Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πωπω τα νεύρα μου! Όλοι οι άσχετοι healers και tanks στα δικά μου group μαζέυτηκαν. Ο healer spammαρει flash heal μέχρι να του τελειώσει το mana και ο tank δεν ξέρει να κρατάει aggro.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το παιχνιδι προσφερεται και για fun καταστασεις οπως και να το δει ο καθενας ειτε κανωντας Pet battles ειτε προσπαθωντας να κανεις απο το ευκολοτερο achievement στο δυσκολοτερο που υπαρχει.καποιοι χωρις να ξερω μιλατε για Tbc εποχες που δεν επαιζα τοτε λες και τωρα το game δεν απαιτει χρονο διαβασμα tactics logs theorycraft για να πας για reams first Mythic Κλπ....οι αλλοι μιλανε για casual οταν δεν εχουνε προσπαθησει να παιξουνε competitive Pvp(arenes/rbgs) και pve...πολυ καλα τα λεει ο liopyr!!!Οπως το ευχαριστιεται ο καθενας δεκτον αλλα οταν μιλαει καποιοσ για βαθμο ευκολιας achievement το οποιο δεν εχει προσπαθησει να κανει η δεν το χει κιολας απλα και μονο απο αυτα που ακουει τριγυρω του ε ενταξει τα ευκολως εννουμενα που λενε....

• Like 1

Πωπω τα νεύρα μου! Όλοι οι άσχετοι healers και tanks στα δικά μου group μαζέυτηκαν. Ο healer spammαρει flash heal μέχρι να του τελειώσει το mana και ο tank δεν ξέρει να κρατάει aggro.

Γι αυτό όσοι ξέρουν να παίζουν, να αλλάξουν spec σε tank / healer ή να κάνουν reroll σε class με tank/healing spec.

Εγώ ως enha shamman ξεκίνησα και ήμουν ορκισμένος (fist weapons, axes much cool, wow) αλλά από το cata και μετά είπα "ως εδώ!"

Αφού δεν αλλάζουν αυτοί, θα αλλάξω εγώ. Και έτσι σήμερα με χαζοgear μόλις 610 ilvl και με καλό guild grp tank,dps και εγώ healer βγήκαν τα heroics αέρα.

Και ως healer/tank έχεις 1. insta que και 2. σε ζητάνε για raid

Χωρίς healer/tank +1 dps premade, δεν πρέπει να κάνεις heroic dungeons και οτιδήποτε πάνω από heroic dungeons. :P

Έχω βαρεθεί πραγματικά να ακούω από πολλούς ότι το wow είναι εύκολο αλλα δεν έχουν χρόνο δηλαδή έλεος..

Ε τι να κάνουμε ρε μεγάλε δλδ; Προσωπικά το είχα κάψει παλιότερα. Πλέον στα 33 μου με δουλειά, γυναίκα κλπ δεν μπορώ να αφιερώνω τον ίδιο χρόνο. Μπαίνω μια στο τόσο αλλά όταν παίζω (όπως και όλοι οι παλιοί παίχτες) ξεχωρίζω σαν τη μύγα μες στο γάλα από τους καινούριους παίχτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, επιβεβαιώνοντας και ένα φίλο πιο πάνω που το είπε, γύρισα σε resto (από enhancement) για να κάνω μερικά dungeons με ένα φίλο prot warr (που παίζαμε μαζί από εποχές lady vashj) απλά κάναμε boost τους πάντες. Δεν πα να κάνανε ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς. Αν νοιώθει το tank κι o healer πάει νερό το 5ρι.

• Like 1

^ αυτό πήγα να γράψω και εγώ. ότι πολλές φορές δεν χρειάζεσαι achieves etc etc. ο καλός και συνεπής παίκτης θα σου έρθει με flasks / foods σωστά enchands / reforges στην ώρα του και θα έχει 90-100% fight activity. τώρα μπορεί να έχασε το acc του, να είναι καινούργιος να να να και να έτυχε να μην τα έχει. 

όσο για τα sons of hodir rep, ναι έχεις δίκιο αλλά να μην έρχεται και ο άλλος χωρίς enchands / σωστά profs και θέλει να raidarei world 5-10-50 σαν την κουτσή μαρία. όταν έριχνα άκυρο σε παίκτες για να μπούνε σε guilds / raids που ήμουν officer συνήθως ο λόγος ήταν ότι έλλειπε κάτι βασικό. ναι μεν ξέρω ένα shoulder πχ enchand μπορεί να είναι 2-3% boost (μπορεί και λιγότερο) αλλά δείχνει το dedication πολλές φορές και την θέληση να παίξει κάποιος με μία ομάδα. 

• Like 4

^ αυτό πήγα να γράψω και εγώ. ότι πολλές φορές δεν χρειάζεσαι achieves etc etc. ο καλός και συνεπής παίκτης θα σου έρθει με flasks / foods σωστά enchands / reforges στην ώρα του και θα έχει 90-100% fight activity. τώρα μπορεί να έχασε το acc του, να είναι καινούργιος να να να και να έτυχε να μην τα έχει. 

όσο για τα sons of hodir rep, ναι έχεις δίκιο αλλά να μην έρχεται και ο άλλος χωρίς enchands / σωστά profs και θέλει να raidarei world 5-10-50 σαν την κουτσή μαρία. όταν έριχνα άκυρο σε παίκτες για να μπούνε σε guilds / raids που ήμουν officer συνήθως ο λόγος ήταν ότι έλλειπε κάτι βασικό. ναι μεν ξέρω ένα shoulder πχ enchand μπορεί να είναι 2-3% boost (μπορεί και λιγότερο) αλλά δείχνει το dedication πολλές φορές και την θέληση να παίξει κάποιος με μία ομάδα. 

Δεν ειναι μονο το αν ειναι boost (που ειναι) ή οχι. Ειναι και θεμα σεβασμου προς τους υπολοιπους που εχουν κανει τα απαραιτητα για να ειναι οπως πρεπει και στην ωρα τους.

Προσωπικα οταν σταματησα να εχω αρκετο χρονο, λογο οικογενειακων υποχρεωσεων, σταματησα και το raiding. Ειτε θα πηγαινω οπως πρεπει, ειτε καθολου. Το LFR μου ειναι αρκετο σε τετοιες περιοδους. Ετσι και εγω εχω την ψευδαισθηση οτι κανω κατι παραπανω απ τα dungeons, αλλα επισης δεν ταλαιπωρω και τους υπολοιπους.

Γενικοτερα ειμαι της αποψης οτι ο παικτης πρεπει να προσαρμοζεται στις απαιτησεις ενος game (κι ενος guild) κι οχι το αντιθετο. Ειναι αλλο το να επιζητεις ν αλλαξει κατι κι αλλο οταν αυτο δεν αλλαζει να παιζεις οπως θα θελες εσυ να ειναι κι ας μην ειναι.

• Like 1

για πείτε όποιος ψωνίζει απο battlenet , αν βάλω πιστωτική θέλει τίποτα άλλο για πρώτη αγορά? δεν πιστεύω να μου πετάξει τίποτα για επιβεβαίωση απο την τράπεζα κλπ ε?

• Like 1

Το σωστά profs πλέον δεν υφίσταται, καταργήθηκε.

• Like 1

Μπορει να σου πεταξει να βαλεις το cvc της καρτας, 3ψηφιο.

τα τελευταία 3 που ειναι πάνω στην κάρτα? no prob 

έλεγα μη ζητάει επιβεβαίωση απο την τράπεζα κλπ γιατι μου έχει τύχει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...