Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω το ακριβώς παίζει στο Garrison, μπορείς πάντως να φαρμάρεις πράγματα χωρίς να έχεις το αντίστοιχο profession, να φτιάξεις consumables κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λιγο το πρωι που μπηκα Twisting Nether πριν το Restart ηταν το παιχνιδι μια χαρα,βεβαια δεν ειχε και παρα πολυ κοσμο.Με το που τελειωσε το Restart και αρχισε παλι να μπαινει μαζεμενος ο κοσμος μεχρι και τωρα που βγηκα ειχε παρα πολυ lag.Με το ζορι καταφερα να παω 95 μισο.

Απο εποχή burning crusade πάντως θυμάμαι τετοια προβλήματα στα τελευταία 3 expansion το lauch ήταν ομαλό χωρίς προβλήματα στον stormrage τουλάχιστον που ειμαι

Κι όμως, το TBC ήταν το μόνο expansion που μπήκα το επόμενο λεπτό που άνοιξε. Προσωπικά δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα τότε, παρόλο που γινόταν χαμός στο hellfire.

Πειτε τιποτα για το game ρε. Σκεφτομαι να το παρω αλλα εχω διαβασματα.

Δεν μπορουμε να πουμε πολλα γιατι εχουν προβληματα οι servers αν διαβασεις και παραπανω,γιαυτο γενικα δεν κουβεντιαζουμε και πολυ γιατι στην πραξη δεν μπορουμε να παιξουμε :P ΤΙ διαβασματα εχεις τυπου εξεταστικης??

Ως τωρα μιας και το ανεφερες ομως θα σου πω τι εχω δει ως τωρα.

Σχεδον τελειο το Questing,πολλες αποστολες,bonus αποστολες με παραπανω xp,πολλα Shared rare mobs(το σκοτωνεις και σου πεταει random μπλε αντικειμενο), παρα πολυ ομορφα γραφικα και περιοχες,αρκετα flight paths σε καθε περιοχη και το σημαντικοτερο το Garrison δειχνει/ειναι η καλυτερη προσθηκη που θα μπορουσε να βαλει το Warcraft σε σχεση με αλλο ενα βαρετο και Overpowered class ή Race. Επισης τα Dungeons δεν βολευουν τοσο για lvl up τωρα στις αρχες καθως δεν δινουν καλο xp.

Και λέγατε ότι άδειασε ο Twilight's Hammer.. Χαχα :P

Εδω ο ανυπαρκτος Genjuros και Killrog που πριν 1 μηνα δεν υπηρχε ψυχη απο οτι μου λεει μερικοι γνωστοι μου,τωρα εχει παρα πολυ  κοσμο κυριως γιατι ηταν Low populated server και δεν ειχαν τοσο θεματα με lag,τουλαχιστον μεχρι και χτεσ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...