ultralisk Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Από αρένα παίρνεις lvl660 PVE? είσαι σίγουρος για αυτό; Δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με το PvP στο WoD οπότε δεν το έχω ψάξει καθόλου. δυστυχώς ναι...έκανα arena και το είδα αλλά μπορείς να πας να τσεκάρεις και το NPC στην Ashran με τα conquest gear Αυτό δεν ισχύει. Για να κάνεις craft θέλεις 100 αντίστοιχα items (p.x. burnished leather) τα οποία βγάζεις περίπου 10-15 τη μέρα. + άλλα 150 για το upgrade σε 655 και άλλα 200(!!) για 665. Καλά καλαμπόκια δλδ... αυτό είπα...σε 5 μέρες αν έχεις και follower στο tailoring το βγάζεις το item το 640...μετά αν θες τα σκας για να το κάνεις upgrade αν δεν θες να μαζεύεις άλλα 150 ή και 200
bdancer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Αρενα χθες το βραδυ. Warr - Dudu η ομαδα μου, εναντιων Μage-DK. Τρωμε τον Mage και κανουμε 17 λεπτα, ναι 17 ολοκληρα λεπτα να ριξουμε τον DK. Ειναι τρελα ΟP oi DK και γενικα το παιχνιδι ειναι τελειως μα τελειως unbalance. Ισως πιο unbalance απο ποτε. θα διαφωνισω μαζι σου φιλε.πιστευω εχουν κανει παρα πολύ καλη δουλεια και για μενα είναι απτα πιο καλα εξπανσιονς οσο αναφορα το pvp για pve δεν εχω γνωμη μιας και δεν ασχολουμαι.βεβαια είναι πολύ αρχη ακομα και γινονται αλλαγες συνεχως όπως βλέπουμε.ο μονος που μ φενεται op αυτή την στιγμη με διαφορα είναι ο dru πολύ dmg και πολύ heal ,απτην άλλη για τον dk επειδή εχω κιεγω μαλλον στην αρενα που λες επεσες σε τανκ.και να σου πω δεν μου εχει τυχει ποτε να χρειστει τοση ωρα να κατεβασω καποιον απτην στιγμη που ειναι και μονος του .Γενικα o dk σαν Φροστ που παιζω εγω είναι φανταστικος και οπ δεν θα τον χαρακτηριζα γιατι εχει downsides μεγαλα όπως και προτερήματα όμως που είναι πολύ σωστο
Liapisftw Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 θα διαφωνισω μαζι σου φιλε.πιστευω εχουν κανει παρα πολύ καλη δουλεια και για μενα είναι απτα πιο καλα εξπανσιονς οσο αναφορα το pvp για pve δεν εχω γνωμη μιας και δεν ασχολουμαι.βεβαια είναι πολύ αρχη ακομα και γινονται αλλαγες συνεχως όπως βλέπουμε.ο μονος που μ φενεται op αυτή την στιγμη με διαφορα είναι ο dru πολύ dmg και πολύ heal ,απτην άλλη για τον dk επειδή εχω κιεγω μαλλον στην αρενα που λες επεσες σε τανκ.και να σου πω δεν μου εχει τυχει ποτε να χρειστει τοση ωρα να κατεβασω καποιον απτην στιγμη που ειναι και μονος του .Γενικα o dk σαν Φροστ που παιζω εγω είναι φανταστικος και οπ δεν θα τον χαρακτηριζα γιατι εχει downsides μεγαλα όπως και προτερήματα όμως που είναι πολύ σωστο Παίζω απο πρώτες μέρες vanilla με Rogue. Σε αυτο το season οσο αφορα το pvp ειναι τελειως unbalanced. DK / Retri / Feral / Hunter / Disc Priest ειναι εντελως OP. Το αλλο με τους paladin που το debuff απο τις bubble που πλεον ειναι καθε 30 sec αντι για 1 min ειναι γελειο.. καθε λιγο και λιγακι bubbles πανω τους η σε teammates.. Απλα την γνωμη μου λεω και μπορω να την εκφρασω μονο στο pvp γιατι με pve δεν ασχολουμαι
Panagiotis32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ποιος ο λόγος να ζητάνε 45 ευρω (!!!) για να ξεκινήσεις το παιχνίδι, εφόσον είναι με subscribtion και πληρώνεις κάθε μήνα? Πάνε καλά οι τύποι στη blizzard? Ελεγα να το δοκιμάσω το game κανα δυο μηνες να δω πως ειναι η όλη φάση πιστεύοντας οτι θα πλήρωνα μόνο τους μήνες. Και εδώ βλέπω ζητάνε και 45 ευρω (για το standard παρακαλω) με το καλημέρα!
Silverage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ποιος ο λόγος να ζητάνε 45 ευρω (!!!) για να ξεκινήσεις το παιχνίδι, εφόσον είναι με subscribtion και πληρώνεις κάθε μήνα? Πάνε καλά οι τύποι στη blizzard? Ελεγα να το δοκιμάσω το game κανα δυο μηνες να δω πως ειναι η όλη φάση πιστεύοντας οτι θα πλήρωνα μόνο τους μήνες. Και εδώ βλέπω ζητάνε και 45 ευρω (για το standard παρακαλω) με το καλημέρα! Εμμμμ.... που το είδες κάτι τέτοιο; 15 ευρώ έχει το battlechest και σου δίνει και 4/5 expansions. http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Blizzard-World-of-Warcraft-Lich-King-Battlechest.htm
aliakas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ε δεν εννοείται ότι πρέπει να αγοράσεις και το game ?
Mamatereza Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ε δεν εννοείται ότι πρέπει να αγοράσεις και το game ? Αν εννοεις το WoD τοτε ναι, εννοειται
bdancer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Παίζω απο πρώτες μέρες vanilla με Rogue. Σε αυτο το season οσο αφορα το pvp ειναι τελειως unbalanced. DK / Retri / Feral / Hunter / Disc Priest ειναι εντελως OP. Το αλλο με τους paladin που το debuff απο τις bubble που πλεον ειναι καθε 30 sec αντι για 1 min ειναι γελειο.. καθε λιγο και λιγακι bubbles πανω τους η σε teammates.. Απλα την γνωμη μου λεω και μπορω να την εκφρασω μονο στο pvp γιατι με pve δεν ασχολουμαι παιζεις από βανιλλλλα ?μαλλον σε άλλο game ετσι?Η απαντηση είναι ltp ολοι οι χαρακτήρες εχουν αδυνατα σημεια δηλαδή τι θελετε να τους ριχνετε ολους μονοχυτους?ειδικα ο ρογκουε εχει φτιαξει παρα πολύ στο wod 1
ultralisk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 καλά μην βγάλουμε και super balanced το pvp στο WOW...δοκίμασε να μπεις με Elemental shaman σε αρένα και να έχεις απέναντι DK/warrior να δούμε πόσο θα κουνηθείς και πόσο θα καστάρεις...έχει βρωμίσει ο τόπος από hunters όπως είχε βρωμίσει στο Pandaria από warrior...κανένα class δεν είναι άχρηστο, απλά κάποια θέλουν 0 effort ενώ άλλα 100 2
tak_loyk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Κι έλεγα πότε θα πει κάποιος "l2p n00b QQ kkthnxbye". Έχεις δίκιο αδερφέ. Perfectly balanced όλα.
Mamatereza Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Bttw ετοιμαστειτε για WoW F2P Model. Συμφωνα με την χθεσινη ανακοινωση σχεδιαζουν τα βαλουν Items οπως τα REX, PLEX, CREDD κλπ τα οποια υπαρχουν και σε αλλα παιχνιδια, τα οποια θα κοστιζουν gold, θα ειναι tradeable και θα μπορεις να πληρωνεις την συνδρομη σου ή μερος αυτης (ισως δλδ να μην ειναι για 30 αλλα για 15 μερες κλπ). Δεν ξερω αν θα μπει με το Patch 6.1 το οποιο μολις μπηκε στον PTR, ομως ειναι κατι που σιγουρα θα μπει εντος του 2015. New Ways to PlayWe’re exploring the possibility of giving players a way to buy tradable game-time tokens for the purpose of exchanging them in-game with other players for gold. Our current thought on this is that it would give players a way to use their surplus gold to cover some of their subscription cost, while giving players who might have less play time an option for acquiring gold from other players through a legit and secure system. A few other online games offer a similar option, and players have suggested that they’d be interested in seeing something along those lines in WoW. We agree it could be a good fit for the game, and we look forward to any feedback you have as we continue to look into this feature.
ultralisk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ωχ θεοί της Azeroth, θα καταντήσει το community σαν του LOL
Mamatereza Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ναι μετα απ αυτο νομιζω κυριοι πως το P2P πεθανε κι επισημα. Αν γινει τελικα, θα εχει πεσει και το τελευταιο προπυργιο...
bdancer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Κι έλεγα πότε θα πει κάποιος "l2p n00b QQ kkthnxbye". Έχεις δίκιο αδερφέ. Perfectly balanced όλα. φιλε το game αλλαζει διαρκώς και φυσικα τωρα είναι ακομα σε φαση που γινονται αλλαγες.αλλα με αυτό το σκεπτικο παντα ηταν imbalanced σε κάθε exp υπαρχει καποιος πιο op και το l2p δεν το ειπα σε φαση ότι εγω είμαι ο μαστερ γκουρου και τα ξερω όλα απλα αντι να τα τσουβαλιάζεις όλα και να αρχιζεις να γκρινιάζεις πρεπει να μαθεις τον χαρακτήρα σου ξανα εφοσων εχουν αλλαξει και πολλα πραγματα γενικα.Πχ ο ντεστρο λοκ σε σχεση με το πανταρια εχει αλλαξει αρκετα όπως και οι περισσοτεροι καστερς χρειαστικε λοιπον να κατσω να μαθω νέο playstyle και ειδα πως δεν μου αρεσει οποτε τον εβαλα στην ακρη...αυτό δεν σημαινει πως είναι imbalanced.πρεπει να βρεις τι σου ταιριαζει.Με αυτην την εννοια τελεια ισορροπια δεν θα υπαρξει ποτε θελει προσαρμογή ολοι θελουμε ο χαρακτηρας μας να μαμαει αλλα δεν γινεται
Fulgore Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα ακουω συνεχεια να λενε πολλοι την λεξη Balanced.Βρειτε μου ρε παιδια ενα καταραμενο mmo που να αξιζει και να εχει το Balance που λετε εσεις παραπανω??? Το οτι ο Dk γενικα ειναι δυνατος ειναι αληθεια απο τοτε που βγηκε αλλα σε αυτο φταιει απο την αρχη η εταιρια επειδη τον παρουσιασε σαν Hero Class εξου και γιατι ειναι τοσο δυνατος και σε Pve και σε Pvp μεχρι και σημερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις