kostas28a Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μου τη δίνουν πολλά πράγματα σε συμπεριφορές ανθρώπων στο random dungeon. Αυτό όμως που με ξεπερνάει είναι όταν μετά από ένα ninja pull ή μετά από ένα δύσκολο boss, και ενώ όλοι έχουν μείνει με 10-30% ζωή (και εγώ με ελάχιστο mana), περιμένουν από μένα να τους γεμίσω. Φάε ρε ζώον, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι? Βέβαια υπάρχει και update στη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Το tank μετά από δύσκολο fight να έχει μείνει με low hp, εγώ με low mana και παρόλα αυτά να συνεχίζει τα pulls λες και είναι ο chuch norris. Και όταν φυσικά του λέω "mana break", μου απαντάει με άνεση "too late". Υπάρχουν και άλλα περίεργα, αλλά αυτό νομίζω είναι η επιτομή των καθυστερημένων συμπεριφορών μέχρι τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Έχω περίπου 300+ ημέρες played, το μεγαλύτερο μέρος εκ των οποίων σαν hunter. Όσο έπαιξα με warrior, tank κυρίως, όταν έμπαινα σε PUG το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να συνεννοηθώ με τον healer για τί pace άντεχε/μπορούσε να δώσει. Δεν θα γράψω καμιά σοφιστία, έτσι και αλλιώς υπάρχουν άλλοι που το έχουν κάνει απείρως καλύτερα από εμένα, αλλά όταν το combo tank+healer νοιώθουν, ας κάνουν οι υπόλοιποι πίου πίου. Το βρίσιμο στους hunters αξίζει δυστυχώς, και κρατάει πολλά χρόνια αυτή η κατάρα. Everyone and their mothers είχαν φτιάξει ένα night elf hunter, στυλ Legolas, Legolias, Leggolas κτλ κτλ και μαζί με τα ξερά, που λένε... Ο φίλος που ρώτησε - είναι εύκολο class ο hunter, έχει ενδιαφέρον, έχεις τα κατοικίδιά σου, και αν το πιάσεις λίγο πιο ζεστά και διαβάσεις κανένα guide, μπορείς να κάνεις ένα τόνο ζημιά (δεν ξέρω βέβαια για το WoD, δεν το έχω πάρει ακόμη). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Γίνεσαι ειρωνικός και δεν θα ήθελα να ξεκινήσουμε μια συζήτηση πάνω σε τέτοιο ύφος... Ανέφερα πως ειμαι σε αναζήτηση για MMo , και εκανα καποιες ερωτήσεις ακριβώς απο πάνω . Που παρεπιπτόντως τις έκανες quote ,αλλα δεν τις απάντησες... Δεν δικαιούμε να έχω κακή πρώτη εντύπωση? Εσύ δηλαδη σε όλα τα παιχνίδια που ξεκίνησες , μπήκες φουριόζος χωρίς να έχεις αμφιβολίες? Σορρι ρε φίλε , αλλά εγώ θέλω πριν αφιερώσω χρόνο και χρήματα να είμαι σίγουρος για το τι θα παιξω ... Ναι ίσως περίμενα κάτι διαφορετικό , γιατί άκουγα πάρα πολλά , και άλλα είδα ... Εντάξει λίγο ηρεμία , με πήρατε απο τον λαιμό.... Κάθε άλλο παρά ειρωνικός είμαι φίλος. Δεν είναι θέμα κακής πρώτης εντύπωσης, είναι θέμα αποτύπωσης της σε ένα φόρουμ που υπάρχει κόσμος που έχει λιώσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι χρόνια τώρα και που τουλάχιστον ορισμένοι που αναφέρουν ότι πλέον το WoW δεν είναι ωραίο, έχει φάει τα ψωμιά του κοκ έχουν ιδία εμπειρία κι όχι τυμπανοκρουσίες τύπου 'πάρα πολλά mmorpg's, χρόνια στο κουρμπέτι' και να καταλήγεις λέγοντας ότι θα κατεβάσεις το ΤΕΡΑ και με ερωτήσεις τύπου τι είναι το expansion κι εάν τα realms / servers έχουν και τα δύο alliance / hordes, δλδ τσίζους. Και προφανέστατα κανένας δεν μπήκε φουριόζος αλλά τουλάχιστον τα βασικά τα ψάξαμε φίλος για τα παιχνίδια που θα θέλαμε να επενδύσουμε. Δηλαδή εσύ με τόσα χρόνια εμπειρίας κατέβασες το starter, πήγες lvl 20 (αν πήγες κι όλας), δεν βγήκες καν από την SW ή την Darnassus ή την IF, δεν διάβασες τα στοιχειώδη, ούτε καν μέσα από το Community Forum του παιχνιδιού που έχει και για starters και την έβγαλες την απόφαση. Και ήρθες εδώ, έγραψες την προσωπική (τεκμηριωμένη πάνω από όλα) άποψη σου και μας την λες γιατί σε κράζουμε; Εντάξει, είπαμε να είμαστε easy going με νέους παίχτες όχι όμως και να μας τρολλάρεις και να θέλεις να είμαστε και ήρεμοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θα αφήσω αυτό το λινκ εδώ και βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας για τους hunters και τα υπόλοιπα class. http://www.mmo-champion.com/content/4556-Armory-Stats-Mists-of-Pandaria-Proving-Grounds-Blue-Tweets-Blizzard-Art Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Συνολικά κάπου 7,5 εκατομμύρια αυτή τη στιγμή, αλλά κυρίως μας ενδιαφέρουν όσοι παίζουν στους Ευρωπαϊκούς servers (τι να τους κάνουμε τους αμερικάνους και τους κινέζους συνδρομητές; ) Κάποτε είχε 12 μύρια και σχεδόν οι μισοί ήταν Ασιάτες. Στους EU servers λογικά θα υπάρχει γύρω στα 1,5 - 2 εκατομμύρια ενεργός κόσμος (δεν έχω πρόχειρα νούμερα). Και φαντάζομαι οι περισσότεροι μεγάλοι servers έχουν 100 χιλιάδες κόσμο. 10,5 εκατομμύρια as of 13/11 με επίσημη ανακοίνωση της Blizz και χωρίς Κίνα / Κορέα που έκανε launch στις 18/11 και δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι μέχρι στιγμής, η σχέση EU / US / Rest ήταν πριν το WoD περίπου στο 1/4 οπότε εάν εξακολουθούν και είναι το 25% είναι κοντά 2,5 μύρια παίχτες στους EU και μάλιστα έπεσαν στους EU και οι Ρώσικοι με το launch. Το capacity κάθε Realm είναι 250.000 παίχτες, οι closed και οι full έχουν περίπου τόσους, οι 10 πρώτοι έχουν πάνω από 100.000 (εάν θυμάμαι καλά τα νούμερα που έβλεπα πριν από κανα δύο εβδομάδες). Ενδεχομένως να έχουν αυξήση το capacity για να μην έχουν προβλήματα στα Queue αλλά θα το δούμε στο patch της Τετάρτης που μπαίνουν τα LFR και το πρώτο raid. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από ενα μήνα και κάτι wow μπορώ να πω ότι είναι καταπληκτικό παιχνίδι και ειδικά το τελευταίο expansion, λιγο με την garrison δεν εχω πιάσει το νόημα και για ποιο λόγο βάζω τους followers στα επαγγέλματα. Τέλος αν μπορείτε πείτε μου κάποιο addon για healer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά το αγόρασα πριν τα Χριστούγεννα γιατί φοβόμουν επειδή δεν ήμουν καλό παιδί φέτος μήπως δε μου το έφερνε ο Αι Βασίλης 2 μέρες έχω παίξει και πήγα από 90-95 (χρησιμοποίησα το 1-90 που δίνει για να φτιάξω έναν Panda Monk). So far μου αρέσει αρκετά που έχουν απλοποιήσει και ενσωματώσει πολλές λειτουργίες, ειδικά αυτό με τα Mounts και τα Title που είναι shared σε όλους τους chars.(Δεν έχασα το Hand of A'dal ) Δε θα πω αρνητικά μέχρι να πάω 100 και να το δω λίγο παραπάνω αλλά δεν είναι πολλά. Επειδή δεν έχω ιδέα από Monk και κάνοντάς τον με την μια 90 δεν ήταν και ότι καλύτερο γιατί μου έδωσα τα πάντα όλα μαζεμένα και χάθηκα, έχω να ρωτήσω μερικά πράγματα 1) Τι όπλο συνιστάτε για dps και πως τα πάει σε single target dps ο monk ? 2) Έχετε κάποιο συγκεκριμένο plugin για τα cooldowns και για τα buffs του? Χρησιμοποιώ το TellMeWhen και μέχρι στιγμής με έχει βολέψει αλλά θα ήθελα να δω τι άλλα υπάρχουν διαθέσιμα. 3) Καμιά καλή macro για το rotation του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από ενα μήνα και κάτι wow μπορώ να πω ότι είναι καταπληκτικό παιχνίδι και ειδικά το τελευταίο expansion, λιγο με την garrison δεν εχω πιάσει το νόημα και για ποιο λόγο βάζω τους followers στα επαγγέλματα. Τέλος αν μπορείτε πείτε μου κάποιο addon για healer. healer add on = healbot. και όχι μόνο για healing spec, γιατί ο σωστός ο raider, που παίζει class με healing δυνατότητες, βοηθάει τους healers αν χρειαστεί και τους ξεκουράζει λίγο. Αμέτρητες φορές έχω συνδράμει ως enha. shaman στο raid healing ή όταν το dps περίσσευε, έλεγα στους healers "αφήστε με εμένα θα είμαι ΟΚ με self healing. κοιτάξτε τους άλλους και ειδικά άμα είστε οριακά ή ψοφήσει healer σε boss με ελάχιστη υγεία και πρέπει ο ζωντανός healer να αναλάβει όλο το raid. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 healer add on = healbot. και όχι μόνο για healing spec, γιατί ο σωστός ο raider, που παίζει class με healing δυνατότητες, βοηθάει τους healers αν χρειαστεί και τους ξεκουράζει λίγο. Αμέτρητες φορές έχω συνδράμει ως enha. shaman στο raid healing ή όταν το dps περίσσευε, έλεγα στους healers "αφήστε με εμένα θα είμαι ΟΚ με self healing. κοιτάξτε τους άλλους και ειδικά άμα είστε οριακά ή ψοφήσει healer σε boss με ελάχιστη υγεία και πρέπει ο ζωντανός healer να αναλάβει όλο το raid. Απλα μην κανετε ολες τις αποστολες στο garrison πριν τα 100 γιατι μετα θα χρειαστειτε resources και οι αποστολες τρωνε λιγο λιγο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 λιγο με την garrison δεν εχω πιάσει το νόημα και για ποιο λόγο βάζω τους followers στα επαγγέλματα. Αν καταλαβαίνω σωστά, εννοείς το assign που μπορείς να κάνεις στα διάφορα profession buildings; Αυτό εξαρτάται απο το εκάστοτε κτήριο, σε γενικές γραμμές όμως ψηλώνουν την αποτελεσματικότητα των work orders (περισσότερα materials με κάθε ολοκλήρωση) - απο εκεί και πέρα αλλάζουν ανάλογα με το profession, για παράδειγμα ο follower που κάνεις assign στα Engineering Works γίνεται vendor που πουλάει διάφορα gadgets, ενώ στο Herb Garden σου επιτρέπει να επιλέγεις τι herbs κάνουν spawn στα παρτέρια κάθε μέρα. Απλα μην κανετε ολες τις αποστολες στο garrison πριν τα 100 γιατι μετα θα χρειαστειτε resources και οι αποστολες τρωνε λιγο λιγο . Το μεγαλύτερο "ζόρι" είναι τα 2000 resource που θέλει για να γίνει upgrade το Town Hall σε lv.3, αλλά με χρήση Lumber Mill / Stables και λίγο ψάξιμο για treasures / rares καλύπτονται αρκετά γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέχρι στιγμής που δοκιμάζω σαν healer priest μια χαρά είναι , εκτός αν το τανκ είναι χαρτί και σου βγαίνει η πίστη. Το έχω κάνει lvl 3, και για να ξανά μαζεψω resources απλά έστειλα πρώτα όλες τις αποστολές που μου έδιναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 είμαι σε ένα guild horde tarren mill με raid times 23:00 ServerTime αν ενδιαφέρεται κανείς να το πει. θέλουμε healers ( ξεκινάμε raid την τετάρτη ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 name> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 thegreenhulk ή tuskmanager εγώ insomniacs το guild Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 μαλλων ειμαστε στο ιδιο guild:P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις