Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εγω το boost το εριξα σε Mage.Εχω ηδη Druid,warrior,pala,priest,shaman και οι Monk δεν μου αρεσουν σαν τροπο παιχνιδιου,αρα ημουν μεταξυ Hunter,rogue,mage και Lock.Τι με κερδισε στον Mage???Τα Teleport και Portal σε ολο το Map γιγαντια ευκολια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 εγω έκανα βλακεία και ξόδεψα αμέσως το boost και παίζω σε άλλο server τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 ο hunter ειναι fun και οκ @ wod απο άποψη pve/pvp? έχω να παίξω απο cata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glix Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 εγω έκανα βλακεία και ξόδεψα αμέσως το boost και παίζω σε άλλο server τώρα γιατι ετσι ? καπου ακουσα οτι μπορουν φιλοι σου να σε καλουν στους δικους τους σερβερ και στην ουσια ειναι το ιδιο .δεν ισχυει κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 ισχύει αλλά ειναι και άλλο faction nicoc o hunter atm κάνει αρκετά καλό dmg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 ο hunter ειναι fun και οκ @ wod απο άποψη pve/pvp? έχω να παίξω απο cata Markmanship παίζω. Σχεδόν σε κάθε dungeon πρώτος, το πολύ δεύτερος σε dps πίσω από κανέναν Dk/Mage/Warrior μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 οι mage δεν έχουν και τοσο καλό dps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Πάω με mage από guild που έχει τρελό dps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 υπάρχουν καλοί παιχτες υπάρχει καλό gear αλλά αυτά πάνε μέχρι ένα σημείο σε γενικές γραμμές πάντως οι δυνατότητες του class είναι περιορισμένες atm . http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings#630,real,1σύμφωνα με τα stats 16ό το frost 21 το arcane και στον πάτο του πηγαδιού το fire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 οι mage κανουν τρελό dps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavlaraS18 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Χρόνια gamer , πολλά mmorpg στο ενεργητικο ( Lineage II , FlyFF , Allods , TERA κτλπ κτλπ ) , είπα να δοκιμάσω warcraft και μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα .. Διαγράφτηκε απο τον υπολογιστή και πια ξανακατεβάζω ΤΕΡΑ... Πραγματικά τόσα χρόνια ακουγα και ακουγα για το wow , και το περίμενα πολύ πιο ωραίο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Χρόνια gamer , πολλά mmorpg στο ενεργητικο ( Lineage II , FlyFF , Allods , TERA κτλπ κτλπ ) , είπα να δοκιμάσω warcraft και μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα .. Διαγράφτηκε απο τον υπολογιστή και πια ξανακατεβάζω ΤΕΡΑ... Πραγματικά τόσα χρόνια ακουγα και ακουγα για το wow , και το περίμενα πολύ πιο ωραίο... Welcome Mr Troll :lol: Εχεις και ''προυπηρεσια''στο L2 ε ενταξυ πρεπει να θεωρεισαι και Guru των Mmo :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 το L2 είναι παλιό ok όταν βγήκε ήταν κάτι δυνατό καταλαβαίνω και για πολλούς λόγους που κάποιοι το προτιμάνε. το TERA όμως παίζει να είναι απο τα χειρότερα mmo που έχω παίξει ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavlaraS18 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Welcome Mr Troll :lol: Εχεις και ''προυπηρεσια''στο L2 ε ενταξυ πρεπει να θεωρεισαι και Guru των Mmo :lol: Δεν ειναι τρολλ αδερφε.. Έχεις παιξει TERA? Ειναι ίδια κατάσταση με wow και μιλάμε για γραφικά 30 φορές καλύτερα.. Ε και στη τελική στο 2014 , τα γραφικα του υστερουν πάρα πολύ ... δεν μπορώ να ξέρω πως υπάρχουν τόσα ωραία και καλοφτιαγμένα games εκεί έξω , και να μένω στο wow! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις