Paralizer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ε πιστεύω σε κανά patchάκι αργότερα θα βάλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Οχι παιδες. Συμφωνα με την δηλωση τους flying mounts στις περιοχες του WoD δεν θα μπουν ποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αφού είχα μπει σε 10-step program και απεξαρτήθηκα, μάλλον με βλέπω να ξανακυλάω στα σκληρά Πήρα digitally το MoP για 10 γιούρια, έπαιξα κανένα μήνα, αλλά δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Από αυτά που διαβάζω εδώ και σε άλλα λημέρια το expansion πρέπει να είναι καλό (έως πολύ). Από την άλλη, η ταπεινή μου GTX460 ψιλο-υπέφερε στο MoP σε κάποιες περιπτώσεις. Είναι πολύ πιο απαιτητικό, σε σχέση με το MoP; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αφού είχα μπει σε 10-step program και απεξαρτήθηκα, μάλλον με βλέπω να ξανακυλάω στα σκληρά Πήρα digitally το MoP για 10 γιούρια, έπαιξα κανένα μήνα, αλλά δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Από αυτά που διαβάζω εδώ και σε άλλα λημέρια το expansion πρέπει να είναι καλό (έως πολύ). Από την άλλη, η ταπεινή μου GTX460 ψιλο-υπέφερε στο MoP σε κάποιες περιπτώσεις. Είναι πολύ πιο απαιτητικό, σε σχέση με το MoP; Αναλογα και σε τι απαιτησεις παιζεις,ριξε μια ματια εδω για Specs http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/14580888055. 470 λεει για recommended,αρα λογικα καλα θα εισαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 10 εκατομμύρια και πάλι οι παίχτες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Χωρις να ειμαι, οπως παλιοτερα, τρελος fan του WoW, αυτο που καταλαβαινω ειναι πως οχι μονο 10m αλλα και 12 και 15 θα φτασει οσο περναει ο καιρος με τις αηδιες που βγαζουν οι υπολοιπες εταιρειες. Προσωπικα αν εξαιρεσω το EvE το οποιο ειναι διαφορετικο στυλ mmo, οι επιλογες πλεον ειναι ουσιαστικα 2 αν θελεις να ασχοληθεις σοβαρα και να αφιερωσεις χρονο, χωρις να σκεφτεσαι οτι αυριο θα ειναι αδειο το mmo που παιζεις ή θα γινει f2p κλπ κλπ. Ειτε παιζεις WoW, ειτε κανα ταβλι και το λεω εχοντας παιξει σχεδον ολα τα mmo's τα τελευταια 12+ χρονια. Δυστυχως καπως ετσι ειναι και λεω δυστυχως διοτι ειναι πραγματικη καταντια για τις εταιρειες μετα απο 10 χρονια να μην μπορουν καν να πλησιασουν σε τιποτα το WoW. Δεν με ενδιαφερουν οι λογοι που συμβαινει αυτο, ομως ειναι το δεδομενο πλεον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Χωρις να ειμαι, οπως παλιοτερα, τρελος fan του WoW, αυτο που καταλαβαινω ειναι πως οχι μονο 10m αλλα και 12 και 15 θα φτασει οσο περναει ο καιρος με τις αηδιες που βγαζουν οι υπολοιπες εταιρειες. Προσωπικα αν εξαιρεσω το EvE το οποιο ειναι διαφορετικο στυλ mmo, οι επιλογες πλεον ειναι ουσιαστικα 2 αν θελεις να ασχοληθεις σοβαρα και να αφιερωσεις χρονο, χωρις να σκεφτεσαι οτι αυριο θα ειναι αδειο το mmo που παιζεις ή θα γινει f2p κλπ κλπ. Ειτε παιζεις WoW, ειτε κανα ταβλι και το λεω εχοντας παιξει σχεδον ολα τα mmo's τα τελευταια 12+ χρονια. Δυστυχως καπως ετσι ειναι και λεω δυστυχως διοτι ειναι πραγματικη καταντια για τις εταιρειες μετα απο 10 χρονια να μην μπορουν καν να πλησιασουν σε τιποτα το WoW. Δεν με ενδιαφερουν οι λογοι που συμβαινει αυτο, ομως ειναι το δεδομενο πλεον. Θα σου πω γιατί συμβαίνει αυτό. Γιατί οι ανταγωνιστές φιλοδοξούν να βγάλουν το αντί-wow, το wow-killer κλπ κλπ και να τα 'κονομήοσυν χοντρά όπως η blizzard χωρίς να έχουν το αντίστοιχο υπόβαθρο σε lore, χωρίς να έχουν κατάλληλο timing και χωρίς να κάνουν κάτι πρωτότυπο. Η αλλαγή του holy trinity (tank-dps-heal) δεν είναι πρωτότυπο κατ' εμέ. Αντί να κάτσουν να σκεφτούν κάτι διαφορετικό και ελκυστικό παλεύουν να αντιγράψουν την ίδια συνταγή. Κατά τη γνώμη μου, το κοινό δεν ενδιαφέρεται για άλλα τέτοια ΜΜΟ και επιπλέον, όσοι ασχολούνται, έχουν επενδύσει πολλά στο EvE και στο WoW για να πάνε αλλού. Πρέπει να σκεφτούν κάτι διαφορετικό και πιο ελκυστικό αλλιώς το WoW θα συνεχίσει να είναι στην κορυφή για πολύ ακόμα και τα άλλα θα γίνονται f2p. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Θα σου πω γιατί συμβαίνει αυτό. Γιατί οι ανταγωνιστές φιλοδοξούν να βγάλουν το αντί-wow, το wow-killer κλπ κλπ και να τα 'κονομήοσυν χοντρά όπως η blizzard χωρίς να έχουν το αντίστοιχο υπόβαθρο σε lore, χωρίς να έχουν κατάλληλο timing και χωρίς να κάνουν κάτι πρωτότυπο. Η αλλαγή του holy trinity (tank-dps-heal) δεν είναι πρωτότυπο κατ' εμέ. Αντί να κάτσουν να σκεφτούν κάτι διαφορετικό και ελκυστικό παλεύουν να αντιγράψουν την ίδια συνταγή. Κατά τη γνώμη μου, το κοινό δεν ενδιαφέρεται για άλλα τέτοια ΜΜΟ και επιπλέον, όσοι ασχολούνται, έχουν επενδύσει πολλά στο EvE και στο WoW για να πάνε αλλού. Πρέπει να σκεφτούν κάτι διαφορετικό και πιο ελκυστικό αλλιώς το WoW θα συνεχίσει να είναι στην κορυφή για πολύ ακόμα και τα άλλα θα γίνονται f2p. Το παραπανω...Παρε παραδειγμα την Ncsoft οταν παει και μου βγαλει 500mmo ε λογικο ειναι να μην γινεται focus στο Story. Δεν υπαρχει Wow Killer και ουτε προκειται,παρα μονο αν η ιδια η Blizzard το θελησει. Εγω και στο Event που πηγα πριν το Launch του WoD στην Ελλαδα ο χωρος που γινοταν το event ηταν γεματος και δεν μπορουσες ουτε ορθιος να παρεις ενα ποτο που στην Ελλαδα του Pro,του Lol και του L2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Το παραπανω...Παρε παραδειγμα την Ncsoft οταν παει και μου βγαλει 500mmo ε λογικο ειναι να μην γινεται focus στο Story. Δεν υπαρχει Wow Killer και ουτε προκειται,παρα μονο αν η ιδια η Blizzard το θελησει. Εγω και στο Event που πηγα πριν το Launch του WoD στην Ελλαδα ο χωρος που γινοταν το event ηταν γεματος και δεν μπορουσες ουτε ορθιος να παρεις ενα ποτο που στην Ελλαδα του Pro,του Lol και του L2. Που έγινε Event; Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 δεν κρατήθηκα και τσίμπησα το WoD και θα βάλω gametime το Σάββατο. έχω να παίξω από Cataclysm, με το οποίο ασχολήθηκα και δυο μόνο μήνες στο πολύ χαλαρό. ακόμα βέβαια δεν έχω αποφασίσει ποιον (Hunter ή Mage) θα ανεβάσω στα 90 (νέο χαρακτήρα από το μηδέν το αποκλείω). παίζει κανείς horde@aggramar γιατί από παλιούς γνωστούς κτλ δεν νομίζω να βρω και τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 δεν κρατήθηκα και τσίμπησα το WoD και θα βάλω gametime το Σάββατο. έχω να παίξω από Cataclysm, με το οποίο ασχολήθηκα και δυο μόνο μήνες στο πολύ χαλαρό. ακόμα βέβαια δεν έχω αποφασίσει ποιον (Hunter ή Mage) θα ανεβάσω στα 90 (νέο χαρακτήρα από το μηδέν το αποκλείω). παίζει κανείς horde@aggramar γιατί από παλιούς γνωστούς κτλ δεν νομίζω να βρω και τίποτα. Εγω προσωπικα ανεβασα Mage γιατι πολυ απλα ειναι μεγαλη ευκολια τα Portals που εχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Κανενας δεν πανηγυριζει φιλε μου. Χαβαλε κανουμε. Αν παντως ηταν δικο μας μαγαζι, το μονο σιγουρο ειναι πως δεν θα ημασταν εδω να σχολιαζουμε Αυτό είναι το μόνο σίγουρο indeed Προς τι τοσο αρνητικος??? Το μονο που θελαμε να πουμε ειναι οτι ο κοσμος μετα απο 10χρονια συνεχιζει να στηριζει τοσο πολυ αυτο το παιχνιδι και συγκεκριμενα αυτο το expansion δειχνει να αρεσει αρκετα στον κοσμο,παρα τα οποια προβληματα. Και οσο για αυτο που λες για τους 3 μηνες ειναι λογικο καθως μετα δεν εχουν καποιο κινητρο για να παιξουν,δηλαδη να κανουν raids με καποια guild,αρενες ή RBG. Ναι ουσιαστικά δεν διαφωνούμε. Το ότι ο κόσμος στηρίζει το παιχνίδι οφείλεται κατ΄εμέ σε κάτι πολύ πιο σημαντικό από το ίδιο το game. Οφείλεται στις σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι παίχτες μεταξύ τους. Η friendlist με λίγα λόγια. Πιστεύω ότι ακόμα και στο vanilla να είμασταν ακόμα, αν το παιχνίδι είχε ζωή (παίχτες που να παίζουν πραγματικά εννοώ) τότε δεν θα υπήρχε κανένα sub drop. To community είναι αυτό που κρατάει το game και το community είναι αυτό που θα το κάνει κάνει να πεθάνει eventually. Είναι στη φύση του mmo να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το playerbase. Κάθε τόσο εμφανίζεται ένας για να κάνει "σοβαρό" post ότι το wow και η blizzard πέθαναν και αυτό από εποχές tbc. Ε να μην "την πούμε" και λίγο στους γκρινιάριδες;! Έτσι για την καζούρα δηλαδή Τίποτα κοσμογονικό δεν έγινε, οχι δεν παίρνουμε λεφτά και προφανώς θα πέσουν οι subscribers αλλά τουλάχιστον οι servers θα έχουν κόσμο. Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά περνάνε οι παίκτες Μα φυσικά. Απλά το μόνο που λέω είναι η πικρά μου πείρα από τα τελευταία xpac. Ότι δλδ χάνεται πολύ γρήγορα ο πρώτος ενθουσιασμός. Ίσως βέβαια απλά να οφείλεται στο ότι μιλάμε για παίχτες ~30 ετών, που παίζουν ένα game 10 ετών και πρέπει να γίνουν "blend" με 10χρονα παιδάκια που το πιο skilled game που έχουν παίξει είναι το angry birds. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris01 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Οχι παιδες. Συμφωνα με την δηλωση τους flying mounts στις περιοχες του WoD δεν θα μπουν ποτε. Κάνε link την δήλωση. Στο δεύτερο patch σίγουρα θα βάλουν την δυνατότητα για flying mounts στον Draenor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο indeed Ναι ουσιαστικά δεν διαφωνούμε. Το ότι ο κόσμος στηρίζει το παιχνίδι οφείλεται κατ΄εμέ σε κάτι πολύ πιο σημαντικό από το ίδιο το game. Οφείλεται στις σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι παίχτες μεταξύ τους. Η friendlist με λίγα λόγια. Πιστεύω ότι ακόμα και στο vanilla να είμασταν ακόμα, αν το παιχνίδι είχε ζωή (παίχτες που να παίζουν πραγματικά εννοώ) τότε δεν θα υπήρχε κανένα sub drop. To community είναι αυτό που κρατάει το game και το community είναι αυτό που θα το κάνει κάνει να πεθάνει eventually. Είναι στη φύση του mmo να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το playerbase. Μα φυσικά. Απλά το μόνο που λέω είναι η πικρά μου πείρα από τα τελευταία xpac. Ότι δλδ χάνεται πολύ γρήγορα ο πρώτος ενθουσιασμός. Ίσως βέβαια απλά να οφείλεται στο ότι μιλάμε για παίχτες ~30 ετών, που παίζουν ένα game 10 ετών και πρέπει να γίνουν "blend" με 10χρονα παιδάκια που το πιο skilled game που έχουν παίξει είναι το angry birds. Εγω να σου πω την αληθεια σαν αρνητικα που γενικα ειχα ακουσει απο τα τελευταια 2 exp ηταν τα εξης 1)Cataclysm,καλουτσικο σε γενικες γραμμες το story και τα περισσοτερα raid αν και ειχανε γνωστα boss δεν ηταν ασχημα,εκτως απο το οτι τα Raid ειχαν λιγα σχετικα boss,το τελευταιο raid DS και το Final Boss ηταν μια σκετη αποτυχια και μπηκε ενα στοιχειο που αναγκασε αρκετους τοτε να ξενερωσουν,το LFR.Και αυτο γιατι οι παικτες περνανε χωρις καθολου κοπο ευκολο gear,ηταν τοτε και στις αρχες και το Ninja looting πηγαινε συννεφο και γενικα επεσε πολυ κραξιμο μαζεμενο στο τελος. 2)Mists Of Pandaria εξαιρετικο σε γενικες γραμμες,απο περιββαλοντα,τοπια,Story κλπ αλλα δεν ειχε καμια σχεση το Story με αυτο το ολο Lore και των προηγουμενων expansion,αλλα και του επομενου παρα μονο ο γνωστος Garrosh.Αυτο ηταν που ξενερωσε παρα πολυ κοσμο,τα panda σαν προσθηκη για μενα αδιαφορη λογω Story και το αλλο σημαντικο στοιχειο που το λεγανε ολοι οτι το τραβηξανε παρα πολυ και δεν βγαλανε το WoD πιο νωρις,με αποτελεσμα οι παικτες να εχουν βαρεθει την ζωη τους στο SoO. Και φτανουμε στο σημερα.Πλεον δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις για το τι Profession θα παρεις καθως μπορεις να εχεις mats μεσω του Garrison και επισης μπορεις να ανεβασεις οποιο Profession θες μονο στο Draenor απο το να τρεχεις απο εδω και απο εκει στα προηγουμενα expansion για mats.(Αρα πλεον δεν υπαρχει δικαιολογια αν καποιος δεν εχει σχεδον Full Profession)Επισης για να υπαρχει ισοτητα μεταξυ των Profession,βγηκαν τα extra Stats απο αυτα. Raid δεν εχουν μπει ακομα και αρα δεν ξερω. Το Lvl up γινεται κυριως μεσω Quest,αλλα πλεον τα πιο πολλα Quest ειναι Shared με τους υπολοιπους παικτες στην περιοχη και αρα δεν χρειαζεται να ανησυχεις για το αν θα σου κλεψει καποιος το Mob. Επισης μπηκε η πιο Balance επιλογη στο Loot System για να μην υπαρχουν Ninja looters,το Personal Looting.Και επισης υπαρχει η επιλογη να βρεις μεσω του Lfr ατομα ακομα και για παλια raid. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Κάνε link την δήλωση. Στο δεύτερο patch σίγουρα θα βάλουν την δυνατότητα για flying mounts στον Draenor. Nope. Και μακάρι να μην αλλάξουν γνώμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις