polaki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Έφτασα τα 60 με τον παπά σήμερα!!! Άρχισαν ήδη από το guild να μου λένε respec αν θες να δεις high lvl dungeon........FFS δεν αλλάζω με καμία παναγία. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχουν θέση στα raids οι shadows. Αν αναρωτιέστε πως βγαίνουν τα λεφτά.......υπάρχουν πολλοί noobαδες στον κόσμο. Πάω dm μέρα παρά μέρα παίρνω το mooncloth robe pattern απο το library 4g και το πουλάει 40-50g στο ah. Και το αγοράζουν.........τι να πω. Το δε alchemist proff είναι τρελό.... 5 elixir of the mongoose 15-20g. Τα βρίσκεις και φτηνότερα αλλά φροντίζω να τα βάζω όταν υπάρχει έλλειψη. Το ίδιο και με τα major health. Μόλις oλοκληρώσω και το scolo 5άδα να μπορώ να πάρω το major mana potion recipe από 1ghost......με τα 200icecaps που έχω μαζέψει περίπου θα κολυμπάω στο χρήμα. Κοιτα χωρις να ξέρω απο παπάδες, εχω ακούσει απο priest που ηταν shadow & γύρισε σε holy οτι καμια σχεση το healing... Ναι οκ εχεις και εσυ healing εννοείται, και φυσικά θα έχεις καλύτερο απο pala, αλλά σε end content instances ο κάθε χαρακτήρας έχει συγκεκριμένο ρόλο και ο δικός σου ειναι μονο healing, για damage με spell βασίζονται περισσότερο σε mages/warlocks Απτην άλλη δεν ειμαι tank για να καταλάβω διαφορά, ίσως όντως να έχεις άνετα μια θέση, αλλά σκέψου οτι και οι druids αναγκάζονται να το γυρισουν σε restoration, δεν εισαι ο μόνος!
sarisn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Mage με σχεδόν oλοκληρωμένο το tier του το διάλυσα για πλάκα. Lock με το shadow resist μου στο 100 λόγω cloths και του buff δεν στέκεται απέναντι μου (ο συγκεκριμένος που κάνω τα duels είναι full dreadmist και τον έβγαλα αρκετές φορές με 100% hp και στο 60 το mana). Μια φορά ψιλοδυσκολέυτικα και αυτή ήταν όταν χρησιμοποίηση major healthstone αλλά και πάλι νίκησα. Hunter άνετα όταν δεν είμαι shadowform, paladin κουτσά στραβά και πλέον δεν φοβάμε να πλακωθώ με shamans (αν και τσούζει μερικές φορές). Τους δε holy priests που μου τους παρουσιάζουν ως super wow σκατά. 58 ήμουν όταν duelαρα με epic holy με τρελά items (πολλά απο τα οποία θέλω και γω αν όχι όλα) και τον έριξα όχι εύκολα αλλά τον έριξα!!! Κέρδισες mage με Magister's και χαίρεσαι??? lol Κέρδισες lock με Dreadmist και χαίρεσαι??? lol ξανά Πραγματικά γέλασα όταν έφτασα σε αυτό το σημείο του post σου χεχε. Σε εκτιμώ ιδιαίτερα, μην το πάρεις προσωπικά ή επιθετικά το post μου αλλά θα έπρεπε να ξέρεις τόσο καιρό που παίζεις αυτό το παιχνίδι ότι όλα τα μπλε set είναι γτπ ;-) Επίσης, μην ξεχνάς και τον παράγοντα "ξέρω-να-παίζω-τον-χαρακτήρα-μου-και-όχι-το-πουλί-μου" (με το συμπάθειο κιόλας)!
chill Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ναι βρε sarisn ok αλλά ήμουν και μικρότερο lvl και σχεδόν πρασινος. Όμως για τον holy παπά με τα epics γιατί δεν έκανες σχόλιο ? Και πάλι ας φόραγαν ότι βλακεία ήθελαν μην κρατάς τα setς τους κράτα ότι τους κέρδισα όντας μικρότερος και χωρίς αξιόλογο οπλισμό. Αλλά και πάλι "ξέρω-να-παίζω-τον-χαρακτήρα-μου-και-όχι-το-πουλί-μου" ίσως άλλος με ανάλογο οπλισμό να με έκανε μια χαψιά. Polaki δεν διαφωνώ ότι ο healer πρέπει να κάνει heal αλλά το game το παίζω για την δική μου ευχαρίστηση συνεπώς δεν μπορώ να κάνω κάτι το οποίο δεν με ευχαριστεί. Και αν περιοριστώ στο ρόλο του healing δεν νομίζω να έχω να κάνω και πολλά στο παιχνίδι καλύτερα να το παρατήσω. Οπότε....... Θα μου πεις γιατί δεν έκανα lock....... πολύ απλά γιατί μου αρέσει το healing αλλά δεν θέλω να περιοριστώ σε αυτό. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας παπάς που να θέλει να είναι holy, τουλάχιστον με όσους μιλάω εγώ μου λένε "αφού έτσι πρέπει.........., αφού αλλιώς δεν θα πάω σε high lvl dungeons........,". E να τα βράσω όλα αυτά αν είναι να γίνω το σκλαβάκι του καθενός. Άντε μπας και έρθει το patch και γίνει το holy λίγο πιο ανταγωνιστικό αλλά με τη σημερινή του μορφή είναι για γέλια.
Isle Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Θελω να βαλω on το parental control, αλλα δεν θυμαμαι τον secret code. Πρεπει να παρω τηλεφωνο?Υπαρχει στην Ελλαδα προσωπικο?Το webform παντως δεν σταλθηκε. Τι να κανω? Ξαναποσταρω γιατι απαντηση δεν ειδα...
sarisn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Όμως για τον holy παπά με τα epics γιατί δεν έκανες σχόλιο ? Επίσης, μην ξεχνάς και τον παράγοντα "ξέρω-να-παίζω-τον-χαρακτήρα-μου-και-όχι-το-πουλί-μου" (με το συμπάθειο κιόλας)! Το σχόλιό μου ακριβώς εκεί πήγαινε
Nazre Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Χμμ θα το κοιτάξω κι'εγώ τότε... αλλά φοβάμαι μήπως αν αλλάξω το firmware γίνει καμιά πατατιά και τρέχω και δεν φτάνω μετά... όχι τίποτ' άλλο αλλά πλήρωσα και 120 ευρώ πριν 2 χρόνια για να το πάρω (Zyxel 650-R33). Αλλά στάνταρ θα το κοιτάξω σήμερα κιόλας προκειμένου να ησυχάσω με το κ..ο-lag! Περίμενε όμως, το Zyxel αν δεν κάνω λάθος δουλεύει μόνο πάνω σε κάρτα δικτύου. Εγώ μιλάω για USB modem. Καλύτερα για μένα να κοιτάξεις ποια είναι η διαδικασία αναβάθμισης του firm ware, πρέπει το manual του modem να γράφει, και αν θες να με ρωτήσεις κάτι postare το εδώ.
sarisn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ναι.... έχεις δίκιο... οπότε πρέπει να αναβαθμίσω τον driver της κάρτας δικτύου.... το είχα ξεχάσει αυτό. Η μαμακία είναι ότι η mobo μου είναι 2 ετών ήδη (Asus P4P800) και από ότι θυμάμαι είχα κοιτάξει παλιότερα για αναβαθμισμένο driver και δεν υπήρχε κάτι . Λες να πάρω καμιά κάρτα δικτύου ξεχωριστή? Αν ναι, για πες καμία μέχρι 50 ευρώ plz PS: Τώρα που το σκέφτομαι η κάρτα δικτύου στο 2ο pc μου δεν είναι πάνω στην mobo, αλλά pci, και δεν μου βγάζει μήνυμα "driver out of date" (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) όταν κάνει automatic update το WoW... EDIT: Αυτή λέει τίποτα? http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.613022
Nazre Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ναι.... έχεις δίκιο... οπότε πρέπει να αναβαθμίσω τον driver της κάρτας δικτύου.... το είχα ξεχάσει αυτό. Η μαμακία είναι ότι η mobo μου είναι 2 ετών ήδη (Asus P4P800) και από ότι θυμάμαι είχα κοιτάξει παλιότερα για αναβαθμισμένο driver και δεν υπήρχε κάτι . Λες να πάρω καμιά κάρτα δικτύου ξεχωριστή? Αν ναι' date=' για πες καμία μέχρι 50 ευρώ plz PS: Τώρα που το σκέφτομαι η κάρτα δικτύου στο 2ο pc μου δεν είναι πάνω στην mobo, αλλά pci, και δεν μου βγάζει μήνυμα "driver out of date" (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) όταν κάνει automatic update το WoW... EDIT: Αυτή λέει τίποτα? http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.613022[/quote'] Δεν νομίζω ότι φταίει η κάρτα δικτύου ή το mobo, και δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα χρήματα για κάρτα. PCI πάντως αν θές μπορείς να βρείς και με 8 ευρώ (σηκώνει νομίζω μέχρι 4 υπολογιστές), αλλά η κάρτα δικτύου παίζει ρόλο όταν έχεις εσωτερικό δίκτυο (LAN), έχεις κάτι τέτοιο ? Διάβασε καλύτερο το manual του Zyxel τι λεει για την αναβάθμισή του, χρειάζεται να γράψεις κώδικα ?, χρειάζεται απλά κάποιο έτοιμο patch ? και πες μου εδώ αν μπορώ θα σε βοηθήσω, τώρα φεύγω από το γραφείο θα επανέλθω Δευτέρα. Επίσης ο driver της κάρτας θα είναι αναβαθμίσημος στην περίπτωση που αναβαθμίσεις και το firmware του modem, έτσι νομίζω, από την στιγμή που αυτός ασχολείται μόνο με το αν επικοινωνεί καλά με την συσκευή ή με άλλες κάρτες δικτύου σε ένα εσωτερικό δίκτυο, κυρίως αφορά στην επικοινωνία πρωτοκόλλων εσωτερικών συνδέσεων και συσκευών, εκεί αναφέρεται ο lan driver. Αν σου γράφει κάτι άλλο το manual postare to. Και δεν κατάλαβα πως τον αναβαθμίζεις (live ?), συνήθως η αναβάθμιση γίνεται manual με δική σου επιλογή πάνω στο νεότερο patch που εξηγεί και ποια πράγματα αλλάζουν από driver σε driver, μοιάζει πολύ με την αναβάθμιση μιας κάρτας γραφικών, αν δεν κάνω λάθος, πάντως πές μου πιο αναλυτικά για να καταλάβω, γιατί δεν νομίζω ότι κατάλαβα πλήρως. Απλά το Zyxel, είναι Modem - Router νομίζω, οπότε εκεί πρέπει να επικεντρωθείς, και ειδικά αν έχεις εσωτερικό δίκτυο, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα αναδρομολόγησης από τον Router, εκεί το πράγμα γίνεται περίπλοκο.
sarisn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ναι έχω εσωτερικό δίκτυο μεταξύ των 2 υπολογιστών μου.
andrip Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 λοιπόν chill θα σου πω κατι έχοντας σα main Priest 60. Έπαιζα απο το 40lvl με το shadowform το οποίο πραγματικά σπέρνει. Θα σου πω κατι ομως σε επίπεδο μπλε items όλα καλα τους έχεις σχεδόν όλους (αντε να σε ζορίσει ο ice mage). Σε επίπεδο epic items όταν θα έχεις και εσυ και ο warrior ο warrior απλα θα σε ρίχνει με 3 χτυπήματα αυτό είναι όλο. Βέβαια όπως είπε και κάποιος να ξέρει ο αλλος να παίζει το χαρακτήρα του λολ. Επειδη λοιπόν εδω και 2-3 βδομαδες μπηκα σε πιο σοβαρό guild και ήθελα να ήμουν πιο χρήσιμος κι αφού ο χρόνος μου περιορίστηκε σημαντικά λογω δουλειάς οπότε φαρμάρισμα τερμα το γύρισα σε Holy. To heal απλα καμία σχέση, σκέψου οτι με το renew σα shadow έκανα 170 per tick και τώρα κάνω σχεδόν 240 per tick. Το flash heal πχ healarei κατευθείαν 1100 και με το crit παει 1600. Αυτό που αναφέρεις οτι εσύ 57 έφαγες holy 60 για καλό το είπες; :) ποιος σου είπε οτι ο holy είναι για 1 με 1; Και απο 10 lvl μικρότερο μπορεί να χάσει. Παρε την παρέα σου με εσένα σα priest πηγαίντε με άλλο ενα group απο ίδια classes με τον priest τους να είναι holy και πηγαίντε στην αρένα (είτε DM είτε bootybay) και κάντε duels. E το group σου θα χάσει 9 στις 10 φορες δυστυχώς. Σου τα λέω γιατί κι εγώ ήμουν υπερμαχος του shadow. Όταν αποφασίσω να ξανασολάρω εννοείτε οτι θα το ξαναγυρίσω σε shadow. Αλλα να πας πχ zg ή mc και να είσαι στα 20 άτομα (ή 40) ο 10ος στο healing πίσω απο holy priests και shamans ε δε θα είσαι και ότι πιο χρήσιμος. Και το damage του mage δεν το ακουμπάς εκτός αν είσαι ΤΙΓΚΑ στα items φιλικά
Art20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 nai to afino giati anti na milame gia to game kathesai kai mou les poios einai pio kalos paiktis. Ego sou milao gia sigekrimeni taktiki tis etairias na vgazei neo instance pou apaitei apo mas 3 mines douleia gia na mas krataei mesa plironontas kathe mina' date=' kai esu les ta dika soy. Art20 esu telos forever?[/quote'] Υπάρχει μια πιθανότητα να γυρίσω είτε μετά από 6 μήνες είτε όταν βγεί το expansion. Ανάλογα σε τι φάση της ζωής μου θα είμαι τότε... Τώρα παίζω λίγο DDO Beta, έχει κάποια πλάκα και αυτό αν και καμία σχέση με WoW.
mindtrapper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Με εμενα τι θα γινει? Κανεις δεν ξερει? Giati den koitas sto site tis Blizzard, sto support? Logika tha exei tilefona kai tetoia...
Toufas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 polaki diladi exoume akoma 2 mines oste na aniksoune oi piles? lol...
chill Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Andrip o holy είχε ΤΑ τρελά items, που να αρχίσω και που να τελειώσω.......το δε mana του κοντά στα 8k εμένα 5k ίσα ίσα. Μan αν το respec ήταν τσαμπέ ε τότε ναι δεν το συζητούσα θα άλλαζα συνέχεια αλλά επειδή από κάποιο σημείο και μετά κοστίζει..... Επειδή και γω μπήκα σε guild που θέλει να κάνει πολλά σε όσα runs είχα κάνει μαζί τους (και zg ως 57άρης τότε) ποτέ δεν άκουσα παράπονο για το healing απλά έτυχε να κάνουμε ένα ντού σε κάτι hordes και ήμουν σε shadowform και τότε άρχισαν τα παρατράγουδα. Δηλαδή δεν είμαι κακός healer απλά έχω κακό spec και αυτό είναι που μου την σπάει. Δεν είχαν πρόβλημα με το heal μου μέχρι που διαπίστωσαν τα talents μου. Συγνώμη αλλά αυτό είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ. Πάντα /w μου κάνανε για dunegons χωρίς να το πούνε στο guild chat γιατί θεωρούσαν πως απλά ήμουν καλύτερος από τους υπολοίπους και έχουμε αρκετούς priests. Από όταν είδαν shadowform θεωρούν ότι suckάρω. Για γέλια είναι η κατάσταση. 15 μέρες που παίζω τον char το holy smite το χρησιμοποίησα στα πρώτα lvl αναγκαστικά, πλέον δεν υπαρχει καν στην μπάρα μου. Δεν διαφωνω σε κανένα σημείο από σα λες απλά θέλω να σου δείξω πως ο τρόπος σκέψης μερικών μου την σπάει. Ελπίζω στο patch να αλλάξει το tree κάπως.......και όπως λέει και το holy bologna........what light will never tell u . Σαν ιδέα νομίζω θα ήταν καλή η εναλλαγή ανάμεσα σε 2 specs. Nα φτιάχνεις 2 spec δηλαδή και με ένα πλήκτρο να εναλλάσεσαι. Το παιχνίδι είναι pvp και pve γιατί να μην φροντίσει η blizz να κάνει κάτι τέτοιο και όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι. Και το άλλο στο οποίο σπάζομαι.......τρώει το group whipe........ποιος φταίει...... Ο PRIEST και μόνο, κανένας άλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις