Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ασε αυτό φταίει παντα ναι ο priest όχι ο καραγκιόζης που πέρνει ολο το aggro πάνω του. Ξέρεις κάτι πάντως άν είσαι καλος healer σκέψου οτι με holy θα κάνεις παπάδες (lol lol). To διαπίστωσα ο ίδιος αυτό. btw το τελευταίο respec σε holy που έκανα κόστισε 30g :) :) :)

ευτυχώς με το patch θα μας δώσουν και free respec αφού θα αλλάξουν τα talent. Παντως στο ξαναλέω φιλική συμβουλή αν θες να σολάρεις shadow αν όχι και παίζεις μόνο με το guild ή γενικά με group hull holy!!! Συν οτι θα εισαι και περιζήτητος

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι εννοείτε απλα κάνουμε το διαχωρισμό απο shadow. Εγω έχω περισσότερα στο discipline αλλα σε κανένα απο τα δύο δεν έχω παρει το τελευταίο talent

Δημοσ.

Περιζήτητος ειμαι και έτσι όπως είμαι, σε μια ώρα μπορεί να δεχτώ τα άπειρα /w για όλα τα dungeons και μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί που γνωρίζουν τα specs μου. Επιτέλους βλέπω το παιχνίδι ολοκληρωμένο. Θέλω και να solάρω αυτό λέω, προτιμώ να farmάρω για την πάρτυ μου, όσο λιγότεροι τόσο περισσότερα ;) . Αν βρεις χρόνο δείξε μου σε παρακαλώ το built σου.

Σήμερα μου έπεσε το απίστευτο http://www.thottbot.com/?i=25118 από strat scarlet στο τελευταίο boss . Έκανα need ως ευτυχώς ο μοναδικός alchemist και το πήρα. Έκανα wts και omg ζήτησα 600g και μου είπαν ΝΑΙ!!!! Αλλά προτιμώ να μείνει σε μένα και στο guild και να πουλάω 20g χωρίς τα υλικά το κομμάτι ;) . Φοβερό πράγμα για casters σε high lvl dungeons. Flask που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Η τσέπη μου χαμογελά πονηρά. Το μόνο κακό ότι για κάθε craft πρέπει να τρέχω scholo alchemy lab.

Aυτό το restore 5mana/5sec, 8 mana/5sec και λοιπά δεν είναι πολύ καλό? Αν caster φτιάξει τέτοιο build λογικά δεν θα μένει ποτέ χωρίς mana. Αλλά από την άλλη τα περισσότερα ανάλογα items δίνουν μικρά στατιστικά στα υπόλοιπα intellect spirti stamina. Τι έχετε να πείτε πάνω σε αυτό?

Η πάπισα που έχω πιό πολύ για Συγκρού μεριά κάνει παρά για cathedral of light. Πραγματικά πιο ξεκωλέ ντύσιμο δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά αλλού. Πέτυχα μια 5άδα από horde και πάνω που λέω αντίο κόσμε άρχισαν τα σφυρίγματα. Μιλάμε ψόφησα στο γέλιο και το ίδιο σκηνικό με τους allys. Όπου και να πάω σφυρίγματα, χαμόγελα, καμάκι κλπ. Μιλάμε τρελό γέλιο. Τελικά μου φαίνεται ο polaki έχει δίκιο. Αφήστε δε που ενώ οι mages δεν φτιάχνουν σχεδόν ποτέ νερά σε males που τους ζητούν εγώ σχεδόν ποτέ δεν έχω φάει όχι (εκτός από κάτι κακιασμένα αχώνευτα gnomes). Έπρεπε να είχα rollάρει rp server μου φαίνεται χαχαχα.

Δημοσ.

πάντως σε καταλαβαίνω τώρα λες οτι είσαι καλός healer σε Instance το πολύ Ubrs, zg, mc πιο μετά (σορρυ δε θυμάμαι αν εχεις πει οτι εχεις παει) δυστυχώς θα είσαι ανεπαρκής. Κι εγώ αυτό πίστευα σου λέω. Αν είσαι πολύ καλός με shadow ένας μέτριος με holy θα σε περνάει κατα πολύ στο heal ότι και να κάνεις. Απο τη στιγμή πάντως που θες να σολαρεις κι ολας μη τα θες ολα δικά σου :) κι εμένα μου την έσπαγε πάρα πολυ που μου κάναν whisper γίνε holy γινε holy. Τους λέω μεχρι να πάω 60 και μέχρι να θελω εγω να αλλάξω θα είμαι shadow.

το build μου είναι αυτό

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/priest/talents.html?05023212350000050500553202100000000000000000

μπορείς να θυσιάσεις κάποια talents απο το holy να τα βάλεις στο disc για να παρεις το spirit buff αλλα εγώ δεν το κανα lol :) :)

ΥΓ: Πόσο σου χε ανοίξει για το flask χεχε. Εμενα με το μοναδικό run σε LBRS έπεσε το greater fire protection κι ευτυχώς το πήρα

Δημοσ.

Αυτή τη βδομάδα μου πήγε το παιχνίδι πολύ πρίμα. 2 felheart, 1 επικ από Lord Kazzak και μόλις πήρα το Drakefire καπάκι πήγα κ Onyxia και η κυρία έπεσε πολύ εύκολα.

Τσίμπησα και το Don Rodrigo από AV, για να μην πάει στράφι τόσο λιώσιμο.Ως warlock μου αρέσει πολύ το -20 resistance σε spell targets tbh :P

Γενικά, είχαν δίκιο όσοι έλεγαν πως το παιχνίδι αρχίζει μετά το lvl 60.Άντε και Raggy... :D

Δημοσ.

otan ta elega egw kaneis den me akouge. vasika poia to wow ean to deis kala den xreiazetai na liwneis gia trela items ews ta 60 ( dld kai prasinofrouros na eisai den peirazei ) mias kai pas 60 sta grigora na ntitheis me to epic set sou...

Pou na arxisete na farmarete kai kanonika mc kai onyx na deis ti ntisimo exei na pesei :D . Kala gia bwl den to sizitame ti ntisimo tha pesei.

Egw gia paradeigma perimenw pws kai pws na arxisoun na peftoun ns items na kanw epitelous to prwto mou epic set kai genika na parw ta panta apo to prwto mou epic set.

• Super Moderators
Δημοσ.

thefirestarta to WSG dinei reward trinket pou meiwnei kai auto -20 ta resistances :P (-40 synolo me to ring tou AV :D )

to mono kako pleon omws einai oti h meiwsh den peftei katw apo to 0...dld an exei kapoios hdh 0 resistances den ton paei sto -20...(h -40 an exeis kai ta 2)

Δημοσ.

^

To ξέρω αυτό Thresh...Mε τις curses μου που παλιά πήγαιναν τα resistances -60 και έκανα τρελό dmg.

Σήμερα Shazzrah->Majordomo (wipe γιατί είμασταν κουρασμένοι).

Πήρα και felheart belt (100 roll παρακαλώ ^^).Στο Guild έχουν αρχίσει να με σιχαίνονται. :D

Δημοσ.

emena na deis. simera sikwsa nightslayer pants kai nightslayer chest. exw poia 6/8 kommatia ( loipoun mono shoulders kai bracers ) kai pigaina na sikwsw kai 2 dager. omws to ena den epese apo domo kai stamatisame ragnaros logo oti imastan kai kourasmenoi na ton pame aurio.

To gmt einai oti aurio mallon den tha bw ara bb perdition ews to epomeno run :D

pantws o rogue me ta 6/8 kommatia fainetai polliiiiii kakos ( kai einai . )

3800 health , 27,5% crit kai 30,22 % dodge.... :D any comments? ^^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...