Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω το boost το εριξα σε Mage.Εχω ηδη Druid,warrior,pala,priest,shaman και οι Monk δεν μου αρεσουν σαν τροπο παιχνιδιου,αρα ημουν μεταξυ Hunter,rogue,mage και Lock.Τι με κερδισε στον Mage???Τα Teleport και Portal σε ολο το Map γιγαντια ευκολια :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω έκανα βλακεία και ξόδεψα αμέσως το boost και παίζω σε άλλο server τώρα

γιατι ετσι ? 

καπου ακουσα οτι μπορουν φιλοι σου να σε καλουν στους δικους τους σερβερ και στην ουσια ειναι το ιδιο .δεν ισχυει κατι τετοιο?

ο hunter ειναι fun και οκ @ wod απο άποψη pve/pvp? έχω να παίξω απο cata 

Markmanship παίζω. Σχεδόν σε κάθε dungeon πρώτος, το πολύ δεύτερος σε dps πίσω από κανέναν Dk/Mage/Warrior μόνο

υπάρχουν καλοί παιχτες υπάρχει καλό gear αλλά αυτά πάνε μέχρι ένα σημείο σε γενικές γραμμές πάντως οι δυνατότητες του class είναι περιορισμένες atm .

http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings#630,real,1

σύμφωνα με τα stats 16ό το frost 21 το arcane και στον πάτο του πηγαδιού το fire 

Χρόνια gamer , πολλά mmorpg στο ενεργητικο ( Lineage II , FlyFF , Allods , TERA κτλπ κτλπ ) , είπα να δοκιμάσω warcraft και μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα .. Διαγράφτηκε απο τον υπολογιστή και πια ξανακατεβάζω ΤΕΡΑ...

Πραγματικά τόσα χρόνια ακουγα και ακουγα για το wow , και το περίμενα πολύ πιο ωραίο... 

Χρόνια gamer , πολλά mmorpg στο ενεργητικο ( Lineage II , FlyFF , Allods , TERA κτλπ κτλπ ) , είπα να δοκιμάσω warcraft και μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα .. Διαγράφτηκε απο τον υπολογιστή και πια ξανακατεβάζω ΤΕΡΑ...

Πραγματικά τόσα χρόνια ακουγα και ακουγα για το wow , και το περίμενα πολύ πιο ωραίο... 

Welcome Mr Troll :lol: :lol:

Εχεις και ''προυπηρεσια''στο L2 ε ενταξυ πρεπει να θεωρεισαι και Guru των Mmo :lol: :lol: :lol:

το L2 είναι παλιό ok όταν βγήκε ήταν κάτι δυνατό καταλαβαίνω και για πολλούς λόγους που κάποιοι το προτιμάνε. το TERA όμως παίζει να είναι απο τα χειρότερα mmo που έχω παίξει ποτέ 

Welcome Mr Troll :lol: :lol:

Εχεις και ''προυπηρεσια''στο L2 ε ενταξυ πρεπει να θεωρεισαι και Guru των Mmo :lol: :lol: :lol:

Δεν ειναι τρολλ αδερφε..

Έχεις παιξει TERA? Ειναι ίδια κατάσταση με wow και μιλάμε για γραφικά 30 φορές καλύτερα.. Ε και στη τελική στο 2014 , τα γραφικα του υστερουν πάρα πολύ ... δεν μπορώ να ξέρω πως υπάρχουν τόσα ωραία και καλοφτιαγμένα games εκεί έξω , και να μένω στο wow!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...