Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι δεν έχει, μόνο τα ονόματα και το lοot αλλάζει. Υπήρχαν φορές που heroic dungeon ήταν πιο δύσκολο απο το highmaul.

Τα υπόλοιπα με τα sceenshot που ζητάς απο όλους είναι αστεία πράγματα. Το wow δεν πρέπει να είναι μόνο σε αυτά δύσκολο.

Αστεία πράγματα... μάλιστα...

Και που πρέπει να είναι δύσκολο;  Η δυσκολία πρέπει να έχει μια λογική και να είναι σε συνάρτηση με τη διασκέδαση, δεν πρέπει και η παραμικρή κίνηση στο παιχνίδι να είναι δύσκολη.

Έχει "δύσκολα" πράγματα να κάνει ο καθένας. Από αυτόν που θα μπει 1 ώρα την ημέρα μέχρι αυτόν που θα παίζει 24/7.

Όπως είπαν όλοι, τη δυσκολία στο συγκεκριμένο παιχνίδι την καθορίζουμε εμείς από το πόσο πολύ θέλουμε να ασχοληθούμε.

Πες μου εσύ, πού αλλού πρέπει να δυσκολέψει το WoW;

Τέλοσπάντων, αφού εσύ πιστεύεις ότι το wow, όπως σου εξήγησα στο πιο πάνω πόστ

quests -> grp quests -> scenarios -> normal dungeons -> heroic dungeons -> challenge modes hc dungeons / LFR (πολύ πιο δύσκολα τα challenge modes)  -> normal -> heroic -> mythic

δεν έχει κλιμακωτή δυσκολία τότε προφανώς την έννοια της λέξης "κλιμακωτή" την αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά οπότε δεν έχει νόημα να ανταλάσσουμε απόψεις αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στις βασικές έννοιες της κουβέντας.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όταν η μόνη δυσκολία σε ένα παιχνίδι ειναι το mythic του μοναδικού του raid τότε κάτι δεν πάει καλά. Μου φαίνεται οτι μάλλον εγώ μιλάω σε τοίχο.

Ένα παιχνίδι πρέπει να έχει κλιμακωτή δυσκολία. Στο wow όμως, η μόνη δυσκολία είναι να βρείς group να πας mythic Highmaul.

το εχεις βγαλει σε Hc και μιλας εκ πειρας???Αν οχι καλυτερα σταματα το εδω.Ουτως ή αλλως δεν προκειται να σε παρει κανεις στα σοβαρα οταν βαζεις την δυσκολια ολοκληρου του Mmo απο το Lfr.O παραπανω σε ρωτησε κατι και τον αποφευγεις με φτηνες δικαιολογιες.ή εχεις achivement να κανεις Link ή απλα αερολογεις.

Δεν σου λενε τιποτα τα παραπανω???Επειδη μαλλον εισαι λιγο τυφλος σου ξαναβαζω να δεις τι συνδρομη εχει το σχετικα προσφατο Wildstar http://www.skroutz.gr/s/4944386/Ncsoft-Wildstar-60-Day-Prepaid-Card-PC.htmlτο οποιο ολως τυχαιως ειναι σε επιπεδα Blizzard απο πλευρας τιμης. Επισης δεν καταλαβαινεις οτι οι αλλες εταιριες το γυρισανε σε F2p καθως δεν τους επαιρνε οικονομικα να ειναι με συνδρομη???Και αφου η BLizzard δεν εχει τετοιο προβλημα γιατι να ριξει την τιμη,δεν εχει καθολου λογικη αυτο που λες. Κοινως για καποιο που ειναι ''αρκετα χρονια'' στον χωρο των Mmo(πραγμα πολυ γενικο καθως και αυτοι που λιωνουν χρονια στο σαπιο L2 εν μερη το ιδιο μπορουν να που) δεν μας τα λες καλα,και πιο πολυ επιβεβαιωνεις ολο και περισσοτερο αυτο που λενε παραπανω οι αλλοι οτι θες και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.

Ποιο ανύπαρκτο L2 μου λες ρε αδερφέ? Ωρες ώρες όταν διαβάζω τα ποστ σου νομίζω οτι είμαι σε άλλη εποχή. Καμιά 10ετία πίσω! Τότε που άκουγες κάτι κοκορομαχίες για wow vs l2 (όταν το l2 ήταν στις δόξες του).

Οκ το wildstar είναι μια περίπτωση. Μην ξεχνάς όμως το γεγονός οτι είναι είναι καινούριο παιχνίδι! Εχει δεν έχει μισό χρόνο απο την κυκλοφορία του και την παίρνει την ncsoft να βάλει τέτοιες τιμές. Κάτσε να παλιώσει λίγο και είμαι σίγουρος οτι αν δεν το κάνουν ftp (όπως και τα άλλα games ths ncsoft) ή αν οχι με αγορά μόνο όπως το guild wars 2, τουλάχιστον θα ρίξουν την συνδρομή και μάλιστα αρκετά.

To wow απ'την άλλη είναι 10 χρονών παιχνίδι (θα μου πεις συνεχώς εξελίσσεται με updates κτλ κτλ) αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται τέτοια συνδρομή (αντε την αγορά του game την αφήνω στην άκρη). 11 ευρώ τον μήνα (στην καλύτερη όπως είπατε) είναι ένας σκασμός λεφτά αν τα υπολογίσεις για 1-2 χρόνια που θα παίζεις το game.

Δηλαδή μιλάμε για συνδρομή που πλησιάζει τα χρήματα που μπορείς να δώσεις για αθλητισμό ή για κάποιου είδους σπορ οχι αστεία!

Πες μου σε ποια άλλα games πρέπει να δώσεις τόσα λεφτά! Ασε τα mmo στην άκρη τα εξαντλήσαμε. Θες τα δυο κορυφαία moba? (τα οποία είναι και κορυφαία σε δημοτικότητα απ'ολα τα online games τα τελευταία χρόνια) και τα δυο είναι FTP! Μήπως και αυτά είναι ftp επειδή δεν τους έπαιρνε οικονομικά? Μην γελάσω! Απλά έτσι τους συμφέρει περισσότερο.

Θες όλων των ειδών παιχνίδια απο νέους τίτλους? Θα σώσεις 40-60 ευρώ αλλά τουλάχιστον θα σου ανήκει το παιχνίδι και θα μπορείς να το παίζεις όσο γουστάρεις.

Για υπολόγισε όμως 11 ευρω συνδρομή τον μήνα επι 2 χρόνια πχ πάμε 264 ευρώ για ένα game! Πες μου αν είναι λογικό αυτό το ποσό!

Παίζω LoL 2 χρόνια και έχω δώσει 20 ευρώ μόνο για κάτι skins τα οποία μάλιστα θα μπορούσα άνετα να τα γλιτώσω χωρίς κανένα ιδιαίτερο κόστος. Πες μου λοιπόν τι παραπάνω και τι ξεχωριστό έχει να μου προσφέρει το wow για να αξίζει 130 ευρώ τον χρόνο?

Ποτέ δεν είπα οτι όλη η δυσκολία του παιχνιδιού φαίνεται απο το lfr απλά το έδωσα σαν παράδειγμα. Όταν σε παλιότερα expansion ήθελες 1+ ώρα κάθε φορά για να το βγάλεις ενω τώρα θέλεις 10 λεπτά νομίζω οτι η δυσκολία του έχει πέσει πάρα πολύ.

Όχι, δεν έχω "αδύνατα" achievement όπως και το 95% του wow (βλ. top 5% arena παραπάνω) αλλά και πάλι αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι εύκολο. Και ξαναλέω οτι δεν υπάρχει κλιμακωτή δυσκολία. Quests - group quests - normal dungeons είναι το ίδιο γελοία. Το μόνο που αλλάζει λίγο είναι τα heroic dungeons με τα οποία λίγο αργότερα δεν ασχολείται κανείς αφού έχει ντυθεί και το mythic.

Απ'οτι βλέπω όμως δεν έχει νόημα να συνεχίσω καθώς έχετε κολλήσει οπότε σταματώ εδω.

Αν δεν εχεις ρε αδερφε φραγκα μη παιζεις wow. Τι ζαλίζεις τον κόσμος? Αν 15€ για καμια 20-30ώρες σου φαίνονται πολλά τράβα στον θείο, κατέβασε ότι θέλεις και μη πρήζεις κόσμο.

Το ότι θες κάποιος να σου βρει λόγο για να παίξεις wow με τη Χ τιμολογιακή πολιτική που την ξέρεις εκ των προτέρων είναι τουλάχιστον ανώμαλο.

Ποιος ασχολείται με την άποψή σου αν αξίζει ή δεν αξίζει το οποιοδήποτε game το οποιοδήποτε ποσό. Μερικά εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν αξίζεις. Αν δε σ'αρέσει ή παίξε κάτι άλλο ή βάλτο στον προεκλογικό αγώνα του Τσίπρα. Έλεος πια σ'αυτό το forum με τον καθένα που τη λέει στη blizzard στη ubisoft στη square και σ'αλλες εταιρίες που έστω μια στο τόσο βγάζουν και ενα διαμάντι.

Κάτσε με τα skin σου και μη ζαλίζεις.

• Like 4

Ποιο ανύπαρκτο L2 μου λες ρε αδερφέ? Ωρες ώρες όταν διαβάζω τα ποστ σου νομίζω οτι είμαι σε άλλη εποχή. Καμιά 10ετία πίσω! Τότε που άκουγες κάτι κοκορομαχίες για wow vs l2 (όταν το l2 ήταν στις δόξες του).

Οκ το wildstar είναι μια περίπτωση. Μην ξεχνάς όμως το γεγονός οτι είναι είναι καινούριο παιχνίδι! Εχει δεν έχει μισό χρόνο απο την κυκλοφορία του και την παίρνει την ncsoft να βάλει τέτοιες τιμές. Κάτσε να παλιώσει λίγο και είμαι σίγουρος οτι αν δεν το κάνουν ftp (όπως και τα άλλα games ths ncsoft) ή αν οχι με αγορά μόνο όπως το guild wars 2, τουλάχιστον θα ρίξουν την συνδρομή και μάλιστα αρκετά.

To wow απ'την άλλη είναι 10 χρονών παιχνίδι (θα μου πεις συνεχώς εξελίσσεται με updates κτλ κτλ) αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται τέτοια συνδρομή (αντε την αγορά του game την αφήνω στην άκρη). 11 ευρώ τον μήνα (στην καλύτερη όπως είπατε) είναι ένας σκασμός λεφτά αν τα υπολογίσεις για 1-2 χρόνια που θα παίζεις το game.

Δηλαδή μιλάμε για συνδρομή που πλησιάζει τα χρήματα που μπορείς να δώσεις για αθλητισμό ή για κάποιου είδους σπορ οχι αστεία!

Πες μου σε ποια άλλα games πρέπει να δώσεις τόσα λεφτά! Ασε τα mmo στην άκρη τα εξαντλήσαμε. Θες τα δυο κορυφαία moba? (τα οποία είναι και κορυφαία σε δημοτικότητα απ'ολα τα online games τα τελευταία χρόνια) και τα δυο είναι FTP! Μήπως και αυτά είναι ftp επειδή δεν τους έπαιρνε οικονομικά? Μην γελάσω! Απλά έτσι τους συμφέρει περισσότερο.

Θες όλων των ειδών παιχνίδια απο νέους τίτλους? Θα σώσεις 40-60 ευρώ αλλά τουλάχιστον θα σου ανήκει το παιχνίδι και θα μπορείς να το παίζεις όσο γουστάρεις.

Για υπολόγισε όμως 11 ευρω συνδρομή τον μήνα επι 2 χρόνια πχ πάμε 264 ευρώ για ένα game! Πες μου αν είναι λογικό αυτό το ποσό!

Παίζω LoL 2 χρόνια και έχω δώσει 20 ευρώ μόνο για κάτι skins τα οποία μάλιστα θα μπορούσα άνετα να τα γλιτώσω χωρίς κανένα ιδιαίτερο κόστος. Πες μου λοιπόν τι παραπάνω και τι ξεχωριστό έχει να μου προσφέρει το wow για να αξίζει 130 ευρώ τον χρόνο?

ολη αυτη η συζητηση για 13 ευρω ελεος.στην τελικη κανειςς κατι που σαρεσει τι αθλητησμος και ακυρα λες

φιλε αυτο με τον τσιπρα εγραψε ελιωσα αχαχαχαχαα

.
  • Like 1

Ποτέ δεν είπα οτι όλη η δυσκολία του παιχνιδιού φαίνεται απο το lfr απλά το έδωσα σαν παράδειγμα. Όταν σε παλιότερα expansion ήθελες 1+ ώρα κάθε φορά για να το βγάλεις ενω τώρα θέλεις 10 λεπτά νομίζω οτι η δυσκολία του έχει πέσει πάρα πολύ.

Όχι, δεν έχω "αδύνατα" achievement όπως και το 95% του wow (βλ. top 5% arena παραπάνω) αλλά και πάλι αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι εύκολο. Και ξαναλέω οτι δεν υπάρχει κλιμακωτή δυσκολία. Quests - group quests - normal dungeons είναι το ίδιο γελοία. Το μόνο που αλλάζει λίγο είναι τα heroic dungeons με τα οποία λίγο αργότερα δεν ασχολείται κανείς αφού έχει ντυθεί και το mythic.

Απ'οτι βλέπω όμως δεν έχει νόημα να συνεχίσω καθώς έχετε κολλήσει οπότε σταματώ εδω.

Που κολλανε τα Hc dungeons Με το Mythic μονο εσυ ξερεις.

Ε μα αμα καθομαι και διαβαζω σχολια τυπου''παιδια ειμαι χρονια στα Mmo και ξερω'' τι θες να πω μπραβο δασκαλε???

Κατι σελιδες πιο πισω ειχαμε και αλλο ταχα μου χρονια στα Mmo και εκραζε το Wow κανοντας μονο τα πρωτα lvl up quest μεχρι τα 20lvl και εβγαλε και πορισμα.Κοινως το παρακατω

Επισης που κολλαει η συνδρομη των Mmo Με τα Moba μονο εσυ ξερεις.

Αν δεν εχεις ρε αδερφε φραγκα μη παιζεις wow. Τι ζαλίζεις τον κόσμος? Αν 15€ για καμια 20-30ώρες σου φαίνονται πολλά τράβα στον θείο, κατέβασε ότι θέλεις και μη πρήζεις κόσμο.

Το ότι θες κάποιος να σου βρει λόγο για να παίξεις wow με τη Χ τιμολογιακή πολιτική που την ξέρεις εκ των προτέρων είναι τουλάχιστον ανώμαλο.

Ποιος ασχολείται με την άποψή σου αν αξίζει ή δεν αξίζει το οποιοδήποτε game το οποιοδήποτε ποσό. Μερικά εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν αξίζεις. Αν δε σ'αρέσει ή παίξε κάτι άλλο ή βάλτο στον προεκλογικό αγώνα του Τσίπρα. Έλεος πια σ'αυτό το forum με τον καθένα που τη λέει στη blizzard στη ubisoft στη square και σ'αλλες εταιρίες που έστω μια στο τόσο βγάζουν και ενα διαμάντι.

Κάτσε με τα skin σου και μη ζαλίζεις.

Κοινως αυτο.Δεν καταλαβαινω γιατι ορισμενοι μπαινουν στο topic του wow για να ''απολογηθουν'' που δεν παιζουν το παιχνιδι.Δεν σου αρεσει μην το παιξεις.Σου αρεσει το παιχνιδι αλλα δεν θες να πληρωνεις βρες Private server και παιξε...

• Like 1

H αποψη μου για το WoD:

1. Mπορεις να βρεις την δυσκολια που θελεις εσυ. Απο casual μεχρι hardcore.

2. Tα Garrisons ειναι ωραια και προσεγμενη προσθηκη.

3. Τα professions ειναι νεκρα, ειδικα τα gathering.

4. Τα παντα ειναι πισω απο ενα 24ωρο ή weekly cd, το οποιο μετατρεπει το παιχνιδι σε ενα facebook farming game.

5. Tα hc dungeons,challenege modes κλπ (scenarios δεν υπαρχουν πια) ειναι τελειως αχρηστα, αφου μεσω garrisons, BoE, Craft, LFR μπορεις πανευκολα να παρεις items 640-670ivlv και αναφερομαι σε πραγματα που σου παιρνουν απο 0 εως 10 λεπτα χρονο να τα κανεις.

6. Tα διαφορετικα Raiding Modes ειναι για τα μπαζα διοτι δεν αλλαζει οπως παλιοτερα το fight, παρα μονο το ποσο HP εχουν τα bosses ή το ποσο δυνατα χτυπανε.

7. Δεν υπαρχει καινουριο BG

8. Δεν υπαρχει κανιουρια Arena.

9. Δεν υπαρχει καινουριο Class.

10. Δεν υπαρχει καινουριο Race.

11. To Ashran δεν συγκρινεται ουτε κατα διανοια με τα Τol Barad & Wintersgrasp.

12. Το οτι εβγαλαν τα Flying Mounts ειναι καλο.

13. Τα νεα Race Models ειναι ωραια.

Αυτα πανω κατω. Οσον αφορα τη συνδρομη τωρα, ειναι προσωπικο θεμα του καθενος. Το αν την αξιζει ή οχι δεν εχει σημασια. Το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι ειναι με συνδρομη, οποτε οποιος θελει πληρωνει, οποιος δεν θελει οχι. Απο κει και περα υπαρχει ηδη δηλωση της Blizz πριν μερικες ημερες οτι μεσα στο επομενο χρονικο διαστημα στο παιχνιδι θα μπει επιλογη για πληρωμη της συνδρομης με gold, μ ενα συστημα οπως τα PLEX, CREDD, REX κλπ που υπαρχει και σε αλλα παιχνιδια.

"New Ways to Play
We’re exploring the possibility of giving players a way to buy tradable game-time tokens for the purpose of exchanging them in-game with other players for gold. Our current thought on this is that it would give players a way to use their surplus gold to cover some of their subscription cost, while giving players who might have less play time an option for acquiring gold from other players through a legit and secure system. A few other online games offer a similar option, and players have suggested that they’d be interested in seeing something along those lines in WoW. We agree it could be a good fit for the game, and we look forward to any feedback you have as we continue to look into this feature."

H αποψη μου για το WoD:

1. Mπορεις να βρεις την δυσκολια που θελεις εσυ. Απο casual μεχρι hardcore.

2. Tα Garrisons ειναι ωραια και προσεγμενη προσθηκη.

3. Τα professions ειναι νεκρα, ειδικα τα gathering.

4. Τα παντα ειναι πισω απο ενα 24ωρο ή weekly cd, το οποιο μετατρεπει το παιχνιδι σε ενα facebook farming game.

5. Tα hc dungeons,challenege modes κλπ (scenarios δεν υπαρχουν πια) ειναι τελειως αχρηστα, αφου μεσω garrisons, BoE, Craft, LFR μπορεις πανευκολα να παρεις items 640-670ivlv και αναφερομαι σε πραγματα που σου παιρνουν απο 0 εως 10 λεπτα χρονο να τα κανεις.

6. Tα διαφορετικα Raiding Modes ειναι για τα μπαζα διοτι δεν αλλαζει οπως παλιοτερα το fight, παρα μονο το ποσο HP εχουν τα bosses ή το ποσο δυνατα χτυπανε.

7. Δεν υπαρχει καινουριο BG

8. Δεν υπαρχει κανιουρια Arena.

9. Δεν υπαρχει καινουριο Class.

10. Δεν υπαρχει καινουριο Race.

11. To Ashran δεν συγκρινεται ουτε κατα διανοια με τα Τol Barad & Wintersgrasp.

12. Το οτι εβγαλαν τα Flying Mounts ειναι καλο.

13. Τα νεα Race Models ειναι ωραια.

Αυτα πανω κατω. Οσον αφορα τη συνδρομη τωρα, ειναι προσωπικο θεμα του καθενος. Το αν την αξιζει ή οχι δεν εχει σημασια. Το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι ειναι με συνδρομη, οποτε οποιος θελει πληρωνει, οποιος δεν θελει οχι. Απο κει και περα υπαρχει ηδη δηλωση της Blizz πριν μερικες ημερες οτι μεσα στο επομενο χρονικο διαστημα στο παιχνιδι θα μπει επιλογη για πληρωμη της συνδρομης με gold, μ ενα συστημα οπως τα PLEX, CREDD, REX κλπ που υπαρχει και σε αλλα παιχνιδια.

"New Ways to Play

We’re exploring the possibility of giving players a way to buy tradable game-time tokens for the purpose of exchanging them in-game with other players for gold. Our current thought on this is that it would give players a way to use their surplus gold to cover some of their subscription cost, while giving players who might have less play time an option for acquiring gold from other players through a legit and secure system. A few other online games offer a similar option, and players have suggested that they’d be interested in seeing something along those lines in WoW. We agree it could be a good fit for the game, and we look forward to any feedback you have as we continue to look into this feature."

Φίλτατε, θα διαφωνήσω σε κάποια από τα θέματα που θίγεις. Καταρχήν το θέμα των proffs που αναφέρεις δεν καταλαβαίνω απο ποια πλευρά το βλέπεις. Τα καλά ench και τα καλά gems για παράδειγμα είναι και θα παραμείνουν πανάκριβα γιατί θέλουν ένα σκασμό mats για να φτιαχθούν και μπορούν μόνο από αυτούς που έχουν το prof. Από το Garrison μπορείς να πάρεις τα αμέσως κατώτερα τα οποία όμως σε κάθε περίπτωση είναι κατώτερα. Και το αναφέρω αυτό όντας έχοντας τόσο το JC όσο και το Ench σε chars μου. Το BS έδωσε πολλά gold και θα συνεχίσει να δίνει όσο υπάρχουν alts να ανεβαίνουν. Το ίδιο το LW ή το clothing. Τώρα εάν μιλάς για τα farming profs ναι μπορεί να έχασε τη σημασία τους αλλά οκ μάλλον καλό είναι αυτό για τους περισσότερους παίχτες που δίνανε ένα κάρο g σε farmers λόγω χρόνου. Συνεχίζουν να δίνουν πράγματα εάν θέλεις να έχεις όμως profs σε foul επίπεδα αφού πχ τόσο το BS όσο και το JC θέλει mining.

Δεν καταλαβαίνω το 24ωρο cd που αναφέρεις, εάν λές για τα profs πάντα υπήρχαν 24ωρα cd's για τα καλά mats. Επίσης εάν βάλεις ένα follower στα prof buildings μαζεύεις τα 2πλάσια με τα work orders επιπροσθέτως των καθημερινών. Και πάλι όμως η γενίκευση που κάνεις δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να ακουμπάει.

Τα hc dungeons / CM's όπως και παλαιότερα τα Scenarios εξακολουθούν και παραμένουν άχρηστα από ένα σημείο και μετά και είναι μόνο για achies. Συμφωνώ σε αυτό, αλλά δεν είναι κάτι νέο, έτσι ήταν και στο MoP, έτσι ήταν και στο τέλος του Cata. Όσο το LFR δίνει καλύτερα Items από τα hc dungeons τόσο θα παραμένουν άχρηστα από ένα σημείο και μετά αυτά. Αλλά δεν αλλάξανε κάτι από αυτό που ήδη υπήρχε.

Διαφωνώ κάθετα με το θέμα των Raids που αναφέρεις. Από το MoP ακόμη το LFR είχε διαφορές στα abilities των bosses από το Flexi όπου ήταν ολόιδιο με το Normal (αλλά με περισσότερο Hp / damage από το Flexi) και σίγουρα πολλές διαφορές στο τότε HC. Τα ίδια και τώρα. Το LFR έχει διαφορές από Normal (πρωην Flexi) - Heroic (πρώην Normal) και το Mythic έχει σοβαρότατες διαφορές από τα υπόλοιπα (ως παράδειγμα δες το link http://www.icy-veins.com/wow/tectus-strategy-guide-normal-heroic-mythicόπου στο 11.1 αναφέρει τις διαφορές του Mythic από τα Normal/HC). Τα raids παραμένουν challenging αναλόγως του πόσο καλός είναι κάποιος. Ξέρω guilds που είναι mythic αλλά τρώνε ξύλο στον Tectus, ξέρω και guilds που τρώνε ξύλο στο Normal από τον Spore). Πάντα υπήρχαν διαφοροποιήσεις στα Raids και πάντα θα υπάρχουν και θα είναι σοβαρότατες κι όχι μόνο hp/damage increase.

Σε ότι αφορά τα BG's / Arenas, ναι δεν υπάρχει ακόμη κάτι νέο (έχουμε τουλάχιστον 4 patch βασικά να πέσουν, κι ας μην ξεχνάμε ότι στο MoP τα νέα BG's βγήκαν στο Patch 5.0.4), υπάρχουν όμως πάρα πολλές ingame αλλαγές και έρχονται κι άλλες. Από εικαστικές αλλαγές τύπου weather conditions μέχρι ingame tracking των στόχων του κάθε BG etc. Υπάρχουν πολλά Links που αφορούν τις αλλαγές που έχουν γίνει και που έρχονται, χωρίς να αποκλείει η Blizz ότι θα βγάλουν και νέα BG's. Προς το παρόν αναβιώσανε το World PvP Event για τα 10 χρόνια Blizz στο Tarren Mill vs Southshore) για περισσότερα δες http://wow.gamepedia.com/Warlords_of_Draenorστο section 14.

Για τα νέα classes / races δεν νομίζω ότι η ιστορία του WoD βοηθά στο να υπάρξει κάτι τέτοιο. Εξάλλου στο MoP που έβγαλε τον Monk / Panda τα άκουσε άσχημα η Blizz όπου όφειλε να βγάλει τέτοιο Race / Class.

Κατά τα λοιπά συμφωνώ απόλυτα :)

• Like 1

Σύντομο σχόλιο:

προσωπικά χάρηκα που δεν έβαλα νέα class / race στο game.

Πόσα τέρατα πια να μπουν στις τάξεις των horde / alliance και πόσες διαφορετικές classes θα πρέπει να ξανακάνουν balance.

Εδώ οι shamans θέλουν φτιάξιμο από την αρχή γιατί είναι γτπ..

Και worgen που μπήκαν... mieeeeeeeeh

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...