου Thrall,Vol,Sylvannas,Jaina,Geblin κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Το να ακους Νο Lifers και τέτοιες αηδίες είναι απαράδεκτο και ειδικά από άτομα που δεν έχουν ακουμπησει ή περάσει απέξω... No lifers! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 No lifers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 lefteri lefteri...pπες μου και ερχομε να φτιαξουμε ενα...αντε να μαζευτουμε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lolen13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 παιδια highmaul coloseum παει κανεις?εχω παθει πλακα πολύ ενταση αγωνια δεν χερεις από που θα σου ερθει.. παμε με 2-3 φιλους συνηθως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 lefteri lefteri...pπες μου και ερχομε να φτιαξουμε ενα...αντε να μαζευτουμε λιγο draenor horde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μπήκα κι εγώ με τις 10 μέρες trial, και παθαίνω πλάκα γιατί είχαν γυρίσει σχεδόν όλοι απο το guild μου. Μιλάμε είχα να τους δω κανά 3άρι χρόνια τουλάχιστον. Όλα τα core members ήταν μέσα! Ε, με την μία έγινε αγορά του exp και game card Λέμε για 1 φορά την εβδομάδα απο ένα raidάκι έτσι για το χαβαλέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ειχε πολυ Hype το expansion μονο και μονο που εφυγε απο το Lore του Pandaria. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις