Greygore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω το 24ωρο cd που αναφέρεις, εάν λές για τα profs πάντα υπήρχαν 24ωρα cd's για τα καλά mats. Επίσης εάν βάλεις ένα follower στα prof buildings μαζεύεις τα 2πλάσια με τα work orders επιπροσθέτως των καθημερινών. Και πάλι όμως η γενίκευση που κάνεις δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να ακουμπάει. Μάλλον εννοεί οτι πλέον τα professions (ως επί το πλείστον) ανεβαίνουν αποκλειστικά και μόνο με την χρήση του 24ωρου CD (είτε λέγεται Taladite Crystal, είτε Gearspring Part, είτε Hexweave Cloth κ.τ.λ.), κάτι που προσωπικά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα (εκτός απο την περίπτωση του engineering, όπου αυτή η "αποκλειστικότητα" με ανάγκαζε να επιλέξω μεταξύ vanity και gear items) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ! Έγινε ο enh αποκλειστικά aoe class γ@μώ το μ**νί που τους πέταγε. Τα λέω από το WotLK! Οι shamans χρειάζονται redesign. Έχουν χάσει τελείως τον προσανατολισμό τους, η φαντασία απουσιάζει και γενικώς τους έχουν σκίσει. Είναι ένα περίεργο jack-of-all-trades-but-master-of-none class. Δε μιλάω για νούμερα, γιατί με ένα buff στρώνει κάπως αλλά δεν είναι εκεί το νόημα. οι shamans έχουμε γίνει frankenstein class! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για το state του game αυτή τη στιγμή καθώς πέρασαν 2 βδομάδες από τότε που ξανάρχισα να παίζω μετά από αρχές MoP. Να αναφέρω ότι παίζω από BC με μοναδικό διάλειμμα αυτό που προανέφερα. Raiding ξεκίνησα επί ICC ρίχνοντας LK 25 Normal κυριολεκτικά μια ανάσα πριν το Cata. Μου φαίνεται πολύ καλό expansion, αρκεί να μην τα θαλασσώσουν στην πορεία. Πρώτη φορά διασκέδασα τόσο το leveling το οποίο πάντα το βαριόμουν αφάνταστα. Όσο περνούσαν τα χρόνια βέβαια, βλέπαμε αναβαθμισμένα γραφικά, πιο ενδιαφέροντα quests, καινούρια mechanics, αλλά τίποτα δεν έφτανε το leveling στο Outland. Μπορεί βέβαια να φταίει και το όλο hype που υπήρχε για όλο αυτό το νέο content μιας και ήταν πρώτη φορά που βγάλανε expansion. Εγώ συγκεκριμένα θυμάμαι σαν σήμερα την απίστευτη εμπειρία μου στις πρώτες περιοχές (οι τελευταίες ήταν meh). Πιστεύω όλοι (κι εγώ μαζί) θεωρούν το BC το καλύτερο expansion μέχρι τώρα λόγω του νέου και τεράστιου όγκου content και mechanics για πρώτη φορά. Και αυτό γιατί πλέον το game έχει αναβαθμιστεί σε πολλά επίπεδα. Από τότε λοιπόν είχα να διασκεδάσω τόσο στο leveling, μέχρι που έπαιξα και το WoD. Δε βαρέθηκα στιγμή. Μετά το leveling, τα garrisons μου φαίνονται ενδιαφέρουσα προσθήκη. Προς το παρόν δεν το έχω βαρεθεί, αλλά λόγω των επαναλαμβανόμενων διαδικασιών μπορεί στο μέλλον να καταντήσει μονότονο. Είναι αρκετά χρήσιμο σε πολλά πράγματα, έχει χαθεί όμως η επικοινωνία μεταξύ των παιχτών όπως όταν ήταν όλοι στην ίδια πόλη. Μου αρέσει πάρα πολύ που δε σε αναγκάζουν πλέον να κάνεις άπειρα dailies και να φαρμάρεις τα ίδια quests ξανά και ξανά για αρχικό gear για raiding, achievements, mounts κλπ. PvP ποτέ δεν έκανα οπότε δε μπορώ να εκφέρω άποψη. Επίσης δε μπορώ να κρίνω το raiding, καθώς έχω καθαρίσει με τη guild μου μόνο normal συν ότι περιμένουμε και άλλα raids, ένα κιόλας προσεχώς. Είναι δεδομένο ότι από expansion σε expansion τα mechanics στα fights βελτιώνονται και πάντα έχουμε κάτι καινούριο να δούμε. Σημασία έχει όμως και το setting. Κάτι που δε μ' άρεσε καθόλου στο πρώτο tier του MoP (όπως και σε ToT, SoO που έχω κάνει achievement runs) ούτε στα raids του Cata (εκεί το όλο story/setting με είχε χαλάσει). Βέβαια αν κάποιος raidάρει μόνο για να raidάρει και δεν τον ενδιαφέρει το περιβάλλον, το story και τα bosses που αντιμετωπίζει, θα μπορούσε να είχε μείνει ευχαριστημένος. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και η guild και η παρέα, καθώς ακόμη και στο χειρότερο expansion μπορείς να διασκεδάσεις το παιχνίδι. Στο WoD λοιπόν, το setting μου φαίνεται ωραίο. Όσο για την ευκολία τους. Διαφωνώ κάθετα με το ότι το WoW έχει γίνει ένα απλό-εύκολο-casual game. Απλό μπορεί. Και αυτό γιατί έχουν βελτιώσει άπειρα πράγματα και έχουν κάνει νέες προσθήκες για να κάνουν εύκολη τη ζωή του παίχτη. Οι νέες τεχνολογίες που έχουν παρουσιάσει μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν κάνει το game να φαίνεται απλό και φιλικό προς τους non-hardcore players, όχι εύκολο για τους hardcore όμως. Ποιος από εμάς καθάρισε εύκολα HC/Mythic raids όταν ήταν current content; Εγώ προσωπικά τα περισσότερα δεν τα είχα καθαρίσει καν και πραγματικά έλιωνα και ήμουν/είμαι σε αρκετά καλή guild. Τα hc dungeons είναι πιο εύκολα; Όχι, είναι το ίδιο με παλιά. Απλά δεν κάνεις μία ώρα να βρεις κόσμο με αποτέλεσμα να ξενερώνεις και να μην kickάρεις για να μην ψάχνεις για tank άλλη μία ώρα. Επίσης υπάρχουν πλέον dungeon journal και DBM για tactics, οπότε όπως είπα είναι αυτές οι προσθήκες που το κάνουν πιο απλό ενώ υπάρχει το ίδιο επίπεδο δυσκολίας. Τώρα αν κάποιος δε βρίσκει αυτές τις βασικές προσθήκες ενδιαφέρουσες, πιστεύω δεν είναι για αυτόν το WoW. Ώρα να σταματήσουμε αυτήν την καραμέλα και να αποδεχτούμε ότι παραμένει ένα δύσκολο game για τους hardcore players όπως πάντα ήταν, με νέες προσθήκες που βοηθούν τους λιγότερο καμμένους. Πλέον έχεις πολλά να κάνεις, και στο επίπεδο δυσκολίας δεν υπάρχουν 2 σκάλες που είναι τα 2 άκρα, αλλά πολλά σκαλοπάτια. Ίσως το ότι πολλοί έχουν βαρεθεί το παιχνίδι μετά από 10 χρόνια, το βαφτίζουν εύκολο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Προς το παρόν ενθαρρυντικά τα μηνύματα λοιπόν. Ελπίζω να μη με κάνει να το παρατήσω λόγω βαρεμάρας όπως το MoP. P.S. Σόρυ για την έκθεση, τελικά ήταν πολλά αυτά που ήθελα να αναλύσω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Παίζω LoL 2 χρόνια και έχω δώσει 20 ευρώ μόνο για κάτι skins τα οποία μάλιστα θα μπορούσα άνετα να τα γλιτώσω χωρίς κανένα ιδιαίτερο κόστος. Πες μου λοιπόν τι παραπάνω και τι ξεχωριστό έχει να μου προσφέρει το wow για να αξίζει 130 ευρώ τον χρόνο? το ότι δεν παθαίνεις εγκεφαλικό παίζοντας το game με το κατακάθι του gaming community δεν σου φτάνει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 το ότι δεν παθαίνεις εγκεφαλικό παίζοντας το game με το κατακάθι του gaming community δεν σου φτάνει? 6.1 πλησιαζει.. επικίνδυνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 6.1 πλησιαζει.. επικίνδυνα Οχι αγορι, το 6,1 αργει επικινδυνα θα ελεγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ποιο ανύπαρκτο L2 μου λες ρε αδερφέ? Ωρες ώρες όταν διαβάζω τα ποστ σου νομίζω οτι είμαι σε άλλη εποχή. Καμιά 10ετία πίσω! Τότε που άκουγες κάτι κοκορομαχίες για wow vs l2 (όταν το l2 ήταν στις δόξες του). Οκ το wildstar είναι μια περίπτωση. Μην ξεχνάς όμως το γεγονός οτι είναι είναι καινούριο παιχνίδι! Εχει δεν έχει μισό χρόνο απο την κυκλοφορία του και την παίρνει την ncsoft να βάλει τέτοιες τιμές. Κάτσε να παλιώσει λίγο και είμαι σίγουρος οτι αν δεν το κάνουν ftp (όπως και τα άλλα games ths ncsoft) ή αν οχι με αγορά μόνο όπως το guild wars 2, τουλάχιστον θα ρίξουν την συνδρομή και μάλιστα αρκετά. Το SWTOR ειχε ολο το hype,χρημα μπλα μπλα και λοιπα να γινει καλυτερο ξερεις γιατι πατωσε? Δεν ηταν "wow". Τι θελω να πω? Ολα τα mmo μπαινουν στην διαδικασια να συγκριθουν με το wow οπως το wildstar αν γινει f2p θα ειναι καθαρα γιατι το παιχνιδι πατωσε και δεν εφτασε ποτε τον στοχο του και να γεμισει τα ταμεια οποτε για να καλυψουν την ζημια βαρανε την συνδρομη και το κανουν f2p. To wow απ'την άλλη είναι 10 χρονών παιχνίδι (θα μου πεις συνεχώς εξελίσσεται με updates κτλ κτλ) αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται τέτοια συνδρομή (αντε την αγορά του game την αφήνω στην άκρη). 11 ευρώ τον μήνα (στην καλύτερη όπως είπατε) είναι ένας σκασμός λεφτά αν τα υπολογίσεις για 1-2 χρόνια που θα παίζεις το game. Το wow ΔΕΝ ειναι το παιχνιδι που ηταν 10 χρονια πριν.... Δηλαδή μιλάμε για συνδρομή που πλησιάζει τα χρήματα που μπορείς να δώσεις για αθλητισμό ή για κάποιου είδους σπορ οχι αστεία! Οπως επισης τρεις καφεδες εξω, Σινεμα με ποπ κορν, μια καρτα στο κινητο το point σου ποιο ειναι? Πες μου σε ποια άλλα games πρέπει να δώσεις τόσα λεφτά! Ασε τα mmo στην άκρη τα εξαντλήσαμε. Θες τα δυο κορυφαία moba? (τα οποία είναι και κορυφαία σε δημοτικότητα απ'ολα τα online games τα τελευταία χρόνια) και τα δυο είναι FTP! Μήπως και αυτά είναι ftp επειδή δεν τους έπαιρνε οικονομικά? Μην γελάσω! Απλά έτσι τους συμφέρει περισσότερο. Το οτι ειναι κορυφαια και free δεν σημαινει οτι ειναι και καλα... Ειναι Free και μπαινει ο καθε τενεκες και χαλαει το game του καθενος.... Το LOL για μενα ειναι ανεκδοτο σαν παιχνιδι δεν το κατατασω καν στα παιχνιδια ειναι μια μοδα που θα περασει... Ειναι FREE οποτε και 1 δις να το παιζει δεν σημαινει οτι ειναι καλο. Θες όλων των ειδών παιχνίδια απο νέους τίτλους? Θα σώσεις 40-60 ευρώ αλλά τουλάχιστον θα σου ανήκει το παιχνίδι και θα μπορείς να το παίζεις όσο γουστάρεις. Και εδω σου ανηκει δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Για υπολόγισε όμως 11 ευρω συνδρομή τον μήνα επι 2 χρόνια πχ πάμε 264 ευρώ για ένα game! Πες μου αν είναι λογικό αυτό το ποσό! Λογικοτατο, εχω μαθει να εκτιμαω την δουλεια που εχει πεσει απο πισω και την προσπαθεια να κρατησει και να ευχαριστησει ολο αυτον τον κοσμο και φυσικα ολος αυτος ο κοσμος εχει αγαπησει και το παιχνιδι. Παίζω LoL 2 χρόνια και έχω δώσει 20 ευρώ μόνο για κάτι skins τα οποία μάλιστα θα μπορούσα άνετα να τα γλιτώσω χωρίς κανένα ιδιαίτερο κόστος. Πες μου λοιπόν τι παραπάνω και τι ξεχωριστό έχει να μου προσφέρει το wow για να αξίζει 130 ευρώ τον χρόνο? Μου θυμιζεις κατι τυπους που μπαινουν στο appstore και βαζουν ενα αστερι μονο και μονο γιατι ο dev αποφασισε οτι θελει να πληρωθει για την δουλεια του και επειδη δεν ειναι freemium.... Τωρα ολα τα αλλα. Θα στο πω φιλικα ολα αυτα τα χρονια οσοι παιζουμε wow καπου καπου σκαει και ενας τυπος σαν εσενα να μας κανει τον ερωτα να εχει ζαλαδες βεβαια εσυ δεν κατανοεις και δεν θες να κατανοησεις γιατι ολοι εμεις πληρωνουμε συνδρομη για εναν τιτλο τι μας προσφερει και γιατι συνεχιζουμε να το κανουμε... Το LOL και η DOTA ειναι για 12 χρονα που εχουν πολυ ελευθερο χρονο και για βρισιδια και για χασιμο χρονου και δεν εχουν δικο τους πορτοφολι... Εμεις καποιας ηλικιας προτιμαμε ενα παιχνιδι σοβαρο που να εχει και καλο κοσμο δεν λεω οτι στο wow δεν υπαρχουν μακακες αλλα δεν εχει τοσους οσους εχει σε ολα τα f2p... Εσυ μπορει να θεωρεις εμενα ηλιθιο που πληρωνω 12 ευρω τον μηνα αλλα εγω τουλαχιστον αυτον τον μηνα διασκεδαζω με την επιλογη μου και δεν βγαζω χολη. Αν σου φαινονται πολλα τα 12 ευρω να φανταστω οτι δεν εκτιμας ιδιαιτερα την δουλεια των dev γενικα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Το οτι ειναι κορυφαια και free δεν σημαινει οτι ειναι και καλα... Ειναι Free και μπαινει ο καθε τενεκες και χαλαει το game του καθενος.... Το LOL για μενα ειναι ανεκδοτο σαν παιχνιδι δεν το κατατασω καν στα παιχνιδια ειναι μια μοδα που θα περασει... Ειναι FREE οποτε και 1 δις να το παιζει δεν σημαινει οτι ειναι καλο. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΟΧΙ ΕΓΩ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. Λοιπόν εφόσον ήθελες να τα ακούσεις το LoL (όπως και η dota) είναι πολύ ανώτερα σαν games απο το WoW για τον λόγο οτι έχουν φτάσει σε επίπεδο e-sports με εκατοντάδες επαγγελματίες παίκτες να βγάζουν τον μισθό τους απ'αυτό. Οπως επίσης και εκατομμύρια παίκτες παίζουν σε competitive επίπεδο μέσω των παιχνιδιών κατάταξης. Επίσης είναι ένα παιχνίδι που κάθε φορά που ξεκινάς ενα match, ο παίκτης σου ξεκινάει απο τον μηδέν, οπότε ο μόνος παράγοντας που σε οδηγεί στη νίκη είναι το πόσο καλός παίκτης είσαι εσύ και η ομάδα σου και κατα πόσο καλή συνεργασία έχετε σαν ομάδα. Σε αντίθεση με το WoW το οποίο είναι μια προσωμοίωση της ζωής σου και νικάει αυτός που είναι περισσότερο No Lifer (ακα αυτός που λιώνει πάνω απο το pc περισσότερο). Το ξέρω οτι αυτή η αλήθεια θα τσούξει πολλούς που δεν θέλουν να το παραδεχτούν, γι'αυτο το λόγο όπως είπα παραπάνω εσύ το ξεκίνησες οπότε δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω. Και εδω σου ανηκει δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Δεν σου ανήκει το WoW άπαξ και το αγοράσεις. Για να συνεχίσεις να παίζεις πρέπει να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή. Τώρα το κατάλαβες? Λογικοτατο, εχω μαθει να εκτιμαω την δουλεια που εχει πεσει απο πισω και την προσπαθεια να κρατησει και να ευχαριστησει ολο αυτον τον κοσμο και φυσικα ολος αυτος ο κοσμος εχει αγαπησει και το παιχνιδι. ΕΧΕΙ ΕΘΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ fixed. Πάνε ρώτα τους εκατομμύρια πρώην παίκτες wow να σου πουν την ιστορία τους για το πως το wow τους κατέστρεψε την ζωή. Κάποτε υπήρχε και μια σελίδα (wow detox) που έγραφαν οι εθισμένοι και οι πρώην εθισμένοι την ιστορία τους. Απο τα καλύτερα site ever. Δυστυχώς η αγαπητή σου blizzard που πίνετε νερο στο όνομα της εσείς τα fanboys (όσοι είστε) έκλεισε το σαίτ αυτό για να μην δυσφημεί κανείς το wow και χάνουν βαποράκια (σόρρυ πελάτες ήθελα να πω). Μην πει κανείς οτι δεν το έκανε η blizz και το σαιτ εκλεισε επειδή δεν μπορούσαν να το συντηρήσουν επειδή έγινε πασίγνωστο. Εκτός και αν έχετε αποδείξεις. Μου θυμιζεις κατι τυπους που μπαινουν στο appstore και βαζουν ενα αστερι μονο και μονο γιατι ο dev αποφασισε οτι θελει να πληρωθει για την δουλεια του και επειδη δεν ειναι freemium.... είσαι άκυρος.... Τωρα ολα τα αλλα. Θα στο πω φιλικα ολα αυτα τα χρονια οσοι παιζουμε wow καπου καπου σκαει και ενας τυπος σαν εσενα να μας κανει τον ερωτα να εχει ζαλαδες βεβαια εσυ δεν κατανοεις και δεν θες να κατανοησεις γιατι ολοι εμεις πληρωνουμε συνδρομη για εναν τιτλο τι μας προσφερει και γιατι συνεχιζουμε να το κανουμε... Το LOL και η DOTA ειναι για 12 χρονα που εχουν πολυ ελευθερο χρονο και για βρισιδια και για χασιμο χρονου και δεν εχουν δικο τους πορτοφολι... Εμεις καποιας ηλικιας προτιμαμε ενα παιχνιδι σοβαρο που να εχει και καλο κοσμο δεν λεω οτι στο wow δεν υπαρχουν μακακες αλλα δεν εχει τοσους οσους εχει σε ολα τα f2p... Εσυ μπορει να θεωρεις εμενα ηλιθιο που πληρωνω 12 ευρω τον μηνα αλλα εγω τουλαχιστον αυτον τον μηνα διασκεδαζω με την επιλογη μου και δεν βγαζω χολη. Αν σου φαινονται πολλα τα 12 ευρω να φανταστω οτι δεν εκτιμας ιδιαιτερα την δουλεια των dev γενικα.... Αυτούς τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς τους χρησιμοποιείς εσύ. Οχι εγώ. Αυτό που είπες περί LoL kai dota πάνε πες το σε κανένα άλλο thread να δεις τι γέλιο έχει να πέσει (στην καλύτερη). Αν δεν φας κανένα μπαν για το υβριστικό περιεχόμενο. Και αν έχεις κάποια ηλικία (όπως ισχυρίζεσαι), πάνε πες τα αυτά σε κανένα καπί να δούμε τι άποψη θα έχουν οι συνομήλικοί σου! Καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΟΧΙ ΕΓΩ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. Λοιπόν εφόσον ήθελες να τα ακούσεις το LoL (όπως και η dota) είναι πολύ ανώτερα σαν games απο το WoW για τον λόγο οτι έχουν φτάσει σε επίπεδο e-sports με εκατοντάδες επαγγελματίες παίκτες να βγάζουν τον μισθό τους απ'αυτό. Οπως επίσης και εκατομμύρια παίκτες παίζουν σε competitive επίπεδο μέσω των παιχνιδιών κατάταξης. Επίσης είναι ένα παιχνίδι που κάθε φορά που ξεκινάς ενα match, ο παίκτης σου ξεκινάει απο τον μηδέν, οπότε ο μόνος παράγοντας που σε οδηγεί στη νίκη είναι το πόσο καλός παίκτης είσαι εσύ και η ομάδα σου και κατα πόσο καλή συνεργασία έχετε σαν ομάδα. Σε αντίθεση με το WoW το οποίο είναι μια προσωμοίωση της ζωής σου και νικάει αυτός που είναι περισσότερο No Lifer (ακα αυτός που λιώνει πάνω απο το pc περισσότερο). Το ξέρω οτι αυτή η αλήθεια θα τσούξει πολλούς που δεν θέλουν να το παραδεχτούν, γι'αυτο το λόγο όπως είπα παραπάνω εσύ το ξεκίνησες οπότε δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω. Δεν σου ανήκει το WoW άπαξ και το αγοράσεις. Για να συνεχίσεις να παίζεις πρέπει να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή. Τώρα το κατάλαβες? fixed. Πάνε ρώτα τους εκατομμύρια πρώην παίκτες wow να σου πουν την ιστορία τους για το πως το wow τους κατέστρεψε την ζωή. Κάποτε υπήρχε και μια σελίδα (wow detox) που έγραφαν οι εθισμένοι και οι πρώην εθισμένοι την ιστορία τους. Απο τα καλύτερα site ever. Δυστυχώς η αγαπητή σου blizzard που πίνετε νερο στο όνομα της εσείς τα fanboys (όσοι είστε) έκλεισε το σαίτ αυτό για να μην δυσφημεί κανείς το wow και χάνουν βαποράκια (σόρρυ πελάτες ήθελα να πω). Μην πει κανείς οτι δεν το έκανε η blizz και το σαιτ εκλεισε επειδή δεν μπορούσαν να το συντηρήσουν επειδή έγινε πασίγνωστο. Εκτός και αν έχετε αποδείξεις. είσαι άκυρος.... Αυτούς τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς τους χρησιμοποιείς εσύ. Οχι εγώ. Αυτό που είπες περί LoL kai dota πάνε πες το σε κανένα άλλο thread να δεις τι γέλιο έχει να πέσει (στην καλύτερη). Αν δεν φας κανένα μπαν για το υβριστικό περιεχόμενο. Και αν έχεις κάποια ηλικία (όπως ισχυρίζεσαι), πάνε πες τα αυτά σε κανένα καπί να δούμε τι άποψη θα έχουν οι συνομήλικοί σου! Καλή συνέχεια Το παραδέχομαι, είσαι μακράν το καλύτερο troll που έχει μπει εδώ μέσα. Βγάζεις αβίαστα άφθονο γέλιο όσο ανούσια και άκυρα κι αν είναι αυτά που λες!!! Πολλά συγχαρητήρια φίλος και μη χάνεσαι, είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν κι άλλα θέματα του wow που μπορείς να θίξεις αντιστοίχως όπως πχ το ότι οι αθεόφοβοι οι Blizzαρνταίοι έπαψαν να υποστηρίζουν κάρτες γραφικών δεκαετίας στο MoP όπου εκτός δλδ από τα 50 ευρουλάκια θα έπρεπε να δώσεις κι άλλα 100 για νέα κάρτα!!! Ντροπή τους... Για να μην πω για τα νέα μοντέλα με ανάλυση 1920Χ1280 που υποσυνείδητα σε αναγκάζουν να πάρεις νέα οθόνη για να τα δεις, το κουμπί του Blizz Store που το έχουν πρώτο από όλα για να το πατάς κατά λάθος και να μπαίνεις όπου υποσυνείδητα σε πιέζουν να αγοράσεις pets και mounts και πόόόόσα άλλα που δεν έχουμε φανταστεί εμείς οι εθισμένοι!!! Να σαι καλά Panagiotis32 πραγματικά νάσαι καλά, μου φτιαξες τη μέρα!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Το παραδέχομαι, είσαι μακράν το καλύτερο troll που έχει μπει εδώ μέσα. Βγάζεις αβίαστα άφθονο γέλιο όσο ανούσια και άκυρα κι αν είναι αυτά που λες!!! Πολλά συγχαρητήρια φίλος και μη χάνεσαι, είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν κι άλλα θέματα του wow που μπορείς να θίξεις αντιστοίχως όπως πχ το ότι οι αθεόφοβοι οι Blizzαρνταίοι έπαψαν να υποστηρίζουν κάρτες γραφικών δεκαετίας στο MoP όπου εκτός δλδ από τα 50 ευρουλάκια θα έπρεπε να δώσεις κι άλλα 100 για νέα κάρτα!!! Ντροπή τους... Για να μην πω για τα νέα μοντέλα με ανάλυση 1920Χ1280 που υποσυνείδητα σε αναγκάζουν να πάρεις νέα οθόνη για να τα δεις, το κουμπί του Blizz Store που το έχουν πρώτο από όλα για να το πατάς κατά λάθος και να μπαίνεις όπου υποσυνείδητα σε πιέζουν να αγοράσεις pets και mounts και πόόόόσα άλλα που δεν έχουμε φανταστεί εμείς οι εθισμένοι!!! Να σαι καλά Panagiotis32 πραγματικά νάσαι καλά, μου φτιαξες τη μέρα!! Αν περίμενες εμένα για να φτιάξει η μέρα σου τότε λυπάμαι αλλά πρέπει να μην περνάς και τόσο καλά! Ισως λίγο WoW να βοηθήσει την κατάσταση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Χαλαρωστε, γιορτες ειναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά Παναή, είναι καπη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΟΧΙ ΕΓΩ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. Λοιπόν εφόσον ήθελες να τα ακούσεις το LoL (όπως και η dota) είναι πολύ ανώτερα σαν games απο το WoW για τον λόγο οτι έχουν φτάσει σε επίπεδο e-sports με εκατοντάδες επαγγελματίες παίκτες να βγάζουν τον μισθό τους απ'αυτό. Οπως επίσης και εκατομμύρια παίκτες παίζουν σε competitive επίπεδο μέσω των παιχνιδιών κατάταξης. Επίσης είναι ένα παιχνίδι που κάθε φορά που ξεκινάς ενα match, ο παίκτης σου ξεκινάει απο τον μηδέν, οπότε ο μόνος παράγοντας που σε οδηγεί στη νίκη είναι το πόσο καλός παίκτης είσαι εσύ και η ομάδα σου και κατα πόσο καλή συνεργασία έχετε σαν ομάδα. Σε αντίθεση με το WoW το οποίο είναι μια προσωμοίωση της ζωής σου και νικάει αυτός που είναι περισσότερο No Lifer (ακα αυτός που λιώνει πάνω απο το pc περισσότερο). Το ξέρω οτι αυτή η αλήθεια θα τσούξει πολλούς που δεν θέλουν να το παραδεχτούν, γι'αυτο το λόγο όπως είπα παραπάνω εσύ το ξεκίνησες οπότε δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω. Δεν σου ανήκει το WoW άπαξ και το αγοράσεις. Για να συνεχίσεις να παίζεις πρέπει να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή. Τώρα το κατάλαβες? fixed. Πάνε ρώτα τους εκατομμύρια πρώην παίκτες wow να σου πουν την ιστορία τους για το πως το wow τους κατέστρεψε την ζωή. Κάποτε υπήρχε και μια σελίδα (wow detox) που έγραφαν οι εθισμένοι και οι πρώην εθισμένοι την ιστορία τους. Απο τα καλύτερα site ever. Δυστυχώς η αγαπητή σου blizzard που πίνετε νερο στο όνομα της εσείς τα fanboys (όσοι είστε) έκλεισε το σαίτ αυτό για να μην δυσφημεί κανείς το wow και χάνουν βαποράκια (σόρρυ πελάτες ήθελα να πω). Μην πει κανείς οτι δεν το έκανε η blizz και το σαιτ εκλεισε επειδή δεν μπορούσαν να το συντηρήσουν επειδή έγινε πασίγνωστο. Εκτός και αν έχετε αποδείξεις. είσαι άκυρος.... Αυτούς τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς τους χρησιμοποιείς εσύ. Οχι εγώ. Αυτό που είπες περί LoL kai dota πάνε πες το σε κανένα άλλο thread να δεις τι γέλιο έχει να πέσει (στην καλύτερη). Αν δεν φας κανένα μπαν για το υβριστικό περιεχόμενο. Και αν έχεις κάποια ηλικία (όπως ισχυρίζεσαι), πάνε πες τα αυτά σε κανένα καπί να δούμε τι άποψη θα έχουν οι συνομήλικοί σου! Καλή συνέχεια Το τερματισες! Τι να πω εισαι σε αλλο lvl. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Santigh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλή συνέχεια Έστω και την τελευταία στιγμή έχουμε το πιο καθυστερημένο ποστ για το 2014. HURRAYYYYYYYYYYYY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά Παναή, είναι καπη εσείς τα ξέρετε καλύτερα. Συγχωρέστε με για το τραγικό ορθογραφικό λάθος που έκανα. Ελπίζω να μην σας έβγαλε τα μάτια! Έστω και την τελευταία στιγμή έχουμε το πιο καθυστερημένο ποστ για το 2014. HURRAYYYYYYYYYYYY WOW Εκανες διπλό προφίλ για να πεις την εξυπνάδα σου? Εκτός και αν μέσα σε όλο το 2014 που παρακολουθούσες το φόρουμ του insomnia για να βγάλεις τα best post της χρονιάς έγραψες μόνο ΤΡΙΑ ποστ! Με τιμά ιδιαίτερα! Το τερματισες! Τι να πω εισαι σε αλλο lvl. Οταν τα επιχειρήματα τελειώνουν συνηθίζεται να καταφεύγουμε σε τέτοιες ατάκες... Ευχαριστώ πάντως. Να'σαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις