glix Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ερωτηση και απο μενα ....Θελω Σερβερ με Horde , καθως βαρεθηκα τους alliance και να παιζουν και λιγο Ελληνες ... για πείτε όποιος ψωνίζει απο battlenet , αν βάλω πιστωτική θέλει τίποτα άλλο για πρώτη αγορά? δεν πιστεύω να μου πετάξει τίποτα για επιβεβαίωση απο την τράπεζα κλπ ε? Το κανεις μεσω Paypal και δεν σου λεει τιποτα, απλα θελει 1 μερα ...το λιγοτερο 12 ωρες με εχει παρει μεχρι να δουν αυτοι τα στοιχεια απο εκει paypal -blizzard και τα εχεις στο Wallet σου μεσα...Εγω με προπληρωμενη το κανω .Εαν παντως θες να παρεις το WoD Μαζι 90 new char Boost και 60 Days εχει προσφορα 54 ευρω στο www.g2play.net , εγω μολις το ειδα γιατι ειχα παρει και παλιοτερα αλλα παιχνιδια με paysafe card. 1
liopyr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Για hunter τι άποψη έχετε; Εύκολο class; Οι hunter ανέκαθεν θεωρούνται εύκολο class, αλλά λόγω mobility είναι συχνά τα δουλικά στα raid. Και γενικά υπάρχει μία προκατάληψη πως όσοι παίζουν hunter είναι λίγο μαλάκες. Ερωτηση και απο μενα .... Θελω Σερβερ με Horde , καθως βαρεθηκα τους alliance και να παιζουν και λιγο Ελληνες ... O stormscale έχει μπόλικους. Βέβαια έχει τόσο κόσμο που έχει τα πάντα.. 2
Soultaker1979 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Οι hunter ανέκαθεν θεωρούνται εύκολο class, αλλά λόγω mobility είναι συχνά τα δουλικά στα raid. Και γενικά υπάρχει μία προκατάληψη πως όσοι παίζουν hunter είναι λίγο μαλάκες. Θα συμφωνήσω και στα δύο, Εάν ο Hunter έχει γνώση, είναι ένα από τα πολυεργαλεία για το Raid και παίρνει τις δύσκολες αποστολές. Το κακό είναι ότι επειδή ακριβώς το rotation του για ένα decent dps είναι απλό αλλά και ότι το pet του δίνει ευελιξία, οι περισσότεροι που παίζουν Hunter δεν έχουν ιδέα από το game, αφήνουν το taunt του pet μόνιμα ανοικτό, κάνουν ηλίθια pulls, έχουν το aspect μόνιμα στο τρέξιμο, γενικώς είναι μλκς :) 1
Zus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ένας σωστός Hunter κάνει τη διαφορά σε όλα. Αρκεί να το έχει λίγο στο θέμα του mobility και όλα γίνονται ευκολότερα. Τώρα από εκεί και πέρα, κάθε class μαζεύει μπόλικους μλκες από κάτω, είναι που θα πέσεις. Σήμερα Pala Healer που δεν ήξερε να κάνει dispell το debuff, τι να πεις...
virginkiller Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 καλά και εγώ σήμερα που πήγα MC έκανα μόνος μου decurse με το 8sec CD ability
BlackScorpionX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Βλέπω είμαστε όλοι proz εδώ μέσα! Που να κάναμε και insomnia raid. Γουορλντ φερστ! lololol
glix Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 O stormscale έχει μπόλικους. Βέβαια έχει τόσο κόσμο που έχει τα πάντα.. Μιλαμε για Horde σωστα στον StormScale Τα λεω αυτα ,καθως επαιζα Genjuros alliance + horde σε εποχες Lich King και Silvermoon πριν 1 χρονο alliance , αλλα θελω κατι ξεχωριστο ... Να πω για hunter που ημουν στα 70 , οτι πρεπει να σου κοβει λιγο το μυαλο στα Raid καθως εχεις 2-3 spell που βοηθας το main tank να παρει aggro στο Boss, να μπορεις να αλλαξεις γρηγορα target (οχι με το TaB ) και φυσικα το mobilty παιζει ρολο...
liopyr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μιλαμε για Horde σωστα στον StormScale Τα λεω αυτα ,καθως επαιζα Genjuros alliance + horde σε εποχες Lich King και Silvermoon πριν 1 χρονο alliance , αλλα θελω κατι ξεχωριστο ... Να πω για hunter που ημουν στα 70 , οτι πρεπει να σου κοβει λιγο το μυαλο στα Raid καθως εχεις 2-3 spell που βοηθας το main tank να παρει aggro στο Boss, να μπορεις να αλλαξεις γρηγορα target (οχι με το TaB ) και φυσικα το mobilty παιζει ρολο... Προφανώς horde, alliance το ξεχνάς εκεί, έχει 90+% ratio υπέρ των horde. Απλά μη περιμένεις την κατάσταση του greekjuros, που πάει να γράψει κάνας άνθρωπος αγγλικά στο trade και του λένε "μήλα ελιννικά ή ψόφφα" Άντε να υπάρχουν 2-3 ελληνικές guild όλες κι όλες, αλλά και πολλοί ξέμπαρκοι Έλληνες σε ξένες. Αν θες σοβαρό PVE progress, ίσως να κοιτάξεις αλλού. 1
Zus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ερωτηση και απο μενα .... Θελω Σερβερ με Horde , καθως βαρεθηκα τους alliance και να παιζουν και λιγο Ελληνες ... Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.principalgods.gr/ 1
nzeppos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Έλα ρε, είστε στον Argent Dawn; Καλή φάση, παίζω εκεί από το 2007 και δεν θυμάμαι να είχα πετύχει πάνω από 5-10 Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια. Μόλις μου βάλουν επιτέλους ιντερνέτ (μετακόμιση γαρ), αγοράζω το WoD και σας έρχομαι.
Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Εγω σε Twisting Nether εχω πετυχει αρκετους Ελληνες,μεχρι και 1-2 Ελληνικες guild πρεπει να εχω δει στο Trade Chat(ισως λογω μεταφορας των Method εδω)
glix Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Αυτη την στιγμη τι λεει περισσοτερο σαν Class (να παρω το δωρο 90 lvl ) ??Σαν Main Class Δηλαδη Απ το 2007 ημουν με εναν Hunter αλλα τελευταια στο pandaria λιγο Warrior . Σκεφτομαι κατι Healer ή Shaman , οχι paladin που να μπορω να του γυρναω και σε elementalist/Shadow ...Καποια αποψη/πληροφορια γνωμη ?
Silverage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αυτη την στιγμη τι λεει περισσοτερο σαν Class (να παρω το δωρο 90 lvl ) ??Σαν Main Class Δηλαδη Απ το 2007 ημουν με εναν Hunter αλλα τελευταια στο pandaria λιγο Warrior . Σκεφτομαι κατι Healer ή Shaman , οχι paladin που να μπορω να του γυρναω και σε elementalist/Shadow ... Καποια αποψη/πληροφορια γνωμη ? Shaman healer.
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αυτη την στιγμη τι λεει περισσοτερο σαν Class (να παρω το δωρο 90 lvl ) ??Σαν Main Class Δηλαδη Απ το 2007 ημουν με εναν Hunter αλλα τελευταια στο pandaria λιγο Warrior . Σκεφτομαι κατι Healer ή Shaman , οχι paladin που να μπορω να του γυρναω και σε elementalist/Shadow ... Καποια αποψη/πληροφορια γνωμη ? Shaman,Druid ή Priest μενουν απο αυτα που ζητας με προτεινομενα τα Shaman ή Druid λογω παραπανω επιλογων.
BlackScorpionX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εγώ που έχω shaman main από τότε που ξεκίνησα σου λέω να μην πάρεις shaman. Από hybrids το χειρότερο. Αυτή τη στιγμή με εξαίρεση elemental spec που λένε (δεν το έχω δει εγώ) ότι πάει ΟΚ, τα υπόλοιπα, enhancement + resto είναι χάλια. Ειδικά enhancement και ειδικά σε pvp. Είναι πολυεργαλεία οι shamans, δε λέω. Καλύτεροι και από ελβετικούς σουγιάδες αλλά το hybrid tax τους έχει πέσει στο κεφάλι χειρότερα και από τον ΕΝΦΙΑ. Για να φτάσεις στην αποδοτικότητα των άλλων class σου βγαίνει η παναγία (ακόμα και αν είσαι βουδιστής). Μπορείς να κάνεις ό,τι κάνουν και οι άλλοι αλλά κατά βάση θα το κάνεις πιο δύσκολα ή χειρότερα οπότε why bother? Εγώ πραγματικά σκέφτομαι το 90αρι μου να το ρίξω σε monk. Tank / Dps / Healer. Ωραίο hybrid. Θα το έριχνα σε druid αλλά έχω μια στα 85 και δε λέει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις