Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτό που είναι ΚΑΡΑΦΑΟΥΛ για μένα είναι ότι μέσω άπειρων apexis μπορείς να κάνεις upgrade από 630 -> 645 -> 655, από challenge mode παίρνεις random 640, από craft μπορείς να βγάλεις ένα item κάθε 4-5 μέρες 640 level πριν πληρώσεις χρυσάφι για να το κάνεις upgrade, LFR δίνει 640 και όλα αυτά πάνε στα σκουπίδια αφού μπορείς να πάρεις μέσω αρένας 660 ilevel για PVE (για PVP είναι και μεγαλύτερα)...ο καθένας δλδ, όσο άσχετος και να είναι, δεν ασχολείται με τα παραπάνω, απλά πάει και cap-άρει στην αρένα και από την πρώτη βδομάδα τσιμπάει και item...really blizzard? 

Από αρένα παίρνεις lvl660 PVE? είσαι σίγουρος για αυτό; Δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με το PvP στο WoD οπότε δεν το έχω ψάξει καθόλου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ααπό craft μπορείς να βγάλεις ένα item κάθε 4-5 μέρες 640 level πριν πληρώσεις χρυσάφι για να το κάνεις upgrade 

Αυτό δεν ισχύει. Για να κάνεις craft θέλεις 100 αντίστοιχα items (p.x. burnished leather) τα οποία βγάζεις περίπου 10-15 τη μέρα. + άλλα 150 για το upgrade σε 655 και άλλα 200(!!) για 665. Καλά καλαμπόκια δλδ...

Δεν χρειαζονται ολα αυτα. Crafted 640-->655, Garissons 645 & 655, AH BoE 655 & 670 και τελειωσαμε. Aν θελεις πας και 10 λεπτα σ ενα world boss κι αλλα 10 ενα LFR την εβδομαδα και εισαι κομπλε. Τι τα θες τωρα τα challenge modes κλπ κλπ :)

• Like 1

Το θεμα ειναι οτι Garrison craft κλπ οπως παντα υπηρχαν για τις αρχες του καθε expansion.Μετα με τα Lfr,και ειδικα με το νεο Looking For Group θα ξεχαστουν μετα.Αλλωστε εγω βλεπω παλι πολλους να κανουν Hc trash farm για Epics ακριβως οπως κανανε στα 70 :P

• Like 1

ρε παιδες δεν το βαριεστε το πιβι ιι?

ΖΖΖΖΖζζζζζ

Είναι η ιδέα μου ή πλέον το 1v1 κρατάει πάνω από 2-3 λεπτά. Παλιά θυμάμαι μέσα σε 30-40 δευτερόλεπτα είχε πέσει κάποιος.

Ποτέ δε μάρεσε το pvp του wow αλλά είχε τον χαβαλέ του όταν έβλεπες κάποιος να πέφτει σχεδόν μονόhitos. (firemage ftw :D )

Τώρα μόνο την κουβέντα δε πιάνουμε.

Edit: Νόμιζα ότι μιλάς για pvp, nevertheless :D

Αρενα χθες το βραδυ. Warr - Dudu η ομαδα μου, εναντιων Μage-DK. Τρωμε τον Mage και κανουμε 17 λεπτα, ναι 17 ολοκληρα λεπτα να ριξουμε τον DK. Ειναι τρελα ΟP oi DK και γενικα το παιχνιδι ειναι τελειως μα τελειως unbalance. Ισως πιο unbalance απο ποτε.

Όταν βλέπεις tank (όποιο κι αν είναι αυτό) στις πρώτες θέσεις των healers τότε ξέρεις ότι κάτι πάει λάθος.

Έκανα ένα hc σήμερα πριν τη δουλειά και μου κάθεται ένα ντυμένο DK tank. ΟΚ. Μόνο earth shield πάνω του και τίποτα άλλο. Χωρίς υπερβολή δεν τον healαρα καθόλου. Μόνο group. Ε πως να πέσει μετά σε pvp καταστάσεις?

Συμφωνώ απολύτος με τα proffessions. Έχουν χάσει κάθε αξία.

Επίσης το LFR έχει γίνει υπερβολικά εύκολο. Σκοτώνεις τον βλάκα στην αρένα, πηδάς κάτω, σκοτώνεις τον επόμενο ο οποίος δεν πρέπει να έχει κανέναν mechanic και στην συνέχεια πας στο σίχαμα του βάλτου στο οποίο οι healer απλά healαρουν το μπλε μανιτάρι και το σκίζεις μέσα σε 5 λεπτά.

Συμφωνώ απολύτος με τα proffessions. Έχουν χάσει κάθε αξία.

Επίσης το LFR έχει γίνει υπερβολικά εύκολο. Σκοτώνεις τον βλάκα στην αρένα, πηδάς κάτω, σκοτώνεις τον επόμενο ο οποίος δεν πρέπει να έχει κανέναν mechanic και στην συνέχεια πας στο σίχαμα του βάλτου στο οποίο οι healer απλά healαρουν το μπλε μανιτάρι και το σκίζεις μέσα σε 5 λεπτά.

Τα εχουμε ξανα πει μην τα λεμε 100φορες.Αυτοι που θελουν το κατι παραπανω στο Raiding προφανως και ειναι σε Raiding guild και κανουν Progress Hc ή Mythic.Αν περιμενεις να κανεις Progress απο Lfr ....

Εδω κανεις λαθος. Δεν ειναι ουτε θεμα progression ουτε θεμα challenge.

Προφανως και ολοι μας γνωριζουμε οτι αν θελουμε κατι απο τα δυο πρεπει να παιξουμε HC ή Mythic Mode. Δεν ειμαστε ουτε χαζοι , ουτε χθεσινοι στο παιχνιδι (προσωπικα εχω κατι περισσοτερο απο 10.000 ωρες). Επιπλεον ξερουμε οτι το LFR προσφερεται κυριως για να δεις το content κλπ κλπ. Oμως αυτη τη φορα το ευκολο το μετετρεψαν σε απολυτα γελοιο.

Μπορει λοιπον να μην παιζαμε ποτε LFR για το progress ή το challenge, ομως μας εδινε καποιες ωρες διασκεδασης, καποιο ειδος υποτυπωδους Raiding, το οποιο τουλαχιστον οσο ο κοσμος δεν ηταν overgeared προσφερε αρκετες συγκινησεις. Δεν πηγαινες ποτε χυμα οπως τωρα, δεν προσπερνουσες τα tactics, δεν ησουν σε slacking-afk mode, δεν κρατουσε ΜΟΝΟ 10 λεπτα. Eν κατακλειδι ηταν κατι διασκεδαστικο και time consuming, διατηροντας ομως τις βασικες αρχες του Raiding.

Eν πληρη αντιθεση με το τωρινο το οποιο ειναι απλα γελοιο και δεν σου δινει ουτε καν την ψευδαισθηση οτι εισαι σε raid, οτι σκοτωνεις καποιο raid boss, οτι σου προσφερει το παραμικρο challenge, την παραμικρη συγκινηση.

Το LFR είναι για free loot και για να δει κάποιος το content. 

Καράcasual mode aka. Εμένα το LFR του SoO με έφερε πίσω στο παιχνίδι, μετά από 7 μήνες απουσίας και ενώ είχα μείνει χωρίς guild και ήμουν ικανοποιημένος που σε σύντομο χρονικό διάστημα μπόρεσα να ντυθώ και να δοκιμάσω την τύχη μου στο Flex με Pugs.

Μην παίρνετε στα σοβαρά το LFR και σίγουρα όχι το πρώτο raid ενός νέου Xpac

Εδω κανεις λαθος. Δεν ειναι ουτε θεμα progression ουτε θεμα challenge.

Προφανως και ολοι μας γνωριζουμε οτι αν θελουμε κατι απο τα δυο πρεπει να παιξουμε HC ή Mythic Mode. Δεν ειμαστε ουτε χαζοι , ουτε χθεσινοι στο παιχνιδι (προσωπικα εχω κατι περισσοτερο απο 10.000 ωρες). Επιπλεον ξερουμε οτι το LFR προσφερεται κυριως για να δεις το content κλπ κλπ. Oμως αυτη τη φορα το ευκολο το μετετρεψαν σε απολυτα γελοιο.

Μπορει λοιπον να μην παιζαμε ποτε LFR για το progress ή το challenge, ομως μας εδινε καποιες ωρες διασκεδασης, καποιο ειδος υποτυπωδους Raiding, το οποιο τουλαχιστον οσο ο κοσμος δεν ηταν overgeared προσφερε αρκετες συγκινησεις. Δεν πηγαινες ποτε χυμα οπως τωρα, δεν προσπερνουσες τα tactics, δεν ησουν σε slacking-afk mode, δεν κρατουσε ΜΟΝΟ 10 λεπτα. Eν κατακλειδι ηταν κατι διασκεδαστικο και time consuming, διατηροντας ομως τις βασικες αρχες του Raiding.

Eν πληρη αντιθεση με το τωρινο το οποιο ειναι απλα γελοιο και δεν σου δινει ουτε καν την ψευδαισθηση οτι εισαι σε raid, οτι σκοτωνεις καποιο raid boss, οτι σου προσφερει το παραμικρο challenge, την παραμικρη συγκινηση.

Συγνωμη που θα διαφωνησω μαζι σου αλλα αυτα που ειδα στο Lfr του Siege Of Ogrimmar 1 μηνα πριν το Expansion μου αρκουν και προτιμω να ειναι ευκολο το Lfr. Τα αμετρητα Wipes σε Fights που τα εχουν κανει 100 φορες μου αρκουν. Ειδικα αυτος ο Thok ο καρκινος ο ιδιος καθε φορα που πηγαινα Lfr και οχι μονο. Τωρα κανει τοση εντυπωση το Lfr επειδη ειναι αρχες,αργοτερα θα γινει οπως εγινε και με Siege of Ogrimmar.

Συγνωμη που θα διαφωνησω μαζι σου αλλα αυτα που ειδα στο Lfr του Siege Of Ogrimmar 1 μηνα πριν το Expansion μου αρκουν και προτιμω να ειναι ευκολο το Lfr. Τα αμετρητα Wipes σε Fights που τα εχουν κανει 100 φορες μου αρκουν. Ειδικα αυτος ο Thok ο καρκινος ο ιδιος καθε φορα που πηγαινα Lfr και οχι μονο. Τωρα κανει τοση εντυπωση το Lfr επειδη ειναι αρχες,αργοτερα θα γινει οπως εγινε και με Siege of Ogrimmar.

Είπαμε, άλλο μικρή δυσκολία και άλλο ανύπαρκτη δυσκολία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...