Gerara_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Boostarα στο 90 έναν bm hunter. Για πείτε κάποιο tip για professions όσο πιο απλά γινεται ; Μπορω να τα ανεβάσω αποκλειστικά στις νέες περιοχές ;
ultralisk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Στο mc μπαίνεις απο lfr? γιατί δεν το βλεπω διαθέσιμο...... Πολύ αδύναμος ο disc...τέτοιο button spam είχα να κανω καιρό. Ok φταιει κ το γεγονός ότι οι πάντες ειναι undergeared αλλα με το που γύρισα holy αλλαξε η κατάσταση τρομερά. Στο mop άλλαζα spec ανάλογα τα κέφια μου από την αρχή του xpac...εδώ αλλάζω ανάλογα με το τι κάνω. Μπήκα σε ενα hc με άθλιο group.....ως disc θα χα κάνει rage quit στο πρωτο pull.....ως holy τους ανέχτηκα και ας pullαραν το σύμπαν!!! για πες...δλδ πιστεύεις μακράν atm holy > disc?...γιατί η αλήθεια είναι πως έβλεπα πολλούς disc σε dungeons
Xvipes Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς site που να δίνει digital copy σχετικά φτηνά? Το games club το δίνει 37,40€ .Αν πάρω μόνο cd-key παίζει να το βρω φτηνότερα? Εδώ σκέτο cdkey το βρίσκω 31€ με ένα κωδικό κουπονιού.Έχει πάρει κανείς από το http://www.allcdkey.com/ ? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2014 από Xvipes
bdancer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Boostarα στο 90 έναν bm hunter. Για πείτε κάποιο tip για professions όσο πιο απλά γινεται ; Μπορω να τα ανεβάσω αποκλειστικά στις νέες περιοχές ; Όχι πρεπει να ξεκινήσεις απτην αρχη.το καλυτερο είναι αν εχεις γκολντ να αγορασεις τα ματς.γυρο στα 10κ με 15 παει για να το πας 600 μετα συνεχιζεις στον ντραενορ
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ξέρει κανείς site που να δίνει digital copy σχετικά φτηνά? Το games club το δίνει 37,40€ .Αν πάρω μόνο cd-key παίζει να το βρω φτηνότερα? Εδώ σκέτο cdkey το βρίσκω 31€ με ένα κωδικό κουπονιού.Έχει πάρει κανείς από το http://www.allcdkey.com/ ? Πωπω εγω εβλεπα εδω στα 35ευρω http://www.instant-gaming.com/en/257-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-warlords-of-draenor/και το νομιζα φθηνο. Για μενα χτυπα το στα 37ευρω απο Skroutz ομαγαζο να το εχεις και κουτατο Όχι πρεπει να ξεκινήσεις απτην αρχη.το καλυτερο είναι αν εχεις γκολντ να αγορασεις τα ματς.γυρο στα 10κ με 15 παει για να το πας 600 μετα συνεχιζεις στον ντραενορ Δεν ισχυει αυτο που λες,εχω ηδη ανεβαση σελιδα πιο πισω απο το Wowhead που εξηγει πως να ανεβασεις ενα profession απο το 1-700 στον Draenor. Εγω πχ οταν χρησιμοποιησα το Character boost δεν ειχα profession,πηρα Lvl1 το enchanting και πηγα για Quest στον Draenor.Ε κανονικα μπορουσα να σπασω τα Items και ας ειχα το enchanting 1.Μια απο τα ιδια και σε αλλα profession οπως Mining και Herbalism κλπ. Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο αν δεν ειστε σιγουροι ρε παιδια.... Να και το σχετικο Link http://www.wowhead.com/guide=2507/warlords-of-draenor-engineering-overview 3
chill Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 για πες...δλδ πιστεύεις μακράν atm holy > disc?...γιατί η αλήθεια είναι πως έβλεπα πολλούς disc σε dungeons Εντελώς όμως.Απλα δες τη φαρέτρα των healing spells καθε spec.... Το atonement δεν μπορει να αποδώσει καλά στην παρούσα φάση λόγω gear.....μεχρι να χτίσεις το 25% του plus healing που atm χρειαζεται, πρεπει να castαρεις 5 επιθετικά spells, με το massive aoe, τα nabs που κάνουν πάρτι και τα trash pulls δίχως τέλος θέλει προσπάθεια. Το δε playstyle με το spam του pws δεν με ικανοποιεί. Αν ήμουν άχρηστος θα έπαιζα holy pala όχι priest δέκα χρόνια. Από την άλλη ο holy εχει τα πάντα.Hymn of hope,lightwell και glyphed bound heal για ez mode boss fights και φυσικα serendipity για 1,2 sec greater heal με σχεδόν μηδαμινό haste χωριά το instant Pom με 10 heals από το talent των 100. Disc....group dependent και δεν θέλω να εξαρτώμαι από τους άλλους 4 που 90% θα τους ζήταγα gold για να groupάρω vanilla μαζί τους Holy....λοιπόν κομπάρσοι κάντε ότι μαλακια θέλετε εγώ είμαι εδώ να σας πάρω από το χεράκι για l00t. Αυτά 1
Mamatereza Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Το Greater Heal μας αφησε, τωρα με το serendipity κανεις use ειτε το Heal ειτε το Prayer of Healing Aσχετο. Για οσους δεν εχουν το παιχνιδι κι ενδιαφερονται, υπαρχει απο σημερα σε προσφορα απ το official site με 5 ευρω (lvl's 1-90 δλδ χωρις το expansion) κι ενα μηνα συνδρομης δωρο. https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft?utm_source=external-twitter&utm_medium=social&utm_campaign=wow-promotion Επιπλεον δειτε κι ενα sneak peak απ τα νεα Blood Elf models (θα μπουν με patch μαζι με αυτα των Worgen & Goblins). http://us.battle.net/wow/en/blog/16940815/
chill Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Το gheal άλλαξε ονομα απλα και έγινε heal. Το εικονιδιο παραμένει το ίδιο. Η δύναμη της συνήθειας
alex_000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 πολυ ευχάριστο το γεγονός οτι κυριολεκτικά γίνεσαι full blue pvp σετ + οπλα, τρινκετς με 6-8 ώρες παιχνιδιού. Μπορείς εύκολα να κανεις αρενα με πολλούς χαρακτήρες.
kostas28a Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 @ Chill Εγώ σήμερα το πρωί είχα την εξής πρωτόγνωρη εμπειρία. Ξυπνάω, παίρνω το καφεδάκι μου (ρεπό γαρ) και λέω να κάτσω λίγο να λιώσω, να πάω σε κάνα heroic. Μπαίνω λοιπόν στο Auchidoun, και ένας τύπος στο group που μου έκατσε, μου είπε το εξής. - Healer y u playin holy? R u stupid? Lel this man is trying to discover hot water. (Τα γράφω ακριβώς όπως τα έγραψε, δεν έχω αλλάξει τίποτα) Και με έκαναν ban. Προσοχή, δεν είχε καν αρχίσει το dungeon για να κάνω ας πούμε κάποια μαλακία και να με στείλουν. Ban με το που είδαν ότι δεν παίζω disc. Τι διάλο..
Silverage Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 @ Chill Εγώ σήμερα το πρωί είχα την εξής πρωτόγνωρη εμπειρία. Ξυπνάω, παίρνω το καφεδάκι μου (ρεπό γαρ) και λέω να κάτσω λίγο να λιώσω, να πάω σε κάνα heroic. Μπαίνω λοιπόν στο Auchidoun, και ένας τύπος στο group που μου έκατσε, μου είπε το εξής. - Healer y u playin holy? R u stupid? Lel this man is trying to discover hot water. (Τα γράφω ακριβώς όπως τα έγραψε, δεν έχω αλλάξει τίποτα) Και με έκαναν ban. Προσοχή, δεν είχε καν αρχίσει το dungeon για να κάνω ας πούμε κάποια μαλακία και να με στείλουν. Ban με το που είδαν ότι δεν παίζω disc. Τι διάλο.. Μαλακίζοντουσαν, μην δίνεις σημασία. Πάντως, βλέπω πολλούς healer να έχουν πρόβλημα με το μάνα, τους τελειώνει αμέσως.
Mamatereza Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εγω σαν Holy Priest δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με το μανα. Το μονο προβλημα ειναι οτι ολοι παιζουν λες και ειναι τουμπανα. Τα tanks χωνονται σαν βοδια λες και εχουν κανα εκ/ριο HP. Τα dps δεν κανουν ουτε avoid dmg, ουτε interrupt, ουτε CC, ουτε τπτ παραπανω απ το να κανουν dps. Νομιζουν ολοι οτι παιζουν τα ΗC του Pandaria. Ισως αργοτερα να ειναι το ιδιο ευκολα, ομως ακομα με το ilvl που εχουν ολοι ειναι δυσκολα, τουλαχιστον για να τα παιρνεις αψηφιστα και να παιζεις το @@ σου. Ετσι μενει ο @@ ο healer να προσπαθει να συμμαζεψει τα ασυμαζευτα και να καθεται να σκοτωνεται να μην του τελειωσει το μανα ή να μην τεζαρουν οι παντες.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εγω σαν Holy Priest δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με το μανα. Το μονο προβλημα ειναι οτι ολοι παιζουν λες και ειναι τουμπανα. Τα tanks χωνονται σαν βοδια λες και εχουν κανα εκ/ριο HP. Τα dps δεν κανουν ουτε avoid dmg, ουτε interrupt, ουτε CC, ουτε τπτ παραπανω απ το να κανουν dps. Νομιζουν ολοι οτι παιζουν τα ΗC του Pandaria. Ισως αργοτερα να ειναι το ιδιο ευκολα, ομως ακομα με το ilvl που εχουν ολοι ειναι δυσκολα, τουλαχιστον για να τα παιρνεις αψηφιστα και να παιζεις το @@ σου. Ετσι μενει ο @@ ο healer να προσπαθει να συμμαζεψει τα ασυμαζευτα και να καθεται να σκοτωνεται να μην του τελειωσει το μανα ή να μην τεζαρουν οι παντες. Αυτο γινοταν παντα απο το TBC και μετά. Εγω μετά το wrath και ειδικα με το lfr εμπαινα σαν dps και όταν ήξερα ότι όλοι εχουν gear σαν healer αλλιως στην ουσία εσυ και ενα καλο dps κουβαλατε αλλους 3 σε όλο το dungeon.
Mamatereza Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εννοεις απ το WtLK (με μικρη εξαιρεση καποιο διαστημα στο Cata) και μετα, διοτι στα HC του TBC ουτε που σου περνουσε απ το μυαλο να παιζεις χωρις cc, interrupts κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις