Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιζεις από βανιλλλλα ?μαλλον σε άλλο game ετσι?Η απαντηση είναι ltp ολοι οι χαρακτήρες εχουν αδυνατα σημεια δηλαδή τι θελετε να τους ριχνετε ολους μονοχυτους?ειδικα ο ρογκουε εχει φτιαξει παρα πολύ στο wod

ωστε l2p και o rogue εχει φτιαξει πολυ στο wod. Αρκετα ακουσα.. διαβασα και οτι αφησες τον lock σου γιατι δεν σου ταιριαζε το καινουργιο playstyle και γυρισες DK, FOTM reroller φωναζει απο χιλιομετρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωστε l2p και o rogue εχει φτιαξει πολυ στο wod. Αρκετα ακουσα.. διαβασα και οτι αφησες τον lock σου γιατι δεν σου ταιριαζε το καινουργιο playstyle και γυρισες DK, FOTM reroller φωναζει απο χιλιόμετρα

:-D τον ντι κει τον εχω από wotlk και από τοτε είναι στους χαρακτήρες που παιζω δεν τον επιασα τωρα αλλα τι σημασια εχει?και ναι ο ντεστρο για μενα μαμηθηκε ψεμματα να πω?Τωρα για τον ρογκουε ειληκρινα βαριέμαι να το συζηταω άλλο δεν τα πατσ νοτες και θα καταλάβεις ειδικα τα τελευταια

:-D τον ντι κει τον εχω από wotlk και από τοτε είναι στους χαρακτήρες που παιζω δεν τον επιασα τωρα αλλα τι σημασια εχει?και ναι ο ντεστρο για μενα μαμηθηκε ψεμματα να πω?Τωρα για τον ρογκουε ειληκρινα βαριέμαι να το συζηταω άλλο δεν τα πατσ νοτες και θα καταλάβεις ειδικα τα τελευταια

Εννοεις το 20% dmg boost στο Backstab/Hemo στο Sublety.. Ακουγεται καλο αλλα αν σκεφτεις οτι το dmg του hemo ειναι 3-4k max on crit το boost ειναι 800dmg (μεγαλο boost) και του backstab sto 8k crit ειναι περιπου 1500 dmg. Αυτο ειναι για οσους παιζουν sub και το ωφελος μηδαμηνο. Παντως το βλεπουν εκει στην blizzard οτι ο Rogue θελει δουλεια και πιστευω να ερθουν και αλλα Hotfix. Οσο για τον lock σε pvp δοκιμασε Affliction που μια χαρα κανει την δουλεια του. Φιλικά πάντα

ε δεν εννοείται ότι πρέπει να αγοράσεις και το game ?

Αν εννοεις το WoD τοτε ναι, εννοειται :)

Αν εννοείται οτι πρέπει να αγοράσεις το game ας κόψουν την συνδρομή. Είμαστε λογικοί? Θα σκάσω 45 ευρώ και θα πληρώνω και κάθε μήνα συνδρομή? Δεν στέκει ρε παιδιά! Είναι κοροϊδία σκέτη. Και δεν είναι μόνο το οικονομικό. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δεν γίνεται να σου αρμέγουν το πορτοφόλι και να τους λες και ευχαριστώ!

Αν εννοείται οτι πρέπει να αγοράσεις το game ας κόψουν την συνδρομή. Είμαστε λογικοί? Θα σκάσω 45 ευρώ και θα πληρώνω και κάθε μήνα συνδρομή? Δεν στέκει ρε παιδιά! Είναι κοροϊδία σκέτη. Και δεν είναι μόνο το οικονομικό. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δεν γίνεται να σου αρμέγουν το πορτοφόλι και να τους λες και ευχαριστώ!

Κομπλέ είναι το πακέτο, μόνο το τελευταίο expansion (WoD) πρέπει να αγοράσεις αλλά μέχρι να χρειαστεί θα έχεις δεις όπως λες το παιχνίδι και αν θες να συνεχίσεις τότε το παίρνεις.

Ρε φιλε πλακα μας κανεις???10χρονια γινεται αυτο τωρα εσυ το πηρες χαμπαρι???Επισης να σου πω οτι ολα τα Mmo ετσι το κανανε εκτως του Guild Wars και το αποτελεσμα ηταν επειδη δεν τους εβγαινε οικονομικα να το γυρισουν στο μοντελο F2p..Γιατι ειναι αδικια επειδη θελεις τον μηνα γυρω στα 10ευρω συνδρομη???Εγω τα περισσοτερα ατομα που γνωριζω που ασχολουνται αρκετα με το Wow επειδη αφιερωνουν αρκετο χρονο σε αυτο δεν αγοραζουν οτι σαβουρα παιχνιδι βγαινει ουτε αναβαθμιζουν καθε 3 και λιγο και στην πραξη αντι να χανουν λεφτα οπως λες στην πραξη κερδιζουν λεφτα...Ελεος με τις ασυναρτησιες μερικων.... Ναι εχεις δικιο ειναι αρμεγμα η συνδρομη του Wow οχι κατι παιχνιδια που βγαινουν και ζητανε να αλλαξεις ολο το Pc ή τα παιχνιδια για κονσολες που ζητανε 50 και 60ευρω...Α ξεχασα να το πω οτι και οι κονσολες πλεον εχουν και αυτες συνδρομη 50ευρω περιπου το χρονο...Ελεος πια με τις ασυναρτησιες που διαβαζουμε για την συνδρομη του Wow...

• Like 4

LOL

ποιος  σε υποχρεώνει ?

ήρθε η blizz και σου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό ?

υπάρχουν και άλλα games πήγαινε προς  τα κει 

• Like 3

Φίλτατε, σε ευχαριστούμε που μας έδειξες το δρόμο του γιατί προτιμήσαμε το WoW κι όχι τα παιχνιδάκια της σειράς. Να σαι πάντα καλά με υγεία και καλή τύχη στη συναρμολόγηση με τα lego!

• Like 2

Φίλτατε, σε ευχαριστούμε που μας έδειξες το δρόμο του γιατί προτιμήσαμε το WoW κι όχι τα παιχνιδάκια της σειράς. Να σαι πάντα καλά με υγεία και καλή τύχη στη συναρμολόγηση με τα lego!

θίχτηκε κάποιο fanboy? Φιλε μου μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα απ'οσο γράφω και είπες να πετάξεις καμιά εξυπνάδα έτσι δεν είναι?

Έχω σταματήσει το Wow από τον Μάρτιο του 2013 αλλά αν ένα παιχνίδι άξιζε συνδρομή ήταν και είναι αυτό. Μπορεί να έχει περάσει η μπογιά του και να μην έχει τον κόσμο που είχε (αν και όλα τα υπόλοιπα mmo θα σκότωναν για να έχουν το 1/3 των συνδρομητών που έχει τώρα) αλλά δεν τίθεται θέμα fanμποϊσμού. Το παιχνίδι ξεκίνησε επί πληρωμή και παραμένει. Ούτε η Blizzard εκβίασε, ούτε απέκρυψε τους όρους συμμετοχής στο παιχνίδι-φαινόμενο που ονομάζεται wow. Το θέμα δεν είναι το πόσα δίνεις αλλά τι παίρνεις ως αντάλλαγμα. Πέρα από τις ώρες διασκέδασης που μας προσέφερε, κερδίσαμε και φίλους και ωραίες παρέες in real life. 

Προφανώς το δωρεάν είναι πιο θελκτικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για κοροϊδία. Τα 60 ευρώ του Diablo 3 στην πρώτη του μορφή για παράδειγμα της ίδιας εταιρίας ήταν κοροϊδία... και είναι παιχνίδι χωρίς συνδρομή.

• Like 2

θίχτηκε κάποιο fanboy? Φιλε μου μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα απ'οσο γράφω και είπες να πετάξεις καμιά εξυπνάδα έτσι δεν είναι?

Μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι εγραψες.Ηταν ξεκαθαρα τα παραπανω που εγραψες και οπως αλλωστε εχει αναφερθει σε οποιον δεν αρεσει το Wow και οι τροποι πληρωμης του υπαρχουν απειρα παιχνιδια να παιξεις.

• Like 1

νταξ φιλε είσαι κουκου τελειως όμως.οπως ειπε και καποιος άλλος αν δεν γουστάρεις δεν το παιρνεις απλα.ετσι κιαλλιως δεν το βλεπω το game για την φαση σου πολύ...

Οσο για το fanboy ασχετο ετσι,τι θες να το κανουμε androind apple wars?για το wow μιλαμε λιγο σεβασμος :devil:

• Like 1

Πωπω, fanboy? Δεν πιστεύω να είσαι τίποτα σκληροπυρηνικός των One ή των High5 και τέτοια, γιατί μονο εκεί χρησιμοποιούνται τέτοιοι όροι :)

Bttw ετοιμαστειτε για WoW F2P Model. Συμφωνα με την χθεσινη ανακοινωση σχεδιαζουν τα βαλουν Items οπως τα REX, PLEX, CREDD κλπ τα οποια υπαρχουν και σε αλλα παιχνιδια, τα οποια θα κοστιζουν gold, θα ειναι tradeable και θα μπορεις να πληρωνεις την συνδρομη σου ή μερος αυτης (ισως δλδ να μην ειναι για 30 αλλα για 15 μερες κλπ).

Δεν ξερω αν θα μπει με το Patch 6.1 το οποιο μολις μπηκε στον PTR, ομως ειναι κατι που σιγουρα θα μπει εντος του 2015.

New Ways to Play

We’re exploring the possibility of giving players a way to buy tradable game-time tokens for the purpose of exchanging them in-game with other players for gold. Our current thought on this is that it would give players a way to use their surplus gold to cover some of their subscription cost, while giving players who might have less play time an option for acquiring gold from other players through a legit and secure system. A few other online games offer a similar option, and players have suggested that they’d be interested in seeing something along those lines in WoW. We agree it could be a good fit for the game, and we look forward to any feedback you have as we continue to look into this feature.

Μόνο εγώ θα διαφωνήσω λέγοντας ότι μια χαρά το έχουν σκεφτεί εκεί στην Blizz, ingame gold για playtime? Ουσιαστικά καταργούν τους τυπάκους που πουλάνε χρόνο για gold. Επίσης εάν δεις, μπορείς να βάλεις κι εσύ χρόνο και να πάρεις gold, δλδ και το αντίστοιχο. Το μόνο που πρέπει να δούμε είναι η ισοτιμία που θα βάλουν, εάν είναι καλύτερη από των gold sellers ή όχι. Τώρα για το θέμα του Community που είπε ένας φίλος, δυστυχώς έχουν ήδη φτάσει σε τέτοια σημεία (δλδ να έχουμε Community τύπου LoL) οπότε δεν νομίζω ότι θα κάνει και τρελή διαφορά αυτό :)

Καλημερες.

Περιμενοντας τα Garrison Missions να τελειωσουν, ειπα να γραψω για το πως βλεπω το παιχνιδι 1+ μηνα μετα το launch.

Δεν περιμενα ποτε οτι θα το ελεγα αλλα ισως βιωνω το χειροτερο expansion ever στο παιχνιδι. Ολα ξεκινησαν ιδανικα αφου το hype λογο του lore και των garrisons ηταν αρκετα μεγαλο. Η απουσια επισης των flying mounts εμοιαζε ιδανικη. Ομως τελικα πολλες φορες τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται.

Το παιχνιδι τεινει να καταντησει ενα mini game ή ενα facebook farming game. Μπαινεις το πρωι και κανεις τα daily profession crafts. Μαζευεις τα mining-herb mats και βαζεις work orders. Τελος βαζεις τους followers σε missions και τελος. 10 λεπτα maximum.

Tα Garrisons στα δινουν ολα χωρις κοπο. 645-655 items τα οποια αν τα συμπληρωσεις με κανα δυο 640ilvl crafted και 1-2 ακομα BoE 665-670ilvl εισαι full geared χωρις να εχεις την αναγκη να τρεχεις ουτε dungeons, ουτε challenge modes.

Στα garrisons επισης μπορεις να τοποθετησεις τοσο AH οσο και Bank κανοντας το παιχνιδι ακομα πιο single player.

Tα professions και ειδικα τα gathering (mining-herb) ειναι πλεον τελειως αχρηστα. Ακομα και τα mining mats που μαζευεις απ το garrisons δεν εχουν πλεον καμια αξια και συνηθως πανε vendor. Επιπλεον τα παντα εχουν ενα απολυτα ηλιθιο daily cd.

Στο παιχνιδι δεν υπαρχει πλεον ιχνος rpg στοιχειων, τοσο οσον αφορα την εξελιξη του χαρακτηρα οσο και της επιλογης talents. Eστω κι αν ποτε το WoW δεν ηταν ο ορισμος του mmoRPG ειχε καποια στοιχεια που βοηθουσαν, οπως τα talent trees, τα οποια εστω κι αν δεν ηταν ολες οι επιλογες 100% viable τουλαχιστον τις ειχες.

Ειναι επισης το μοναδικο expansion το οποιο δεν εχει ουτε νεο class, ουτε νεο race TBC->Blood Elves+Draeneis / WTLK->DK / Cata->Goblins+Worgens / MoP->Monk+Pandas.

Expansion το οποιο ερχεται χωρις καινουριο BG και Arena.

Πραγματα τα οποια υπηρχαν παλιοτερα και εδιναν γευση, ποιοτητα και ποικιλια στο παιχνιδι οπως τα Argent Tournaments, Halaa, Tol Bard / WG (μην μου πειτε για το Ashran διοτι στ αληθεια ειναι αχρηστο και πολυ κατωτερο του Tol Barad) Hellfire Peninsula Towers, Southshore & Tarren Mill PvP, Zangarmash Towers, Farms & Cooking στο MoP κλπ εχουν φυγει ουσιαστικα απ το παιχνιδι χωρις ποτε να αντικατασταθουν.

Προχθες πηγα πρωτη φορα LFR. Ξερω και συμφωνω οτι το LFR ειναι για να βλεπει ο κοσμος το content. Ομως διχως να ειμαι σταλια υπερβολικος βγαλαμε τα bosses σε 10 λεπτα! Κανεις δεν κινδυνευσε να πεθανει, κανεις δεν πεθανε, κανεις δεν καταλαβε τιποτα. Καταλαβαινω λοιπον την μειωμενη δυσκολια που πρεπει να εχει (και ειχε ολα τα χρονια) το LFR, αλλα αυτο ειναι εξευτελιστικο.

Μπορω να πω πολλα πραγματα ακομα αλλα αρχιζω και βαριεμαι, οποτε αρκετα.

Κλεινοντας θα πω οτι εχω περιπου 37 friends στο Battlenet (καποιους επισης απο δω μεσα) και καθημερινα παρατηροντας το gameplay τους διαπιστωνω οτι παρ ολο που βρισκομαστε λιγο μετα τον πρωτο μηνα, το 80% το αφιερωνουν στα garrisons και σε runs παλιου content για Mounts-Transmog-Achieves. Aπ τον πρωτο κιολας μηνα κανουν content (οπως κι εγω δυστυχως) το οποιο το εχουμε ξανακανει 615867654874 φορες στο παρελθον.

Προσωπικα στο παιχνιδι ακομα με κραταει η παρεα. Οχι για πολυ ακομα κι οχι βεβαια επειδη κανουμε τιποτα το ιδιαιτερο, αφου οι περισσοτεροι εχουμε ηδη βαρεθει. Κανα Daily Dungeon (πολυ σπανια πλεον), καμια Arena και που και που κανενα BG. Κατα τ αλλα teamspeak αναλυοντας το γιατι ειναι ετσι το παιχνιδι, σαν κλασικοι (αμπελο)φιλοσοφημενοι παικτες :)

Αυτα...

*Υ.Γ. Παρ ολο που ημουν απ τους αιωνιους επικριτες των Flying Mounts, μετα το WoD αναθεωρω και αναγνωριζω οτι εσφαλμενα τα κατηγορουσα οτι σκοτωσαν το World PvP, τα Gathering Profs κλπ. To world PvP οπως βλεπουμε και τωρα ανευ Flying Mounts απλα δεν υπαρχει στο WoW πλεον, ενω τα Gathering Profs μπορει να τα διαλυσει η Blizz ειτε με ειτε χωρις F.M. οπως κανει τωρα.

Όντως πολλά πράγματα μαζί :)

Προσωπικά ανεβάζοντας παράλληλα δύο χαρακτήρες αποφάσισα στον ένα να επενδύσω και στο Garrison ενώ στον άλλο ακολουθώ την πεπατημένη των προηγουμένων xpacs δηλαδή gearing μέσω quests / dungeons / lfr / raids. Το παιχνίδι νομίζω ότι σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις όπως θέλεις. 

Θα συμφωνήσω με το θέμα του LFR αλλά από την άλλη όντας Raider μια χαρά μου κάνει ότι το LFR είναι τόσο απλό και με διαφορές σοβαρές από τα Normal / Hc / Mythic. Στο κάτω κάτω φτιάχτηκε για όσους θέλουν να δουν το content. Το μόνο κακό είναι ότι δίνει καλύτερο ilvl gear από τα Hc Dungeons που είναι μέγα φάουλ.

Στα PvP, πάντοτε υπήρχε κάποιος OP, στο MoP ήταν οι War και αργότερα οι Dudu, τώρα ενδεχομένως οι DK, αλλά δεν είναι λόγος για να με χαλάει. Μπορεί να με εκνευρίζει ότι πρέπει να φάω ένα κάρο χρόνο για να ρίξω έναν DK, αλλά οκ θα αλλάξει σε κάποιο patch αυτό.Το World PvP νομίζω ότι δεν το χάλασαν ούτε τα fp ούτε τπτ, ο κόσμος το χάλασε. Αναλόγως βέβαια τον server. Στον Ravencrest με δυσκολία βλέπω hordes ακόμα και στην περιοχή τους και ακόμη δυσκολότερα κάνουν engage σε fights. Ίσως ακόμη όλοι κάνουν explore το νέο expansion, ίσως απλά να μην γουστάρουν να μπλέκουν, πάντως οι gamers κάνουν το world pvp κι όχι η Blizz. 

Μου έκανε κι εμένα εντύπωση ότι δεν έχουν ένα νέο BG ή κάποια νέα Arena, από την άλλη όμως το xpac έχει μπροστά του καιρό ακόμη, οπότε αναμένω πρώτα να δω τι άλλο έχουν στο μυαλό τους για να νέα patch και θα κρίνω. Εντύπωση μου κάνει επίσης το ότι έχουν μόνο δύο raids και παρότι το Foundry θα το βγάλουν αρχές Φλεβάρη εν τούτοις διαφαίνεται (και από τα προηγούμενα xpacs) ότι δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν τον κόσμο παραπάνω από 6 μήνες, οπότε αναρρωτιέμαι εάν έχουν στο μυαλό τους να προσθέσουν τρίτο raid (όμως τι bosses θα βάλουν μέσα;) ή εάν προετοιμάζουν xpac πολύ σύντομα (όπως είχανε πει ότι εν τέλει θα κάνουνε - ένα κάθε 16-18 μήνες). Σε αναμονή και για αυτό λοιπόν.

Τέλος, συνεχίζω να πιστεύω ότι την καθημερινότητα στο game την φτιάχνει ο καθένας και δεν γίνεται driven από το game. Από Secondary Proffs και Achies μέχρι Exploring και CM's υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορεί κάποιος να κάνει. Το εάν βαριέται εν τέλει να τα κάνει δεν σημαίνει ότι το game δεν του παρέχει τέτοιες δυνατότητες.

ΥΓ. Θεωρώ το συγκεκριμένο από τα καλά xpacs, καλύτερο σίγουρα του Cata, μάλλον καλύτερο του MoP, στα επίπεδα του TBC (έχοντας σίγουρα διαφορές λόγω εποχής) όχι εν τέλει στα επίπεδα του  WoTLK (κατά τη γνώμη μου το καλύτερο Xpac) αλλά και πάλι είναι πάρα πολύ νωρίς για να κριθεί :)

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...