Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
polaki plz skepsou ti les...

i repa pou dinoune ta resources den nomizo na se xalaei....kai siga ti diladi tha mporouses na doseis sto guildbank pou tha edines sto war effort?

eleos min eisai stenomialos

Φιλε το παιχνίδι ειναι για μενα ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Δεν grindaro για rep, δεν φαρμάρω mats για rep, δεν δεν δεν. Δεν θα λιώσω ούτε για rep AV που δίνει κορυφαία items (για rogue τουλάχιστον) και θα λιώσω για rep Ironforge και δεν ξέρω και εγώ τί??? Ξυπνάτε!!!

Λιώνετε grindarontas για να αποκτήσετε ΜΙΑ συνταγή, πχ ο άλλος έχασε τις απιστευτες ώρες απτη ζωη του Felwood για να αποκτησει μια συνταγη απτα Fulbrogs πως λέγονται..?? Οκ, its your game, not mine. Οτι θεωρω FUN, αυτό και ΜΟΝΟ κάνω. Στο guild που το ανέφερες δίνω τα μισά απτα rugged leather που κάνω skin, τα αλλα μισά τα κρατάω ωστε ΚΑΑΑΑΑΠΟΙΑ στιγμή να αποκτήσω το epic trinket από Darkmoon fair..

Δεν ειμαι στενόμυαλός, αλλά υπερβολικά ανοικτόμυαλος για να δω που μας κοροιδεύουν και πότε όντως μας δίνουν σοβαρό content. Δεν μπορείς σαν εταιρία να μου δώσεις content? OK, θα φυγω, όπως έφυγα για 1.5 μήνα. Γύρισα να βοηθησω εναν 56άρη RL friend μου να 60αρίσει, και εδω και καιρό που 60άρισε σιγα σιγά παω MC, BWL, Onyxia κλπ. Εντάξει και εγω θα ηθελα να με παίρνουν σε ολα τα raids, αλλά τί να κάνουμε, δεν με παίρνουν στα περισσότερα raids, αλλά τί να κάνω? Να βγω guild chat και να ουρλιάζω? Για μένα το παιχνίδι ειναι ΜΟΝΟ τα guild raids.

Όταν δεν με παίρνουν (πχ Τρίτη) ασχολούμαι καμια ωρίτσα και μετά log off, end of story. Χτες συγκεκριμένα πηγα για 1 ωρα και 20 λεπτά και φάρμαρα runecloth, μάζεψα όσα stacks ήθελα και έφυγα. Τις προάλλες ζητάγανε 700 FR potions μέσα σε 3 μέρες.. Ε φάρμαρα όσα mats μπορούσα (βασικά το χορταράκι το αγόρασα), και είτε το πιστεύεις είτε οχι, πήγα και αγόρασα 10 FR από ΑΗ, τα 5 τα έδωσα, τα αλλα 5 τα κράτησα... 10 FR στον server μας είναι αρκετά σοβαρό ποσό...

Ε ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ Ragnaros την ημέρα εκείνη, και έτυχε και έπεσε.. Ηθελα να ειμαι στην πρώτη φορά, αλλά δεν ημουν, και πάλι όμως θα μαζέψω όταν μου ζητηθεί, γιατι πλέον μόνο αυτό το ενδιαφέρον έχει το game, είναι για μενα μόνο guild-oriented. Προτιμάω να φαρμάρω για το guild παρά για ένα τυχαίο rep. Και το θέμα μου δεν ειναι οτι φαρμάρω και αντι να τα δωσω εκει τα δινω αλλού. Πολύ απλά δεν ασχολούμαι ΚΑΝ να φαρμάρω για αυτά που ζητάνε. LOL! :D

Για μένα ειναι απλά τα πράγματα.. Δεν θα ικετέψω ΕΓΩ την Blizzard να με κρατήσει στο παιχνίδι με νταβατζιλίκια, αυτή πρέπει να βρει τρόπους να μας κρατήσει, γιατί εγω δεν ειμαι κανένας Σουηδός 16 χρονών να μην έχω ζωη, το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει ειναι το wow... Το wow για μένα ειναι διασκέδαση, και επιπλέον μια διέξοδος από διάφορα πράγματα που δεν ωφελεί να σκέφτομαι οπότε κάνω κάτι ΚΕΝΟ για να καθαρίσω το μυαλο μου.

Ο αλλος ηταν human, και τον είδα να καβαλάει τίγρη και να κάθεται καμαρωτός καμαρωτός στην γέφυρα IF... Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ @@@@@@@@. Έλιωσε να γίνει exalted Darnassus και ήρθε να μου κάνει φιγούρα?? και μου στέλνει wisper "do you like my new mount?". Δηλαδή ότι κοροιδεύουμε στο δρόμο (ποζεράδες να περνάνε με πορσικά & φεραρικά απτις καφετέρειες για να ψαρωνει ο κόσμος) θα το κάνουμε και στο παιχνίδι? Εγω γέλαγα με την πάρτι του, και ο τύπος στα wispers το έπαιζε γαμάω και δέρνω. Του είπα ενα ξερό "GROW THE F UP & GET A LIFE" που ηταν όλο δικό του..

Αυτά που λεω δεν τα λέω σε σένα συγκεκριμένα Toufa, ξέρω τί ενδιαφέροντα έχεις τόσο διάστημα στο forum, απλά εξηγω τη λογική μου.. Δεν λέω οτι εσυ εισαι ο καμμένος και εγω όχι, απλά το οτι εμένα μου φαίνεται κοροιδία μες τη μούρη μου το να με βάζουν στη διαδικασία αυτή, δεν σημαίνει ότι ειμαι "στενόμυαλος" όπως είπες.. Εκεί κόλλησα.. Σα να σου πούν "αααα, για να ακούσεις το νεο promo του Van Dyk πρέπει να πάς πρώτα 15 φορές στο τάδε club και μετά θα στο δώσω." Ε ΟΧΙ.

Ποσως με ενδιαφέρει αν ανοιξει το συγκεκριμενο instance.. Φυσικά και θέλω νέα πράγματα, αλλά ΟΧΙ ΕΤΣΙ. Όχι "χάσε ώρες απτη ζωή σου & πλήρωνε με τουλάχιστον 3 μήνες ακόμα μέχρι να δεις το καινούριο instance". Μου αρκεί το παραμυθάκι με τα Fire, Nature, Arcane κλπ Resistance....

Sorry αλλά το βλέπω τραγικό, εσείς απορώ πώς και δεν το έχετε σχολιάσει ακόμα...

PS@chill: ρε μαν οκ, πλάκα εχουν τα halloween κλπ.. αλλά είναι καλοδεχούμενα αφου δεν μας βάζουν σε αστείες διαδικασίες! Και εγω αγόρασα και trick or treat τον Οκτώβριο, και τα βεγγαλικά & τα δυναμιτάκια τωρα, και κάνα νυφικό αμα λάχει όταν μπώ! LOL! :D

Αλλο αυτο όμως! :)

@ all the rogues... επιτέλους το Slice & Dice δεν κάνει miss... Και το deadly poison απέκτησε 120 charges από 105 (ίδιο με το προηγούμενο rank)... Εντάξει τους πήρε 1 χρόνο και 3 μήνες αλλά εν τέλει τα φτιάξανε... :D

Δημοσ.
-Το θέμα είναι ότι ενώ λέμε ότι η dsl είναι γραμμή στην πραγματικότητα δεν εννοούμε μία hardware κατάσταση' date=' στην πραγματικότητα η dsl είναι απλά μία υπηρεσία. Εξαρτάται λοιπόν από την παρεχόμενη υπηρεσία κατά ένα μέρος, εγώ επιμένω όμως ότι παίζει ρόλο ο blizzard server. Το κακό απλά στην υπόθεση αυτή είναι ότι πολύ περισσότερο στην ελλάδα παρεμβάλλεται και ο παράγοντας ISP, από ότι σε άλλες χώρες, λόγω κατάστασης εξυπηρετητών δικτύου.

-Όταν αναθέτεις σε μονοπύρινο επεξεργαστή κατάσταση multitasking σε επίπεδο διπλού server (γιατί και το emule server ανεβάζει όχι απλά peer to peer), τότε δεν παίζει μόνο ρόλο η σύνδεση αλλά και το σύστημα στο σύνολό του, γεγονός απαραβίαστο σαν κανόνας, για την εκμεταλλευση οποιασδήποτε υπηρεσίας στο 100% πρέπει να διαθέτεις την ανάλογη επεξεργαστική ισχύ.[/quote']

Στο πρωτο που λες συμφωνω οτι ΚΑΠΟΙΕΣ φορές παίζει ρολο ο παράγωντας blizzard, με ότι αυτό σημαίνει. Tο server κομμάτι πάντως δεν σημαίνει οτι χωλένει, μπορούμε αν θες να το πεις bottleneck στο backbone που συνδέει τον server.. Αλλά αυτό ΚΑΠΟΙΕΣ φορές. Τις περισσότερες φταίει ο εκάστοτε ISP (όπου ISP βάζω και τον ΟΤΕ με τα DSLAM του μέσα).

Στο δεύτερο που λες δεν κατάλαβα τι ακριβως εξηγείς... Ανέφερα το emule με την λογική των connections που ανοίγει και τo download/upload που σε απλά λόγια επιβαρύνει το latency του connection μεταξύ Wow Client (local pc) & Server (Genjuros πχ)... Δεν το ανέφερα για να πώ οτι επιβαρύνει το σύστημα. επειδή σηκώνει process. Έχω κάνει και DV video rendering ενώ παίζω, και το latency μου ήταν 150... Όχι επειδή έχω σούπερ PC, αλλα γιατί δεν παίζει καμία σχέση στο συγκεκριμένο.. Αυτό που ήταν αισχρό στη συγκεκριμένη περίπτωση ηταν τα Frames per Second, αλλά δεν με ενδιέφερε μιας και ήμουν μόνο Ironforge :) :) :)

Το είπα λοιπόν το παράδειγμα αυτο για να δείξω ότι αν είσαι σε χάλια DSLAM, ότι και να κάνει κάποιος δεν σωζεται. Φυσικά και βοηθάει να μην κάνει κανενώς είδους internet traffic, αλλά αν το DSLAM είναι καλο είσαι σουπερ. Το δικό μου είναι γεμάτο (δεν έχει αλλες πόρτες, πήγε ο γείτωνας μου να βάλει DSL και του ρίξανε πόρτα) αλλά δεν είναι πιταρισμένο.. Πολλές φορές γίνεται παρανόηση... Άλλο τιγκαρισμένο DSLAM και άλλο πιτωμένο... Αλλο να έχεις 100 ατομα που απλά εχουν DSL γραμμή, και άλλο και οι 100 να κατεβάζουν τα μάτια τους! :D

Δημοσ.

Aδυνατείς να καταλάβεις αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω, ή εσκεμμένα το κάνεις? Σου είπα μ'αρεσει να παίζω το παιχνίδι επειδή ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Και για μένα παιχνίδι δεν ειναι να ικετεύω επί 3 μήνες και να μαζέυω τα mats σαν σκλάβος για να μου κάνει την χάρη η βασίλισα Blizzard να μου ανοίξει το νέο instance..

Θέλει να το ανοίξει, οκ, μαζεύουμε resistance items και πάμε.

Δεν θέλει? Ε δεν πάμε και όταν βαρεθούμε φεύγουμε. Όπως είδες για μένα το να φύγω είναι κίνηση 20 δευτερολέπτων, εδώ έφυγα πριν λείξει η συνδρομή τί να λέμε τώρα...

Τωρα δεν φεύγω όσο βρίσκω πράγματα να κάνω να περνάω καλά. Πχ ανέβασα lock pick 300 σε 3 μέρες, και ξεκίνησα leatherworking (μαλλον το συνέχισα απτο 73!) και είμαι 180 σε 4 μέρες (βεβαια πολλά λεφτά να αγοράζω τα δερματα γιατι οπως ειπα και πριν ΒΑΡΙΕΜΑΙ το farming). Μ'αρεσει ομως να ρίχνω λίγο ξύλο AB, μου τη σπάει να κυνηγάω μια ριμάδα σημαία WSG, και μ'αρέσει να πηγαίνω σε raids. Δεν βλέπω πού κολάνε τα credits & το game over.. Όπως και δεν βλέπω το λόγο να κάνω πράγματα που δεν με ευχαριστούνε...

Aν θέλεις να μαζεύεις τα items γιατί σε ευχαριστεί ΟΚ, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν ειναι τρικ της Blizzard για να σε κρατάει στο παιχνίδι. Αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις? Τρικ για να σε κρατήσει είναι το να βάζει και το BWL, αλλά πες μου είναι το ίδιο? Γουστάρω να πηγαίνω BWL και καλά κάνανε και το βάλανε, κερδίζουν και αυτοί, αλλά και εμεις περισσότερη gaming εμπειρία και διασκέδαση. Για σένα και για μένα ειναι ενα παιχνίδι, για κάποιους ενα κομμάτι της ζωής τους και για ολους αυτούς στην Blizzard είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. Προσπαθω να εξηγήσω ότι αυτό που κάνει ειναι business κίνηση (ένα είδος costless investment), τωρα οκ ο καθένας όπως το βλέπει, τουλάχιστον μας δίνει rep το οποίο για κάποιους (τελικά πολλούς) είναι σημαντικό reward. (Braaaavo καλο σκυλάκι, πάρε τώρα το μπισκοτάκι σου...)

Αν δεν θέλεις να το καταλάβεις οκ, αλλιώς θα προτημούσα και εγω και οι υπόλοιποι που συμετέχουμε στο τοπικ να ήσουν πιο αναλυτικός στα ποστς σου γιατί ποστς μονολεκτικά ή των 10 λέξεων δεν είναι και ιδιαίτερα εποικοδομιτικά σε ένα θέμα όπως το WoW που αν μη τί άλλο προσφέρεται για λίγη περεταίρω ανάλυση...

Εκτός αν βιάζεσαι να μαζέψεις mats μπας και ανοίξει επιτέλους το ΑQ και απαξιείς να απαντήσεις... Α, και θυμήσου να πεις ενα ευχαριστώ στην Blizzard που τόσο απλόχερα σε φροντίζει...

Δημοσ.

Και θα κερδίσεις τί ακριβώς από αυτό?

Θα δω μηπως ανεβάσω στo thottbot μιας και αυτό που έχει εκεί είναι παλιό.

Δεν βλεπω όμως σε τί ακριβώς θα βοηθήσει στη συζήτηση αυτό, εκτός αν σε κάνει να νοιώσεις ότι είσαι καλύτερος παίκτης ή οτι δεν δικαιούμαι να μιλάω το γεγονός ότι έχω μόνο 1 epic, και αυτό απτο πρώτο run MC που πηγα..

Can we grow up plz now?...

Όσο για το rank, είμαι μόνο 3 μιας και όπως είπα ασχολούμαι με pvp μόνο όταν βαριέμαι και δεν έχω τί να κάνω. Δεν έχω πέσει στο τριπάκι των rewards, αν κάποια στιγμή έρθουν ας έρθουν. Προσπαθώ να περνάω ποιοτικό χρόνο ως προς την διασκέδαση που παίρνω απτο παιχνίδι, και όχι ως προς το πόσο βελτιώνω τον χαρακτήρα. Που σημαίνει ότι την Χ μέρα μπορεί να μου έρθει να κάνω το WoW ΜSN και να μπω μόνο για chat, ή να γυρίζω γυρω γυρω περπατόντας άσκοπα για να χαρώ τα γραφικά & τον κόσμο του..

Το θέμα μου δεν είναι να είμαστε εμείς σε κόντρα, απάντησα σε σένα ενοχλημένος απτην ειρωνία σου, και τόση ώρα σου έχω μιλήσει με επιχειρήματα τα οποία δεν έχεις ασχοληθεί να σχολιάσεις. Ή απαντάς στην ερώτηση μου ή άστο το θέμα γιατι δεν θα βγάλουμε άκρη και δεν έχει νόημα να μπούμε σε αντιπαραθέσεις ποιός είναι καλύτερος παίκτης, ποιός έχει περισσότερη εμπειρία κλπ, που προφανώς είσαι εσύ. Αν αυτό που κατάλαβες από όλα αυτά που έγραψα είναι ότι προσπαθώ να κανω κόντρα για το ποιός είναι πιο έμπειρος παίχτης τότε τζάμπα σπατάλισα το χρόνο να γράφω...Ελπίζω τουλάχιστον οι υπόλοιποι να σχολιάσουν επί του θέματος..

Δημοσ.

to pvp den exei sxesi me ta rewards, einai kata to poso kaneis to game na exei diafora apo ena single player game

oute to pos skotoneis kati scripted dixnei to poso katexeis to game oute ta epics sou, to pos skotoneis kapion allo kalo paixti einai afto pou kanei tin diafora.

Δημοσ.

Heh ki ego egina exalted daranssus alla xoris na farmaro runecloths me tous mines. Entaksei mou pire ligo parapanw apo oti merikous, alla boi8ise kai to AQ farm event pou edine 82.5 rep me ka8e delivery runecloth. Osa ebriska se instances ta edina k ta ypoloipa mu ta stelnane guildmates se filiki timi.

Ali8eia an de farmareis, ta repairs gia ta wipes sta dungeons pos ta plirwneis? Giati ego x8es pou prospa8ousame Hakkar, edosa 9g se repairs....

Δημοσ.

Οταν λέμε δεν φαρμάρω εννοώ δεν πάω εσκεμμένα να φαρμάρω για reputation. Εκεί πήγαινε. Συνήθως όσο ήμουν <60 φάρμαρα ζώα ώστε να παίρνω και ΧΡ και τα skins, πχ σε 58-59 λένε κάπως τα Ice Thistle Yeti (Winterspring). Πέφτουν γρήγορα, έχουν fast respawn & από skins thick & rugged.

Οταν θέλω να φαρμάρω για χρήματα συνήθως πήγαινα Felwood για Essences, και γενικά προτιμούσα κάτι σπάνιο & ακριβό, παρά κάτι φθηνό και γρήγορο. Αλλά πλέον έχω κάνει επιστήμη το ΑΗ, κάνω bid ότι είναι σε καλή τιμή με short, και κάθομαι εκεί μισή ώρα μέχρι να λείξει μήπως κ το χτυπήσει άλλος. Έχω αγοράσει Golden Pearl πριν 1 βδομάδα 32g και το πούλησα 41! Οπότε κυριλέ! Επίσης όταν το Fair είναι στην περιοχή σας, δοκιμάστε να πουλάτε αυτά που ζητάει για τα 2 amulets, θα φάτε ήττα. Rugged Leather kit & scorpid blood, bat eyes κλπ πουλάνε σαν τρελά. Επίσης μια πολύ καλύ κίνηση ειναι να αγοράσετε 2 βδομάδες πριν το fair μερικά "of Elementals/Portals" κλπ, κομμάτια του deck δηλαδή. Στον Genjuros τα "of Elementals" που μαζεύω εγώ πριν το fair τα έπαιρνες με 12 buyout (εκτος του Ace φυσικα) και τώρα τα βλέπω minimum 16! Δεν σε χαλάει 4g κέρδος, αν φυσικά εχεις το κεφάλαιο....

Μια άλλη φορά ειχα πάρει 20 Essence of Water για 100gold. Τα έριχνα ένα ενα στην αγορά και πούλαγαν για 8g το ένα. Υπάρχουν δηλαδή τρόποι να μαζέψεις λεφτά για repairs χωρίς να λιώνεις φαρμάροντας. Μπορεί να μην γίνεις πλούσιος, αλλά οκ δεν θα έχεις και πρόβλημα! :)

Επίσης επειδή τα items μου είναι ολα μπλέ εκτώς από ένα epic το full repair μου πάει κανα 5ρι g. Οπότε παλι δεν συγκρίνεται με τα 9 τα δικά σου! :)

Οσο για το Exalted Darnassus, δεν με καταλάβατε. Δεν λέω να μην το κάνεις. Ηθελες και πήρες χαρά από αυτό και ικανοποίηση που το απέκτησες. Εμένα δεν μου προκαλεί αίσθηση να έχω τιγράκι ωστε να μπω σε όλον αυτον τον κόπο, αλλά σημασία έχει αν το κάνεις για σένα ή για να σε θαυμάζουν οι άλλοι στην Ironforge...

Μου φάνηκε SAD το γεγονός οτι ο τυπάς στο άσχετο έστελνε wispers & έκανε yell να μας κάνει να τον κοιτάξουμε που πήρε τον τίγρη. Ε οκ, αν είναι ψώνιο με γειά του με χαρά του.

Οσο για το PvP περνάω φάσεις, ήμουν Private μέχρι το 60 γιατί δεν ασχολούμουν καθόλου, απλά ημουν σε PvP server γιατί μου άρεσε το στοιχείο του αιφνιδιασμού εκεί που κάνεις quest. Την πρώτη φορά που πήγα AB, έμπαινα μόνο εκεί για 4 μέρες και πήγα Rank 3 λίγο πριν το τέλος. Μετά απλά βαρέθηκα και έπεσα 2, τωρα πάλι 3 ειμαι.

Το οτι δεν ασχολούμαι με pvp δεν συμαίνει ότι παίζω single player, με την ίδια λογική που το DnD ας πούμε δεν είναι single player. :)

Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα επιτέλους τι φταίει μετά από πάρα πολύ ψάξιμο, οπότε το postaro μήπως βοηθήσει και άλλους.

Προσπαθήστε όλοι όσοι έχετε προβλήματα σύνδεσης να αναβαθμίσετε το firmware του modem σας αυτό λύνει αρκετά προβλήματα, τουλάχιστον έλυσε πολλά από τα δικά μου.....

Δημοσ.

Θελω να βαλω on το parental control, αλλα δεν θυμαμαι τον secret code.

Πρεπει να παρω τηλεφωνο?Υπαρχει στην Ελλαδα προσωπικο?Το webform παντως δεν σταλθηκε.

Τι να κανω?

Δημοσ.
Λοιπόν βρήκα επιτέλους τι φταίει μετά από πάρα πολύ ψάξιμο' date=' οπότε το postaro μήπως βοηθήσει και άλλους.

Προσπαθήστε όλοι όσοι έχετε προβλήματα σύνδεσης να αναβαθμίσετε το firmware του modem σας αυτό λύνει αρκετά προβλήματα, τουλάχιστον έλυσε πολλά από τα δικά μου.....[/quote']

DSL έχεις ή απλή ISDN/PSTN?

Δημοσ.

Aν θέλεις να μαζεύεις τα items γιατί σε ευχαριστεί ΟΚ' date=' αλλά δεν σημαίνει ότι δεν ειναι τρικ της Blizzard για να σε κρατάει στο παιχνίδι. Αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις? [b']Τρικ για να σε κρατήσει είναι το να βάζει και το BWL, αλλά πες μου είναι το ίδιο?[/b] Γουστάρω να πηγαίνω BWL και καλά κάνανε και το βάλανε, κερδίζουν και αυτοί, αλλά και εμεις περισσότερη gaming εμπειρία και διασκέδαση.

polaki αυτό που λές δε λέει απολύτως τίποτα. Είναι σα να λέω εγώ τώρα ξέρεις κάτι εμένα δε μου αρέσουν τα rare αντικείμενα και τα θέλω όλα epic. Δεν εξυπακούετε; Αντε βρες όμως τα έπικ.

Αντίστοιχα μ'αυτό που λές άντε βρες guild να σε πάρει να ρίχνει BWL!

Δημοσ.
polaki αυτό που λές δε λέει απολύτως τίποτα. Είναι σα να λέω εγώ τώρα ξέρεις κάτι εμένα δε μου αρέσουν τα rare αντικείμενα και τα θέλω όλα epic. Δεν εξυπακούετε; Αντε βρες όμως τα έπικ.

Αντίστοιχα μ'αυτό που λές άντε βρες guild να σε πάρει να ρίχνει BWL!

Λαθος κατάλαβες. Εγω ειπα οτι μ'αρεσει να προσθέτουν νέο content για να μας κρατάνε μέσα, και ενα απο αυτά ειναι και το BWL που δεν υπήρχε απτην αρχή, όπως ούτε το Zul Gurub υπήρχε. Αυτό εννοώ.

Αλλο ομως να στο δίνουν απλόχερα ("γεια σας, είμαι το νεο patch, σας έφερα και ένα Instance") και αλλο να σε τυρανάνε 2&3 μήνες να μαζεύεις και να μαζεύεις και να μαζεύεις υλικά για να το ανοίξεις. Ελπίζω να κατάλαβες την διαφορά.

Τα epic & rare items δεν κολλάνε πουθενά. Θα μπορούσαν κάλλιστα να σου πουν ότι στο patch 1.2 πχ σε 3 μήνες θα σας βάλουμε ένα καινούριο instance. Μέχρι τότε όμως αρκετοι θα έχουν φύγει, γιατι δεν ειναι ολοι οι 60αριδες ετοιμοι για guild & raids κλπ, πολλοί φτάνουν 60, μαζεύουν μερικά items και μετά τέλος, ή ξεκινάνε αλλο character. Με το να σου πετάει το instance προστά στα μάτια σου, και να σου λέει το μόνο που χρειάζεται για να ανοίξει ειναι να το προσπαθήσεις εσύ, σα ναρκωμένος κάθεσαι και μαζεύεις λίγο λίγο για να ανοίξει να παίξεις.. Εκει δεν συμφωνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...