wintaxt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 ρε παναγιωτη ..και εγω εχω απελπιστεί τοσο με το wow αλλα φιλε μου αν το παιχνιδι δεν ειχε 13 ευρω το μηνα...δεν θα ηταν το καλύτερο μμο που είχε βγει! (και αυτο θα αποδειχτεί τωρα που το πάνε να πληρώνεις το μηνα μεσω in game gold)απο διαφορες αποψεις δεν θα μακρηγορήσω ενδεικτικά 1) community 2) επιπεδο παιχτων 3) content! μια πίστα ενα μαπ..μιλαμε για CONTENT τωρα 4) διαρκως εξελισσόμενο 5) Διαρκη αντιθεση συναισθηματων... 6) 7) 8) οσο θες εχω να πω!!και πιστεψεμε το 13 ευρω ειδικοτερα στα προηγουμενα expansion οχι μονο αξιζε..αλλα ισως πληρωναμε λιγο για αυτο που εκλαμβαναμε σανς παιχτες.. και δεν μπορω να συγκρίνω το λολ με το wow..ειναι εντελως αλλα πραγματα το ενα ειναι?ηταν σηγουρα ΤΟ παιχνιδι(wow) και το αλλο ηταν ειναι κ θα ειναι μια κ***α του καιρου. Επαναλαμβανω δεν γουσταρω το wow Ποια ετσι οπως εχει γινει..αλλα μην λεμε και κουταμαρες τα αξιζε τα λεφτα του 1000% ΜΕ αγαπη ιδρώτα και σπρώξιμο ολα γινονται!! χο χο χο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 ρε παναγιωτη ..και εγω εχω απελπιστεί τοσο με το wow αλλα φιλε μου αν το παιχνιδι δεν ειχε 13 ευρω το μηνα...δεν θα ηταν το καλύτερο μμο που είχε βγει! (και αυτο θα αποδειχτεί τωρα που το πάνε να πληρώνεις το μηνα μεσω in game gold)απο διαφορες αποψεις δεν θα μακρηγορήσω ενδεικτικά 1) community 2) επιπεδο παιχτων 3) content! μια πίστα ενα μαπ..μιλαμε για CONTENT τωρα 4) διαρκως εξελισσόμενο 5) Διαρκη αντιθεση συναισθηματων... 6) 7) 8) οσο θες εχω να πω!!και πιστεψεμε το 13 ευρω ειδικοτερα στα προηγουμενα expansion οχι μονο αξιζε..αλλα ισως πληρωναμε λιγο για αυτο που εκλαμβαναμε σανς παιχτες.. και δεν μπορω να συγκρίνω το λολ με το wow..ειναι εντελως αλλα πραγματα το ενα ειναι?ηταν σηγουρα ΤΟ παιχνιδι(wow) και το αλλο ηταν ειναι κ θα ειναι μια κ***α του καιρου. Επαναλαμβανω δεν γουσταρω το wow Ποια ετσι οπως εχει γινει..αλλα μην λεμε και κουταμαρες τα αξιζε τα λεφτα του 1000% ΜΕ αγαπη ιδρώτα και σπρώξιμο ολα γινονται!! χο χο χο Το πήγαινες τόσο καλά μέχρι τα bold που θα συμφωνούσα μαζί σου. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιλογή εκατομμυρίων παικτών που το επέλεξαν και το ανέδειξαν ως το καλύτερο μμο. Οταν όμως καταδικάζεις κάτι χωρίς να γνωρίζεις ή να υπολογίζεις όλα τα παραπάνω που έγραψες, (τα οποία εγώ τα δέχομαι για το WoW και τα σέβομαι άσχετα όλα τα μείον που ανέφερα στην σύγκριση που έκανα), τότε γίνεσαι φανατικός της λογικής "η δική μου ομάδα είναι η καλύτερη απ'όλες τις άλλες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Οταν τα επιχειρήματα τελειώνουν συνηθίζεται να καταφεύγουμε σε τέτοιες ατάκες... Ευχαριστώ πάντως. Να'σαι καλά Ουτε καν! Απλα δεν καθομαι να αναπτυξω τα επιχειρηματα μου οταν ο συνομιλητης μου δεν αντιλαμβανεται αυτα που του γραφω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ουτε καν! Απλα δεν καθομαι να αναπτυξω τα επιχειρηματα μου οταν ο συνομιλητης μου δεν αντιλαμβανεται αυτα που του γραφω! Οτι πεις! Καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Το ότι γίνεται σύγκριση του WoW με το LoL τι να πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Το πήγαινες τόσο καλά μέχρι τα bold που θα συμφωνούσα μαζί σου. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιλογή εκατομμυρίων παικτών που το επέλεξαν και το ανέδειξαν ως το καλύτερο μμο. Οταν όμως καταδικάζεις κάτι χωρίς να γνωρίζεις ή να υπολογίζεις όλα τα παραπάνω που έγραψες, (τα οποία εγώ τα δέχομαι για το WoW και τα σέβομαι άσχετα όλα τα μείον που ανέφερα στην σύγκριση που έκανα), τότε γίνεσαι φανατικός της λογικής "η δική μου ομάδα είναι η καλύτερη απ'όλες τις άλλες". δεν καταδικαζω το lol..αλλα δεν συγρινονται δεν ειναι το ιδιο πραγμα! γιατι αν υποθετικα βαλουμε 13 ευρω στο λολ..απο εκατομυρια θα μεινουν χιλιαδες παιχτες...ενω στο wow το 13αρι ειναι προαπαιτουμενο αν μου επιτρεπετε η εκφραση για την διασφαλυση του παιχνιδιου γιαυτο που σοy προσφερει! Γενικα το wow εντελως διαφορετικο πραγμα απο το lol δεν μπορουν να συγκριθούν στο ελαχιστο αυτο πρεπει να το καταλαβεις οπως και το 13αρι στο wow πρεπει να υπαρχει, και κατι που ισως παραβλεπεις..Αν υποθεσουμε αυριο βγει ενα νεο λολ...το λολ θα χασει ανεπιστρεπτει το μισο community...ενω το wow οτι νεο μμο βγει δεν χανει το κοσμο του..αυτο λεει πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Το ότι γίνεται σύγκριση του WoW με το LoL τι να πω.. Το τόνισα αρχικά με κεφαλαία! Αλλος το ξεκίνησε. Εμένα η σύγκρισή μου όταν ανέφερα το λολ ήταν καθαρά οικονομική μιας και τα δυο παιχνίδια είναι τα κορυφαία στην κατηγορία τους. (το WoW san mmo kai to LoL ως moba). δεν καταδικαζω το lol..αλλα δεν συγρινονται δεν ειναι το ιδιο πραγμα! γιατι αν υποθετικα βαλουμε 13 ευρω στο λολ..απο εκατομυρια θα μεινουν χιλιαδες παιχτες...ενω στο wow το 13αρι ειναι προαπαιτουμενο αν μου επιτρεπετε η εκφραση για την διασφαλυση του παιχνιδιου γιαυτο που σοy προσφερει! Γενικα το wow εντελως διαφορετικο πραγμα απο το lol δεν μπορουν να συγκριθούν στο ελαχιστο αυτο πρεπει να το καταλαβεις οπως και το 13αρι στο wow πρεπει να υπαρχει, και κατι που ισως παραβλεπεις..Αν υποθεσουμε αυριο βγει ενα νεο λολ...το λολ θα χασει ανεπιστρεπτει το μισο community...ενω το wow οτι νεο μμο βγει δεν χανει το κοσμο του..αυτο λεει πολλα. Καταλαβαίνω και συμφωνώ οτι η συνδρομή κρατάει το community σε καλύτερο επίπεδο. Και το LoL ή η DotA αν είχαν συνδρομή θα είχαν και καλύτερο community γιατί ο φόβος του ban οταν δεν σέβεσαι τους όρους χρήσης θα ήταν μεγαλύτερος όταν ξέρεις οτι πληρώνεις γι'αυτο που παίζεις. Οχι βέβαια οτι δεν υπάρχουν κακομαθημένα τοξικά παιδάκια με μεγάλο πορτοφόλι και στο WoW αλλά σίγουρα η συνδρομή μειώνει ένα μεγάλο ποσοστό. Δεν διαφωνώ σ'αυτό. Διαφωνώ στην τιμή. 13 ευρώ τον μήνα δεν είναι λίγα κακά τα ψέματα. Κυρίως σε τέτοιες εποχές που είμαστε. Πριν 6-10 χρόνια ήταν οκ αλλά όχι πλέον. Θα μπορούσε άνετα να ήταν κάτω απο το 10ρικο/μηνα ή έστω ένα συμβολικό μικρό ποσό ανα 6μηνο ή ανα χρόνο. Anyway... Αν υποθεσουμε αυριο βγει ενα νεο λολ...το λολ θα χασει ανεπιστρεπτει το μισο community Ξέρεις πόσα moba βγαίνουν κάθε μέρα και τα περισσότερα πάνε άπατα? Παρα πολλά! Μέχρι και το dawngate, της ΕΑ παρακαλώ, παρά τους αρκετούς χρήστες που είχε και παρά το ότι ήταν όντως ένα καλό και αξιόλογο παιχνίδι, έκλεισε επειδή δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τα δύο μεγάλα moba (dota kai lol). To LoL δεν πρόκειται να πεθάνει λόγο του e-sport χαρακτήρα που έχει και της υπερβολικά μεγάλης δημοσιότητας που φέρνει συνεχώς νέα άτομα στην competitive σκηνή. Είναι σαν να λες οτι θα βγεί ένα νέο κοινωνικό δίκτυο που θα ρίξει το facebook. Ούτε η ίδια η google δεν μπόρεσε με το g+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΟΧΙ ΕΓΩ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. Λοιπόν εφόσον ήθελες να τα ακούσεις το LoL (όπως και η dota) είναι πολύ ανώτερα σαν games απο το WoW για τον λόγο οτι έχουν φτάσει σε επίπεδο e-sports με εκατοντάδες επαγγελματίες παίκτες να βγάζουν τον μισθό τους απ'αυτό. Οπως επίσης και εκατομμύρια παίκτες παίζουν σε competitive επίπεδο μέσω των παιχνιδιών κατάταξης. Επίσης είναι ένα παιχνίδι που κάθε φορά που ξεκινάς ενα match, ο παίκτης σου ξεκινάει απο τον μηδέν, οπότε ο μόνος παράγοντας που σε οδηγεί στη νίκη είναι το πόσο καλός παίκτης είσαι εσύ και η ομάδα σου και κατα πόσο καλή συνεργασία έχετε σαν ομάδα. Σε αντίθεση με το WoW το οποίο είναι μια προσωμοίωση της ζωής σου και νικάει αυτός που είναι περισσότερο No Lifer (ακα αυτός που λιώνει πάνω απο το pc περισσότερο). Το ξέρω οτι αυτή η αλήθεια θα τσούξει πολλούς που δεν θέλουν να το παραδεχτούν, γι'αυτο το λόγο όπως είπα παραπάνω εσύ το ξεκίνησες οπότε δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω. Δεν σου ανήκει το WoW άπαξ και το αγοράσεις. Για να συνεχίσεις να παίζεις πρέπει να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή. Τώρα το κατάλαβες? fixed. Πάνε ρώτα τους εκατομμύρια πρώην παίκτες wow να σου πουν την ιστορία τους για το πως το wow τους κατέστρεψε την ζωή. Κάποτε υπήρχε και μια σελίδα (wow detox) που έγραφαν οι εθισμένοι και οι πρώην εθισμένοι την ιστορία τους. Απο τα καλύτερα site ever. Δυστυχώς η αγαπητή σου blizzard που πίνετε νερο στο όνομα της εσείς τα fanboys (όσοι είστε) έκλεισε το σαίτ αυτό για να μην δυσφημεί κανείς το wow και χάνουν βαποράκια (σόρρυ πελάτες ήθελα να πω). Μην πει κανείς οτι δεν το έκανε η blizz και το σαιτ εκλεισε επειδή δεν μπορούσαν να το συντηρήσουν επειδή έγινε πασίγνωστο. Εκτός και αν έχετε αποδείξεις. είσαι άκυρος.... Αυτούς τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς τους χρησιμοποιείς εσύ. Οχι εγώ. Αυτό που είπες περί LoL kai dota πάνε πες το σε κανένα άλλο thread να δεις τι γέλιο έχει να πέσει (στην καλύτερη). Αν δεν φας κανένα μπαν για το υβριστικό περιεχόμενο. Και αν έχεις κάποια ηλικία (όπως ισχυρίζεσαι), πάνε πες τα αυτά σε κανένα καπί να δούμε τι άποψη θα έχουν οι συνομήλικοί σου! Καλή συνέχεια Ναι και ποσα αλλα που το Wow τους βοηθησε ειτε στην δουλεια τους,ειτε ακομα και να γνωρισουν νεεους φιλους ή ακομα και να παντρευτουν. Παλι καλα που δεν εχουν εθιστει με αλλα παιχνιδια τα ατομα βλεπε L2, ή ακομα χειροτερα στην Ελλαδα με το Lol εκει να δεις εθισμος.Περνα απο 5 με 6 Internet cafe οτι ωρα να ναι και δεν τι γινεται.Μιλαμε για ωρες στις ωρες να καθονται και να λιωνουν. Τελος επειδη ειπες οτι το προβλημα σου ειναι το οικονομικο θα πω αυτο που ειχε υποθει και πιο πριν.Αν τα 10ευρω το μηνα ειναι το προβλημα σου τοτε δεν θα εχεις χρηματα ουτε για να πληρωσεις το Internet σου καθε μηνα.Αυτα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ναι και ποσα αλλα που το Wow τους βοηθησε ειτε στην δουλεια τους,ειτε ακομα και να γνωρισουν νεεους φιλους ή ακομα και να παντρευτουν. Παλι καλα που δεν εχουν εθιστει με αλλα παιχνιδια τα ατομα βλεπε L2, ή ακομα χειροτερα στην Ελλαδα με το Lol εκει να δεις εθισμος.Περνα απο 5 με 6 Internet cafe οτι ωρα να ναι και δεν τι γινεται.Μιλαμε για ωρες στις ωρες να καθονται και να λιωνουν. Τελος επειδη ειπες οτι το προβλημα σου ειναι το οικονομικο θα πω αυτο που ειχε υποθει και πιο πριν.Αν τα 10ευρω το μηνα ειναι το προβλημα σου τοτε δεν θα εχεις χρηματα ουτε για να πληρωσεις το Internet σου καθε μηνα.Αυτα, το κάψιμο στα ιντερνετ καφέ πάντα υπήρχε. Ελεος! Είναι δυνατόν να μου λες οτι ευθύνεται το LoL γι'αυτο? 12 χρονών είσαι? Απλά βλέπεις να παίζουν αρκετά LoL/dota γιατί πάνε παρέες να παίξουν/λιώσουν για 1,2,3,5 ή 10 παιχνίδια. Πριν χρόνια έβλεπες να ξημερώνονται και σε mmo (WoW, L2) επειδή τότε πολύς κόσμος δεν είχε pc ή δεν είχε adsl internet. Επίσης το ότι μπορώ και πληρώνω το ίντερνετ που έχω και πόσα άλλα πάγια, δεν σημαίνει οτι έχω 15 ευρώ για πέταμα απο δω και απο κει. Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή απο το WoW. Ελεος πια αυτή η ισοπέδωση των πάντων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 το κάψιμο στα ιντερνετ καφέ πάντα υπήρχε. Ελεος! Είναι δυνατόν να μου λες οτι ευθύνεται το LoL γι'αυτο? 12 χρονών είσαι? Απλά βλέπεις να παίζουν αρκετά LoL/dota γιατί πάνε παρέες να παίξουν/λιώσουν για 1,2,3,5 ή 10 παιχνίδια. Πριν χρόνια έβλεπες να ξημερώνονται και σε mmo (WoW, L2) επειδή τότε πολύς κόσμος δεν είχε pc ή δεν είχε adsl internet. Επίσης το ότι μπορώ και πληρώνω το ίντερνετ που έχω και πόσα άλλα πάγια, δεν σημαίνει οτι έχω 15 ευρώ για πέταμα απο δω και απο κει. Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή απο το WoW. Ελεος πια αυτή η ισοπέδωση των πάντων! Αυτο με την ηλικια που γραφεις πρεπει να το εχεις παρει απο το Lol,ενα απο τα καλα που εχει. Θα σου πω ενα τελευταιο πραγμα γιατι οντως δεν προκειται να καταλληξουμε καπου,ειναι μεγαλη κουβεντα και θελει πολυ κοπο για να κρινεις σε τι πραγμα ειναι πεταμενα τα χρηματα και σε τι οχι,ποσο μαλλον σε κατι που δεν εχεις καν καθολου εμπειρια παρα μονο κατι κουβεντες απο εδω και απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΟΧΙ ΕΓΩ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. Λοιπόν εφόσον ήθελες να τα ακούσεις το LoL (όπως και η dota) είναι πολύ ανώτερα σαν games απο το WoW για τον λόγο οτι έχουν φτάσει σε επίπεδο e-sports με εκατοντάδες επαγγελματίες παίκτες να βγάζουν τον μισθό τους απ'αυτό. Οπως επίσης και εκατομμύρια παίκτες παίζουν σε competitive επίπεδο μέσω των παιχνιδιών κατάταξης. Επίσης είναι ένα παιχνίδι που κάθε φορά που ξεκινάς ενα match, ο παίκτης σου ξεκινάει απο τον μηδέν, οπότε ο μόνος παράγοντας που σε οδηγεί στη νίκη είναι το πόσο καλός παίκτης είσαι εσύ και η ομάδα σου και κατα πόσο καλή συνεργασία έχετε σαν ομάδα. Σε αντίθεση με το WoW το οποίο είναι μια προσωμοίωση της ζωής σου και νικάει αυτός που είναι περισσότερο No Lifer (ακα αυτός που λιώνει πάνω απο το pc περισσότερο). Το ξέρω οτι αυτή η αλήθεια θα τσούξει πολλούς που δεν θέλουν να το παραδεχτούν, γι'αυτο το λόγο όπως είπα παραπάνω εσύ το ξεκίνησες οπότε δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω. Δεν σου ανήκει το WoW άπαξ και το αγοράσεις. Για να συνεχίσεις να παίζεις πρέπει να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή. Τώρα το κατάλαβες? fixed. Πάνε ρώτα τους εκατομμύρια πρώην παίκτες wow να σου πουν την ιστορία τους για το πως το wow τους κατέστρεψε την ζωή. Κάποτε υπήρχε και μια σελίδα (wow detox) που έγραφαν οι εθισμένοι και οι πρώην εθισμένοι την ιστορία τους. Απο τα καλύτερα site ever. Δυστυχώς η αγαπητή σου blizzard που πίνετε νερο στο όνομα της εσείς τα fanboys (όσοι είστε) έκλεισε το σαίτ αυτό για να μην δυσφημεί κανείς το wow και χάνουν βαποράκια (σόρρυ πελάτες ήθελα να πω). Μην πει κανείς οτι δεν το έκανε η blizz και το σαιτ εκλεισε επειδή δεν μπορούσαν να το συντηρήσουν επειδή έγινε πασίγνωστο. Εκτός και αν έχετε αποδείξεις. είσαι άκυρος.... Αυτούς τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς τους χρησιμοποιείς εσύ. Οχι εγώ. Αυτό που είπες περί LoL kai dota πάνε πες το σε κανένα άλλο thread να δεις τι γέλιο έχει να πέσει (στην καλύτερη). Αν δεν φας κανένα μπαν για το υβριστικό περιεχόμενο. Και αν έχεις κάποια ηλικία (όπως ισχυρίζεσαι), πάνε πες τα αυτά σε κανένα καπί να δούμε τι άποψη θα έχουν οι συνομήλικοί σου! Καλή συνέχεια Λίγο ανούσιο να συγκρίνεις 2 διαφορετικά παιχνίδια. Αλλά μιας και πιάνεις το θέμα του εθισμού, οποιοδήποτε game μπορεί να γίνει εθιστικό ανεξαρτήτως τίτλου και είδους. Το ποιο game είναι ανώτερο, άσε να το κρίνουν κάποιοι που έχουν παίξει και τα 2 και που δεν έχουν προτίμηση ανάμεσα σε moba και mmo σαν είδος. Μέχρι αρχές Season 4 έλιωνα σε ranked στο LoL και πραγματικά θυμάμαι τον εαυτό μου μες στα νεύρα και το άγχος και δεν έβγαινα και πολύ απ' το σπίτι. WoW έπαιζα χρόνια και ξαναξεκίνησα τώρα και μιλάμε για τελείως διαφορετικές καταστάσεις. Θα μου πεις ο καθένας θέτει τα όριά του όπως θέλει. Ε με το WoW κατάφερα να θέσω όρια, το LoL συνέχιζα και το έπαιζα απλά για να ανέβω rank χωρίς να διασκεδάζω ιδιαίτερα. Το αποτέλεσμα είναι uninstall, delete και easy life. Τώρα το πόσοι παίζουν LoL και WoW και πόσοι απ' αυτούς είναι επαγγελματίες και βγάζουν λεφτά δε με ενδιαφέρει καθόλου. Ούτε είμαι εγώ αυτός που βγάζει λεφτά, ούτε θέλω τέτοια πρότυπα, ούτε με ενδιαφέρει να βλέπω κάποιον άλλο να παίζει, ούτε τέτοια ανούσια facts. Πληρώνω συνδρομή για να παίζω ΕΓΩ ένα game που με καλύπτει πλήρως και με διασκεδάζει με όλη την έννοια της λέξης. Αν θα δώσω 12 ευρώ το μήνα αντί να δώσω για 2 εξόδους παραπάνω ώστε να έχω τί να κάνω όσο είμαι σπίτι το θεωρώ totally worth. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2014 από Norone92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο με την ηλικια που γραφεις πρεπει να το εχεις παρει απο το Lol,ενα απο τα καλα που εχει. Θα σου πω ενα τελευταιο πραγμα γιατι οντως δεν προκειται να καταλληξουμε καπου,ειναι μεγαλη κουβεντα και θελει πολυ κοπο για να κρινεις σε τι πραγμα ειναι πεταμενα τα χρηματα και σε τι οχι,ποσο μαλλον σε κατι που δεν εχεις καν καθολου εμπειρια παρα μονο κατι κουβεντες απο εδω και απο εκει. καλά χαλάρωσε! Ενα mmorpg είναι το WoW. ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ετσι πως το πάτε θα μου πείτε οτι είναι η δεύτερη ζωή σας που θα θέλατε να γίνει πρώτη και όσοι δεν έχουν παίξει δεν ξέρουν τι χάνουν! Ρώτα εναν εθισμένο στην ηρωίνη να σου πει την εμπειρία του όταν κάνει χρήση. Δεν θα διαφέρει η απάντηση. Μόνο που στην περίπτωση του δεν θα υπερβάλει καθόλου. Λίγο ανούσιο να συγκρίνεις 2 διαφορετικά παιχνίδια. Να το μου πάλι... Οχι που δεν το ήξερα όταν έγραφα με caps lock... Μέχρι αρχές Season 4 έλιωνα σε ranked στο LoL και πραγματικά θυμάμαι τον εαυτό μου μες στα νεύρα και το άγχος και δεν έβγαινα και πολύ απ' το σπίτι. WoW έπαιζα χρόνια και ξαναξεκίνησα τώρα και μιλάμε για τελείως διαφορετικές καταστάσεις. Θα μου πεις ο καθένας θέτει τα όριά του όπως θέλει. Ε με το WoW κατάφερα να θέσω όρια, το LoL συνέχιζα και το έπαιζα απλά για να ανέβω rank χωρίς να διασκεδάζω ιδιαίτερα. Το αποτέλεσμα είναι uninstall, delete και easy life. Οπως είπες ο καθένας θέτει τα όριά του. Με το WoW το πήγες καλά και για σένα δούλεψε. Με το LoL απ'την άλλη δεν είχες τα σωστά όρια και είδες την αρνητική του όψη. Ισως επειδή ήσουν σε try hard mode και έχασες την διασκέδαση του παιχνιδιού. Δεν συμβαίνει σε όλους το ίδιο. Είναι και γούστα στο κάτω κάτω. Πάντως εγώ ποτέ δεν σύγκρινα το LoL με το WoW. Οχι επειδή κάποιο είναι ανώτερο. Οχι. Αλλά επειδή είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Και το να συγκρίνεις δυο διαφορετικά πράγματα είναι στην καλύτερη κουλό. Αυτό που έκανα ήταν να θίξω τα αρνητικά του WoW όταν μερικοί φανατικοί εδώ μέσα πήγαν να βγάλουν το LoL trash όταν εγώ έκανα οικονομική σύγκριση. Anyway δεν ξέρω γιατί δίνω εξηγήσεις. Μετά απο δυο ποστ πάλι κάποιος θα πεταχτεί να με κράξει. Λογικό όταν είμαι σε "ξένο έδαφος" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Οπως είπες ο καθένας θέτει τα όριά του. Με το WoW το πήγες καλά και για σένα δούλεψε. Δε διαφωνώ σε ό,τι λες τώρα. Το πόσο θα τραβήξει αρνητικά ένα game κάποιον εξαρτάται καθαρά απ' αυτόν. Άρα αυτό είναι το κριτήριο για το ποιο game θα σε εθίσει, όχι το ίδιο το game. Δεν κρίνεσαι επειδή βρίσκεσαι σε ξένα εδάφη. Απλά το να είσαι απόλυτος σε τόσα πράγματα με επιχειρήματα τύπου "όσο πιο no-lifer τόσο καλύτερος παίκτης", ότι είναι πιο εθιστικό από άλλα games και ότι ισχυρίζεσαι πως όλοι προσπαθούν να το παρουσιάσουν σαν το απόλυτο παιχνίδι αντί απλά να αναφέρουν τις διαφωνίες τους μαζί σου. Και το ότι 10 άτομα δεν κατάλαβαν τί συγκρίνεις, δε σημαίνει υποχρεωτικά πως βλέπουν ό,τι θέλουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως φταίει η διατύπωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ποιος ο λόγος να ζητάνε 45 ευρω (!!!) για να ξεκινήσεις το παιχνίδι, εφόσον είναι με subscribtion και πληρώνεις κάθε μήνα? Πάνε καλά οι τύποι στη blizzard? Ελεγα να το δοκιμάσω το game κανα δυο μηνες να δω πως ειναι η όλη φάση πιστεύοντας οτι θα πλήρωνα μόνο τους μήνες. Και εδώ βλέπω ζητάνε και 45 ευρω (για το standard παρακαλω) με το καλημέρα! Μπηκες σε topic που εχει θεμα το World Of Warcraft,και προφανως εδω θα μιλαμε ατομα που εχουν παιξει το παιχνιδι και εχουν πληρωσει συνδρομες και expansions.Ξεκινας λοιπον και εσυ οπως και αρκετοι αλλοι παρομοιοι με σενα να κραζεις το οτι η εταιρια χρεωνει τα expansions και την συνδρομη και σου λενε τα παιδια το πιο απλο,αν δεν θες να πληρωνεις μην το παρεις. Συνεχιζεις κραζοντας το ολο θεμα με τις συνδρομες. Και μαλιστα πηρες και αναλογη απαντηση LOL ποιος σε υποχρεώνει ? ήρθε η blizz και σου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό ? υπάρχουν και άλλα games πήγαινε προς τα κει Περα απο αυτου επρεπε να σταματησεις να συμμετεχεις στην κουβεντα αλλα εσυ εκει συνεχισες μεχρι και τωρα για να αποδειξεις τι πραγμα???Οτι οσοι παιζουν Mmo ειναι No lifers και οτι το Lol ειναι το καλυτερο παιχνιδι ever??? Ε τραβα να μιλησεις στο αντιστοιχο topic τοτε εδω τι ρολο βαρας??? Απο το καλημερα εσυ ξεκινησες κραζοντας ενα παιχνιδι που ετσι λειτουργει 10χρονια τωρα,αποκαλεσες τα ατομα που παιζουν αυτα τα παιχνιδια No Lifers,ε μετα τι περιμενεις δηλαδη να σου πουμε ευχαριστω???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μπηκες σε topic που εχει θεμα το World Of Warcraft,και προφανως εδω θα μιλαμε ατομα που εχουν παιξει το παιχνιδι και εχουν πληρωσει συνδρομες και expansions.Ξεκινας λοιπον και εσυ οπως και αρκετοι αλλοι παρομοιοι με σενα να κραζεις το οτι η εταιρια χρεωνει τα expansions και την συνδρομη και σου λενε τα παιδια το πιο απλο,αν δεν θες να πληρωνεις μην το παρεις. Συνεχιζεις κραζοντας το ολο θεμα με τις συνδρομες. Και μαλιστα πηρες και αναλογη απαντηση LOL ποιος σε υποχρεώνει ? ήρθε η blizz και σου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό ? υπάρχουν και άλλα games πήγαινε προς τα κει Περα απο αυτου επρεπε να σταματησεις να συμμετεχεις στην κουβεντα αλλα εσυ εκει συνεχισες μεχρι και τωρα για να αποδειξεις τι πραγμα???Οτι οσοι παιζουν Mmo ειναι No lifers και οτι το Lol ειναι το καλυτερο παιχνιδι ever??? Ε τραβα να μιλησεις στο αντιστοιχο topic τοτε εδω τι ρολο βαρας??? Απο το καλημερα εσυ ξεκινησες κραζοντας ενα παιχνιδι που ετσι λειτουργει 10χρονια τωρα,αποκαλεσες τα ατομα που παιζουν αυτα τα παιχνιδια No Lifers,ε μετα τι περιμενεις δηλαδη να σου πουμε ευχαριστω???? Το χεις καταλάβει οτι αναλώνεσαι επαναλαμβάνοντας τα ίδια πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και αυτά που ρωτάς τα έχω απαντήσει? Τι ακριβώς παριστάνεις και τι θέλεις να αποδείξεις? Εγώ ξέρω να κάνω κουβέντα με επιχειρήματα (άσχετα αν δεν αρέσουν στους περισσότερους εδω μέσα. Κάνω πολιτισμένη συζήτηση όμως. Εσύ τι κάνεις? Για να μην σχολιάσω οτι ξέθαψες το πρώτο μου ποστ πρίν 10 μέρες και κάνεις copy paste φρασούλες που τις έχω διαβάσει ολόιδιες τουλάχιστον 2-3 φορές. Ξέρω πολύ καλά τι προσπαθείς να κάνεις! edited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις