Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και 5 σελίδες ασχολείστε με αυτόν στο thread του wow και προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες εσείς που παίζετε το παιχνίδι. Απλά ignore him.

Τους βάζεις δύσκολα!

Δεν το καταλαβαίνεις οτι το 90% αυτών που γράφουν εδώ είναι φανατικοί οπαδοί που δεν δέχονται επιχειρήματα?

Οσο θα γράφουν ανακρίβειες, τόσο θα ξύνω πληγές με επιχειρήματα όμως. Οχι ουγκ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ και 5 σελίδες ασχολείστε με αυτόν στο thread του wow και προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες εσείς που παίζετε το παιχνίδι. Απλά ignore him.

Μπα περναει η ωρα.Αλλωστε ειναι ακρως απολαυστικο να βλεπω τον αλλο να προσπαθει να περασει την γνωμη του για κατι που δεν εχει παιξει ποτε,σε αντιθεση με εμας που πχ με το Lol εχουμε καποια επαφη οι περισσοτεροι.

• Like 1

τι απ'αυτά που είπα δεν ισχύει?

Αν εχεις να σχολιασεις κατι ουσιωδες για το παιχνιδι πχ για Raids,dungeons,skills κλπ καλως αλλιως τσαμπα τον χρονο σου χανεις και το μονο που κερδιζεις ειναι να σε κραζουν ολοι οι υπολοιποι και με το δικιο τους.

Αλλωστε αν θεωρεις σοβαρα επιχειρηματα τα

Το παιχνιδι ειναι μονο για No lifers

Το παιχνιδι ειναι πανακριβο λογω συνδρομης

Τοτε το μονο που εχω να σου πω ειναι /facepalm ....

Τελος οπως αναφερθηκε και πιο πισω μπορεις να παρεις το απλο παιχνιδι για ενα μηνα με 15περιπου ευρω και μετα να μην συνεχισεις.Τα λεφτα του θα τα βγαλει και με το παραπανω,και αξιζει περισσοτερο σαν εμπειρια απο το να παρω ενα με 2 Skin στο Lol.

Το τι ρολο βαρας το εχουμε παρει χαμπαρι απο την αρχη απλα εισαι διασκεδαστικος που επιμενεις σε κατι που εισαι λαθος εξ αρχης.

Α και κατι αλλο για να σου ξαναβαλουμε τα γυαλια,τι περιεργο σε topic του Wow να γραφουν ατομα που τους αρεσει το παιχνιδι ε...

• Like 3

Ξαναγυρίζοντας στη συζήτηση του WoW κι ουχί σε συζητήσεις για πράγματα που δεν αφορούν το thread, θα πώ ότι ένα από τα πολύ καλά νέα features του WoD είναι το Premade Groups. Πήγα με ένα Premade εχθές σε CM το οποίο ναι μεν δεν ήταν κι ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε από άποψη dps (ήμουν 2ος ως War Tank με 15k) αλλά όσα wipes κι εάν φάγαμε (κυρίως mechanisms που δεν μπορείς να αγνοήσεις όπως πχ στα hc) ήταν πολιτισμένοι, συζητήσιμοι και με ιδέες και λύσεις. Πολύ καλό feature το οποίο btw αντικαθιστά το OQ για όσους το χρησιμοποιούσανε επάξια νομίζω.

• Like 1

χαχαχ

Ξαναγυρίζοντας στη συζήτηση του WoW κι ουχί σε συζητήσεις για πράγματα που δεν αφορούν το thread, θα πώ ότι ένα από τα πολύ καλά νέα features του WoD είναι το Premade Groups. Πήγα με ένα Premade εχθές σε CM το οποίο ναι μεν δεν ήταν κι ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε από άποψη dps (ήμουν 2ος ως War Tank με 15k) αλλά όσα wipes κι εάν φάγαμε (κυρίως mechanisms που δεν μπορείς να αγνοήσεις όπως πχ στα hc) ήταν πολιτισμένοι, συζητήσιμοι και με ιδέες και λύσεις. Πολύ καλό feature το οποίο btw αντικαθιστά το OQ για όσους το χρησιμοποιούσανε επάξια νομίζω.

Ναι οντος δουλευει μια χαρα και για rbg είναι τελειο.καλυτερα βασικα γιατι το oq δημιουργουσε προβληματα

• Like 1

• Moderators

Παρακαλώ συνεχίστε σε ήπιους τόνους τη συζήτηση ή απέχετε εντελώς από αυτή.
Να μην επαναληφθούν επιθετικοί χαρακτηρισμοί προς άλλα μέλη του forum.

• Like 2

Ε σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι το gold δεν σου χρειαζεται οπως παλια.Πιο πολυ για να αγορασεις κανενα epic απο ΑΗ αντε και για κανενα ακριβο enchant.

• Like 1

ΑΣχολήθηκα λίγο με αποστολές από garrisson για μια εβδομάδα, και λιγο crafts τσουπ 10κ στην άκρη. μια χαρά. 

Τα έξοδα των 2 raid να βγάζω που κάνω την εβδομάδα και όλα καλά

• Like 1

ΑΣχολήθηκα λίγο με αποστολές από garrisson για μια εβδομάδα, και λιγο crafts τσουπ 10κ στην άκρη. μια χαρά. 

Τα έξοδα των 2 raid να βγάζω που κάνω την εβδομάδα και όλα καλά

Ανεβασε ενα Alt και εχεις βγαλει τα repairs μεχρι το επομενο expansion :P

Ανεβασε ενα Alt και εχεις βγαλει τα repairs μεχρι το επομενο expansion :P

Νομίζω ότι το questing δεν είναι πλέον όπως ήταν παλιά από άποψη gold. Απ' όσο θυμάμαι η χρυσή του εποχή ήταν το WotLK όπου ένας alt 70-80 σου έδινε χαλαρά ένα 10ρικάκι.

Τώρα θα μου πεις, 10ρικο πουλάς πλέον ένα καλό enchant. Όλα σχετικά είναι στον κόσμο αυτό πλέον :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...