Mamatereza Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερες. Περιμενοντας τα Garrison Missions να τελειωσουν, ειπα να γραψω για το πως βλεπω το παιχνιδι 1+ μηνα μετα το launch. Δεν περιμενα ποτε οτι θα το ελεγα αλλα ισως βιωνω το χειροτερο expansion ever στο παιχνιδι. Ολα ξεκινησαν ιδανικα αφου το hype λογο του lore και των garrisons ηταν αρκετα μεγαλο. Η απουσια επισης των flying mounts εμοιαζε ιδανικη. Ομως τελικα πολλες φορες τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται. Το παιχνιδι τεινει να καταντησει ενα mini game ή ενα facebook farming game. Μπαινεις το πρωι και κανεις τα daily profession crafts. Μαζευεις τα mining-herb mats και βαζεις work orders. Τελος βαζεις τους followers σε missions και τελος. 10 λεπτα maximum. Tα Garrisons στα δινουν ολα χωρις κοπο. 645-655 items τα οποια αν τα συμπληρωσεις με κανα δυο 640ilvl crafted και 1-2 ακομα BoE 665-670ilvl εισαι full geared χωρις να εχεις την αναγκη να τρεχεις ουτε dungeons, ουτε challenge modes. Στα garrisons επισης μπορεις να τοποθετησεις τοσο AH οσο και Bank κανοντας το παιχνιδι ακομα πιο single player. Tα professions και ειδικα τα gathering (mining-herb) ειναι πλεον τελειως αχρηστα. Ακομα και τα mining mats που μαζευεις απ το garrisons δεν εχουν πλεον καμια αξια και συνηθως πανε vendor. Επιπλεον τα παντα εχουν ενα απολυτα ηλιθιο daily cd. Στο παιχνιδι δεν υπαρχει πλεον ιχνος rpg στοιχειων, τοσο οσον αφορα την εξελιξη του χαρακτηρα οσο και της επιλογης talents. Eστω κι αν ποτε το WoW δεν ηταν ο ορισμος του mmoRPG ειχε καποια στοιχεια που βοηθουσαν, οπως τα talent trees, τα οποια εστω κι αν δεν ηταν ολες οι επιλογες 100% viable τουλαχιστον τις ειχες. Ειναι επισης το μοναδικο expansion το οποιο δεν εχει ουτε νεο class, ουτε νεο race TBC->Blood Elves+Draeneis / WTLK->DK / Cata->Goblins+Worgens / MoP->Monk+Pandas. Expansion το οποιο ερχεται χωρις καινουριο BG και Arena. Πραγματα τα οποια υπηρχαν παλιοτερα και εδιναν γευση, ποιοτητα και ποικιλια στο παιχνιδι οπως τα Argent Tournaments, Halaa, Tol Bard / WG (μην μου πειτε για το Ashran διοτι στ αληθεια ειναι αχρηστο και πολυ κατωτερο του Tol Barad) Hellfire Peninsula Towers, Southshore & Tarren Mill PvP, Zangarmash Towers, Farms & Cooking στο MoP κλπ εχουν φυγει ουσιαστικα απ το παιχνιδι χωρις ποτε να αντικατασταθουν. Προχθες πηγα πρωτη φορα LFR. Ξερω και συμφωνω οτι το LFR ειναι για να βλεπει ο κοσμος το content. Ομως διχως να ειμαι σταλια υπερβολικος βγαλαμε τα bosses σε 10 λεπτα! Κανεις δεν κινδυνευσε να πεθανει, κανεις δεν πεθανε, κανεις δεν καταλαβε τιποτα. Καταλαβαινω λοιπον την μειωμενη δυσκολια που πρεπει να εχει (και ειχε ολα τα χρονια) το LFR, αλλα αυτο ειναι εξευτελιστικο. Μπορω να πω πολλα πραγματα ακομα αλλα αρχιζω και βαριεμαι, οποτε αρκετα. Κλεινοντας θα πω οτι εχω περιπου 37 friends στο Battlenet (καποιους επισης απο δω μεσα) και καθημερινα παρατηροντας το gameplay τους διαπιστωνω οτι παρ ολο που βρισκομαστε λιγο μετα τον πρωτο μηνα, το 80% το αφιερωνουν στα garrisons και σε runs παλιου content για Mounts-Transmog-Achieves. Aπ τον πρωτο κιολας μηνα κανουν content (οπως κι εγω δυστυχως) το οποιο το εχουμε ξανακανει 615867654874 φορες στο παρελθον. Προσωπικα στο παιχνιδι ακομα με κραταει η παρεα. Οχι για πολυ ακομα κι οχι βεβαια επειδη κανουμε τιποτα το ιδιαιτερο, αφου οι περισσοτεροι εχουμε ηδη βαρεθει. Κανα Daily Dungeon (πολυ σπανια πλεον), καμια Arena και που και που κανενα BG. Κατα τ αλλα teamspeak αναλυοντας το γιατι ειναι ετσι το παιχνιδι, σαν κλασικοι (αμπελο)φιλοσοφημενοι παικτες Αυτα... *Υ.Γ. Παρ ολο που ημουν απ τους αιωνιους επικριτες των Flying Mounts, μετα το WoD αναθεωρω και αναγνωριζω οτι εσφαλμενα τα κατηγορουσα οτι σκοτωσαν το World PvP, τα Gathering Profs κλπ. To world PvP οπως βλεπουμε και τωρα ανευ Flying Mounts απλα δεν υπαρχει στο WoW πλεον, ενω τα Gathering Profs μπορει να τα διαλυσει η Blizz ειτε με ειτε χωρις F.M. οπως κανει τωρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Πολλά πράγματα μαζί έβαλες στην κουβέντα αδερφέ. Στο ότι facebookοφέρνει το garrison συμφωνώ μαζί σου 1000%. Ένα simplified (ναι ναι simplified) Farmville είναι. Γενικά το θέμα των proffs το έχω ξαναπεί, το λέμε και με τα παιδιά του guild στο TS (όπως κι εσείς) ότι δυστυχώς είναι ΓΤΠ. To MONO που θες είναι χρόνος. Ούτε farm, ούτε rare mats ούτε καν κάνα drop εκτός από αυτή τη ΜΑΛΑΚΙΑ το skinning for non-skinners, που πρέπει να κάθεσαι σαν καθυστερημένος να κάνεις lure <50% HP mobs σε κάτι traps μπας και πάρεις 3 hides (ούτε στο Γκουαντάναμο τέτοια καταδίκη). Έλεγαν ότι ήθελαν να βγάλουν το daily questing και πλέον όντως δεν υπάρχουν quests αλλά τα πάντα είναι daily spawns. Αυτό που εμένα με διαολίζει είναι το πως έχουν σκεφτεί το μοντέλο του money-making. Δλδ οκ. Όλοι μπορούν να craftaroun τα πάντα. Πρώτες ύλες βγάζουν όλοι. Τα upgrades/plans είναι πανάκριβα (το χιλιαρικάκι πάει σύννεφο). ΟΚ, το money sink το καταλάβαμε. Λεφτά όμως πως θα βγάλουμε μου λέει κάποιο τζιμάνι εκεί στη blizzard? Ακόμα και το disenchanting ξεφτιλίστηκε. Μόνο σκόνες. Και με 20 σκόνες ένα shard. Και κούτσα κούτσα να βγάλουμε κάνα crystal. Τέλοσπάντων θα μπορούσα να γκρινιάζω με τις ώρες για τα proffs. Σε γενικότερο επίπεδο, το παιχνίδι για μένα είναι πιο single player από ποτέ. Γεγονός που προσωπικά λόγω έλλειψης χρόνου με βολεύει, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα το frustration. Στην τελική είναι όπως ήταν πάντα. Αν έχεις καλό guild και μεγάλο κύκλο "φίλων", στα @@ σου. Μια χαρά περνάς. ΥΓ. Γελάει ο κόσμος με το LFR. Έβαλα στοίχημα ότι μπορώ να το healάρω με 1 χέρι (με μπλεδάκια, χωρίς healbot). ΟΚ 3ος στα meter αλλά δεν μου πέθανε κανείς. ΓΕΛΑΕΙ. Ο. ΚΟΣΜΟΣ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ακου μια φαση με το LFR να γελασεις. Ειμαι Holy Priest κι οταν πηγα προχθες, σε μια φαση χτυπαει το τηλ. Σηκωνομαι, αφηνω τον char μου στην αρχη σχεδον του fight κι επιστρεφω μετα απο ουτε ενα λεπτο. Εννοειται οτι ημουν ζωντανος, full HP, οπως και το υπολοιπο raid και το boss ηταν ισως και λιγοτερο απο 10% για να πεθανει. Περιττο να σου πω τι γελια εριξα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 μανο το παιχνιδι το χαιρετησα την πεμπτη μια μερα μετα την ελευση των raids...ξερει ο μακης..ακομα εχει ενα μηνα μεσα να τρεχει πεταμενα λεφτα και το δυστηχημα ειναι οτι αντιστεκομουν εως και την τελευταια μερα να μην τα δωσω να περιμενω καποια προσφορα...το πηρα τα εσκασα εκανα και τρανσφερς... δεν θα επεκταθω τη μου αρεσε και τη δεν γιατι θα ανοιξει πολυ η κουβεντα αλλα γενικα νομιζω οτι πλεων απευθηνονται σε ατομα-παιχτες με ελαχιστη αυτοεκτίμηση των δυνατοτήτων τους, και κλεινω παλια λεγαμε hit και epic...τωρα παει στο login καιgold/epic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ξερω τι λες και τι εννοεις κι επισης μου ειπε κι ο Μακης. Πλεον ομως δεν ασχολουμαι να το κατακρινω. Θα το επαιρνα καποια στιγμη, WoW ειναι, ξερεις πως παει...Επαιξα οτι επαιξα, διασκεδασα οσο διασκεδασα, παμε γι αλλα τωρα. Επομενο task, CREDD farm στο WildStar μεχρι να μπει το Drop 4 και ισως δοκιμη του ESO ξανα να δω σε τι κατασταση βρισκεται. Κανα D3 επισης μιας κι εχω κολλησει στα 550 paragon κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 δεν το κατεκρηνα απλα για το gamestyle μου και τις δυνατοτητες που θεωρω και θελω να εχω σαν παιχτης mmo , το παιχνιδι δεν μου βγαζει ευχαρίστηση ποια(μετα απο ενα μηνα...) ,νοιθω οτι και μου λειπει και φυσηκα οτι κατι του λείπει(σαν παιχνιδι) και θα μιλησω με ενα παραδειγμα προσωπκο μπηκα με ενα account φιλου που δεν μπορουσε να μπει ν κανει raid μια μερα(την πεμπτη) ειχε druid healer (εγω παιζω paladin) και ξεκινάμε το run καναμε clear to νορμαλ και 3 boss σε hc..δεν ημουν φυσηκα πρωτος στο hps (γιατι αν γινοανε αυτο οκ τελος ολα μετα)αλλα δεν νομιζω οτι ιδρωσαμε καπου και αυτο με ημι-αγνωστο class για εμενα(στο MoP τον ειχα για gathering) δεν το παιζω προ δεν ειμαι προ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Το παλιό hc είναι το τωρινό mythic btw. τουλάχιστον έτσι λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 και δεν ξερω αν το επιβεβαιωνετε και εσεις οτι πλέον στο Mythic το μονο που αλλαζει ειναι το Hp και το Dmg που κανει το boss? γιατι στα παλιοτερα raids αλλαζανε και τακτικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 αν και έλιωσα για χρόνια 7/7 days raiding, τώρα μου αρέσει που είναι απλό και καζουαλ. αν θες δυσκολία, πάνε μύθικ. για να σκοτώνω τον χρόνο μου μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρά είναι το expansion. Όποιος θέλει να raidάρει ας πάει Mythic όπως προαναφέρθηκε, όποιος θέλει να παίζει casual, έχει άπειρα πράγματα να κάνεις καθημερινά με το garrison. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 αν και έλιωσα για χρόνια 7/7 days raiding, τώρα μου αρέσει που είναι απλό και καζουαλ. αν θες δυσκολία, πάνε μύθικ. για να σκοτώνω τον χρόνο μου μια χαρά είναι. Πολλά πράγματα μαζί έβαλες στην κουβέντα αδερφέ. Στο ότι facebookοφέρνει το garrison συμφωνώ μαζί σου 1000%. Ένα simplified (ναι ναι simplified) Farmville είναι. Γενικά το θέμα των proffs το έχω ξαναπεί, το λέμε και με τα παιδιά του guild στο TS (όπως κι εσείς) ότι δυστυχώς είναι ΓΤΠ. To MONO που θες είναι χρόνος. Ούτε farm, ούτε rare mats ούτε καν κάνα drop εκτός από αυτή τη ΜΑΛΑΚΙΑ το skinning for non-skinners, που πρέπει να κάθεσαι σαν καθυστερημένος να κάνεις lure <50% HP mobs σε κάτι traps μπας και πάρεις 3 hides (ούτε στο Γκουαντάναμο τέτοια καταδίκη). Έλεγαν ότι ήθελαν να βγάλουν το daily questing και πλέον όντως δεν υπάρχουν quests αλλά τα πάντα είναι daily spawns. Αυτό που εμένα με διαολίζει είναι το πως έχουν σκεφτεί το μοντέλο του money-making. Δλδ οκ. Όλοι μπορούν να craftaroun τα πάντα. Πρώτες ύλες βγάζουν όλοι. Τα upgrades/plans είναι πανάκριβα (το χιλιαρικάκι πάει σύννεφο). ΟΚ, το money sink το καταλάβαμε. Λεφτά όμως πως θα βγάλουμε μου λέει κάποιο τζιμάνι εκεί στη blizzard? Ακόμα και το disenchanting ξεφτιλίστηκε. Μόνο σκόνες. Και με 20 σκόνες ένα shard. Και κούτσα κούτσα να βγάλουμε κάνα crystal. Τέλοσπάντων θα μπορούσα να γκρινιάζω με τις ώρες για τα proffs. Σε γενικότερο επίπεδο, το παιχνίδι για μένα είναι πιο single player από ποτέ. Γεγονός που προσωπικά λόγω έλλειψης χρόνου με βολεύει, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα το frustration. Στην τελική είναι όπως ήταν πάντα. Αν έχεις καλό guild και μεγάλο κύκλο "φίλων", στα @@ σου. Μια χαρά περνάς. ΥΓ. Γελάει ο κόσμος με το LFR. Έβαλα στοίχημα ότι μπορώ να το healάρω με 1 χέρι (με μπλεδάκια, χωρίς healbot). ΟΚ 3ος στα meter αλλά δεν μου πέθανε κανείς. ΓΕΛΑΕΙ. Ο. ΚΟΣΜΟΣ. Ακριβως αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Καημένο Heroes of Newerth, έπρεπε να είναι στην 5αδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δεν πέθανε αυτό ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 αυτό που είναι ΚΑΡΑΦΑΟΥΛ για μένα είναι ότι μέσω άπειρων apexis μπορείς να κάνεις upgrade από 630 -> 645 -> 655, από challenge mode παίρνεις random 640, από craft μπορείς να βγάλεις ένα item κάθε 4-5 μέρες 640 level πριν πληρώσεις χρυσάφι για να το κάνεις upgrade, LFR δίνει 640 και όλα αυτά πάνε στα σκουπίδια αφού μπορείς να πάρεις μέσω αρένας 660 ilevel για PVE (για PVP είναι και μεγαλύτερα)...ο καθένας δλδ, όσο άσχετος και να είναι, δεν ασχολείται με τα παραπάνω, απλά πάει και cap-άρει στην αρένα και από την πρώτη βδομάδα τσιμπάει και item...really blizzard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις