Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αχριστα ολα ειναι ρε συ. Λες και δεν εχετε παιξει ποτε Wow κανετε μερικοι.Τωρα τα πραγματα ειναι ετσι με τιμες/items μιας και δεν εχει κατι να κανεις.Μολις με το καλο μπει και το Lfr και μαθει λιγο παραπανω ο κοσμος τα Raid θα ειναι Farmable και παλι θα γεμισει ο κοσμος με Epics.Εμενα ενας στο guild που πηγε Pug raid,ειχε στο Group ενα που ειχε σκασει κοντα στο 1M για να ειναι Full Epic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως οι τιμές στα πάντα έχουν ξεφύγει, δεν ξέρω πως ξεκίνησε αυτό αλλά απο τα 8k που ήθελε στο MoP ένα καλό αντικείμενο πήγαμε στα 40k για μούφες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως οι τιμές στα πάντα έχουν ξεφύγει, δεν ξέρω πως ξεκίνησε αυτό αλλά απο τα 8k που ήθελε στο MoP ένα καλό αντικείμενο πήγαμε στα 40k για μούφες. Και το θέμα με τα mats έχει ξεφύγει. Είμαστε τίγκα στα ores κ στα herbs. Γενικά νομίζω πάμε προς κατάργηση του farming και δίνουμε έμφαση στο grinding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 γαμημένος πληθωρισμός κι εδώ. Δεν ειναι ζωή αυτη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως οι τιμές στα πάντα έχουν ξεφύγει, δεν ξέρω πως ξεκίνησε αυτό αλλά απο τα 8k που ήθελε στο MoP ένα καλό αντικείμενο πήγαμε στα 40k για μούφες. Και το θέμα με τα mats έχει ξεφύγει. Είμαστε τίγκα στα ores κ στα herbs. Γενικά νομίζω πάμε προς κατάργηση του farming και δίνουμε έμφαση στο grinding Αυτο ειναι οντως μια τραγικη αλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι γενικα υπηρχε ενα προβλημα με τα Professions καθως μερικα ήταν οντως πολυ ακριβα για να τα ανεβασεις.Επισης το γεγονος οτι δεν υπηρχε ουσιωδης επιλογη στο τι Professions ηθελες εσυ μονος σου να ανεβασεις λογω των Buffs που δινανε ήταν οντως ενα αρνητικο.Το ιδιο και Professions που χρειαζοταν Mining και Herb Mats για να ανεβουν και ετσι αναγκαζοσουν να ανεβασεις Alts για να τα ανεβασεις.Εκει κυριως στοχευει η προσθηκη του Mine και του Garden.Απλα φενεται καπως οτι να ναι στους παλιους Hardcore Καμμενους σαν και μας μιας και εχουμε ξοδεψει πολυ χρονο και χρημα σε αυτα. Για μενα ειναι ευχαριστες αλλαγες καθως απευθυνονται πλεον σε ολους παλιους και νεους και πλεον το σημαντικοτερο απο ολα μπορεις να απολαυσεις το παιχνιδι αυτο καθαυτο χωρις τους ανοητους περιορισμους οπως Reputation Enchants σε Shoulders κλπ ή να χρειαζεται να φαρμαρεις mats. Ετσι ακριβως ειναι που προσαρμοζεται το παιχνιδι στις απαιτησεις των εποχων,και μπραβο στην εταιρια που εχει τοσο πολυ Update σε αυτο(οπως προσθηκη του Quest Helper και Threat μεσα στο παιχνιδι).Εξου κιολας και τα 3 επιπεδα δυσκολιας για να ειναι καλυμμενοι,το ιδιο και το Personal Looting για αποφυγη του Ninja looting.Αυτοι που θελουν να ξεχωρισουν και παλι θα προτιμησουν το Hc και μετα το Mythic ενω οι υπολοιποι τα Normal raids με προοδο στο Heroic και στο τελος του καθε Patch με προοδο στα πρωτα Boss του Mythic.Και το Lfr βεβαια να λειτουργει με κυριο σκοπο αυτους που δεν εχουν χρονο για να Raid αρουν σαν τους αλλους ή για Alts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexziog Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως από επαγγέλματα αν και δεν το περίμενα, βγάζεις αρκετά gold από enchanting/jewelcrafting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 απο enchanting πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Φανταζομαι αναφερεται κυριως στα ακριβα Enchants αν τα πουλας σε Scrolls στο AH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μου έπεσε αυτό το trinket από rare στη Nagrand και το έσπρωξα για 70k. Τώρα βλέπω ότι είναι BiS. Μάλλον έκανα βλακεία, αλλά και τα 70k σε realm που δεν είχε φράγκο ήταν μεγάλο δέλεαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexziog Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μου έπεσε αυτό το trinket από rare στη Nagrand και το έσπρωξα για 70k. Τώρα βλέπω ότι είναι BiS. Μάλλον έκανα βλακεία, αλλά και τα 70k σε realm που δεν είχε φράγκο ήταν μεγάλο δέλεαρ Για μένα καλά έκανες πάντως, δεν πήρες και λίγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ta proffs τα ξεπάτωσαν. Τελείως όμως. Το δε enchanting... Πιο εύκολο είναι να αφοπλίσεις πυρηνική κεφαλή με μπουλονόκλειδο και μυτοτσίμπιδο, παρά να βρεις mats για τα μεγάλα enchants. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Χθές κάνοντας το daily quest που παίρνεις απο το garrison με τα 800 apexis crystals reward μου έπεσε αυτό. Παίζω guardian druid οπότε δεν μου κάνει. Βλέπω τιμές εξωφρενικές στο ah ..να το δώσω 75k-80k λέτε? Υπάρχει περίπτωση να ανέβει η τιμή του? Στον Defias Brotherhood παίζω. Ευχαριστώ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Χθές κάνοντας το daily quest που παίρνεις απο το garrison με τα 800 apexis crystals reward μου έπεσε αυτό. Παίζω guardian druid οπότε δεν μου κάνει. Βλέπω τιμές εξωφρενικές στο ah ..να το δώσω 75k-80k λέτε? Υπάρχει περίπτωση να ανέβει η τιμή του? Στον Defias Brotherhood παίζω. Ευχαριστώ παιδιά! Η λόγική λέει να κάνεις ένα λογικό undercut στη χαμηλότερη τιμή και να το βάλεις για μία μέρα και μετά βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Να ανέβει δύσκολα, ίσα-ισα όσο περνάει ο καιρός θα πέφτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις