Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το πιστευω αυτο για τα ιπταμενα Mount,κυριως μιας και δεν υπαρχει καποιο νεο ιπταμενο Mount απο τα τωρα διαθεσιμα Mounts,εκτως του μικρου φοινικα που πεφτει απο Raid. Ολα Ground Mount ειναι ακομα και απο τα Glory.

• Like 1
  • Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kι εκτος απ αυτο εχει flying masters παντου. Ξεχαστε τα διοτι υπαρχει κι αλλος ενας επιπλεον λογος. Ο κοσμος υποδεχθηκε την κινηση αυτη πολυ θετικα. Δεν βλεπω πουθενα γκρινιες κλπ παρα μονο θετικα σχολια.

• Like 3
Δημοσ.

Να δω μονο πως στο καλο θα φτιαξουν το Arcaeology μονο που φωναζει τοσος κοσμος μεταξυ τους και εγω που εχω ανοιξει ticket.Δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκινησω απο την αρχη το Tol Vir παλι,τοσος κοπος και χρηματα να πανε χαμμενα.Αχ καταραμενο Mount εμμονη μου εχεις γινει.

Δημοσ.

Προσωπική άποψη πάντα, θα με χαλάσει πολύ αν δεν βάλουν και ήδη έχω βαρεθεί πολύ αυτό το τσουκου τσουκου και απο flying masters. Όταν 100αρίσω και κάνω και κανα raidaki δεν νομίζω ότι θα με κρατήσει για πολύ. Θα σας αδειάσω και χώρο για τους σερβερς :P

Δημοσ.

Προσωπική άποψη πάντα, θα με χαλάσει πολύ αν δεν βάλουν και ήδη έχω βαρεθεί πολύ αυτό το τσουκου τσουκου και απο flying masters. Όταν 100αρίσω και κάνω και κανα raidaki δεν νομίζω ότι θα με κρατήσει για πολύ. Θα σας αδειάσω και χώρο για τους σερβερς :P

Αν εισαι απο τους Lfr τυπους τοτε ναι λογικο.Αν παρολα αυτα θες να κυνηγισεις το κατι παραπανω στα raids και να μην παιζεις με την μαζα(θα τα δειτε τωρα τα χαλια και στο Lfr Molten Core)τοτε κοιτας σε guild και οχι υποχρεωτικα Hardcore καθως εχουν φτιαξει αρκετα το θεμα με Cross Realm/ raids/guilds και Looking For Group.

Δημοσ.

Τι εννοεις πως δουλευει??Το Profession Enchanting ή το Garrison enchanting???Και οταν λες οτι χαλας ολα τα Gold εννοεις για να ανεβασεις το Prof??

Δημοσ.

http://www.wowhead.com/guide=2507/warlords-of-draenor-engineering-overview

Οπως και για ολα τα Profession πλεον ανεβαινουν απο 1-700 στο Draenor και δεν χρειαζεται να τρεχεις απο εδω και απο εκει.

Υπαρχουν αναλυτικοι οδηγοι στο Wowhead οπως ο παραπανω για οποιον ενδιαφερεται.

Δημοσ.

Πήγα χθες Molten Core με LFR. Μπήκα στη 1 το πρωί, βγήκα από μέσα στις 6 ξημερώματα.

Καλό κουράγιο και καλή τύχη σε όσους το επιχειρήσουν.

Για εμένα ο εφιάλτης τέλειωσε με ένα Head και το υπεργαμάτο mount ως ανταμοιβή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...