Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε αν δε συμφωνείς μη το κάνεις. Αλλα μη κρίνεις κι οσους το κάνουν.

Κι εγώ αμα είχα warrior ναι θα έλιωνα στο AV για να πάρω tuf, ασπίδα και don julio για να ευχαριστηθώ το παιχνίδι καλύτερα. Το μόνο που πήρα με τον priest είναι το frostwolf και το χαίρομαι. Τώρα αν εσυ βαριέσαι πάλι δικαίωμα σου.

Κι εγώ επι 4-5 μέρες φάρμαρα για να πάω friendly thorium brotherhood (για alchemy), τα κατάφερα και έχω χεστεί (σορρυ) στο gold. Μπορεί για 4-5 μέρες απο 1-2 ώρες την ημέρα να μη μου ήταν πολύ ευχάριστο αλλα απο τη στιγμή που δεν είχα ουτε κάποιο zg ή mc ε το προτίμησα απο κάτι strar & scholo & ubrs

φιλικά

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ε αν δε συμφωνείς μη το κάνεις. Αλλα μη κρίνεις κι οσους το κάνουν.

Κι εγώ αμα είχα warrior ναι θα έλιωνα στο AV για να πάρω tuf' date=' ασπίδα και don julio για να ευχαριστηθώ το παιχνίδι καλύτερα. Το μόνο που πήρα με τον priest είναι το frostwolf και το χαίρομαι. Τώρα αν εσυ βαριέσαι πάλι δικαίωμα σου.

Κι εγώ επι 4-5 μέρες φάρμαρα για να πάω friendly thorium brotherhood (για alchemy), τα κατάφερα και έχω χεστεί (σορρυ) στο gold. Μπορεί για 4-5 μέρες απο 1-2 ώρες την ημέρα να μη μου ήταν πολύ ευχάριστο αλλα απο τη στιγμή που δεν είχα ουτε κάποιο zg ή mc ε το προτίμησα απο κάτι strar & scholo & ubrs

φιλικά[/quote']

Αυτό είναι το θέμα και αυτό νομίζω πως θέλει να πει ο Polaki, αναγκάζεσαι να κάνεις για πολλές ώρες κάτι το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ώστε στη συνέχεια να το ευχαριστηθείς πιο πολύ (με νέα items, instances κλπ ). Όταν όμως πιο πολύ χρόνο περιμένεις ή προετοιμάζεσαι για κάτι παρά παίζεις (ουρά στα BG, λίγα guild run, farming όλη την ώρα) κάποια στιγμή βαριέσαι. Αυτό έχω πάθει και εγώ. Ίσως κάποια στιγμή ξαναπαίξω αν το expansion είναι καλό. Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν.

P.S. Polaki μπορείς να πάρεις τα dkp μου αν τελικά συνεχίσεις ο ίδιος με το παιχνίδι βέβαια :)

• Super Moderators
Δημοσ.

agagaga shmera enas filos phre ZG Raptor...ti kwlofardos :S (Human Paladin)

pantws den einai toso entypwsiako oso to ZG Tiger (pou einai kai panemorfo)

Δημοσ.

polaki apla eisai casual player, pezeis oti einai mprosta sou kai den thes na psakseis to game pio poli oste na peis "nai eimai enas kalo paixtis"

no offence kiolas.

Δημοσ.

toufas den ton ksereis to polaki ( aka leontas ) ti kanei kai pws paizei gi auto milas. Apla kserei oti iparxei real life kai oxi mono wow opws pollis kosmos distixos pisteuei. Kai mc pigainei kai pantou kai se ligo kairo tha arxisei na sikwnei siga siga items.

Dld ean ton paroume se ola ta mc runs kai passaroume ola ta antikeimena kai sou skasei miti me full ns kai perdition me coore hount tooth ti tha elege? WOW auto to paidi einai toumpano...

vlepw oti polla atoma kaigontai kai exoun xasei gia ta kala tin enoia tis zwis ( opws oloi to exoume perasei auto logo tou wow ) kai akomi kai oi casual paiktes ( dld ante kana 1 me 2 wres tin mera ) den thewrontai kan paiktes alla hardecore... ffs paides get a life pls .

Kai gia na to katalavete poio kala parte ena quest.

Vreite eseis oi kammenoi : 1 gkomena , 1 douleia , 20 filous kai 10 wres tin evdomada gia kafe/poto/club to vradi.... ante na dw pote tha kanete complete to quest :D

Δημοσ.

diladi opios exei full epic edo kai mines den mporei na exei filous/katikidia/xrono gia pasientzes klp klp ?

eleos.....

ego krino apo afta pou leei, kai mou fenete gia enas casual player pou an parei epic tha einai epidi to guild protimaei na tou to dosei para na to kanei disenchant....

Δημοσ.

lol τώρα όποιος φαρμάρει δεν έχει real life. προσωπικά θα μου άρεσε να πήγαινα κανένα bwl για την πλακα μέχρι mc έχω φτάσει, και σου λέω οτι προτιμώ να φαρμάρω όποτε θέλω εγω για 1 2 ωρίτσες παρά να υποχρεώνομαι απο το guild να είμαι μέσα για 5ωρα 6ωρα so simple. Κι αυτό θα το κάνω αλλα πιο δύσκολα

Δημοσ.

Έφτασα τα 60 με τον παπά σήμερα!!! Άρχισαν ήδη από το guild να μου λένε respec αν θες να δεις high lvl dungeon........FFS δεν αλλάζω με καμία παναγία. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχουν θέση στα raids οι shadows. Τo shadow damage μου healάρει ταυτόχρονα όλα τα μέλη, ένα talent μου 5/5 shadow wyvering δίνει plus 15% στο shadow damage συνεπώς το παίρνει και ο lock. Πολλά και καλά guilds όπως βλέπω και στα official fora χρησιμοποιούν shadow. Mεχρι χτες όπου δεν με είχαν δει με shadowform στα raids ή στα party όλο καλά λόγια ήταν και σήμερα που με είδαν με shadow με το που ψόφησε ένας στο scholo γιατί έμεινα από mana αρχισαν τις @@. Τι φταίω εγώ αν ο αλλος πήρε aggro το μισο instance? Heals, dιspels, schackle, bubbles συνεχεια στους μάγους που νομίζουν ότι φορούν plate και σκάνε aoe σε 4-5 59αρια elites, το holy tree θα με σώσει?? Ηoly tree με κύριο οffensive το +5 crit για το holy smite? EΛΕΟΣ δηλαδή. Mε shadow τους ξεσκίζω όλους από 57 lvl είχα αρχίσει και έσκιζα τα online φιλαράκια μου (οι οποίοι εξακολουθούν να με στηρίζουν στο ότι θέλω shadow). Mage με σχεδόν oλοκληρωμένο το tier του το διάλυσα για πλάκα. Lock με το shadow resist μου στο 100 λόγω cloths και του buff δεν στέκεται απέναντι μου (ο συγκεκριμένος που κάνω τα duels είναι full dreadmist και τον έβγαλα αρκετές φορές με 100% hp και στο 60 το mana). Μια φορά ψιλοδυσκολέυτικα και αυτή ήταν όταν χρησιμοποίηση major healthstone αλλά και πάλι νίκησα. Hunter άνετα όταν δεν είμαι shadowform, paladin κουτσά στραβά και πλέον δεν φοβάμε να πλακωθώ με shamans (αν και τσούζει μερικές φορές). Τους δε holy priests που μου τους παρουσιάζουν ως super wow σκατά. 58 ήμουν όταν duelαρα με epic holy με τρελά items (πολλά απο τα οποία θέλω και γω αν όχι όλα) και τον έριξα όχι εύκολα αλλά τον έριξα!!! Ωραίο το healing το γουστάρω αλλά αν μείνω μόνο με αυτό θα βαρεθώ. Τι θα σκάω στον αντίπαλο......holy nova ή όπως λέγεται? Μήπως αυτή η απέχθεια προς τους shadows είναι επειδή όλοι βαράνε προσοχή μπροστά τους?

Θέλω να πάρω epic mount, πρέπει με την λογική πολλών να πληρώσω τα 800g που απαιτούνται και όχι να πάω rank 11? Τα λεφτά τα έχω ψιλομαζέψει (500g έχω ήδη) αλλά γιατί να τα σπαταλήσω για epic εφόσον αρέσκομαι στο pvp και πιστεύω πως θα τα καταφέρω αργά η γρήγορα να χτυπήσω το rank? Με τον hunter ήμουν 1 βήμα πριν αλλά τον είχα σιχαθεί πιά.

Μου έπεσε σήμερα ace of portals και είμαι κοντά στο να φτιάξω το τρελό trinketάκι. 10% για ress αλλά........omg θέλω να δω τα μούτρα αυτών που θα με δούν να σηκώνομαι όταν με ρίξουν. Να ναι καλά το boss στο scholo. Στο item πατησα need γιατί έχω 3,4,5 of portals και με έκραξαν ......το πήρα αλλά μας βάλανε για /roll. Και πάλι το κέρδισα ευτηχώς γιατί οι aces είναι πανάκριβοι και ας εχω πολλά φράγκα.

Αν αναρωτιέστε πως βγαίνουν τα λεφτά.......υπάρχουν πολλοί noobαδες στον κόσμο. Πάω dm μέρα παρά μέρα παίρνω το mooncloth robe pattern απο το library 4g και το πουλάει 40-50g στο ah. Και το αγοράζουν.........τι να πω. Το δε alchemist proff είναι τρελό.... 5 elixir of the mongoose 15-20g. Τα βρίσκεις και φτηνότερα αλλά φροντίζω να τα βάζω όταν υπάρχει έλλειψη. Το ίδιο και με τα major health. Μόλις oλοκληρώσω και το scolo 5άδα να μπορώ να πάρω το major mana potion recipe από 1ghost......με τα 200icecaps που έχω μαζέψει περίπου θα κολυμπάω στο χρήμα.

Δημοσ.
ok' date=' den eisai antagonistikos pextis, kai kapios tha se kanei 2shot poli efkola

apla ta pragmata[/quote']

Και τί έγινε ρε φίλε δηλαδή που θα μας κάνει κάποιος 2 shot πολύ εύκολα?

Είναι δυνατόν να ενδιαφέρομαι πιο πολύ για το αν θα με κάνει ο αλλος 2 shot απτο να κάνω κάτι άλλο το οποιο με χαροποιεί πιο πολύ? ΟΚ, εσένα σ'αρέσει να παίζεις 8 ώρες την ημέρα, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ μ'αρεσει να παίζω 8 ώρες την ημέρα. Η διαφορά ειναι ότι εσύ θελεις να κάνεις ΜΟΝΟ πράγματα που βελτιωνουν τον χαρακτήρα σου, ενω εγω ας πούμε τις προάλες έκανα 2 ώρες duels ενω εσυ σε 2 ωρες θα ειχες βγάλει ενα questάκι.

Και σας λέω ότι πλεον οταν ειμαι μεσα το 90% του χρόνου μου το περνάω με/για το guild, είτε συμμετέχοντας στα raids, είτε να προετοιμάζομαι γι'αυτά.

Αυτό ακριβως που λέω το κατάλαβε απόλυτα ο Art20, το παιχνίδι σε ορισμένες φάσεις σε ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να κάνεις πράγματα που ΔΕΝ τα χαίρεσαι, προκειμένου να αποκτήσεις όπως λές κάποια items για να χαρείς το παιχνίδι περισσότερο ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Ε αυτό απτη στιγμή που δεν είναι ευχάριστο για μένα δεν το κάνω, το αν με θεωρεί κάποιος casual gamer είναι δικό του θέμα, και δεν είμαι κανένα παιδάκι να κάτσει να ασχοληθεί για το αν με έχεις ή δεν με έχεις εσύ 2 hits. Μαγκιά σου να με έχεις, μαγκιά μου και εμένα να κατεβαίνω την πλαγιά με το snowboard ενώ εσυ δεν ξέρεις πχ να βάζεις κάν τις δέστρες. Ο καθένας αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο παιδιά, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, καταλάβετέ το.

Δημοσ.
diladi opios exei full epic edo kai mines den mporei na exei filous/katikidia/xrono gia pasientzes klp klp ?

eleos.....

ego krino apo afta pou leei' date=' kai mou fenete gia enas casual player pou an parei epic tha einai epidi to guild protimaei na tou to dosei para na to kanei disenchant....[/quote']

Για να παρεις epic σε μας όπως σε όλα τα σοβαρά guilds πρεπει να εχεις τους απαραίτητους ποντους, με αυτό το δεδομένο, και με αυτό που ανέφερα πιο πριν τόσες φορές ότι πλέον παίζω σχεδόν μόνο για το guild (είτε ειναι guild raids είτε να φαρμάρω/αγοράζω ΑΗ για να είμαι έτοιμος με FR potions & runecloth) δεν βλέπω το λόγο του να γράφεις ότι θα μου το δώσουν μόνο αν δεν θέλουν να το κάνουν disenchant.

Σιγά σιγά θα αποκτήσω και εγω full epic, αλλωστε μην ξεχνάς ότι ουσιαστικά όταν σταμάτησα να παίζω το guild μου ξεκίνησε το MC, πιο πριν ειχαμε παει 3-4 φορές με τρελά wipes στον σκύλο, δηλαδή τπτ απο drops. Τώρα φυσικά τα παιδιά που συνέχισαν έχουν τους 10πλάσιους ποντους απο μένα, λογικό δεν είναι? Αν ημουν και εγω εκει καθολη τη διάρκεια θα είχα και εγω 5-6 epics minimum όπως όλοι.

Φυσικά και μπορείς να έχεις full epic και φίλους κλπ, αλλά μιλάμε για ένα χρονικό διάστημα ΠΟΛΛΩΝ μηνών. Αν εσύ το κατάφερες αυτό σε μικρό χρονικό διάστημα τότε αγνοείς την εννοιας της λέξης ΔΟΥΛΕΙΑ...................

Οταν με το καλό μπεις και εσύ και όλοι στην παραγωγική διαδικασία, ξαναμιλάμε. Μέχρι τότε απολάυστε το γαλατάκι των γονιών σας, γιατί είναι πιο γλυκό απτο να δουλεύετε για να πληρωθείτε. Εκεί που ήμουν είστε...

Δημοσ.
DSL 384/128

Χμμ θα το κοιτάξω κι'εγώ τότε... αλλά φοβάμαι μήπως αν αλλάξω το firmware γίνει καμιά πατατιά και τρέχω και δεν φτάνω μετά... όχι τίποτ' άλλο αλλά πλήρωσα και 120 ευρώ πριν 2 χρόνια για να το πάρω (Zyxel 650-R33).

Αλλά στάνταρ θα το κοιτάξω σήμερα κιόλας προκειμένου να ησυχάσω με το κ..ο-lag!

Δημοσ.

nai to afino giati anti na milame gia to game kathesai kai mou les poios einai pio kalos paiktis. Ego sou milao gia sigekrimeni taktiki tis etairias na vgazei neo instance pou apaitei apo mas 3 mines douleia gia na mas krataei mesa plironontas kathe mina, kai esu les ta dika soy.

Art20 esu telos forever?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...