Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

νταξ φιλε είσαι κουκου τελειως όμως.οπως ειπε και καποιος άλλος αν δεν γουστάρεις δεν το παιρνεις απλα.ετσι κιαλλιως δεν το βλεπω το game για την φαση σου πολύ...

Οσο για το fanboy ασχετο ετσι,τι θες να το κανουμε androind apple wars?για το wow μιλαμε λιγο σεβασμος :devil:

σεβασμός για το wow αλλά για τον συνομιλητή μας οχι!... πολύ λογικό μου ακούγεται....

Αλλά βέβαια όταν δεν έχουμε επιχειρήματα λέμε τον άλλον κούκου. Για ποιο λόγο ακριβώς?

Ξανα διαβασε τα ποστ μου και αν απλά δεν ενδιαφέρεσαι μπορείς απλά να μην απαντήσεις και οχι να γράφεις άκυρα πράγματα επειδή δεν σου άρεσε αυτό που έγραψα.

Αν δεν "γούσταρα" όπως λες, δεν θα μπαινα καν στον κόπο να γράψω εδω για το wow.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρωτα απο ολα και τα αλλα παιχνιδια οπως Wildstar,ESO κλπ που εχουν συνδρομη δεν ζητανε χρηματα για να αγορασεις το παιχνιδι??? Πες μας λοιπον επειδη σε θιξαμε τι ακριβως δεν διαβασαμε καλα απο τα post σου..

ποιος ο λόγος να ζητάνε 45 ευρω (!!!) για να ξεκινήσεις το παιχνίδι, εφόσον είναι με subscribtion και πληρώνεις κάθε μήνα? Πάνε καλά οι τύποι στη blizzard? Ελεγα να το δοκιμάσω το game κανα δυο μηνες να δω πως ειναι η όλη φάση πιστεύοντας οτι θα πλήρωνα μόνο τους μήνες. Και εδώ βλέπω ζητάνε και 45 ευρω (για το standard παρακαλω) με το καλημέρα!

Αν εννοείται οτι πρέπει να αγοράσεις το game ας κόψουν την συνδρομή. Είμαστε λογικοί? Θα σκάσω 45 ευρώ και θα πληρώνω και κάθε μήνα συνδρομή? Δεν στέκει ρε παιδιά! Είναι κοροϊδία σκέτη. Και δεν είναι μόνο το οικονομικό. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δεν γίνεται να σου αρμέγουν το πορτοφόλι και να τους λες και ευχαριστώ!

Ετσι λειτουργουν ολα τα Mmo,ακομα και αυτα που τωρα πηγαν F2p παλια ηταν με συνδρομη και επρεπε να αγορασεις τα παιχνιδια μαζι με την συνδρομη πχ

http://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?from=catspan&keyphrase=rift

http://www.skroutz.gr/s/5008344/Frogster-Interactive-Tera-60-Day-Prepaid-Card-PC.html

http://www.skroutz.gr/s/5008401/Trion-Worlds-Rift-Online-60-Day-Prepaid-Card-PC.html?keyphrase=rift

http://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?from=catspan&keyphrase=wildstar

http://www.skroutz.gr/c/875/video_game_cards.html?from=catspan&keyphrase=wildstar

Φτανουν αυτα ή να συνεχισω????

• Like 2

σεβασμός για το wow αλλά για τον συνομιλητή μας οχι!... πολύ λογικό μου ακούγεται....

Αλλά βέβαια όταν δεν έχουμε επιχειρήματα λέμε τον άλλον κούκου. Για ποιο λόγο ακριβώς?

Ξανα διαβασε τα ποστ μου και αν απλά δεν ενδιαφέρεσαι μπορείς απλά να μην απαντήσεις και οχι να γράφεις άκυρα πράγματα επειδή δεν σου άρεσε αυτό που έγραψα.

Αν δεν "γούσταρα" όπως λες, δεν θα μπαινα καν στον κόπο να γράψω εδω για το wow.

κλασσικος ελληναρας τα θες όλα τσαμπα και να σου πουνε και ευχαριστω στο τελος με καλυψε ο φιλος από πανω για τα αλλα.

• Like 1

δεν τα θέλω όλα τζάμπα αγαπητέ. Συνεχίζεις ακάθεκτος βλέπω στο να κάνεις σενάρια! Απλά η τιμολόγηση που έχει η blizzard την θεωρώ υπερβολικά υψηλή σε βαθμό κοροϊδίας!

Οσον αφορά τα άλλα games που ποσταρει ο fulgore δεν μου λένε τίποτα. Ημουν αρκετά χρόνια στον χώρο των mmo και τα γνωρίζω απο πρώτο χέρι. Είναι δυνατών να μου δίνεις παραδείγματα απο το πως λειτουργούσαν άλλα παιχνίδια χρόνια πριν? Hello?! Μπαίνουμε 2015. Το οτι οι περισσότεροι το έχουν γυρίσει στο ftp θα έπρεπε να κάνει την blizzard να σκεφτεί με λογική και να ρίξει τις τιμές σε λογικό και ανθρώπινο επίπεδο!

Και μην μου πείτε οτι δεν ξέρετε τον λόγο που δεν το έχουν κάνει και συνεχίζει να έχει επιτυχία το game για θα είναι σκέτη υποκρισία!

δεν τα θέλω όλα τζάμπα αγαπητέ. Συνεχίζεις ακάθεκτος βλέπω στο να κάνεις σενάρια! Απλά η τιμολόγηση που έχει η blizzard την θεωρώ υπερβολικά υψηλή σε βαθμό κοροϊδίας!

Οσον αφορά τα άλλα games που ποσταρει ο fulgore δεν μου λένε τίποτα. Ημουν αρκετά χρόνια στον χώρο των mmo και τα γνωρίζω απο πρώτο χέρι. Είναι δυνατών να μου δίνεις παραδείγματα απο το πως λειτουργούσαν άλλα παιχνίδια χρόνια πριν? Hello?! Μπαίνουμε 2015. Το οτι οι περισσότεροι το έχουν γυρίσει στο ftp θα έπρεπε να κάνει την blizzard να σκεφτεί με λογική και να ρίξει τις τιμές σε λογικό και ανθρώπινο επίπεδο!

Και μην μου πείτε οτι δεν ξέρετε τον λόγο που δεν το έχουν κάνει και συνεχίζει να έχει επιτυχία το game για θα είναι σκέτη υποκρισία!

Με 10 εκατομμύρια συνδρομητές και μέσο όρο τα 8 τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν βρίσκω κανένα λόγω να ρίξει η Blizz τη συνδρομή, πολλώ δε μάλλω το κόστος του παιχνιδιού. Παρενθετικά, με εξάμηνη συνδρομή πληρώνεις 69 ευρώ δηλαδή περίπου 11,5 ευρώ το μήνα, σε ότι αφορά το game τα 60 ευρώ για ένα παιχνίδι που θα παίζεις για κανα 2 χρόνια μια χαρά είναι. Αφήνω στην άκρη ότι όσοι παίζουν WoW δεν δίνουν χρήμα για άλλα, οπότε θα πρέπει όλα να τα βάλουμε συγκριτικά κι όχι υποκειμενικά.

Προσωπικά θα άκουγα ευχαρίστως επιχειρήματα για το κόστος τόσο του παιχνιδιού όσο και της συνδρομής από κάποιον που το αγόρασε και εν τέλει δεν του άρεσε / γούσταρε και πραγματικά πίστεψε ότι πέταξε τα χρήματα του, στην προκειμένη περίπτωση όμως, θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους σε ότι αφορά το δικό σου post. Χωρίς να δεις το game οποιαδήποτε άποψη για τα χρήματα είναι υποκειμενική και χωρίς επιχειρήματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να αναλωνόμαστε σε ποσταρίσματα χωρίς περιεχόμενο. 

Όσο το σκέφτομαι τόσο καταλήγω ότι τελικά το μόνο που με ενοχλεί (πλέον) είναι η ομογενοποίηση των class.

Τα υπόλοιπα είναι λίγο να 'χαμε να λέγαμε.

ΥΓ1. Τις προάλλες πήγα με κάτι παλιούς φίλους (30+ όλοι μας, οικογένειες παιδιά κλπ) να κάνουμε UBRS heroic με κάτι πράσινα offspec. E, στο last boss από heroic μας έκανε herotic. Στο δεύτερο try που το φάγαμε μισολυπόθυμοι με το earth elemental για τανκ και το healer oom έπεσαν 2 ατάκες. "αντρικό fight" και "ξεφτίλα μλκα γεράσαμε"

Αυτές οι ατάκες και η παρέα αξίζουν το 10ρικάκι από μόνα τους :D

ΥΓ2. Και μιλάμε για άτομα που ρίξανε Vashj στα καλά της (όποιος ξέρει θα καταλάβει). Άτιμα γερατειά!

• Like 4

Δεν σου λενε τιποτα τα παραπανω???Επειδη μαλλον εισαι λιγο τυφλος σου ξαναβαζω να δεις τι συνδρομη εχει το σχετικα προσφατο Wildstar http://www.skroutz.gr/s/4944386/Ncsoft-Wildstar-60-Day-Prepaid-Card-PC.htmlτο οποιο ολως τυχαιως ειναι σε επιπεδα Blizzard απο πλευρας τιμης. Επισης δεν καταλαβαινεις οτι οι αλλες εταιριες το γυρισανε σε F2p καθως δεν τους επαιρνε οικονομικα να ειναι με συνδρομη???Και αφου η BLizzard δεν εχει τετοιο προβλημα γιατι να ριξει την τιμη,δεν εχει καθολου λογικη αυτο που λες. Κοινως για καποιο που ειναι ''αρκετα χρονια'' στον χωρο των Mmo(πραγμα πολυ γενικο καθως και αυτοι που λιωνουν χρονια στο σαπιο L2 εν μερη το ιδιο μπορουν να που) δεν μας τα λες καλα,και πιο πολυ επιβεβαιωνεις ολο και περισσοτερο αυτο που λενε παραπανω οι αλλοι οτι θες και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.

Δεν κατάλαβα για να λες οτι το παιχνίδι, είναι έυκολο πρέπει να είσαι στο top 5% arena ή στα 50 καλύτερα guild του κόσμου ή να έχεις world first;  Το παιχνίδι είναι υπερβολικά εύκολο σε όλα.

Δεν κατάλαβα για να λες οτι το παιχνίδι, είναι έυκολο πρέπει να είσαι στο top 5% arena ή στα 50 καλύτερα guild του κόσμου ή να έχεις world first;  Το παιχνίδι είναι υπερβολικά εύκολο σε όλα.

Ναι για να λες οτι το παιχνιδι ειναι ευκολο πρεπει να εχεις κερδισει τα δυσκολα κομματια που εχει με σχετικη δυσκολια.Στο μεν Pve να εχεις περασει απο το σταδιο του Hardcore raiding γιατι αλλιως boss σε Mythic ή στο παλιο Hc δεν προκειται να φας με Pugs,και σε Pvp Να εχεις φτασει σε ενα αρκετα υψηλο rating σε Αρενες ή Bg. Με ποια δηλαδη κριτηρια κρινεις εσυ ενα Mmo αν ειναι δυσκολο ή ευκολο???

• Like 1

Ναι για να λες οτι το παιχνιδι ειναι ευκολο πρεπει να εχεις κερδισει τα δυσκολα κομματια που εχει με σχετικη δυσκολια.Στο μεν Pve να εχεις περασει απο το σταδιο του Hardcore raiding γιατι αλλιως boss σε Mythic ή στο παλιο Hc δεν προκειται να φας με Pugs,και σε Pvp Να εχεις φτασει σε ενα αρκετα υψηλο rating σε Αρενες ή Bg. Με ποια δηλαδη κριτηρια κρινεις εσυ ενα Mmo αν ειναι δυσκολο ή ευκολο???

Το οτι βγάζεις ένα raid, έστω και σε lfr, μέσα σε 10 λεπτά εσυ τί πιστεύεις οτι είναι;

Το οτι βγάζεις ένα raid, έστω και σε lfr, μέσα σε 10 λεπτά εσυ τί πιστεύεις οτι είναι;

Επειδη κουραζομαι να εξηγω και εγω και τα παιδια προηγουμενως τα ιδια και τα ιδια,αλλο το Lfr και αλλο το κανονικο raid. Ειναι λες και οτι γραφαμε πιο πριν το γραφαμε λες και μιλαγαμε σε τοιχο.Φτιαξε εσυ δικια σου guild και πηγαινε φαε το Highmaul σε hc και μετα πες μου αν θα σου παρει 10λεπτα.

• Like 1

warm up? Το πρώτο σκαλί σε μία σκάλα με πολλά σκαλιά; Το εύκολο περιεχόμενο του παιχνιδιού για όσους δεν έχουν χρόνο / δε θέλουν / δεν μπορούν να ασχοληθούν με το πιο δύσκολο;

Το lfr είναι εύκολο γιατί από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν όλοι. Αν είχα guild που έκανε casual progress θα προτιμούσα κάποιον αρχάριο που έχει κάνει LFR από κάποιον που δεν το έχει κάνει.

Το lfr δεν αντιπροσωπεύει το end content του wow ούτε είναι κριτήριο δυσκολίας του παιχνιδιού. Είναι περιεχόμενο εύκολο από τότε που δημιουργήθηκε. Αυτό ήθελαν, να είναι εύκολο. Όπως ήθελα να είναι πολύ δύσκολο πχ το mythic.

Όπως είπα και πιο πάνω... αν κρίνεις μία χασαποταβέρνα από το πόσο χορταστικές είναι οι σαλάτες τις μάλλον υπάρχει πρόβλημα κριτηρίων :P

• Like 1

Όταν η μόνη δυσκολία σε ένα παιχνίδι ειναι το mythic του μοναδικού του raid τότε κάτι δεν πάει καλά. Μου φαίνεται οτι μάλλον εγώ μιλάω σε τοίχο.

Ένα παιχνίδι πρέπει να έχει κλιμακωτή δυσκολία. Στο wow όμως, η μόνη δυσκολία είναι να βρείς group να πας mythic Highmaul.

Όταν η μόνη δυσκολία σε ένα παιχνίδι ειναι το mythic του μοναδικού του raid τότε κάτι δεν πάει καλά. Μου φαίνεται οτι μάλλον εγώ μιλάω σε τοίχο.

Ένα παιχνίδι πρέπει να έχει κλιμακωτή δυσκολία. Στο wow όμως, η μόνη δυσκολία είναι να βρείς group να πας mythic Highmaul.

To wow δεν έχει κλιμακωτή δυσκολία, σοβαρολογείς;!

quests -> grp quests -> scenarios -> normal dungeons -> heroic dungeons -> challenge modes hc dungeons / LFR (πολύ πιο δύσκολα τα challenge modes)  -> normal -> heroic -> mythic

λες και άμα βρεις grp για mythic, εσύ θα παίξεις τέλεια και θα το βγάλετε...

παρομοίως και σε pvp, μην τα γράφω...

Κατά τα άλλα δώσε και εσύ screenshots από:

gold σε challenge mode σε όλα τα dungeons

ή

30+  endless waves σε proving grounds σε 1 τουλάχιστον spec (άντε επειδή είμαι καλός, δώσε και 20+)

ή

clear σε heroic / mythic 7/7 το raid με το guild σου (έστω και λιγότερο αλλά σε heroic/mythic)

ή

top 5% arena

και μετά έλα να μας πεις πόσο εύκολο είναι το game.

• Like 1

To wow δεν έχει κλιμακωτή δυσκολία, σοβαρολογείς;!

quests -> grp quests -> scenarios -> normal dungeons -> heroic dungeons -> challenge modes hc dungeons / LFR (πολύ πιο δύσκολα τα challenge modes)  -> normal -> heroic -> mythic

λες και άμα βρεις grp για mythic, εσύ θα παίξεις τέλεια και θα το βγάλετε...

παρομοίως και σε pvp, μην τα γράφω...

Κατά τα άλλα δώσε και εσύ screenshots από:

gold σε challenge mode σε όλα τα dungeons

ή

30+  endless waves σε proving grounds σε 1 τουλάχιστον spec (άντε επειδή είμαι καλός, δώσε και 20+)

ή

clear σε heroic / mythic 7/7 το raid με το guild σου (έστω και λιγότερο αλλά σε heroic/mythic)

ή

top 5% arena

και μετά έλα να μας πεις πόσο εύκολο είναι το game.

Όχι δεν έχει, μόνο τα ονόματα και το lοot αλλάζει. Υπήρχαν φορές που heroic dungeon ήταν πιο δύσκολο απο το highmaul.

Τα υπόλοιπα με τα sceenshot που ζητάς απο όλους είναι αστεία πράγματα. Το wow δεν πρέπει να είναι μόνο σε αυτά δύσκολο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...