Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Το χεις καταλάβει οτι αναλώνεσαι επαναλαμβάνοντας τα ίδια πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και αυτά που ρωτάς τα έχω απαντήσει? Τι ακριβώς παριστάνεις και τι θέλεις να αποδείξεις? Εγώ ξέρω να κάνω κουβέντα με επιχειρήματα (άσχετα αν δεν αρέσουν στους περισσότερους εδω μέσα. Κάνω πολιτισμένη συζήτηση όμως. Εσύ τι κάνεις? Για να μην σχολιάσω οτι ξέθαψες το πρώτο μου ποστ πρίν 10 μέρες και κάνεις copy paste φρασούλες που τις έχω διαβάσει ολόιδιες τουλάχιστον 2-3 φορές. Ξέρω πολύ καλά τι προσπαθείς να κάνεις! καθρέφτη καφρεφτάκι μου!..... who's trolling now? Κανεις κουβεντα σε topic που ειναι αποκλειστικα για οσους παιζανε/παιζουνε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι και μονο για αυτο δεν μιλας. Γιαυτο ακριβως εβαλα και τα πρωτα σου Post που ηταν ουσιαστικα και η αποψη σου για το παιχνιδι.Οσο για το ποιος προσπαθει να κανει τι νομιζω ξερουν ολοι οσοι συμμετεχουν σε αυτο το θεμα. Και απο την αλλη μιας και πας να το παιξεις καποιος δεν μπορω να καταλαβω το εξης,δεν θες να αγορασεις το συγκεκριμενο mmo για οικονομικους λογους οκ,τι σοι κουβεντα προσπαθεις δηλαδη να κανεις με τα ατομα που παιζουν ηδη και πληρωνουν το παιχνιδι??? Λες οτι ξερεις πολυ καλα τι προσπαθω να κανω,το θεμα ειναι εσυ τι ακριβως προσπαθεις να κανεις...Αν εχεις ορεξη να σε κραξουν αλλα ατομα και με το δικιο τους συνεχισε να απαντας σε αυτο το topic σε μενα κακο δεν κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Panagiotis32 από περιέργεια και μόνο...πόσο έχεις ασχοληθεί με το WOW?...κανα link από χαρακτήρα?επίσης το γεγονός ότι το LOL συμμετέχει στα e-sports και ότι είναι skill based παιχνίδι, δεν αναιρεί το γεγονός ότι το community στο μεγαλύτερο μέρος του αποτελείται από καθυστερημένα, 12χρονα και attention whores ξέκωλα που φτιάχνουν κανάλι στο Twitch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prospa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ρε συ Παναγιώτη διαβάζω και ξαναδιαβάζω και απορώ ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου. Μπορείς να πάρεις τη basic έκδοση του Wow για lvl1-90 που έχει άπειρο content, περιλαμβάνει ένα τεράστιο guide και 1μήνα συνδρομής και να δεις αν σ'αρέσει ή όχι. 15€ έχει. Αν σ'αρέσει κρίνεις αν αξίζει το subscription ή όχι. Τώρα όλα τα άλλα και οι συγκρίσεις με άλλα games και άλλα genres είναι να 'χαμε να λέγαμε. Το πόσο αξίζει το κάθε game το κρίνει ο καθένας ξεχωριστά βάση των προτιμήσεών του και της τσέπης του. Το να μπαίνεις όμως σε ένα wow post που όπως είναι προφανές έχει wow fans και να κράζεις ένα game που δε καταλαβαίνεις είναι απλά troll και τα όποια επιχειρήματα χρησιμοποιείς είναι επιπέδου "αφού μπορώ να πάω στο χωριό μου με το παπάκι μου γιατί να δώσω 200 χιλιάρικα για ferrari". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ρεεε! Φάτε κάνα κουραμπιέ μέρες που 'ναι και ξεκολλάτε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bdancer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ρεεε! Φάτε κάνα κουραμπιέ μέρες που 'ναι και ξεκολλάτε! πολυ ακριβοι οι κουραμπιεδες φιλε με τοσα λεφτα πληρωνω συνδρομη wow στον Πανο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 πάντως tbh εμένα φίλοι μου (pvp only and forever) παράτησαν το wow για το lol, λόγω του ότι δεν χρειάζεται να πατάς 23423423 skills (lol-->6 το ανώτερο??) τεσπα αυτά παλιά που το game απαιτούσε 213123123 κουμπιά για να παίξεις!για μένα δεν θα έπρεπε καν να υπήρχε η διαδικασία σύγκρισης lol- wow its like apples and oranges.useless. Όπως και να το κάνουμε το wow έδειξε τον δρόμο και τον κρατάει ανοικτό ακόμα. Όσο για τα 12 ευρω το μήνα such a big deal κάποιος που εργάζεται ή έστω που δεν εργάζεται μπορεί να δώσει για την διασκέδασή του 12 ευρώ ή 130 τον χρόνο.όσο για το no lifer ο χρόνος που θα παίξει κάποιος είναι συναρτήσει πολλών παραγόντων. Παλιά πχ 2004-2005,-2006-2009 έπαιζα 12-14 ώρες την μέρα, τώρα μπαίνω 2-3 φορές την βδομάδα από 2-3 ώρες max κάνω τις αρένες μου και γεια σας! όσον αφορά τώρα το κομμάτι lol και e-sports etc να ναι καλά πάλι η blizzard με το wc3 και την εταιρεία που έκανε τον χάρτη της dota τότε και άνοιξε μάτια και έχουμε τώρα τους υπέρμαχους του lol που νομίζουν πως προέκυψε το game από Παρθενογέννεση.ωραίο game βέβαια αλλά με συγκεκριμένο audience. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ρε παιδιά αλλά να χαίρεσαι που το FREE game έχει πέραση δεν είναι λίγο χαζό; Δηλαδή είναι σαν να έχω εγώ stand με χάλια ποιοτικά αθλητικά ρούχα δίπλα σε ένα κατάστημα nike/addidas/etc και να τα δίνω τζάμπα και μετά να χαίρομαι ότι "πουλάω" περισσότερα.. (σαν τα ανδροιδ ένα πράγμα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Panagiotis32 από περιέργεια και μόνο...πόσο έχεις ασχοληθεί με το WOW?...κανα link από χαρακτήρα? επίσης το γεγονός ότι το LOL συμμετέχει στα e-sports και ότι είναι skill based παιχνίδι, δεν αναιρεί το γεγονός ότι το community στο μεγαλύτερο μέρος του αποτελείται από καθυστερημένα, 12χρονα και attention whores ξέκωλα που φτιάχνουν κανάλι στο Twitch Εγώ παραδέχομαι οτι το LoL τα έχει αυτά. Εσύ παραδέχεσαι οτι το WoW έχει no lifers που θα ήθελαν να ζούνε στον κόσμο του WoW και μετά τρέχουν σε ψυχολόγους για να φτιάξουν την ζωή τους όταν πλέον είναι αργά? Παραδέχεσαι οτι έχουν καταστραφεί οικογένειες απο το WoW? Οτι έχουν χωρίσει άπειρα ζευγάρια? Και btw τα "attention whores ξέκωλα" στο twitch βγάζουν μια χαρά μισθό οπότε είναι professional players. Εσύ προς τι το hating? ξυδάκι! Το να μπαίνεις όμως σε ένα wow post που όπως είναι προφανές έχει wow fans και να κράζεις ένα game που δε καταλαβαίνεις είναι απλά troll και τα όποια επιχειρήματα χρησιμοποιείς είναι επιπέδου "αφού μπορώ να πάω στο χωριό μου με το παπάκι μου γιατί να δώσω 200 χιλιάρικα για ferrari". Εγώ ξέρω να διακρίνω τα καλά και τα κακά του κάθε παιχνιδιού. Αναγνωρίζω τα θετικά του WoW και παραδέχομαι τα κακά του LoL. Τους άλλους τους είδες να κάνουν το ίδιο? Είδες κανέναν εδω μέσα να μιλάει αντικειμενικά και χωρίς τραμπουκισμούς και φανατισμούς? Και για 1000στη φορά λέω ξανά οτι την offtopic σύγκριση του WoW με το LoL δεν την άνοιξα εγώ. @panagiotis32 φιλε εισαι το μεγαλυτερο τρολ του 14 για παρτη σου ρε μαν www.youtube.com/watch?v=sTSA_sWGM44 Α και αν φτιαξεις ποτε χαρακτηρα στο wow(απιθανο μεν) πες μου name please να ερθω να σε ξεκ@@@σω ευχαριστω ουγκ ουγκ Ιδού το επίπεδο του community του WoW.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ παραδέχομαι οτι το LoL τα έχει αυτά. Εσύ παραδέχεσαι οτι το WoW έχει no lifers που θα ήθελαν να ζούνε στον κόσμο του WoW και μετά τρέχουν σε ψυχολόγους για να φτιάξουν την ζωή τους όταν πλέον είναι αργά? Παραδέχεσαι οτι έχουν καταστραφεί οικογένειες απο το WoW? Οτι έχουν χωρίσει άπειρα ζευγάρια? Και btw τα "attention whores ξέκωλα" στο twitch βγάζουν μια χαρά μισθό οπότε είναι professional players. Εσύ προς τι το hating? ξυδάκι! Εγώ ξέρω να διακρίνω τα καλά και τα κακά του κάθε παιχνιδιού. Αναγνωρίζω τα θετικά του WoW και παραδέχομαι τα κακά του LoL. Τους άλλους τους είδες να κάνουν το ίδιο? Είδες κανέναν εδω μέσα να μιλάει αντικειμενικά και χωρίς τραμπουκισμούς και φανατισμούς? Και για 1000στη φορά λέω ξανά οτι την offtopic σύγκριση του WoW με το LoL δεν την άνοιξα εγώ. ουγκ ουγκ Ιδού το επίπεδο του community του WoW.... Το οτι βγαζουν χρηματα οι παραπανω κοπελες απο το twitch δεν σημαινει οτι ειναι Professional players,αλλα Part-full time streamers. Professional gamer=competitive gamer που παιρνει μερος και σε τουρνουα και αμοιβεται κιολας.Οι παραπανω ''προσοντουχες'' να μην πω για τι ειδους τουρνουα ειναι κυριως Για τον εθισμο που αναφερεις ειναι συνηθες φαινομενο των Mmo γενικα και οχι μονο του Wow.Και σου ξαναλεω οπως υπαρχουν ατομα που εχουν εθιστει οπως λες και εχουν ξεκοψει απο τους αλλους,ετσι υπαρχουν και ατομα που εχουν βρει νεους φιλους,ή ακομα και νεο συντροφο στο παιχνιδι. Δεν βλεπω ομως πουθενα να το αναφερεις αυτο κατα τα αλλα αναγνωριζεις και τα καλα και τα κακα..... Και τελος θελω να μου πεις μεγαλε φιλοσοφε αυτο που λενε τα παιδια παραπανω,πως γινεται να εχεις αντικειμενικη γνωμη/αποψη για ενα παιχνιδι που δεν εχεις παιξει καθολου???Πως γινεται να αναφερεις τα θετικα και αρνητικα ενως παιχνιδιου οταν δεν το εχεις παιξει καν???? Λες οτι δεν μιλαμε αντικειμενικα.Ε πως να μιλησουμε με καποιον που δεν εχει ιδεα απο Mmos,καθως αν ειχες θα ηξερες οτι και τα αλλα Mmo ετσι ηταν και μερικα ακομα ετσι ειναι απλα τι να κανουμε που το Wow ειναι το μονο mmo στην πρωτη σελιδα του Twitch και αρα αυτο πρεπει να κραξουμε. Ρε συ Παναγιώτη διαβάζω και ξαναδιαβάζω και απορώ ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου. Μπορείς να πάρεις τη basic έκδοση του Wow για lvl1-90 που έχει άπειρο content, περιλαμβάνει ένα τεράστιο guide και 1μήνα συνδρομής και να δεις αν σ'αρέσει ή όχι. 15€ έχει. Αν σ'αρέσει κρίνεις αν αξίζει το subscription ή όχι. Τώρα όλα τα άλλα και οι συγκρίσεις με άλλα games και άλλα genres είναι να 'χαμε να λέγαμε. Το πόσο αξίζει το κάθε game το κρίνει ο καθένας ξεχωριστά βάση των προτιμήσεών του και της τσέπης του. Το να μπαίνεις όμως σε ένα wow post που όπως είναι προφανές έχει wow fans και να κράζεις ένα game που δε καταλαβαίνεις είναι απλά troll και τα όποια επιχειρήματα χρησιμοποιείς είναι επιπέδου "αφού μπορώ να πάω στο χωριό μου με το παπάκι μου γιατί να δώσω 200 χιλιάρικα για ferrari". Ωριστε ενα παραδειγμα αντικειμενικοτητας,ειτε σου αρεσει ειτε οχι αλλα απο οτι βλεπω το προσπερασες και παλι επικεντρωθηκες στο κραξιμο. Α και σε παρακαλω μην βαζεις διπλα το Community του Wow και του Lol. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μπήκες στο topic του wow και το μόνο που θες είναι να παραδεχτούμε τι , ότι είναι εθιστικό παιχνίδι και καταστρέφει κόσμο ? Ότι το lol είναι καλύτερο ? Ότι δεν αξίζει να δίνεις 12 euro ? Άμα αυτά θες να ακούσεις ευχαρίστως να τα πούμε . Δεν έχω καταλάβει τι προσπαθείς να αποδείξεις . Στην τελική υπάρχουν free servers πάρε την παρέα σου όπως στο lol και πάτε να διασκεδάσετε χωρίς να καείτε και ν γίνετε no lifers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ώπα μισό...τα λέει όλα αυτά ο Panagiotis και δεν έχει ασχοληθεί ποτέ?....αχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει...πόσο pathetic εγώ νόμιζα ότι έπαιζε αλλά ξενέρωσε πλέον κτλ κτλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lolen13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 πραγματικα ο τυπας είναι εντελος ακυρος...εχει αποψη για κατι που δεν ξερει και ασχολειται με τα 13 ευρω και τους καμμενους αλλα κατά ταλλα είναι εμπειρος σε τετοιου είδους παιχνίδια.Απορω για πιο λογο ασχολειστε παιδια είναι πασιφανες πως απλα δημιουργει ιντριγκες... Ignore η καλυτερη λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prospa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ παραδέχομαι οτι το LoL τα έχει αυτά. Εσύ παραδέχεσαι οτι το WoW έχει no lifers που θα ήθελαν να ζούνε στον κόσμο του WoW και μετά τρέχουν σε ψυχολόγους για να φτιάξουν την ζωή τους όταν πλέον είναι αργά? Παραδέχεσαι οτι έχουν καταστραφεί οικογένειες απο το WoW? Οτι έχουν χωρίσει άπειρα ζευγάρια? Και btw τα "attention whores ξέκωλα" στο twitch βγάζουν μια χαρά μισθό οπότε είναι professional players. Εσύ προς τι το hating? ξυδάκι! Εγώ ξέρω να διακρίνω τα καλά και τα κακά του κάθε παιχνιδιού. Αναγνωρίζω τα θετικά του WoW και παραδέχομαι τα κακά του LoL. Τους άλλους τους είδες να κάνουν το ίδιο? Είδες κανέναν εδω μέσα να μιλάει αντικειμενικά και χωρίς τραμπουκισμούς και φανατισμούς? Και για 1000στη φορά λέω ξανά οτι την offtopic σύγκριση του WoW με το LoL δεν την άνοιξα εγώ. ουγκ ουγκ Ιδού το επίπεδο του community του WoW.... Πρώτα απ'όλα και γω παίζω lol απλά γράφω για το lol στο thread που του αντιστοιχεί. Όχι στο wow thread. Δυστυχώς είσαι ο ορισμός του troll. Ξέρεις τι κάνει ένα troll? Παραθέτει επιχειρήματα τα οποία ναι μεν είναι σωστά αλλά δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα με αποτέλεσμα να τσατίζει τους συνομιλητές του. Για παράδειγμα σε ένα υποθετικό thread περί iphone: "Γιατί να δώσω 700€ για iphone?" "Επειδή σου δίνει πολλές δυνατότητες" "Τι να τις κάνω τις δυνατότητες? Αφού και με το 3310 μου μπορώ να παίρνω τηλέφωνα" "Ναι αλλά με το iphone έχεις facebook" "Facebook μπαίνω απ'το pc μου" "Με το iphone έχεις gps" "Δε θέλω gps. Δε χάνομαι" "Με το iphone έχεις πολλές δυνατότητες" "Δε τις χρειάζομαι. Και επίσης το 3310 κρατάει 7 μέρες η μπαταρία μου" "Ναι, επειδή δεν έχει δυνατότητες" "Δε θέλω δυνατότητες" Καταλαβαίνεις ότι αυτό κάνεις εδώ και μερικές μέρες? Μετά στραβώνεις κιόλας που κάποιοι τσατίζονται με αυτά που λες για ένα game που τους ενδιαφέρει τουλάχιστον παραπάνω από σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εδώ και 5 σελίδες ασχολείστε με αυτόν στο thread του wow και προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες εσείς που παίζετε το παιχνίδι. Απλά ignore him. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lolen13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα με επεισε κοβω το wow πολύ ακριβο είναι .τους αλητες μας αρμεγουν παω να παιξω λολ ρε κοροιδα τα λεμε . χαχαχαχαχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις