manoslol13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ποσοι απο εσας παιζουν Silvermoon και τι faction/class? Για να βλεπω χερακια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ποσοι απο εσας παιζουν Silvermoon και τι faction/class? Για να βλεπω χερακια!! Δεν νομιζω να υπαρχουν Horde Silvermoon και να θελουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoslol13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 χαχα ισχυει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Πηρε το ewod ο αδερφος μου....επειδη δεν παιζπυν λεφτα για να το αρω και εγω + καρτα θα μπαινω το βραδυ κανα 2 ωρο με το δικο του....μεχρι τωρα 11 90 ρηδες alliance genjuros...θελω να κανω blood elf mage....horde για αλλαγη....ακουω server και κανα guild Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoslol13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 hordades εχει πολλους twillight και stormscale..τωρα αυτο ειναι καθαρα δικια σου επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τα HC Dungeons ριχνουν 630. Τα Challenge Modes 640 οπως επισης και τα Crafted Items, ενω υπαρχει και Crafted Item που τα κανει 655. Τα BoE World Drops 665 τα οποια τα βρισκεις ανετα και στο AH. Ακομα κι απο το Garisson βρισκεις 645+ ilvl. E νομιζω πως αν θελει κανεις να παει Raid, το μονο που δεν θα αποτελεσει δικαιολογια για να μην το κανει ειναι το item lvl Τώρα ξεκίνησα τα heroic, αντε να έχω 2-3 αντικείμενα 630. Challenge mode δεν βρίσκω group, crafted και γενικά ΑΗ αντικείμενα έχουν 30k το καθένα.Οπότε ναι, είναι αρκετά καλή δικαιολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω οτι ο Twilight's εχει τα πρωτεια στους Ελληνες που παιζουν Horde. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ψάχνω κάποιο guild με λίγο κινητικότητα, καθώς μπήκα σε ενα μετά από καιρό αδράνειας το οποίο είναι υπερβολικά casual (4-5 άτομα online). Paladin από vanilla ακόμα, με 16κ achiv pts Ascended#2633 battle tag Όποιος ενδιαφέρεται για CMs/HCs/Casual raiding ας με κάνει add! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχουν και τα warforged heroic items με ilvl 636.Πέφτουν απο τα hc εχουν το ίδιο ονομα με αυτά που εμφανίζονται στο loot table απλα εχουν ως επιπρόσθετο και ενα random enchantment. Π.χ. το main hand του char μου http://eu.battle.net/wow/en/character/aggramar/Venedictia/advanced Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ναι και σε μένα έχει κάτσει το speed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δεν θρλω Ελληνες μου φτανουν τα 9 χρονια στον greekjuros.......outland σκεφτομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 και Tarren mill έχει αρκτούς horde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexziog Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δεν θρλω Ελληνες μου φτανουν τα 9 χρονια στον greekjuros.......outland σκεφτομαι Φίλε για outland μόνο αν είσαι alliance... δυστυχώς πλέον είναι unbalanced ο server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ποσοι απο εσας παιζουν Silvermoon και τι faction/class? Για να βλεπω χερακια!! Draenei Holy Paladin στον Silvermooon φιλε μου και οπως ειπε και καποιος πιο πανω δεν νομιζω να εχει Horde εδω.. Τι εχεις εσυ στον Silvermoon ? Btw εκανε κανεις Highmaul ??? Εχω raid αυριο το βραδυ με το guild και θελω αποψεις.. Το guild σημερα πρωτη μερα εκανε flex και μπορεσε τα 4 πρωτα Boss.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoslol13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Draenei Holy Paladin στον Silvermooon φιλε μου και οπως ειπε και καποιος πιο πανω δεν νομιζω να εχει Horde εδω.. Τι εχεις εσυ στον Silvermoon ? Btw εκανε κανεις Highmaul ??? Εχω raid αυριο το βραδυ με το guild και θελω αποψεις.. Το guild σημερα πρωτη μερα εκανε flex και μπορεσε τα 4 πρωτα Boss.. Συγχαρητηρια στ guild σ φιλε μ!! Εχω πολλους αλλα ο main μ ειναι alliance mage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις