Silverage Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει server με low population πια.Και οι περισσότεροι είναι locked.
aliakas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Χτες το βραδυ στον Silvermoon απλα δυσκολα τα πραγματα μολις πηρα το achiv "welcome to Draenor" με πεταει στο stormwind και δεν μπορουσα να ξαναπαω πισω!!! Για να δουμε σημερα! εγώ δεν μπόρεσα καν να μπω 2k queue είχε και σήμερα τα ίδια και χειρότερα νόμιζα ότι ο genjuros που είχα και εκεί παρκαρισμένους char δεν θα είχε πρόβλημα με queue αλλά μπα τα ίδια και κει crap
BlackScorpionX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 το garrison, δεν ξερώ ακριβώς γιατί, αλλά φαίνεται αν δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα. Έφαγα ένα μισάωρο και πήγα μέχρι τη βόρεια πλευρά του draenor και εκεί όλα ήτα μια χαρά. Όταν όμως είμαι στο garrison... άστα να πάνε. Τραγική κατάσταση. Από εχθές έχω πρόβλημα στο phasing και δεν μπορώ να δω τον quest giver. Αυτό, υπό άλλες συνθήκες δε θα με πείραζε αλλά οι μ....ες το έκαναν linear και αν δεν κάνεις το quest, δεν μπορείς να πας πουθενά (τουλάχιστον εγώ που τριγυρνούσα 30-45 λεπτά δε βρήκα ούτε ένα άλλο quest) και έτσι έχουμε μαζευτεί όλος ο server εκεί και έχουμε φρακάρει το σύμπαν. blizzard u foul.
SPANK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Απο εποχή burning crusade πάντως θυμάμαι τετοια προβλήματα στα τελευταία 3 expansion το lauch ήταν ομαλό χωρίς προβλήματα στον stormrage τουλάχιστον που ειμαι
Kento Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Προτιμώ τα όποια προβλήματα στην αρχή και να βλέπω αυτό που βλέπω (πολλά επίπεδα πάνω το παιχνίδι) παρά να φάμε καμμία χούσπα τύπου Cataclysm πάλι και να το παρατήσουμε. Blizz gief mobile app for Garrison
Prospector8 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Για οσους δεν γνωριζουν τι παιχτηκε χθες http://www.vg247.com/2014/11/14/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-ddos-server-queues-issues/
Kento Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Blizzard has temporarily lowered maximum realm populations, which will mean higher queue times for a while. Χθες κάποια στιγμή παιδιά από Argent Dawn ανέφεραν gueue 4000. Σήμερα δηλαδή θα φτάσουμε το εικοσάρικο? Εγώ μπήκα στις 3μμ μετά από μισή ώρα αναμονής και δεν ξαναβγήκα πριν πάω για ύπνο. Αν δεν μπεις νωρίς, δεν μπαίνεις καθόλου.
alex_000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Πολύ ωραία γραφικά, questing καλύτερο από ποτέ τα αναμενόμενα issues με lag κτλ αλλά γενικά αν μπείς μέσα παίζει μια χαρα.
nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Για οσους δεν γνωριζουν τι παιχτηκε χθες http://www.vg247.com/2014/11/14/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-ddos-server-queues-issues/ αυτό που σε κάθε fail τους οι εταιρίες αναφέρονται σε DDOS πρέπει να σταματήσει , αηδία κατάντησε 2
Kento Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Κτίρια όπως τα Mines στο Garrison προϋποθέτουν την εκμάθηση του profession (mining στο εν λόγω παράδειγμα) ή μπορείς να έχεις όλα τα κτίρια για gathering με κάποιο τρόπο ακόμα κι αν έχεις engineering-JC π.χ.?
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Πηρα το Mine και κανω κανονικα Mining τα ορυχια μεσα και ας μην εχω Mining στον χαρακτηρα.
Kento Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Αυτά είναι. Μπορώ ταυτόχρονα όμως να έχω και το κτίριο για Herbs? Δεν το έχω ξεκλειδώσει ακόμα, δεν θυμάμαι πως ξεκλειδώνει βασικά.
aliakas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 να κάνω μια ηλίθια ερώτηση τι είναι το Garrison ? εδώ και δυο μέρες δεν κατάφερα να logαρω στο game λόγω queue και δουλειάς τι παίζει ?
liopyr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 ^Κάτι σαν την φάρμα που είχε το mist, σε updated version με δουλικά που τα βάζεις και κάνουν δουλίτσες.
aliakas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 χμμ και το mist το έπαιξα μια εβδομάδα δεν ξέρω τι παίζει ούτε με την φάρμα κερδίζεις κάτι or what ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις