Wayward Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Draenei Holy Paladin στον Silvermooon φιλε μου και οπως ειπε και καποιος πιο πανω δεν νομιζω να εχει Horde εδω.. Τι εχεις εσυ στον Silvermoon ? Btw εκανε κανεις Highmaul ??? Εχω raid αυριο το βραδυ με το guild και θελω αποψεις.. Το guild σημερα πρωτη μερα εκανε flex και μπορεσε τα 4 πρωτα Boss.. Εμείς σε flex εχθές πρώτο raid ρίξαμε και τους twins δηλαδή 5 στα 7. Μόνο o Tectus μας ταλαιπώρησε λίγο καθώς είχαμε απώλειες σε dps λόγω fire και είμασταν σχετικά melee heavy οπότε έκανε enrage στο τελευταίο split. Έπεσε όμως νομίζω στην τέταρτη προσπάθεια. Γενικά δεν είναι κακό το instance και πιστεύω σε mythic θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.
seithan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Τι εννοεις πρωινες ωρες??? Να ξεκινάει το raid από 10 το πρωί εώς και 4 το μεσημέρι. Απογεύματα δουλεύω και γουστάρω για guild raiding (αλλά δεν μπορώ τις στάνταρτ ώρες).
d3monhunter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Παίδες, μια ερώτηση. Με αφορμή το boost που σου δίνει, εφτιαξα έναν priest, γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό από το dps. Λέω να ξεκινήσω σε PVP να μάθω rotations κτλπ.. Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο WoD, discipline ή holy για καλύτερο Heal?
alexziog Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Παίδες, μια ερώτηση. Με αφορμή το boost που σου δίνει, εφτιαξα έναν priest, γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό από το dps. Λέω να ξεκινήσω σε PVP να μάθω rotations κτλπ.. Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο WoD, discipline ή holy για καλύτερο Heal? Ο holy είναι καλύτερος για aoe healing... από την άλλη με τον disc έχεις καλύτερα absorb abilities. Γενικά είναι αρκετά υποκειμενικό για το ποιο spec είναι "καλύτερο". Εγώ πχ στην αρχή ξεκίνησα με holy και στα 70 γύρισα και έμεινα σε disc. 1
Mamatereza Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι και το τι σου αρεσει και σε βολευει. Εγω για παραδειγμα παιζω Holy επειδη μ αρεσει περισσοτερο απ το Disc, ειτε ειναι καλυτερο ειτε οχι. Αυτο ετσι κι αλλιως αλλαζει ειτε ανα patch ειτε ανα fight, δεν ειναι κατι στανταρ. Παντα παιζω αυτο που με διασκεδαζει και μου ταιριαζει περισσοτερο κι αυτο οσον αφορα τον Priest ειναι το Holy.
chill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Για bg/rgb holy λόγω massive aoe heal. Για arena both....με ελαφρύ προβάδισμα και εδώ στον holy imo. Εχω την αίσθηση ότι ειδικά σε τριάρα ο holy θα μπορει να λάμψει, λόγω binding heal με glyph και 2xPoM!!!
DrXavier Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Εμείς σε flex εχθές πρώτο raid ρίξαμε και τους twins δηλαδή 5 στα 7. Μόνο o Tectus μας ταλαιπώρησε λίγο καθώς είχαμε απώλειες σε dps λόγω fire και είμασταν σχετικά melee heavy οπότε έκανε enrage στο τελευταίο split. Έπεσε όμως νομίζω στην τέταρτη προσπάθεια. Γενικά δεν είναι κακό το instance και πιστεύω σε mythic θα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Εμεις σημερα καναμε 5/7 στο Normal και το 1ο Boss στο HC. Το instance ειναι παρα πολυ καλο imo...Μενει να δουμε τι θα παιξει και στο mythic..Στο 2ο boss στο HC ειχαμε θεμα διοτι το dps που θελει ειναι παρα πολυ και ετσι καθε φορα που πηγαμε να κανουμε κατι εκανε enrage στο 10% αλλα πιστευω πως αν οχι αυτη σιγουρα την επομενη βδομαδα θα βγει.
chill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Οι followers μπορούν να διαθέτουν μέχρι τρια traits.....αν λοιπόν βρείτε κάποιο trait είτε απο mission είτε από salvage yard και το κάνετε learn σε κάποιον που εχει τρια traits.....bb ενα από αυτά. Multi billion company και δεν μπορούν να φτιάξουν σωστά tooltips. Την πάτησα, έβαλα το dancer στον millhouse.....και έχασα το +35% xp στο party :/ http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/12844095266
d3monhunter Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Για bg/rgb holy λόγω massive aoe heal. Για arena both....με ελαφρύ προβάδισμα και εδώ στον holy imo. Εχω την αίσθηση ότι ειδικά σε τριάρα ο holy θα μπορει να λάμψει, λόγω binding heal με glyph και 2xPoM!!! Μάλλον Holy θα κάνω focus, παντού για holy λένε. Εντωμεταξύ δεν έχεις λιώσει 90 lvl τον χαρακτήρα για να μάθεις τα skills και τώρα σου έρχονται με την μία και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Πιστεύω αυτό θα έχει και αντίκτυπο στο παιχνίδι, δεδομένου ότι πολλοί που θα παίζουν το boost char δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται! Από add ons αυτά εδώ είναι ικανοποιητικά ? http://www.icy-veins.com/wow/holy-priest-pve-healing-macros-addons
Mamatereza Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 -Mending on CD & οn Proc -Renew (refresh με Serenity-Heal-Flash Heal) -Serenity -2 x Flash Heal = Serendipity = 1 x Heal (single) or 1 x PoH (AoE) -Binding Heal οπου χρειαζεται Heal και η μουρη μας -Circle of Healing για λιγο AoE οπου χρειαζεται -Halo οn CD για λιγακι παραπανω AoE -Στα boss fights πεταμε κατω ενα lightwell κι οταν παει να φαει ψοφο το τανκ του σκαμε guardian spirit... Αυτη ειναι η επιστημη του Holy Priest. Μπορει να παιζω σχεδον 10 χρονια Priest (90% Holy) αλλα για να πουμε την αληθεια δεν υπαρχει καμια ιδιαιτερη δυσκολια. Για τον @@ ειναι πλεον, οχι μονο ο Priest αλλα ολα τα classes, τουλαχιστον απο character customization και skill rotation. Οπότε οτι και να σηκωσεις κατα τη γνωμη μου lvl 90 με το boost, ακομα κι αν δεν το εχεις ακουμπησει ποτε, αν εισαι απλα ενας μετριος παικτης, σε 2 ωρες θα χεις πιασει το νοημα 2
Paralizer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Στο Action House έχουν φρικάρει εντελώς...6000g minimum για να βάλεις καλό item enchant ή να πάρεις κανα prismatic gem...έλεος!
Zus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Οι Horde τσάμπα, οι Alliance 100k? Καλή φάση... Το engineering το πήδηξαν. Εκεί που λες, θα βγάλω κανένα φράγκο από Helm ή όπλο, το Helm το δίνει στο MC και έπεσαν όλοι στο όπλο. Αποτέλεσμα? Max 9.000 πωλείται και είναι 20 που το έχουν βάλει. Ευτυχώς το πούλησα προ δυο εβδομάδων στα 25k και σήμερα έφτιαξα Blintron 5000 για το χαβαλέ. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από Zus 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις