Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Πήγα χθες Molten Core με LFR. Μπήκα στη 1 το πρωί, βγήκα από μέσα στις 6 ξημερώματα. Καλό κουράγιο και καλή τύχη σε όσους το επιχειρήσουν. Για εμένα ο εφιάλτης τέλειωσε με ένα Head και το υπεργαμάτο mount ως ανταμοιβή. Μονο 1 loot πεταει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Κάνε ενα έλεγχο στους δίσκους σου αν εχεις πάνω απο ενα με το hdsentinel για dos http://www.hdsentinel.com/hard_disk_sentinel_dos.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Οπότε να περιμένω να πάρω το expansion? Και τότε να ασχοληθώ? Αν δεν θες να χασεις gold ναι,μιας και στην πραξη ανεβαινει κανοντας Dis/chant τα items απο τα Quest rewards/dungeons Κάνε ενα έλεγχο στους δίσκους σου αν εχεις πάνω απο ενα με το hdsentinel για dos http://www.hdsentinel.com/hard_disk_sentinel_dos.php :blink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μονο 1 loot πεταει? Μόνο ο Ragnaros πετάει loot. Τα υπόλοιπα bosses δίνουν gold της πλάκας. Αν είσαι τυχερός, μπορεί να τσιμπήσεις και pet, αλλά τα στάνταρ είναι το 640 epic head και το κτήνος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ένας φίλος ήταν χθες κατά τις 10 και ξαφνικά σε ένα boss τον έκανε kick απο το group το παιχνίδι. Το παράξενο είναι οτι με έκανε και εμένα ταυτόχρονα που ήμουν σε ένα dungeon. Μάλλον γίνεται server wide κάθε φορά. Μεγάλη μαλακία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Παίδες ερώτηση γιατί ακόμα ψάχνομαι στο game παρόλο που κατοστάρησα προχθές. Στο garrison η φάρμα τι ρόλο βαράει; Τα profs μου είναι bs/mining Προσπαθώ να καταλάβω σε τι μου χρησιμεύει αφού κάθε φορά αυτά που μαζεύω ουσιαστικά δεν μπορώ να τα κάνω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ανοησίες... η bli$$ard πεθαίνει, το WoW πεθαίνει. Κάτι πρέπει να κάνουν γιατί δεν τους βλέπω καλά. μπακ ιν μάι τάιμ, βανίλλα γουοου... Αλλά βέβαια από τότε που έγινε activision-bli$$ard και έφυγαν οι blizzard north, ξεπουλήθηκε η bli$$ard για τα λεφτά... Το WoW είναι dead game λέμε... oh wait, 10 million subs?! ... Deal with it! lol, έτσι γίνεται σε κάθε expansion, μετά από 3-4 μήνες να δεις αν θα είναι τόσοι. Φυσικά, ούτως ή άλλως το wow δεν πεθαίνει. Υπάρχει μια μείωση στα subs μακροπρόθεσμα και θα συνεχίσει, αλλά είναι τόσο αργή και το marketing της blizzard τόσο καλό που δεν υπάρχει κίνδυνος. Στην τελική και στο 1 εκατομμύριο να φτάσει κάποτε, πάλι μια χαρά θα είναι. Εδώ υπάρχουν single player games τα οποία πουλάνε 1 εκατομμύρια αντίτυπα και θεωρούνται ότι έκαναν εμπορική επιτυχία, φαντάσου να σου τα σκάνε κάθε μήνα με συνδρομές.. Αρκετοί servers βέβαια μπορεί να αδειάσουν σταδιακά, αλλά υπάρχει και το transfer και μετά από χρόνια και το merge αν χρειαστεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τα Χριστούγεννα λέω να πω στο Άι Βασίλη να μου το κάνει δώρο. Θα παίξω αρκετά casual μιας και με την δουλειά δεν έχω χρόνο για raids και guilds. Λέω να κάνω ένα panda να τα δω και αυτά από το μηδέν. Υπάρχει ενδιαφέρον στο level up ή θα είμαι μόνος και έρημος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bdancer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τα Χριστούγεννα λέω να πω στο Άι Βασίλη να μου το κάνει δώρο. Θα παίξω αρκετά casual μιας και με την δουλειά δεν έχω χρόνο για raids και guilds. Λέω να κάνω ένα panda να τα δω και αυτά από το μηδέν. Υπάρχει ενδιαφέρον στο level up ή θα είμαι μόνος και έρημος? μεχρι στιγμης είναι από τα πιο γαματα εξπανσιον που εχω δει.πολυ ωραια κουεστς που σε κρατανε ωραιο στορι.οσο για το λεβελ απ δεν νομιζω ρε φιλε θα εχει κοσμο για πολύ καιρο μεχρι να κατοσταρισουν ολοι τα τουνς τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 lol, έτσι γίνεται σε κάθε expansion, μετά από 3-4 μήνες να δεις αν θα είναι τόσοι. Φυσικά, ούτως ή άλλως το wow δεν πεθαίνει. Υπάρχει μια μείωση στα subs μακροπρόθεσμα και θα συνεχίσει, αλλά είναι τόσο αργή και το marketing της blizzard τόσο καλό που δεν υπάρχει κίνδυνος. Στην τελική και στο 1 εκατομμύριο να φτάσει κάποτε, πάλι μια χαρά θα είναι. Εδώ υπάρχουν single player games τα οποία πουλάνε 1 εκατομμύρια αντίτυπα και θεωρούνται ότι έκαναν εμπορική επιτυχία, φαντάσου να σου τα σκάνε κάθε μήνα με συνδρομές.. Αρκετοί servers βέβαια μπορεί να αδειάσουν σταδιακά, αλλά υπάρχει και το transfer και μετά από χρόνια και το merge αν χρειαστεί. Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου. Aκομα και στο 1 εκ/ριο να πεσει απ τα 10+ που ειναι σημερα (πραγμα που δεν προβλεπεται για παρα πολυ καιρο ακομα) θα εχει περισσοτερο κοσμο απ το αμεσως επομενο mmo. Διοτι ειναι αλλο πραγμα να ειναι B2P ή F2P ή συνδοιασμος B2P+F2P, κι αλλιως να σκανε 13 ευρω καθε μηνα τοσα ατομα. Οσον αφορα βεβαια τους σερβερ, να ξερεις οτι οσοι χρειαζεται γινονται μεταξυ τους connected, οποτε το population ανεβαινει κατακορυφα. Π.χ. ο Twilight's Hammer που παιζω εγω κι εδω και πολυ καιρο ηταν medium & low, εγινε connected με αλλους 5 και ειναι διαρκως full. Ετσι γλυτωνεις και τα λεφτα του transfer. Εν παση περιπτωση, το αν ειναι κακο, καλο ή το καλυτερο mmo το wow ειναι μια αλλη κουβεντα, απ το αν εχει εκ/ρια συνδρομητες, τους οποιους και εχει και φροντιζει να τους κραταει σε γιγαντια νουμερα σε συγκριση με οποιοδηποτε αλλο mmo. Αυτο βεβαια παιρνει τεραστια αξια αν σκεφτουμε οτι γινεται επι δεκα συναπτα ετη. Οτι και να ναι λοιπον το WoW, oσον αφορα το marketing και τα εσοδα, μονο να τους βγαλει το καπελο μπορει κανεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Α, έχω χάσει επεισόδια. Το connection ισχύει και για το auction house; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ναι για τα παντα ισχυει. Ειναι σαν να εισαι στον ιδιο σερβερ. Η μονη διαφορα ειναι οτι στο chat οταν γραφει καποιος που δεν ειναι απ τον σερβερ σου, γραφει μπροστα τον δικο του και μετα τ ονομα του. Κατα τ αλλα ειναι σαν να ειναι ολοι σε ενα σερβερ. Κατι επιπλεον και ειδικα γι αυτους που εχουν Blood Elfs. Τσιμπισα ενα μηνυμα πριν απο 2 λεπτα στο Twiter που λεει οτι αυριο θα δειξουν ενα Sneak Peak απ τα νεα Blood Elf models! Δεν ηξερα καν οτι θα αλλαζαν κι αυτα, τουλαχιστον τωρα https://twitter.com/WarcraftDevs/status/536946687378350080 Κατι τελευταιο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση. Εχετε ανοιξει ποτε ticket για item restoration? Τελευταια φορα το εκανα πριν μερικους μηνες και παντα ημουν ευχαριστημενος με την ανταποκριση της Blizzard, αφου παντα μου επεστρεφε ειτε το item ειτε τον character κλπ. Σημερα λοιπον πηγα να ανοιξω ενα ticket για item restoration και σου βγαζει ενα link το οποιο σε παει στο official site απ οπου διαλεγεις τον character σου κι επειτα σου εχει μια λιστα με ημ/νια κι ωρα που εκανες disenchant ή πεταξες το καθε item. Διαλεγεις λοιπον το item που θελεις και απλα σου ερχεται πισω ingame! Αν δεν ειναι αυτο τεχνολογια τοτε τι ειναι αραγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ναι για τα παντα ισχυει. Ειναι σαν να εισαι στον ιδιο σερβερ. Η μονη διαφορα ειναι οτι στο chat οταν γραφει καποιος που δεν ειναι απ τον σερβερ σου, γραφει μπροστα τον δικο του και μετα τ ονομα του. Κατα τ αλλα ειναι σαν να ειναι ολοι σε ενα σερβερ. Κατι επιπλεον και ειδικα γι αυτους που εχουν Blood Elfs. Τσιμπισα ενα μηνυμα πριν απο 2 λεπτα στο Twiter που λεει οτι αυριο θα δειξουν ενα Sneak Peak απ τα νεα Blood Elf models! Δεν ηξερα καν οτι θα αλλαζαν κι αυτα, τουλαχιστον τωρα https://twitter.com/WarcraftDevs/status/536946687378350080 Κατι τελευταιο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση. Εχετε ανοιξει ποτε ticket για item restoration? Τελευταια φορα το εκανα πριν μερικους μηνες και παντα ημουν ευχαριστημενος με την ανταποκριση της Blizzard, αφου παντα μου επεστρεφε ειτε το item ειτε τον character κλπ. Σημερα λοιπον πηγα να ανοιξω ενα ticket για item restoration και σου βγαζει ενα link το οποιο σε παει στο official site απ οπου διαλεγεις τον character σου κι επειτα σου εχει μια λιστα με ημ/νια κι ωρα που εκανες disenchant ή πεταξες το καθε item. Διαλεγεις λοιπον το item που θελεις και απλα σου ερχεται πισω ingame! Αν δεν ειναι αυτο τεχνολογια τοτε τι ειναι αραγε. Αυτό με τo item restoration γίνεται μήνες τώρα. Το character δεν έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Στο mc μπαίνεις απο lfr? γιατί δεν το βλεπω διαθέσιμο...... Πολύ αδύναμος ο disc...τέτοιο button spam είχα να κανω καιρό. Ok φταιει κ το γεγονός ότι οι πάντες ειναι undergeared αλλα με το που γύρισα holy αλλαξε η κατάσταση τρομερά. Στο mop άλλαζα spec ανάλογα τα κέφια μου από την αρχή του xpac...εδώ αλλάζω ανάλογα με το τι κάνω. Μπήκα σε ενα hc με άθλιο group.....ως disc θα χα κάνει rage quit στο πρωτο pull.....ως holy τους ανέχτηκα και ας pullαραν το σύμπαν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις